BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Re: BiH Tenis
Tomo nije mogao doći do pobjede. Daniel lagano završio svoj posao, 6-2 / 6-3. Vrlo loš meč Tome, puno grešaka.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Tomo fakat po formi ne zasluzuje ch nivo. Valja opet papuce i peskir i - Antalija da spasi sezonu i ne izleti u septembru iz Top 400!
Gledam sad Haider Maurera protiv Gulbisa, kako nekad trebaš imati sreće da dobiješ ovakvog protivnika koji je došao da izgubi i vrlo lako možeš doći do trećeg kola na mastersu.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Virtual isto sam i ja razmisljao tokom maloprijasnjeg meca,i za one pametnjakovice koji potcjenjuju Damirove rezultate trebali su da vide koga je dobio Damir ne tako davno,mislim na Maurera,i ne samo dobio nego se igrao s njim.Veoam brzo cemo aBD Damira gledati na ovakvim mecevima sa svjetskim vrhom,jer desice se i to da Damir dobije na nekom velikom turniru nekoga s kim se moze igrati i tako ce proci kolo dva i eto ga medju 50 i kad se tu zacementira zadugo nece moci izaci iz kreme tenisa.....
Damir05 je napisao/la:Virtual isto sam i ja razmisljao tokom maloprijasnjeg meca,i za one pametnjakovice koji potcjenjuju Damirove rezultate trebali su da vide koga je dobio Damir ne tako davno,mislim na Maurera,i ne samo dobio nego se igrao s njim.Veoam brzo cemo aBD Damira gledati na ovakvim mecevima sa svjetskim vrhom,jer desice se i to da Damir dobije na nekom velikom turniru nekoga s kim se moze igrati i tako ce proci kolo dva i eto ga medju 50 i kad se tu zacementira zadugo nece moci izaci iz kreme tenisa.....
Upravo to.. Damir ne da je samo savladao Maurera nego se igrao s njim, BUKVALNO!
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Sutra Damir igra zadnji meč na centralnom terenu, Mirza igra drugi meč na terenu br. 4 a Aldin prvi meč na terenu br. 2. I samo za Damira ima stream. 

Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Damir i Aldin počinju svoj meč u dublu!
" onclick="window.open(this.href);return false;
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
I ti gledaš dubl meč?remA1 je napisao/la:Damir i Aldin počinju svoj meč u dublu!

Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Haj evo i mene 

“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”
Džumhur je osigurao nastupe na Roland Garrosu i Wimbledonu ? Znam za Roland Garros a za Wimbledon nisam znao jeli ovo tacno ?
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
uzeli po 150€ za nastup u dublu. odprilike im je i igra izgledala tako, da ne zele vise 

jeste, pošto nema šanse da ispadne iz prvih 100 u narednih 2 mjesecasamirr je napisao/la:Džumhur je osigurao nastupe na Roland Garrosu i Wimbledonu ? Znam za Roland Garros a za Wimbledon nisam znao jeli ovo tacno ?
Čisto da vidim kakav je Damir!Unofficialpage je napisao/la:I ti gledaš dubl meč?remA1 je napisao/la:Damir i Aldin počinju svoj meč u dublu!

-
- Kontakt:
Basic u prvon kolu dobio Ceha Pavlaseka koji nimalo nije los na sljaci.
Je li Damir igra sutra protiv ovog Turcina?
-
- Kontakt:
Ljudino hvala za video, radio sam pa nisam stigao gledati mec.
Da. Sutra su svi nasi na terenima. Ocekujem minimum dvije pobjede.nodyamidza je napisao/la:Basic u prvon kolu dobio Ceha Pavlaseka koji nimalo nije los na sljaci.
Prvi izlazi Setkic, protiv Delica s pocetkom u 9:30 na drugom terenu. Potom Mirza protiv Pavlaseka kao sto si najavio, ne prije 11:00 na cetvrtom terenu. A nas najbolji teniser igra zadnji mec na centralnom terenu, ne prije 14:30.
Sretno momci!

Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.