2014/2015 NBA Sezona
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- kad_kako
- Moderator
- Kontakt:
Re: 2014/2015 NBA Sezona
Russ 43 suta, ostatak ekipe zajedno 52 suta. Like a boss.
Postovanje treba zaraditi.
54p ostatak 50pkad_kako je napisao/la:Russ 43 suta, ostatak ekipe zajedno 52 suta. Like a boss.
Zanimljivo je s kakvim retardima igra. Oklahoma s Thabom, Perkom i Reggiejem je bila dosta jača od ove. Priznati ću da ova ima potencijala, ali tanko je to.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
A daj Clevland koji vam je, pa zar ste obje morali izgubiti od Bostona.
Indiana vrlo tezak raspored do kraja i tezak raspored ddo kraja u Memphisu i Washingtonu :/ Uh kako bi volio da upadnu.

Indiana vrlo tezak raspored do kraja i tezak raspored ddo kraja u Memphisu i Washingtonu :/ Uh kako bi volio da upadnu.
Anfernee "Penny" Hardaway #1
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Pa namjestaju ljudi sebi BOS,nista cudno!Tracy3McGrady je napisao/la:A daj Clevland koji vam je, pa zar ste obje morali izgubiti od Bostona.![]()

- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Joj tek sad vidim sta sam napisao xD
Nije im fazon puštati tekme jbg ne znam šta da imaju u vidu
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Anfernee "Penny" Hardaway #1
I onda neko kaze Westbrook bolji igrac od Duranta 

- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Pa dobro,malo to,malo sto moraju odmoriti igrace,jer ih je Blatt "ubio" minutama u RS i imao jako kratku rotaciju cijelu sezonu...Tracy3McGrady je napisao/la:Joj tek sad vidim sta sam napisao xD
- adriano_leite
- Kontakt:
Ma dobro, nije ih bas toliko ubio minutama. Niko nema preko 31 godinu od glavnih igraca, James je na najnizoj minutazi od dolaska u ligu, Love je na 34 minute, dok je Kyrie na 36 minuta. Plus su imali i neke tekme gdje ih je postedio igre.NEZALAGANJE je napisao/la:Pa dobro,malo to,malo sto moraju odmoriti igrace,jer ih je Blatt "ubio" minutama u RS i imao jako kratku rotaciju cijelu sezonu...Tracy3McGrady je napisao/la:Joj tek sad vidim sta sam napisao xD
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Pogledaj kakvu je ekipu imao prošle godine Durant. Bullsi '97 za ovu Westovu. Još je bio zdrav cijelu sezonu.Epidaurus je napisao/la:I onda neko kaze Westbrook bolji igrac od Duranta
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
- Donnie Darko
- Kontakt:
U znaku Westbrooka i njegovih 40+ šuteva, evo jedna vintage Kobe Bryant utakmica:
http://www.basketball-reference.com/box ... 70BOS.html" onclick="window.open(this.href);return false;

http://www.basketball-reference.com/box ... 70BOS.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Jel to suspendovan iducu utakmicu? Boga mi ce Davis u playoff. 

- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: 2014/2015 NBA Sezona
Izgleda da jestegeoxx je napisao/la:Jel to suspendovan iducu utakmicu? Boga mi ce Davis u playoff.

oni stalno nešto namještaju, ili pikove ili sada timoveNEZALAGANJE je napisao/la:Pa namjestaju ljudi sebi BOS,nista cudno!Tracy3McGrady je napisao/la:A daj Clevland koji vam je, pa zar ste obje morali izgubiti od Bostona.![]()
nema potpisa
- dr.van nostrand
- Kontakt:
kad_kako je napisao/la:Russ 43 suta, ostatak ekipe zajedno 52 suta. Like a boss.

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
Ma svaka Wessu cast na karakteru i mentalitetu, pravi Kobeovsko-Jordanski mentalitet. Problem je sto po talentu nije u rangu tih igraca, pogotovo ne Jordanovm.
@Kawhi Durant i Westbrook su dvije razlicite klase igraca, nema ih smisla porediti. Jedan je elita nad elitama ranga prime Kobe, Shaq, Duncan, Garnett, James, Wade i za koju godinu Davis a drugi je rang Curry, Harden, prime Rose, Pierce i slicni igraci.
@Kawhi Durant i Westbrook su dvije razlicite klase igraca, nema ih smisla porediti. Jedan je elita nad elitama ranga prime Kobe, Shaq, Duncan, Garnett, James, Wade i za koju godinu Davis a drugi je rang Curry, Harden, prime Rose, Pierce i slicni igraci.
san antonio uljeva strah! ljudi su opušteno igrali 5 mjeseci i čekali playoff, trudili se da se ne povrijede i odmaraju koliko god može ... ovo sad je ono pravo, 11:0 run i zagrijavanje za playoff! ja se ni sekunde ne bi začudio finalu san-antonio-cleveland!
Niko nije ni sumnjao da ga boli ona stvar za tudje misljenje.. Ali cisto sumnjam da njegovi saigraci nemaju problem sa tim sto on igra kako igra. Mislim na to da uzima suteva skoro koliko i cijela ekipa.dr.van nostrand je napisao/la:kad_kako je napisao/la:Russ 43 suta, ostatak ekipe zajedno 52 suta. Like a boss.
- IlCapitano
- Kontakt:
kad sam ja govorio za Spurse da bruse formu za play off.Evo ih 2 na zapadu,lagano ni oznojili se nisu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.