Avdija Vrsajevic

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

bhsport
Kontakt:

Re: Avdija Vrsajevic

Post Postao/la bhsport » 13 apr 2015, 12:36

Minutica je malo nervozan, jer vec je trebao igrati za Boro:
Avdija Vršajević u 90. min nakon što je pretrčao gotovo pola terena za igru uputio mi je uvredljive riječi: ''Đubre jedno,j... ti pas mater,kretenu,ubit ću te,smeće jedno pokvareno!'' Nakon što sam mu dodijelio isključenje pokušao se fizički sa mnom obračunati, ali je bio spriječen od kapetana gostujuće momčadi.“
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 13 apr 2015, 12:43

Koje spadalo. Kakvi parmaci su nama igrali u reprezentaciji.

PapeSusic
Kontakt:

Post Postao/la PapeSusic » 13 apr 2015, 13:25

Odvratno g'vno od covjeka, hajde sto su tino i avdo nizerazredni igraci koji su otjerani iz belgije odnosno ceske, ali me iznenadi da su i kao ljudi samo dno.

No mozda me nebi trebalo cuditi, ipak jabuka ne pada daleko od Safveta

arhimed89
Kontakt:

Post Postao/la arhimed89 » 13 apr 2015, 13:59

Bezveze pljujete lika.
Prelistajte malo youtube da vidite kakvu je partiju lik pruzio protiv Irana i Intera. :shh:
Pricamo o covjeku kojeg je samo papirologija sprijecila da ode igrati u Englesku ligu.
Covjek je godinama ostavljao zadnju kap znoja za repku i njegov puni doprinos cemo vidjeti kada jednog dana ode iz repke. :yawn:
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..

gringonjaOnajDrugi
Kontakt:

Post Postao/la gringonjaOnajDrugi » 13 apr 2015, 14:07

AVDIJA....jedan od nas!!!!!!!!!! :bow: :bih:

JoseMourinho
Kontakt:

Re: Odg: Avdija Vrsajevic

Post Postao/la JoseMourinho » 13 apr 2015, 14:08

Al si i ti svakom loncu poklopac ;)

Kakav crni avdija, igrač ma grehota je rec da je igrač i on je u repci :facepalm: bruka naše reprezentacije ;)

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 13 apr 2015, 14:21

Još jedan manje u repki.

Celikovac
Kontakt:

Post Postao/la Celikovac » 13 apr 2015, 15:59

Bili su i gori u reprezentaciji, Berberovic, Muratovic, Stojan Vranjes...pa ih se nije ovoliko pljuvalo.
Luciano Moggi: "E l'Inter non vinceva perché erano pippe e incapaci. Mica li ho comprati io Vampeta, Taribo West e Hakan Sukur".

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 13 apr 2015, 16:05

Sta je Avdija uradio da ga se pljuje na svakom koraku? Je li sam sebe pozvao u repku? Svak od nas bi se isto borio za sebe. To je valjda normalno. Ali eto kad nemamo koga drugog jahati zbog frustracija u zadnjih godinu i pol onda daj ovog.

PapeSusic
Kontakt:

Post Postao/la PapeSusic » 13 apr 2015, 16:08

Celikovac je napisao/la:Bili su i gori u reprezentaciji, Berberovic, Muratovic, Stojan Vranjes...pa ih se nije ovoliko pljuvalo.
S. Vranjes ima 44 minuta (minutica ?) u dresu reprezentacije, glupa ti je usporedba s veteranom germanske agencije.

ackeey
Kontakt:

Post Postao/la ackeey » 13 apr 2015, 16:09

U pravu su muamerc. Ali, cak iako se nije sam pozvao u repku, on je igrac repke, i kao takav mora voditi racuna o svom ponasanju. On i spaha po menu ne bi vise nikad trebali dobiti poziv. Nikad! Po evropi nas mrze zbog takvih "ljudskih veličina".
I naprijed, i naprijed, i naprijed....

Pirke
Kontakt:

Post Postao/la Pirke » 13 apr 2015, 17:03

Celikovac je napisao/la:Bili su i gori u reprezentaciji, Berberovic, Muratovic, Stojan Vranjes...pa ih se nije ovoliko pljuvalo.
Mislis na James Bonda? KAko je on gori? Drzao sredinu sa generalom tokom cijelih kvalifikacija za SP'10...
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 13 apr 2015, 17:08

Berberovic je bio sasvim solidan bek. Muratović? Pa čovjek je bio odličan u Ćirinoj eri. Vranješ, dobio poziv za probu, usr'o motku, nikad ga više nismo ni vidjeli. I onda dođe Avdija, koji veze s vezom nema, a jednako pozive dobija. O čemu mi pričamo? Na sreću, nećemo ga više nikada vidjeti u reprezentativnom dresu, ostat' će samo gorak okus najvećeg amatera koji je guran iz nekih čudnih razloga u reprezentaciju.

PapeSusic
Kontakt:

Post Postao/la PapeSusic » 13 apr 2015, 17:56

voltron30 je napisao/la:
Berberovic je bio sasvim solidan bek. Muratović? Pa čovjek je bio odličan u Ćirinoj eri. Vranješ, dobio poziv za probu, usr'o motku, nikad ga više nismo ni vidjeli. I onda dođe Avdija, koji veze s vezom nema, a jednako pozive dobija. O čemu mi pričamo? Na sreću, nećemo ga više nikada vidjeti u reprezentativnom dresu, ostat' će samo gorak okus najvećeg amatera koji je guran iz nekih čudnih razloga u reprezentaciju.
2012 godina, Tino Sven Susic puni 20 godina a bez ugovora. Nece ga belgijski prvo- i drugoligasi, salje ga babo Sead na probe u drugu i trecu talijansku ligu medjutim nista. **** ga svi...

Januar 2012. godina. Sead Susic salje sina na probu u Hajduk, preko veze. Tino Sven trenira i vrati se u Belgiju, medjutim nista, ni telefonski razgovor (rijeci Seada Susica).

Ljeto 2012. Hrvatski gigant Hajduk potpisuje ugovor s Avdijom. Hrvatski gigant potpisuje ugovor s Svenom koji je pola godine drkao kao rekretivac.. U prvom intervjuu za slobodnu dalmaciju nas buduci princ Sven rece da je njegov zemljak Avdija veoma dobar bek i da je brzu reprezentacije.

Avdija je guran jer je pao dogovor, hajduk ce potpisati ugovor s Svenom a Safvet neka gura Avdiju, nebi li ga tusnuli nekim turcima ili moldavcima.

Celikovac
Kontakt:

Post Postao/la Celikovac » 13 apr 2015, 18:21

Cudo jedno koliko upucenosti, zaista za nepovjerovati. A gorak okus ostaje samo navijacima Sarajevskih klubova koje je Vrso odj.ebao u vise navrata pa se stvorio animozitet prema njemu, i to od navijaca koji su poprilicno nebitni za reprezentaciju. Prvi u pljuvanju, bojkotovanju, ogovaranju i pretjeranoj euforiji.
Luciano Moggi: "E l'Inter non vinceva perché erano pippe e incapaci. Mica li ho comprati io Vampeta, Taribo West e Hakan Sukur".

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 13 apr 2015, 18:24

Evo ja nisam navijac "sarajevskih" klubova, pa opet mislim da on nije dovoljno dobar za reprezentaciju. Za Celik dobar, za nesto vise ne.
Celik!3,2,2.

Celikovac
Kontakt:

Post Postao/la Celikovac » 13 apr 2015, 18:27

Ti kazes da nije dovoljno dobar, i ja i ti se apsolutno slazemo u tome. Ali pljuvanje, vrijedjanje, potcjenjivanje? Isto tako ja bi bio presretan da mi raspolazemo s boljim back upom, ali ja ga trenutno ne vidim.

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 13 apr 2015, 18:32

Ma imamo mi boljih na poziciji beka. Mislim Avdija nije bek, i svaki pokusaj tu je isto pokusaj guranja Lulica na beka. Ima Susic iz Rumunije, Martic iz Italije.
Celik!3,2,2.

Celikovac
Kontakt:

Post Postao/la Celikovac » 13 apr 2015, 18:35

Martica nije prije ove sezone bilo u kombinacijama jer nema drzavljanstvo niti je mogao konkurisati za reprezentaciju. O Susicu ne mogu govoriti jer zaista nisam momka nikada gledao, ali vjerovat cu ti na rijec. Ima li jos neko?

Željooooo
Kontakt:

Post Postao/la Željooooo » 13 apr 2015, 18:46

Celikovac je napisao/la:Cudo jedno koliko upucenosti, zaista za nepovjerovati. A gorak okus ostaje samo navijacima Sarajevskih klubova koje je Vrso odj.ebao u vise navrata pa se stvorio animozitet prema njemu, i to od navijaca koji su poprilicno nebitni za reprezentaciju. Prvi u pljuvanju, bojkotovanju, ogovaranju i pretjeranoj euforiji.
Vrso je igrao na pocetku karijere u Želji i tad se isto moglo vidjeti koliko je ogranicen kao igrac, npr. Stanić je za njega Philipp Lahm. Ima dosta igraca koji su bolji od njega na poziciji koju igra u reprezentaciji, ima Martic, ima Mateo Susic, Mujdža, čak može i Lulić to odigrati u krajnjoj nuždi kao i Bicakcic. Laž je da je ovaj antitalenat odbio Želju, za Sarajevo nisam upucen, da bi te neko odbio moraš mu poslati ponudu, a mi je tom panju nismo poslali nikad. Što se tice Vrsajevica on jedino brzinu ima i to je sve, sve ostale elementarne stvari on ne zna,ne zna primit loptu kako treba, vec se lopta odbije par metara od njega kao od drvo, jednostavno limitiran igrac do bola, nadam se da je Baždarevic to vidio i da ga vec od sljedeceg puta nece biti na spisku reprezentativaca, ni njega ni Anela. U reprezentaciji treba da igraju najbolji igraci a ne igraci poput Avdije, Anela itd..
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: riki46 i 14 gostiju.