Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
Ja vise necu igrat sarajevo taman bu kvota bila 9 maraka zadnjih 10 utakmica u gostima sve mi ide u glavu igraju lose moraju uzet sad je pritisak imaju ekipu hajde vidili su da moraju prigustilo im upalis tekmu oni igraju ko da su uzeli titulu prije 3 kola
Na logiku Široki kiksao moraju dobiti da smanje zaostatak za vodećim gdje Sarajevo i nema baš ugodnu tradiciju pobjeda na Piroti bolje je uzeti opciju da Travnik daje gol po kvoti 1,6 nego strijepiti za čistom 2. Uz napomenu da je i predsjednik Travnika zaprijetio novčanim kaznama igračima ako izgube danas što znači da će biti finih premija ako dobiju tako da ili odigrati Travnik gol ili možda što kaže cijenjeni @DrustveniParazit najbolje preskočiti i ne gubiti živce ova naša liga je ludilo za prognozirati tradicije padaju ko od šale od sezone do sezone i nemaš pravila svako svakog dobije ili izgubi mimo svih očekivanja. 

danas ce da osvane post trpaj i stanove i kucu i ljubavnicu i cuku i macu i komsije i kola i šupu i podrum sve na sarajevo 

Brate halali na kasnom odgovoru, takodje sve najbolje medjutim zdravlja vise nema obolio od Rivera, cekao X za 250km na markicu hahaJanez je napisao/la:@fareMO
Nema na čemu legendo i drugi put![]()
Sabinho je napisao/la:Brat @janez k'o radar za kladionice.![]()
![]()
Hahahhaahha a brate kad stalno pijem kafu od Ilidže do Čaršije moraš stalno ganjati gdje je koja kladara radi nekog uslova, igre čudesa pa sam upratio većinu.
Lijep pozdrav za tebe legendo i dobro zdravlje brate.

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- DrustveniParazit
- Kontakt:
@Janez
Opeko sam se dovoljno ove polusezone na našu ligu i Sarajevo pogotovo tako da ne želim danas opet ponavljati. Jeste Sarajevo bolje, favorit, otvorila se prilika za prilazak lideru i ako su normalni dobit će danas ali tako je bilo i do sad pa su nas valjali zato bolje preskočiti i ne nervirati se. Ako moramo mi koji navijamo za taj klub i koji čemo danas otići na utakmicu ne morate vi.
Opeko sam se dovoljno ove polusezone na našu ligu i Sarajevo pogotovo tako da ne želim danas opet ponavljati. Jeste Sarajevo bolje, favorit, otvorila se prilika za prilazak lideru i ako su normalni dobit će danas ali tako je bilo i do sad pa su nas valjali zato bolje preskočiti i ne nervirati se. Ako moramo mi koji navijamo za taj klub i koji čemo danas otići na utakmicu ne morate vi.
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
- Evolution87
- Kontakt:
Uzima RajvoSa u hendikepu 2.9 kvota 
Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Sve na druga Fognini-a
Jest da je budala ali mislim da je puno kvalitetniji od Janowicza.
Jest da je budala ali mislim da je puno kvalitetniji od Janowicza.
@Sabinho
Halalio brate sve okej
Hahaha e joooj dobar iznos za markice, ali gdje njih nađe X da si kako na golove odigrao prošao bi lijepo.
@DrustveniParazit
Ma apsolutno legendo, ali ono toliko je stvar komplikovana da je najbolje preskočiti ili spucati 3 tiketa i pokriti 1X2 po jedan znak i nešto ćeš pogoditi, logika, tradicija i sve ostalo padaju u vodu kod nas. Sretan ti put brate i da bude radost i zadovoljstvo na kraju.
Halalio brate sve okej

@DrustveniParazit
Ma apsolutno legendo, ali ono toliko je stvar komplikovana da je najbolje preskočiti ili spucati 3 tiketa i pokriti 1X2 po jedan znak i nešto ćeš pogoditi, logika, tradicija i sve ostalo padaju u vodu kod nas. Sretan ti put brate i da bude radost i zadovoljstvo na kraju.

Sta radi ovaj Stakhovsky vodi 4:3 u drugom setu ima brejk,gubi dva servisa i set 6:3 

Fonjini i janovic k'o zene ,5 gemova 5 brejkova
Torres_9 je napisao/la:Fonjini i janovic k'o zene ,5 gemova 5 brejkova
Ma sa Fognini nikada ne znas, budala imas osjecaj da mu se ne igra

svaka čast i HVALA za čilića i chardyaEvolution87 je napisao/la:Uzima RajvoSa u hendikepu 2.9 kvota

Sarajevo ovo rutinski uzima,hajdee cska
jest im rutina, nisu mogli gola zabiti dok ovi crveni nisu dobiliTorres_9 je napisao/la:Sarajevo ovo rutinski uzima,hajdee cska

Teško će ovo CSKA dobit.
Klasika jbo vas amkar
- masteRofPoker
- Kontakt:
A ja odigrao daju gol jer mi je trebao uslov za Sarajevo.
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
Psovali ili ne na rezultat ne možete uticati
OTIŠAO SAM DA PRONAĐEM SEBE, AKO DOĐEM PRIJE NEGO ŠTO SE VRATIM, ZADRŽITE ME!
- masteRofPoker
- Kontakt:
Uslov.
Jbt sta nama rade ove nase lokalne kladionice. Moram minimalno 3 para zbog Sarajeva da dodam i stavim Partizan daje gol i Valencia daje gol. I naravno, ne moze jer Partizan zahtjeva minimalno 5 parova i onda stavim Cska daje gol.
Nikada se pameti nauciti.

I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!
o ljudino pa ti si živ, pozz meštremasteRofPoker je napisao/la:Uslov.Jbt sta nama rade ove nase lokalne kladionice. Moram minimalno 3 para zbog Sarajeva da dodam i stavim Partizan daje gol i Valencia daje gol. I naravno, ne moze jer Partizan zahtjeva minimalno 5 parova i onda stavim Cska daje gol.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.