Haha hvala brate puno, ma samo normala i bez nerviranja jedan je život samo čuvati živce i zezancija. Volim ovu raju i podforum nekako smo svi u fazonu dobre zezancije i druženja bez svađa i ono merak mi ispratiti tikete i vikende sa vama ovdje.

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
do poluvremena ce u overFrankie je napisao/la:Kakav start Westbrooka
Eto skoro prede, jos 2p u drugomDavidDeGea je napisao/la:do poluvremena ce u overFrankie je napisao/la:Kakav start Westbrooka
Tako je nažalost i loša politika kladionice da isplate-uplate možeš vršiti samo u poslovnici gdje je nalog za depozitno otvoren, tako da ganjaj da ti bude blizu kuće ili nekog mjesta gdje ideš redovno tipa posla-faxa.bojler je napisao/la:Zanima me da li neko ima online racun u bhplayu ? uplatim radim samo u poslovnici u kojoj sam otvorio racun i isplatu isto tako jel ?
Nisam vjernik, ali banovao sam svakoga na 14 dana (uključujući i tebe) ko je psovao boga, djecu ili pisao idiotarije kojih bi se svako normalan zgrožavao.TomBrajder je napisao/la:pa to me jos vise iznervira nego sto sam pao **** salzburg.. vjernici zaobidjite ovu temu jer je vama zabranjeno kladjenje ako necete zaobic temu zaobidjite postove koji vas se ne ticu jer nemate nista s tim, mene ce bog zaljevat vrelim uljem nece vas
Ja mislim da je bolje preskočiti.adis30 je napisao/la:Da li ce danas Sarajevo konacno pobijedit
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.