AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Pet kompanija zajedno su teške,odnosno raspolažu sa više od 80 milijardi $,među njima je i Huawei koji je jedan od sponzora Milana.
@francobaresi
-Ako te zanima islam, proučavaj islam, a ne muslimane. Islam je savršen, muslimani nisu.
-Ako te zanima islam, proučavaj islam, a ne muslimane. Islam je savršen, muslimani nisu.
Milan objavio velike gubitke
Italijanski velikan Milan objavio je velike gubitke u ovoj sezoni.
Pored velikih problema na terenu, gdje su Rossoneri već sezonama neprepoznatljivi, stvari i u rukovodstvu kluba nisu u najboljem redu.
Zbog očajne sezone Milan je u velikim gubicima. Samo ove sezone su u minusu od 60 miliona eura, a sve češće se spominje da bi vlasnik Milana Silvio Berlusconi mogao prodati klub.
Tajlanđanin Bee Taechaubol je vjerovatno novi vlasnik kluba, a Berlusconi bi nakon višedecenijskog vodstva konačno mogao da se povuče.
Italijanski velikan Milan objavio je velike gubitke u ovoj sezoni.
Pored velikih problema na terenu, gdje su Rossoneri već sezonama neprepoznatljivi, stvari i u rukovodstvu kluba nisu u najboljem redu.
Zbog očajne sezone Milan je u velikim gubicima. Samo ove sezone su u minusu od 60 miliona eura, a sve češće se spominje da bi vlasnik Milana Silvio Berlusconi mogao prodati klub.
Tajlanđanin Bee Taechaubol je vjerovatno novi vlasnik kluba, a Berlusconi bi nakon višedecenijskog vodstva konačno mogao da se povuče.
FORZA MILAN!
Tu sei tutta la mia vita!
Tu sei tutta la mia vita!
Eto nam Ibre nazad
Berlusconi is seriously considering to step back and not sell Milan now, wants to check carefully the reliability of the potential buyers.
Van Ginkel recovered and is ready for Sampdoria, there's optimism for Bonaventura as well. #Sky

Berlusconi is seriously considering to step back and not sell Milan now, wants to check carefully the reliability of the potential buyers.
Van Ginkel recovered and is ready for Sampdoria, there's optimism for Bonaventura as well. #Sky
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
E baš nam još to fali, pa da ne proda klub do kraja sezone.
Ionako je ekipua za ku.rac, svake godine sve više tonemo, finansijski gubitci veliki i taman nam fali još jedna indentična usrana godina i to naravno bez evropskih takmičenja, pa da sve kompletiramo. Što da ne, kad je veselje nek' i hala gori.
Riješiti sve do maja-juna da se može krenuti na vrijeme sa oporavljanjem ovog napaćenog kluba, a ne čekati tamo avgust k'o uvijek. Neće se ni ovako moći bog zna šta promjeniti za tako kratko vrijeme, al' koliko god da bude-dobro je, samo neka konačno krene sa konkretnim promjenama.
Nema od Ibre ništa (ako se ko uopšte nadao tome)
reče lik da će ostati do kraja ugovora... a sad, da ću priželjkivati igrača od 36 godina, pa ni neću baš.
Ginkel se oporavio, a možda i Bonavetura bude spreman, daj bože samo da Poli ne igra
eno i šaravi se oporavio, vraća se treninzima... nije da ga iščekujem jer znam da nam neće biti od pomoći, al' haj, neka su više konačno ta sva sranja iza njega.

Riješiti sve do maja-juna da se može krenuti na vrijeme sa oporavljanjem ovog napaćenog kluba, a ne čekati tamo avgust k'o uvijek. Neće se ni ovako moći bog zna šta promjeniti za tako kratko vrijeme, al' koliko god da bude-dobro je, samo neka konačno krene sa konkretnim promjenama.

Nema od Ibre ništa (ako se ko uopšte nadao tome)

Ginkel se oporavio, a možda i Bonavetura bude spreman, daj bože samo da Poli ne igra

eno i šaravi se oporavio, vraća se treninzima... nije da ga iščekujem jer znam da nam neće biti od pomoći, al' haj, neka su više konačno ta sva sranja iza njega.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Gabriel vodi svoj tim do Serie A.Danas je ubilježio još jedan clean sheet,to mu je već negdje 19. ove sezone.A njegov tim ima 14 bodova prednosti ispred drugoplasirane ekipe,a još 7 utakmica do kraja ja mislim.
P.S
U zadnjih 15 sezona najbolji učinak je imao Taibi nekakav još tamo 2003 ili tako nešto.On je sačuvao mrežu u 22 meča,dok su Buffon i Antonioli to uradili u 21 utakmicu.Gabriel ima šansu da ih sve prestigne do kraja sezone i tako bi statisticki postao najbolji golman lige u zadnjih petnaest godina.I ovako mu je učinaak impresivan,32 utakmice i 19 čistih mreža",ili 59%.
P.S
U zadnjih 15 sezona najbolji učinak je imao Taibi nekakav još tamo 2003 ili tako nešto.On je sačuvao mrežu u 22 meča,dok su Buffon i Antonioli to uradili u 21 utakmicu.Gabriel ima šansu da ih sve prestigne do kraja sezone i tako bi statisticki postao najbolji golman lige u zadnjih petnaest godina.I ovako mu je učinaak impresivan,32 utakmice i 19 čistih mreža",ili 59%.
@francobaresi
Da su se htjelu rijesiti Gabriela, ne bi ga poslali u Primaveru, vec negdje tusnuli nizasta. Ne bi me cudilo da se vec na kraju sezone rijese Lopeza, Milan je to. Ne znam nesto ni kakav je status Abbiatija, jel najavljivao ikakvu penziju.?
Medjutim, uvijek imajmo na umu koliko je losa Seria A, a kamoli onda Serie B...
Samo sto tamo slabo skautiramo, onaj mali Dybala (ispravite me), iz Palerma, ono je steta je imati, a vjerovatno ima jos pokoji slican u nizoj ligi.
Medjutim, uvijek imajmo na umu koliko je losa Seria A, a kamoli onda Serie B...
Samo sto tamo slabo skautiramo, onaj mali Dybala (ispravite me), iz Palerma, ono je steta je imati, a vjerovatno ima jos pokoji slican u nizoj ligi.
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.
Fu Yixiang: "Zasto je Kina odabrala bas Milan? Prvenstveno jer je to veliki klub. Sve kompanije u konzorcijumu su povezane sa fudbalom. Svaka kompanija ima opciju kupovine kluba, ali niko ne zeli da to uradi pojedinacno. Milan pod vodstvom Kineza moze zasijati za tili cas. Milan bi mogao zasjesti na celo Italije sa malo "stvarnog" potrosenog novca. Oni su slavni klub kom trebaju veliki igraci. Kako bi se vratili na stare staze slave potreban je kontinuitet u dovodjenju igraca, ali igraca svetske klase, i to svake godine." #Milannews
Kao da su me čuli ovi Kinezi.Milan treba najbolje igračee i sa kineskim kapitalom to je sasvim realno za očekivati.Jer kao što sam već pisao ove kompanije koje žele preuzeti Milan,zajedno su teške više od 80 milijardi $.
Kao da su me čuli ovi Kinezi.Milan treba najbolje igračee i sa kineskim kapitalom to je sasvim realno za očekivati.Jer kao što sam već pisao ove kompanije koje žele preuzeti Milan,zajedno su teške više od 80 milijardi $.
@francobaresi
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Takva nam je izjava i trebala,sad da li ce ovu izjavu pretvoriti u djelo vidjet cemo. Nadam se da ce krenuti na bolje.
Veceras uzimamo Sampdoriu
Veceras uzimamo Sampdoriu

Jel' nam puno da dobijemo tri zaredom?
Kako ono ide momci, da li šesto i sedmo mjesto vode u LE?

Kako ono ide momci, da li šesto i sedmo mjesto vode u LE?
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Nema teorije da mi dobijemo Sampdoriu, al' s obzirom da uvijek ofulam u prognozama, ne uzimajte me za ozbiljno.
al' opet stojim iza toga da nećemo dobiti.
mada bi bilo fino izboriti nekako evropu, nije da nije...
ali teško, sad u ovom ključnom dijelu sezone nam idu najgore utakmice, a ovi naši će k'o da gledam pogubit još pun ku.rac bodova do kraja... pa čak i da nekim čudom odigraju dobro ove predstojeće utakmice, po staroj navici će gubiti bodove protiv onih žnj ekipa.
jao kinezi

al' opet stojim iza toga da nećemo dobiti.

ali teško, sad u ovom ključnom dijelu sezone nam idu najgore utakmice, a ovi naši će k'o da gledam pogubit još pun ku.rac bodova do kraja... pa čak i da nekim čudom odigraju dobro ove predstojeće utakmice, po staroj navici će gubiti bodove protiv onih žnj ekipa.
jao kinezi

FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Ajmo dobiti Doriu 
Forza Milan

Forza Milan

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
Ne znam cemu igraci poput Destra, jer je to isti tip poput Matria ili Boriella, a svi znamo kako takvi igraci prolaze na San Siru...
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Fakat jemuxa je napisao/la:Cerci

Utakmica je najkrace receno, ubij sve i vrati se sam.
ne mozes nista pametno reci, ni pokuditi ni pohvaliti... dosadno, bevezno, bezlicno, anemicno, ne znam koji jos termin upotrijebiti da se ovo opise
ako se ne probude u dr. poluvremenu ostat ce ovo 0-0, a mozemo lako i popusiti, ionako smo vazda kurceve srece.
cerciju treba 374746 prilika da ubode gol... al' haj, makar nesto pokusava ako nista.

ne mozes nista pametno reci, ni pokuditi ni pohvaliti... dosadno, bevezno, bezlicno, anemicno, ne znam koji jos termin upotrijebiti da se ovo opise

ako se ne probude u dr. poluvremenu ostat ce ovo 0-0, a mozemo lako i popusiti, ionako smo vazda kurceve srece.
cerciju treba 374746 prilika da ubode gol... al' haj, makar nesto pokusava ako nista.

FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Nakon dvije slučajne pobjede,slijedi povratak u realnost.
@francobaresi

Ocekivano, odmah sam rekao da nema sanse da ih pobjedimo. Nerijeseno najpravedniji rezultat, ni jedni ni drugi nisu zasluzili nista vise od toga.
Ovo je bukvalno vracanje u realnost, igra i postavka nula, onako se nasumicno dodaju, kad dodju do sesnaeterca pucaju na gol ili gube loptu meljanjem jer ne znaju sta dalje. Ja se ponovo pitam, STA ONI RADE NA TRENINZIMA, neka me neko prosvjetli? Kad smo mi uopste organizovali neku smislenu akciju, kontru, da li taj pojam postoji u nasem udzbeniku, kao u svim normalnim klubovima?
Jack, Destro, Cerci, Abate uzasni, ostatak solidan. Ginkel i De Jong fino odigrali (ako se vec moze neko naci za pohvalu), odbrana korektno iako su tako amaterski ispali kod gola, Menez k'o na terminu, radi neke svoje poteze, driblinge i kad izgubi loptu, samo ostane ukopan na zemlji i mase onim rukama umjesto da pokusa ispraviti pogresku. Ma mars u pm.
Nadam se da ce Destro biti ok, ono je bas ruzno izgledalo, mali na onim nosilima place.
Ne vjerujem da su ligamenti teze osteceni, al' haj znaj, bas su ga zestoko opizdili po koljenu.
Ovo je bukvalno vracanje u realnost, igra i postavka nula, onako se nasumicno dodaju, kad dodju do sesnaeterca pucaju na gol ili gube loptu meljanjem jer ne znaju sta dalje. Ja se ponovo pitam, STA ONI RADE NA TRENINZIMA, neka me neko prosvjetli? Kad smo mi uopste organizovali neku smislenu akciju, kontru, da li taj pojam postoji u nasem udzbeniku, kao u svim normalnim klubovima?
Jack, Destro, Cerci, Abate uzasni, ostatak solidan. Ginkel i De Jong fino odigrali (ako se vec moze neko naci za pohvalu), odbrana korektno iako su tako amaterski ispali kod gola, Menez k'o na terminu, radi neke svoje poteze, driblinge i kad izgubi loptu, samo ostane ukopan na zemlji i mase onim rukama umjesto da pokusa ispraviti pogresku. Ma mars u pm.

Nadam se da ce Destro biti ok, ono je bas ruzno izgledalo, mali na onim nosilima place.

FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Tanko,lose,gore. Opet iste stvari i ista prica. Dosadno do bola.
Samo prezivjeti ovu sezonu nekako,valjda od sljedece krenu neke stvari.
Forza Milan!!
Samo prezivjeti ovu sezonu nekako,valjda od sljedece krenu neke stvari.
Forza Milan!!
Kinezi su jedini spas.
@francobaresi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.