Živio nam Osim dragi...
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: Živio nam Osim dragi...
Koliko se preokreta desilo do sad ni vodstvo od 5:0 ne bi predstavljalo sto postotnu pobjedu 

Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
- corleone87
- Kontakt:
1:3 *ebe im Brko znanje 

„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
-
- Kontakt:
Ko zna zna svugdje.
Je li njima ovo predzadnje kolo ili ima nekakvog doigravanja. Ako ima Brko mi mogao i "aziju" izboriti. U suprotnom možda ostane par bodova kratak za petim.
Je li njima ovo predzadnje kolo ili ima nekakvog doigravanja. Ako ima Brko mi mogao i "aziju" izboriti. U suprotnom možda ostane par bodova kratak za petim.
- corleone87
- Kontakt:
Mislim da nema razigravanje..rodom s Mejtaša je napisao/la:Ko zna zna svugdje.
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
Polusezonu je odradio perfektno vjerovatno ce pobiejditi i preostalu

Nema razigravanja. Jos jedno kolo,a nakon toga se igra kup.
Inace,ovo je prva pobjeda Al-Kharitiyath-a nad Al-Gharafom od kad postoji klub.
- bistrikboy
- Kontakt:
Zakon brojevaFKZ1921 je napisao/la:Nema razigravanja. Jos jedno kolo,a nakon toga se igra kup.

Pokazao je da zna,tesko se svima kad se vrati

– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Amar Osim : Ko ce izboriti nastup u Evropi ? Željo i još tri kluba

Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
Nek povede ovog Hassana sa sobom u ŽeljuChoks je napisao/la:1-0 za Brkine![]()

Željezničar živimo !
- corleone87
- Kontakt:
Joj sta ima radi Brko sa ovim Hasanom vode protiv treceplasirane ekipe 

po bojama dresova željo protiv njanja
1 : 1
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
- corleone87
- Kontakt:
Hahaha kako glupi golovi
Je li dirala ova lopta ikoga 

Zadnja izmjena: corleone87, dana/u 16 apr 2015, 19:08, ukupno mijenjano 1 put.
Jao kakva šansa za Brkinu ekipu u 92 minuti, da su zabili ostvarili bi pobjedu 100%, sam jedan na jedan sa golmanom i on umjesto da puca krece da ga zaobiđe i golman mu je hladno izbi nogom
i odmah kazna na drugoj strani, opuca lik loptu,ona pogodi nekog iz odbrane, promijeni smjer i uđe u gol, baš šteta, fino su stajali protiv trece ekipe u prvenstvu..

Da li ce gazde biti zadovoljnje sa devetim mjestom ?
Amar ima jos jednu sezonu sa njima po ugovoru, a onda planira li se vracati sa nekim arapom.

Amar ima jos jednu sezonu sa njima po ugovoru, a onda planira li se vracati sa nekim arapom.

× Željezničar - Manijaci TM87 ×
http://www.klix.ba/sport/nogomet/ivica- ... /150506084" onclick="window.open(this.href);return false;
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
Jesam li ja nešto zaboravio ili šta. Piše da je Švabo bio dvaput drugi u onom dijelu teksta kad se govori da je u Želji bio trener od 1978 do 1986. Dobro znamo kad smo ostali kratki bod za Zvezdom i otišli u polufinale Kupa UEFA, a kad smo još bili drugi?
U knjizi "Ivica Osim" od Marka Tomasa se pominje samo ova sezona kad smo podijelili drugo mjesto s Partizanom, a CZ bila prvak.Izgubili od CZ na Grbavici 3:1 negdje u finisu prvenstva, te tako zijanili titulu.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
Mislim da je neka greska. Jedino je ko igrac jos jednom bio dio tima,ali kratko na pocetku sezone,kad smo bilii drugi. 1970/71 godina.
A jedino ako nisu sta pomijesali jer je Zeljo one sezone 84/85,kad je Sarajevo bilo prvak,dugo bio u borbi sa njima i Hajdukom,pa je kup uefa ucinio svoje.
A jedino ako nisu sta pomijesali jer je Zeljo one sezone 84/85,kad je Sarajevo bilo prvak,dugo bio u borbi sa njima i Hajdukom,pa je kup uefa ucinio svoje.
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE