FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

čamac
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la čamac » 14 apr 2010, 12:59

scorpion je napisao/la:
1921 je napisao/la:
chichak je napisao/la:Bio jutros Đelo na tvsa...fol nam grbavica ne odgovara kriterijima UEFE :(
http://sportsport.ba/bh_fudbalp-33846.htm
Nisam gledao,ali ako je to rekao,onda nema razloga da mu ne vjerujemo,a i realno sam se i ja pitao kako nam mogu dati licencu da igramo na Grbavici kada,htjeli mi to priznati ili ne,ne ispunjava uslove za euro takmicenja.
E sad sta se iza brda valja,vidjet cemo,vazno je da ekipa izbori Evropu,a gdje cemo igrati to je manje vazno...
Ne bih se složio. Nije to to dok se god ne bude igralo u Dolini. Naša duša je dole, je.b.o Koševo gore može igrati ko hoće i kad hoće. Dolini je haman petoba i sve što je važno mora biti dole.
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

C.Ronaldo_9
Kontakt:

Post Postao/la C.Ronaldo_9 » 14 apr 2010, 13:01

Ja mislim da cemo danas odigrati jos jedan u nizu dobrih meceva i da cemo se vratiti iz Mostara sa povoljnim rezultatom za nas.....Ne sumnjam u Ossimovu taktiku i siguran sam da se necemo braniti vec da cemo se nadigravati i aBd veceras svi na Grbavicu da docekamo igrace :D

Limvo te ljoŽe
IBRAHIM ŠEHIĆ JEDAN JE OD NAS..........

ANER KASAPOVIC 1979-2005

arapinho1
Kontakt:

Post Postao/la arapinho1 » 14 apr 2010, 13:12

Jel sad u 13.00 pocela sjednica DK da nam odluce kaznu??????
"Nikad neću, majko, bez Bosne živjeti,Bosnu ću služiti, za Bosnu umr'jeti.Neću nikad k'o vazal nikom služiti,Ja sam bosanski sin i njen ću ostati!

dado2811
Kontakt:

Post Postao/la dado2811 » 14 apr 2010, 13:17

BUČAN: BILO BI LIJEPO UTIŠATI BIJELI BRIJEG

Fudbaleri sarajevskog Željezničara jutros su u Međugorju odradili posljednji trening uoči večerašnjeg revanš susreta polufinala Kupa Bosne i Hercegovine sa Zrinjskim.

Sarajevska momčad u prvom duelu slavila je sa 3:1. Sjajnu partiju u ovom meču pružio je Sead Bučan koji je postigao dva pogotka, a uoči večerašnjeg susreta Bučan smatra da je pred njim i njegovim saigračima teška utakmica, no ipak je uvjeren u plasman u finale Kupa BiH.

"Jutros smo odradili 'lagani' trening i mogu vam reći da je atmosfera u ekipi fenomenalna. Svi sa nestrpljenjem očekujemo početak utakmice i uvjereni samo da ćemo mi biti ti koji ćemo se na kraju radovati", rekao je za SportSport.ba Bučan i dodao:

"Svjesni smo značaja večerašnjeg duela. Prolaz u finale možda nas vodi u Evropu i ukoliko bi se to ostvarilo onda bismo u prvenstvu igrali dosta rasterećenije i siguran sam da bi onda pružali još bolje partije. Biće teško, Zrinjski je dobra momčad i ima prednost domaćeg terena, no ipak mislim da smo u ovom trenutku kvalitetniji, te da ćemo se plasirati u finale."

U prvom susretu ove dvije momčadi Bučan je pružio možda i najbolju partiju u plavom dresu. Postigao je dva pogotka, a trener Zrinjskog Dragan Jović sipao je komplimente na račun njegove igre.

"Pružili smo dobru partiju u prvoj utakmici. Meni se posrećilo da postignem dva pogotka, no sigurno je da su oni plod dobre igre cijele momčadi. Bilo bi lijepo večeras ponovo pogoditi i 'utišati' Bijeli Brijeg i ukoliko mi šef pruži priliku daću sve od sebe kako bismo ostvarili plasman u finale", zaključio je Bučan.

otpravnik_vozova
Kontakt:

Post Postao/la otpravnik_vozova » 14 apr 2010, 13:35

Najvažnije je da naša pjesma grmi pod bijelim brijegom bez obzira kako se bude kretao rezultat, moramo pomoći

igračima jer naše je da ih nosimo pjesmom da znaju da smo mi tu i da se nećemo predati jer mislim da će domaćini

učiniti baš sve da se domognu finala :!:

Siguran sam da će u tom slučaju naši momci ginuti svih 90+ a onda neće izostati ni rezultat!

SRETNO NAM SVIMA I U MOSTARU NARAVNO SVI KO JEDAN MANIJACI :!:

BAŠ SVE TI DAJEMO I OPET MALO KOLIKO TE VOLIMO...
U ZENICU KADA POĐEM JA, MENE PRATI 3000 MANIJAKA...IBRAKA ĆE PLAKATI, JER ĆEMO GA K*****, A NJEMU ĆE BITI KRIV SUDIJA!

Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije...Živio nam OSIM dragi, "gospodaru familije"

_Bad_boy
Kontakt:

Post Postao/la _Bad_boy » 14 apr 2010, 13:43

samo da ne bude prelamanja preko zeljinih ledja..jer zeljo sigurno ide u evropu kroz ligu i strah me samo da ne bude navlacenja zrinjskom da i oni na neki nacin izbore put ka istoj kroz kup..
-PAJA Fan Club!!

MaliMemo
Kontakt:

Post Postao/la MaliMemo » 14 apr 2010, 13:48

_Bad_boy je napisao/la:samo da ne bude prelamanja preko zeljinih ledja..jer zeljo sigurno ide u evropu kroz ligu i strah me samo da ne bude navlacenja zrinjskom da i oni na neki nacin izbore put ka istoj kroz kup..
i ja se toga bojim :roll: , ali nece valjda
× Plava krv ispod koze ×

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 14 apr 2010, 14:07

Prema pisanju francuskih medija
Baždarević napušta Grenoble
Prema pisanju francuskih medija bosanskohercegovački fudbalski stručnjak Mehmed Baždarević od naredne sezone neće sjediti na klupi Grenoblea. Mehmed Baždarević prema pisanju francuskih medija odlučio je, iako ima važeći ugovor i za sljedeću sezonu, napustiti Grenoble. Podsjetimo, Baždarević je Grenoble uveo u društvo najboljih francuskih klubova nakon 45 godina i za procvat ovog kluba sasvim sigurno je najzaslužniji. Međutim, u ovoj sezoni Grenoble su sustigli financijski problemi što se odrazilo i na rezultate, pa je tako momčad našeg stručnjaka u 32 kola osvojila samo 15 bodova i 6 kola prije kraja prvenstva i matematički je ispala u niži rang.

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

iggy_tm87
Kontakt:

Post Postao/la iggy_tm87 » 14 apr 2010, 14:14

Manje price o sudijama i prelamanju molim. Prije svega 20-ak dana smo gostovali pod tim istim Bijelim Brijegom, a sudija koliko je ostetio nas, toliko je i Zrinjski. Mnogi nas vec vide u finalu, ja cu nas vidjeti u finalu veceras oko 20:45, naravno ako nam rezultat bude povoljan. Imamo ne veliku, nego solidnu prednost koja nije nenadoknadiva. Iako mislim da nam trenutno ne moze parirati nijedna ekipa u ligi, Zrinjski nije bez sansi, sviđalo se to nama ili ne. Sam Osim je rekao, budemo li branili prednost bez sanse smo, budemo li napadali, Zrinjski je kvalitetna ekipa kojoj ne treba puno ni vremena ni prostora da dodje do gola. Sretno nam dole veceras, igraci ce, siguran sam, ostaviti srce na terenu. Ako kojim slucajem ispadnemo (ne dao Bog), ne treba pljuvati po igracima i Amaru, vec ih jos vise podrzati i dati im morala za subotnji duel sa Borcem ;)

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 14 apr 2010, 14:37

Apelaciona komisija danas nije zasjedala jer nije bilo kvoruma,sjednica je prolongirana za sljedecu sedmicu,sto znaci da ce se mec sa Borcem igrati sa publikom,te da pripazite na ponasanje na toj utakmici jer smo pod prismotrom!

info sa orga...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

rtm86
Kontakt:

Post Postao/la rtm86 » 14 apr 2010, 15:07

JET TRAIN (Voz na mlazni pogon)

slika

Ne treba ni spominjati da jedini koji zna upravljati ovakvom "zvijeri" kod nas je mr. Brko :D

rtm86
Kontakt:

Post Postao/la rtm86 » 14 apr 2010, 15:15

Željovac je napisao/la:
Hamo je napisao/la:raja gdje bi se moglo gledat ili slušat pošto neću ići na tekmu a nema prenosa na BHT :?:
Imaš uvijek na BH radiju ili(i) Federalnom "Ritam sporta". Prenose svako kolo Premijer lige BiH javljanjima uživo sa stadiona.
Od 19:05 do 21:00 na BH Radio 1 emisija: "Sport srijedom". Dakle pokrivaju kup veceras :)

otok
Kontakt:

Post Postao/la otok » 14 apr 2010, 15:20

bistrikboy je napisao/la:Apelaciona komisija danas nije zasjedala jer nije bilo kvoruma,sjednica je prolongirana za sljedecu sedmicu,sto znaci da ce se mec sa Borcem igrati sa publikom,te da pripazite na ponasanje na toj utakmici jer smo pod prismotrom!

info sa orga...
jos jedna nebuloza

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 14 apr 2010, 15:21

sta je nebuloza?

otok
Kontakt:

Post Postao/la otok » 14 apr 2010, 15:23

Seyo_TM je napisao/la:sta je nebuloza?
odgadjanje sjednice

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 14 apr 2010, 15:24

sto nisu dosli...ko ih ****

otok
Kontakt:

Post Postao/la otok » 14 apr 2010, 15:27

Seyo_TM je napisao/la:sto nisu dosli...ko ih ****
jah,a mogli su fino dnevnicu uzeti za sat vremena suplje price i naglabanja

C.Ronaldo_9
Kontakt:

Post Postao/la C.Ronaldo_9 » 14 apr 2010, 15:27

Tako je yoSe sada ce reci da samo i za to krivi sto ovi nisu dosli.............

Zna li se koliko nas ide u Mostar danas :D
IBRAHIM ŠEHIĆ JEDAN JE OD NAS..........

ANER KASAPOVIC 1979-2005

borcev_navijac
Kontakt:

Post Postao/la borcev_navijac » 14 apr 2010, 15:33

C.Ronaldo_9 je napisao/la:

Tako je yoSe sada ce reci da samo i za to krivi sto ovi nisu dosli.............

Zna li se koliko nas ide u Mostar danas :D
haj mi samo reci jel ti stvarno vjerujes , al istinski vjerujes da tu neko nako slucajno nije dosao
ej prije nekoliko dana novinski clanak o tom scenariu i to se desi, pa dobro majku mu staru, jel stvarno ne vidis ili neces da vidis
TREĆI PUT ČASTIMO !

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 14 apr 2010, 15:35

@borcev_navijac

brkovic dogovorio da se odgodi da bi mogli sa vama igrati pred punim stadionom...zadovoljan ?
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Cwirek, skoJaa i 44 gosta.