Facebook (pitanja, problemi...)
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Facebook (pitanja, problemi...)
Koji se **** desava sa ovim generacijama od 95 pa nadalje. Tacno cu preci u pedofile. Hem dobre, hem se loze na gluposti.

Ovo je mejra (guzulja ako je neko upratio ranije) na slici na kojoj nije izbacila dupe. Dakle bez onakvog dupeta, čisti prosjek, ako ne i ispod

naprijed rejal
- grobar1099
- Kontakt:

Nije majka klela sina sto se kockao, nego sto se vadio.
Barca mes que un club!
Barca mes que un club!
Vidjam je svaki dan, i svaki dan mi je sve ruznija. Fujgrobar1099 je napisao/la:

Na ovoj prvoj samo cigara joj fali i bila bi pravi Šaner, a ovoj zadnjoj, pa đe nađe ovu suknjicu, morel kako sjest u njoj ?
Ništa normalno gdje vadite ove Boze me sacuvaj hahaha
BelminM23 je napisao/la:Na ovoj prvoj samo cigara joj fali i bila bi pravi Šaner, a ovoj zadnjoj, pa đe nađe ovu suknjicu, morel kako sjest u njoj ?

To je ista cura

Šejtanska posla!
- grobar1099
- Kontakt:
Prije je bila fina, a ja je nisam vidio 2 godine tako da ne mogu nista govoriti. Kako sam joj gledao ove slike ja sam mislio da se bas popravila, izgleda da sam se prevario.cala je napisao/la:Vidjam je svaki dan, i svaki dan mi je sve ruznija. Fujgrobar1099 je napisao/la:
Barca mes que un club!
Barca mes que un club!
- grobar1099
- Kontakt:
E haj ti postavi nesto majke ti, bas me zanima kakve to ti ljepotice volisvecaveca je napisao/la:Ništa normalno gdje vadite ove Boze me sacuvaj hahaha
Barca mes que un club!
Barca mes que un club!
A u pm noge.Ibizevic je napisao/la:
Mozda imamo razlicit ukus. Meni je stvarno odvratna.grobar1099 je napisao/la:Prije je bila fina, a ja je nisam vidio 2 godine tako da ne mogu nista govoriti. Kako sam joj gledao ove slike ja sam mislio da se bas popravila, izgleda da sam se prevario.cala je napisao/la:Vidjam je svaki dan, i svaki dan mi je sve ruznija. Fujgrobar1099 je napisao/la:
Dajte stavljajte Maturske slike, ovih -96.
Dosta sisa i guzica.

Dosta sisa i guzica.

Postavio sam listajgrobar1099 je napisao/la:E haj ti postavi nesto majke ti, bas me zanima kakve to ti ljepotice volisvecaveca je napisao/la:Ništa normalno gdje vadite ove Boze me sacuvaj hahaha

- grobar1099
- Kontakt:
Pogresno sam protumacio tvoj post, halali.vecaveca je napisao/la:Postavio sam listajgrobar1099 je napisao/la:E haj ti postavi nesto majke ti, bas me zanima kakve to ti ljepotice volisvecaveca je napisao/la:Ništa normalno gdje vadite ove Boze me sacuvaj hahahai nisam mislio na tebe
Barca mes que un club!
Barca mes que un club!

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
@Kaunas koje je godište ova?
Apsolutne sreće nema, ona je u traženju.
Meša Selimović.
Meša Selimović.