Opet cu reci....HVALA mu za sve sto je uradio za repku...bilo je i gresaka ali puno vise odlicnih partija..

Grk je bio uporan i evo, dobice svoju svoju sansu...

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
"Smatram da je ova odluka donesena prebrzo, nije mi jasno zašto Leverkusen nije sačekao i detaljno razmotrio zbog čega se dogodio ovaj incident. Ne slažem se s ovom odlukom, nisam je očekivao. Svako treba odgovarati za svoje postupke, ali ću ja braniti Spahića dokad god mogu", izjavio je Baždarević.
DragonGirl je napisao/la:Mešina izjava:
Mi mu nećemo okrenuti leđa, jer on to nije zaslužio.
Vidi Glavasa i price. Ispada da opravdava ovo sto je ucinio i negoduje protiv odluke Bayera. Sto ne mogu ove patetike i lazne brige.BozePetra je napisao/la:"Žao mi je Spahića, svako od nas bi na njegovom mjestu branio svoju porodicu. Međutim, u Bundesligi ste javna ličnost i onda to sve ispada drugačije. Osim toga, ma koliko dobar bio, u Njemačkoj ne smiješ zaboraviti da si stranac. Da je ovo Nijemac učinio, ne bi se digla ovolika prašina. Međutim, klub je kao fol zbog medija, navijača i reputacije kluba napravio ovaj potez. Spahić nije imao šanse, žao mi je jer je bio njihov najbolji igrač i u 35. godini", izjavio je Glavaš.
On smatra da je Spahićeva situacija ujedno i težak udarac za reprezentaciju BiH.
"Ovo će mnogo utjecati na reprezentaciju. Zaista ne znam hoće li Spaha imati želje i volje za nešto novo", završio je Glavaš.
mandraX je napisao/la:DragonGirl je napisao/la:Mešina izjava:
Mi mu nećemo okrenuti leđa, jer on to nije zaslužio.![]()
jos prica nesto o tome kao sto je ovo sve ispalo ovako posto je spahic stranac.. glupost najveca, nasilnik je nasilnik, pa bio on svabo, bosanac ili nigerijac.muamerc je napisao/la:Vidi Glavasa i price. Ispada da opravdava ovo sto je ucinio i negoduje protiv odluke Bayera. Sto ne mogu ove patetike i lazne brige.BozePetra je napisao/la:"Žao mi je Spahića, svako od nas bi na njegovom mjestu branio svoju porodicu. Međutim, u Bundesligi ste javna ličnost i onda to sve ispada drugačije. Osim toga, ma koliko dobar bio, u Njemačkoj ne smiješ zaboraviti da si stranac. Da je ovo Nijemac učinio, ne bi se digla ovolika prašina. Međutim, klub je kao fol zbog medija, navijača i reputacije kluba napravio ovaj potez. Spahić nije imao šanse, žao mi je jer je bio njihov najbolji igrač i u 35. godini", izjavio je Glavaš.
On smatra da je Spahićeva situacija ujedno i težak udarac za reprezentaciju BiH.
"Ovo će mnogo utjecati na reprezentaciju. Zaista ne znam hoće li Spaha imati želje i volje za nešto novo", završio je Glavaš.
messilla je napisao/la:I sve to zbog burazovog krkanskog ponašanja.
Slijedeći put nek ga vodi za rukicu.
Mesi svaka cast. Vidi se da brine o igracima i o hemiji u ekipi.kokakolas je napisao/la:Sad će sitne duše odmah početi pljuvati po Meši, samo zato jer je podržao svog igrača.
Vjerovatno bi Spahića i vaš Pap(k)e odmah popljuvao... i to onim svojim zavidnim vokabularom.