NK Bratstvo Gračanica

Moderator/ica: GracanicaAA

Diablo55
Kontakt:

Re: NK Bratstvo Gračanica

Post Postao/la Diablo55 » 12 apr 2015, 09:57

Jednostavno, ako to klub hoće, treba se Daso lično obratit momcima koji su već duži niz godina u navijačkim vodama i to je to. Ali njemu to nije u interesu, Njemu nije u interesu da od Bratstva napravi klub koji ima navijače, koji ima autoritet na opštini čitavoj. Znači da kad Bratstvo igra da to bude "praznik fudbala" da ljudi s posla idu na stadion, da ljudi iz okolnih mjesta dolaze da gledaju fudbal itd. Ali ne tu bude 300-400 ljudi od prije rata koji vole Bratstvo od malih nogu i to je to. Šta da se radi...

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 12 apr 2015, 11:08

Zoom088 je napisao/la:Samajil Karic je uveo jednu novu dimenziju u igru Gradine. Nije to vise seljacka ekipa, kako sam je nazivao prije par sedmica. Ovo je nova Gradina koja ima glavu i rep i koja zna sta hoce.

Karic je nadmudrio Curguza i to je sva prica sto se utakmice tice.

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Je l' ga nadmudrio za 20 ili 30 hiljada koliko je platio Brki za tri boda? Nije nam jos napisao te istine forumas GracanicAA. Uglavnom, mi se iskreno zahvaljujemo sto ste izasli u susret i htjeli ovo prodati i tako nas ostaviti u utrci za opstanak. I onih proslih 6 utakmica sto niste nas dobili, uh, bome smo vam masno platili. Daso voli pare. Nek GracanicAA iznese i te podatke po godinama i koliko je za koju godinu bod kostao para.

PS: Majstore ona slika sto si objavio iz Ugljevika je sa utakmice Slobode kada su gracanlije bile uz komsije (Fukare Gracanica)

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 12 apr 2015, 11:32

Nisam sinoc mogao pisat bio sam dosta ljut zbog svega. Prvo da cestitam Benji na velikoj pobjedi njegovog kluba :clap: .. **** brate ne lezite nam na Lukama i to je to... Drugo da se obratim ovim ublehama sto pricaju da je prodano. Utakmica nije prodana, poslije utakmice je bilo svega (neke stvari nisu za forum) i mislim da bi nakon ovog poraza mogao biti raspad sistema. Nadam se da nece ali tesko.Neka je na cast onome ko je stavio ulaz 5 KM da se gleda jedno veliko NISTA i ako ima imalo morala u slucaju da se NEKAKO pobjedi Branitelj ulaz protiv Gorazda mora biti Besplatan. Neka je na cast pojedinim igracima koji se ne bore i koji su tu da uzmu lovu. Bolje im je da se ugledaju na Kerima Kadrica koji je poginuo a ima 32. godine. Takode neka je na cast i ljudima koji hoce i ovo malo domacih igraca sto imamo da rastjerau pa Susu optuzuju da je prodao utakmicu.. Bravo carsijo :salut:
www.nkbratstvogracanica.com

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 12 apr 2015, 11:45

cesc4 je napisao/la: Takode neka je na cast i ljudima koji hoce i ovo malo domacih igraca sto imamo da rastjerau pa Susu optuzuju da je prodao utakmicu.. Bravo carsijo :salut:
Ovo je i meni "zapalo" za oko juče kad sam čitao komentare. Sramota je da pričate tako. Da se radilo o utakmici Bratstvo - Mladost pa ajd, možda bi pojedinci i prodali, al jedino što smo vam mi mogli ponudit jest večera u Evropi u Srebreniku zauzvrat :roll:
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

Iceplayer
Kontakt:

Post Postao/la Iceplayer » 12 apr 2015, 11:47

cesc4 je napisao/la:Nisam sinoc mogao pisat bio sam dosta ljut zbog svega. Prvo da cestitam Benji na velikoj pobjedi njegovog kluba :clap: .. **** brate ne lezite nam na Lukama i to je to... Drugo da se obratim ovim ublehama sto pricaju da je prodano. Utakmica nije prodana, poslije utakmice je bilo svega (neke stvari nisu za forum) i mislim da bi nakon ovog poraza mogao biti raspad sistema. Nadam se da nece ali tesko.Neka je na cast onome ko je stavio ulaz 5 KM da se gleda jedno veliko NISTA i ako ima imalo morala u slucaju da se NEKAKO pobjedi Branitelj ulaz protiv Gorazda mora biti Besplatan. Neka je na cast pojedinim igracima koji se ne bore i koji su tu da uzmu lovu. Bolje im je da se ugledaju na Kerima Kadrica koji je poginuo a ima 32. godine. Takode neka je na cast i ljudima koji hoce i ovo malo domacih igraca sto imamo da rastjerau pa Susu optuzuju da je prodao utakmicu.. Bravo carsijo :salut:
E jbg zajebali ste stvar, ja sam vam rekao ako hoceste u PL morate kupiti narednih 10 utakmica jer nemate igre nikako... :)

poskok123
Kontakt:

Post Postao/la poskok123 » 12 apr 2015, 11:50

cesc4 je napisao/la:Nisam sinoc mogao pisat bio sam dosta ljut zbog svega. Prvo da cestitam Benji na velikoj pobjedi njegovog kluba :clap: .. **** brate ne lezite nam na Lukama i to je to... Drugo da se obratim ovim ublehama sto pricaju da je prodano. Utakmica nije prodana, poslije utakmice je bilo svega (neke stvari nisu za forum) i mislim da bi nakon ovog poraza mogao biti raspad sistema. Nadam se da nece ali tesko.Neka je na cast onome ko je stavio ulaz 5 KM da se gleda jedno veliko NISTA i ako ima imalo morala u slucaju da se NEKAKO pobjedi Branitelj ulaz protiv Gorazda mora biti Besplatan. Neka je na cast pojedinim igracima koji se ne bore i koji su tu da uzmu lovu. Bolje im je da se ugledaju na Kerima Kadrica koji je poginuo a ima 32. godine. Takode neka je na cast i ljudima koji hoce i ovo malo domacih igraca sto imamo da rastjerau pa Susu optuzuju da je prodao utakmicu.. Bravo carsijo :salut:
Dobro je tu si,bio sam se zabrino jer se ne javljaš...da nisi reko digo ruku na sebe nedaj bože... :)
Greška poput Šušine se može desit svakom pa tako i njemu,,,a šta je sa Maradonom iz Tojšića on se nije sa loptom sasto. :lol: :lol:
Nemoj se samo sekirat sad će nova sezona pa opet isto napad na Premijer ligu.. ;)

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 12 apr 2015, 11:52

**** je napisao/la:
Dobro je tu si,bio sam se zabrino jer se ne javljaš...da nisi reko digo ruku na sebe nedaj bože... :)
Greška poput Šušine se može desit svakom pa tako i njemu,,,a šta je sa Maradonom iz Tojšića on se nije sa loptom sasto. :lol: :lol:
Nemoj se samo sekirat sad će nova sezona pa opet isto napad na Premijer ligu.. ;)
Ma radi koga da dizem ruku na sebe ? Radi ljudi u i oko kluba.. Nema smisla. Samo care nema vise napada na Premijer ligu. Ne ulaskom ove sezone se gube izbori :thumbup: U svemu losem ima nesto dobro :D

GracanicaAA
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la GracanicaAA » 12 apr 2015, 12:20

Benjo_AFC86 je napisao/la:
Zoom088 je napisao/la:Samajil Karic je uveo jednu novu dimenziju u igru Gradine. Nije to vise seljacka ekipa, kako sam je nazivao prije par sedmica. Ovo je nova Gradina koja ima glavu i rep i koja zna sta hoce.

Karic je nadmudrio Curguza i to je sva prica sto se utakmice tice.

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
PS: Majstore ona slika sto si objavio iz Ugljevika je sa utakmice Slobode kada su gracanlije bile uz komsije (Fukare Gracanica)

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Znam ja jerane dobro koja je to utakmica, imam ja jos slika nemoj se ti nista brinut oko toga. :salut:

ado78
Kontakt:

Post Postao/la ado78 » 12 apr 2015, 12:29

Bas sad iz carsije pa to je ne moguce koliko je ljudima drago radi poraza,nazalost to je gracanica i zamisli jos Šušu optuzuju da je prodo utakmicu radi one greske koja se moze desiti svakome pa taj isti šuša je igro bez marke za bratstvo kad smo igrali po onim selendrama i rece mi covjek koji je bio na stadionu posle da je šule **** mater svima od predsjednika do trenera i otiso jer znase da covjek ne **** nikog i na kraju nase djete optuziti za to da je prodo je sramota grada gracanice fujjjj gracanico

NkBratstvoGracanica
Kontakt:

Post Postao/la NkBratstvoGracanica » 12 apr 2015, 12:47

cesc4 je napisao/la: Ma radi koga da dizem ruku na sebe ? Radi ljudi u i oko kluba.. Nema smisla. Samo care nema vise napada na Premijer ligu. Ne ulaskom ove sezone se gube izbori :thumbup: U svemu losem ima nesto dobro :D
Da Bogdom gubi izbore eh :P Nego uskoro kad ga smijene nek razmisli u koju će prdekanu, tuzlansku il zeničku :D

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 12 apr 2015, 13:42

Benjo_AFC86 je napisao/la:
cesc4 je napisao/la: Takode neka je na cast i ljudima koji hoce i ovo malo domacih igraca sto imamo da rastjerau pa Susu optuzuju da je prodao utakmicu.. Bravo carsijo :salut:
Ovo je i meni "zapalo" za oko juče kad sam čitao komentare. Sramota je da pričate tako. Da se radilo o utakmici Bratstvo - Mladost pa ajd, možda bi pojedinci i prodali, al jedino što smo vam mi mogli ponudit jest večera u Evropi u Srebreniku zauzvrat :roll:
To ti je taj nas usrani mentalitet. Vama cestitke na zasluzenoj pobjedi koju ste izborili na terenu :clap:

Diablo55
Kontakt:

Post Postao/la Diablo55 » 12 apr 2015, 15:27

cesc4 je napisao/la: Poslije utakmice je bilo svega (neke stvari nisu za forum) i mislim da bi nakon ovog poraza mogao biti raspad sistema. Nadam se da nece ali tesko.Neka je na cast onome ko je stavio ulaz 5 KM da se gleda jedno veliko NISTA i ako ima imalo morala u slucaju da se NEKAKO pobjedi Branitelj ulaz protiv Gorazda mora biti Besplatan.
Volio bih u pp da mi posaljes sta je to sve bilo poslije utakmice, to sto nije za foruma. I kakav raspad, sta se to sprema ?

SGD53
Kontakt:

Post Postao/la SGD53 » 12 apr 2015, 16:18

Opet ista priča, isti akteri, iz godine u godinu isto ...
1953, 1971, 1973, 1976, 1977, 1978, 1989, 1990

PlavoZuti
Kontakt:

Post Postao/la PlavoZuti » 12 apr 2015, 18:58

Poz za sve forumase...
Cestitke za Gradinu na pobjedi..ni sekund nisam sumnjo da je mutna...nego sam se bojo da se nasi manekeni nece pojavit samo fizicki na terenu..a psihicki vec slave pobjedu i opijaju se...
Zalosno je sto nekoliko ovih forumasa najavljuju pobjede od 3:0 i sl....danas svako zna igrat fudbal...lagano smo mogli ispusit jos 3-4 utakmice u ovoj sezoni..recimo ova protiv Podgrmeca....napad nam je ko ruta....nemamo tecnosti....iskreno......treba buno bolje za PL.....treba i upravu otjerat i dovest sposobne ljude...a ne mafijaska posla...treba napravit plan za narednih 10 godina...jer tako se stabilizuje tim....a preko noci ili eto da budem realniji...za par mjeseci se moze samo napravit Dasina vikendica....kupit auto...uvalit nekom koju stotinu vise u dzep i slicno....
Cesc...slobodno reci svima...nek se zna...zasto nesto nije za foruma...iznesi nek se zna...ako neke pojedince nije strah i stid da rade sta hoce..zasto se treba krit.....

PlavoZuti
Kontakt:

Post Postao/la PlavoZuti » 12 apr 2015, 19:15

Nasa sreca je sto u naredne 4 utakmice Mladost igra u gostima 3 i to uz gostovanje Radnickog....
Pa onda derbi sa nama......dok mi igramo sa Radnickim i Gorazdom kuci, a gostujemo Branitelju i Igmanu...sto znaci mogli bi biti u par bodova sa ovom ekipom do medjusobnog duela...jer ne vjerujem da mogu uzet 9 bodova od gostovanja u Jajcu, Bihabcu i Konjicu..

ado78
Kontakt:

Post Postao/la ado78 » 12 apr 2015, 21:29

Ono sto cesc kaze da nije za foruma je vjerovatno da je Šuša svima j..o mater poslije utakmice jer je prosla prica o prodaji utakmice,to treba reci i saznati ko je to reko tacno za prodaju a poznavajuci Šušu koji nema oraha u dzepu lagano ih napusio po rede i otiso,uvjek gospodin ostaje gospodin ali samo ga ovo moze kostati jer vjerovatno je brko vec povuko neke poteze ne da on da se njemu psuje on voli ljude kao mico,seo,fudo,muslimovic kad im kaze moras oni lete dok je sa šuletom drugacije on neferma 100 dasa tek sad mozda susa bude sportista god vaooooooo

7april
Kontakt:

Post Postao/la 7april » 12 apr 2015, 22:17

ado78 je napisao/la:Ono sto cesc kaze da nije za foruma je vjerovatno da je Šuša svima j..o mater poslije utakmice jer je prosla prica o prodaji utakmice,to treba reci i saznati ko je to reko tacno za prodaju a poznavajuci Šušu koji nema oraha u dzepu lagano ih napusio po rede i otiso,uvjek gospodin ostaje gospodin ali samo ga ovo moze kostati jer vjerovatno je brko vec povuko neke poteze ne da on da se njemu psuje on voli ljude kao mico,seo,fudo,muslimovic kad im kaze moras oni lete dok je sa šuletom drugacije on neferma 100 dasa tek sad mozda susa bude sportista god vaooooooo
tačno tako j... mamu svima od dase,trenera i šinje,i reko da više neće dolazit na stadion

HarisHelic
Kontakt:

Post Postao/la HarisHelic » 12 apr 2015, 22:34

Vidi ih sto kukaju ko ciganke na putu.

Pa jel moguce da sad ne valja uprava? Ne mogu da vjerujem da ih neki ovdje zele vidjeti daleko od stadiona.

Do juce vam je taj isti Daso valjao i odjednom vam ne valja?

Po raznim podforumima i tudjim temama ovdje na forumu se kurchite da ste upoznati sa tim da klub kupuje i prodaje utakmice i onda odjednom neko vam kriv u tome svemu? Hvalite se, kurcite se. A sad kad je dosla mecka pa zaigrala ispred kucnog praga (citaj stadiona) eh onda je druga spika.

A ja kada fino napisem da necete uci u PL onda je to trolanje i ubiste Boga u opciji prijavi i slomiste se pisuci kako sam trolcina.

Jel vas stid?

Forlan
Kontakt:

Post Postao/la Forlan » 12 apr 2015, 23:01

HarisHelic je napisao/la:Vidi ih sto kukaju ko ciganke na putu.

Pa jel moguce da sad ne valja uprava? Ne mogu da vjerujem da ih neki ovdje zele vidjeti daleko od stadiona.

Po raznim podforumima i tudjim temama ovdje na forumu se kurchite da ste upoznati sa tim da klub kupuje i prodaje utakmice i onda odjednom neko vam kriv u tome svemu? Hvalite se, kurcite se. A sad kad je dosla mecka pa zaigrala ispred kucnog praga (citaj stadiona) eh onda je druga spika.

A ja kada fino napisem da necete uci u PL onda je to trolanje i ubiste Boga u opciji prijavi i slomiste se pisuci kako sam trolcina.

Jel vas stid?
Alo napaljeni balavac tvoja tema je "SEX I LJUBAV" mani se ti sporta ;)

HarisHelic
Kontakt:

Post Postao/la HarisHelic » 12 apr 2015, 23:45

Forlan je napisao/la:
HarisHelic je napisao/la:Vidi ih sto kukaju ko ciganke na putu.

Jel vas stid?
Alo napaljeni balavac tvoja tema je "SEX I LJUBAV" mani se ti sporta ;)
Rekao sam ti, a vazi ti ponuda i sada.

Sliku svoju baci u pp, pa cu ja svoju pa da vidis ko je balavac. ;)

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.