Emir Spahić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Emir Spahić
Ocekivana odluka celnika Bayera. Iz ovoga treba izvuci pouku i izaci jos jaci. Spahic ce bez problema pronaci dobar klub i jaku ligu,on moze bez problema odigrati jos najmanje 2 sezone na visokom nivou! Besiktas bi po meni bio odlicna opcija,mada mislim da je on najblizi nekom njemackom bundesligasu! sto se tice nasih prostora,mojas zelja je F.K.Sarajevo,iako znam da to nije realno. Kapitenu sve najbolje u nastavku karijere i da sa Zmajevima odes na EP u Francusku!
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
Trebao je i Chelsea ovako otpustiti Hazarda kad je šutnuo onoga malca
-
Steta, nisam bas ocekivao ovakvu kaznu, ali sa Svabama nema z.ajebancije.
Spaha je pogrijesio i kznjen je, nema tu sta da se doda. Da kazemo "to mu je skola", nema smisla u njegovim godinama
Nadajmo se da ce se oporaviti do Izraela, nama je zlata vrijedan , pa naci tim u dobroj ligi i odigrati jos sezonu , do EP.
Spaha je pogrijesio i kznjen je, nema tu sta da se doda. Da kazemo "to mu je skola", nema smisla u njegovim godinama

Nadajmo se da ce se oporaviti do Izraela, nama je zlata vrijedan , pa naci tim u dobroj ligi i odigrati jos sezonu , do EP.
Zadnja izmjena: SjeverniVjetar, dana/u 12 apr 2015, 15:44, ukupno mijenjano 2 puta.
U reprezentaciji kabadahijsko ponasanje i prolazi, ali kod svabe bogme ne.
Nema veze kapitenu, navijaci su pokazali sta misle o tebi, a ti ces naci joj bolji klub, to ne brinem 

Momčino, imaš poprilično pogrešno shvatanje kompletne situacije. Sam je kriv za sve, nikad mu niko nije bio kriv ni za šta, apsolutno nikad.SteveHeighway je napisao/la:Gdje god da nastavi karijeru znajte jedno- Virtual i ostali misevi ce cekati njegovu najsitniju pogresku
Ja nemam namjeru da se kajem zbog njegovih grešaka, a ni on se nikad nije kajao, već išao iz greške u grešku. Čovjek je od početka svoje karijere tempirana bomba koja svako malo eksplodira. Ja sam se davno uvjerio u ovo što govorim, a neko izgleda neće nikada.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Virto sta je tu je !Takav se rodio i to se nece nikad promjeniti samo ga mozemo prihvatiti ili ne onakav kakav je .Virtu4l je napisao/la:Momčino, imaš poprilično pogrešno shvatanje kompletne situacije. Sam je kriv za sve, nikad mu niko nije bio kriv ni za šta, apsolutno nikad.SteveHeighway je napisao/la:Gdje god da nastavi karijeru znajte jedno- Virtual i ostali misevi ce cekati njegovu najsitniju pogresku
Ja nemam namjeru da se kajem zbog njegovih grešaka, a ni on se nikad nije kajao, već išao iz greške u grešku. Čovjek je od početka svoje karijere tempirana bomba koja svako malo eksplodira. Ja sam se davno uvjerio u ovo što govorim, a neko izgleda neće nikada.
Moj Spaha , nije ti ovo restoran Bosna na Ilidzi ...
Imam osjecaj da je vec dogovorio sa Dinamo Zagreb .
Spaha + Mamic = ...
Imam osjecaj da je vec dogovorio sa Dinamo Zagreb .
Spaha + Mamic = ...
Ja ne želim da ga prihvatim, nekako je moglo do Pariza, do onog momenta kad smo mi počeli da ispaštamo zbog njegove bahatosti.BosnaSTL je napisao/la:Virto sta je tu je !Takav se rodio i to se nece nikad promjeniti samo ga mozemo prihvatiti ili ne onakav kakav je .
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
E konju šta si sebi dopustio sa 35 godina. Čuj branio brata, kao da su ga napali Crveni Kmeri pa da ti nisi skočio oni zaštitari bi ga ubili

Bacio si mrlju na svoje ime za sva vremena...

Bacio si mrlju na svoje ime za sva vremena...
Najbolje mu je da se okani nogometa i da otvori kakvu ćevabdžinicu u Sarajevu 

I kakva je sada situacija? Moze li da potpise za bilo koji klub koji ga bude htio, ili se Bayer jos uvijek pita za nesto? Naravno, ukoliko mu njemacki savez ne odredi neku vremensku kaznu. Mnogo bi bilo bitno da igra, jer cak i Spahic ne moze racunati na mjesto u reprezentaciji ako nema kluba.
Sta je forum rekao: Ko je po vama najuspješniji selektor fudbalske reprezentacije BiH ikada?
1. Safet Sušić Pape
2. Miroslav Ćiro Blažević
3. Blaž Baka Slišković
1. Safet Sušić Pape
2. Miroslav Ćiro Blažević
3. Blaž Baka Slišković
Ako je ovo istina za interesovanje Besiktasa, onda nije moglo bolje ispasti po njemu. Na jesen ce opet igrati u Evropa Ligi (ili Liga Prvaka), zaradit ce vrlo dobru lovu a potom zivjetu u jednom od najljepsi gradova Evrope.
Vrlo pristojan i dobar nacin zavrsetka fudbalske karijere, ako se ne odluci odratiti godinu dana na dalekom istoku.

Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Otići će bez obeštećenja, ili će ono biti mizerno, kao i svaki put do sada.Feridagic je napisao/la:I kakva je sada situacija? Moze li da potpise za bilo koji klub koji ga bude htio, ili se Bayer jos uvijek pita za nesto?
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Steta da je Spaha ovako zavrsio u Bundesligi ,al radili su igraci i gore stvari ,al on je nas pa nam je tesko .Spaha kakav god bio ,nas je i nemogu da ga mrzim i osudjujem .
- Centre forward
- Kontakt:
Ma evo svi trče.adal je napisao/la:Spahu ce svaki klub uzet

05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
Pitanje je. Niko ne zeli tempiranu bombu u ekipi. Da ima manje godina pa hajd ali ovako star sumnjam. Nek ganja istocne timove ako moze gdje naci angazman.adal je napisao/la:Spahu ce svaki klub uzet
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 160 gostiju.