NK Bratstvo Gračanica

Moderator/ica: GracanicaAA

PirloSTB
Kontakt:

Re: NK Bratstvo Gračanica

Post Postao/la PirloSTB » 11 apr 2015, 21:57

Ovdje sad ispade da su Marokanci gotovo pa najstarija grupacija na svijetu??
A ne vidim nikakvu konekciju između predsjednika kluba, grada i navijačke grupacije.
To b onda bili plaćenici, a ne navijači.

To me je uvijek čudilo za Gračanicu i Živinice, kakve god da klubove imaju, ipak su njihovi, ali ništa organizovano nema.

poskok123
Kontakt:

Post Postao/la poskok123 » 11 apr 2015, 21:59

Forlan je napisao/la:Dobiješ CD iz 1984. pa da vidiš ko su MAROKANCI i nemoj pisat gluposti kad se nisi bio doselio u Gračanicu tih godina već si samo čuo priče ;)Čuj Bratstvo igralo samo jednu sezonu u međurepubličkoj :urnebes:

Kad je igralo Bratstvo u Međurepubličkoj ligi,,,i kolko sezona,,,kad si pametan,,eto hajdi ,,, :wave:

Forlan
Kontakt:

Post Postao/la Forlan » 11 apr 2015, 22:02

**** je napisao/la:
Forlan je napisao/la:Dobiješ CD iz 1984. pa da vidiš ko su MAROKANCI i nemoj pisat gluposti kad se nisi bio doselio u Gračanicu tih godina već si samo čuo priče ;)Čuj Bratstvo igralo samo jednu sezonu u međurepubličkoj :urnebes:

Kad je igralo Bratstvo u Međurepubličkoj ligi,,,i kolko sezona,,,kad si pametan,,eto hajdi ,,, :wave:
Nisam pametan već si ti glup ;) Za tu informaciju netreba biti pametan već upućen.Ko nema u vugla ima u Googla :lol: Malo se informiši pa onda piši :salut:

poskok123
Kontakt:

Post Postao/la poskok123 » 11 apr 2015, 22:02

PirloSTB je napisao/la:Ovdje sad ispade da su Marokanci gotovo pa najstarija grupacija na svijetu??
A ne vidim nikakvu konekciju između predsjednika kluba, grada i navijačke grupacije.
To b onda bili plaćenici, a ne navijači.

To me je uvijek čudilo za Gračanicu i Živinice, kakve god da klubove imaju, ipak su njihovi, ali ništa organizovano nema.

Budalasaju ba pusti to,,,osnivanje organizovanih navijačkih skupina u Bivšoj Jugi je krenulo tamo negdje 85 ili 86...godina,,,

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 11 apr 2015, 22:05

Diablo55 je napisao/la:
terabajt je napisao/la:[quote=" A kakva podrska kluba i grada to novcano da vas podrze ili, ovo zaista ne kontam. Skupite se organizujte,dolazite na utakmice , navijajte i to je to, napravite trans za 100 KM (naveo sam kao primjer) ne treba tu puno filozofije jednostavno nemate volje osim mozda par pojedinaca.
Brate moj moraš kupit bubanj. trans itd.
Navijat se moze i bez bubnja a trans se moze napraviti za 100 km, vas 10 po deset km i eto ga, ja cu ti poslat 100 km za tras ako nemas jbt :lol:

poskok123
Kontakt:

Post Postao/la poskok123 » 11 apr 2015, 22:06

Forlan je napisao/la:
**** je napisao/la:

Nisam pametan već si ti glup ;) Za tu informaciju netreba biti pametan već upućen.Ko nema u vugla ima u Googla :lol: Malo se informiši pa onda piši :salut:

Dobro je što priznaješ da si malo manje pametan,,,nije dobro što glumiš budalu jer mogo bi takav ostat,,,Bratstvo je igralo Republičku ligu i 84 se plasiralo u Međurepubličku ligu i odmah ispalo sledeće sezone,,,

Forlan
Kontakt:

Post Postao/la Forlan » 11 apr 2015, 22:08

:salut: :salut: :salut: http://marocancigracanica.weebly.com/skupina.html" onclick="window.open(this.href);return false;

GracanicaAA
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la GracanicaAA » 11 apr 2015, 22:12

Forlan je napisao/la::salut: :salut: :salut: http://marocancigracanica.weebly.com/skupina.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Drug dzaba pises, kad oni nemaju pojma.
Samo dodu na forum da nas zajebavaju i nabijaju postove.
Za ovu stranicu znam, jer je jedan lik radio ovo :D
Koji je i napravio novi logo za Marocance, tacnije prosle godine.
slika

Isto tako malo malo, pa smo isli na gostovanja, Banovici,Zenica,Lukavac...

slika
Zadnja izmjena: GracanicaAA, dana/u 11 apr 2015, 22:17, ukupno mijenjano 2 puta.

Forlan
Kontakt:

Post Postao/la Forlan » 11 apr 2015, 22:15

GracanicaAA je napisao/la:
Forlan je napisao/la::salut: :salut: :salut: http://marocancigracanica.weebly.com/skupina.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Drug dzaba pises, kad oni nemaju pojma.
Samo dodu na forum da nas zajebavaju i nabijaju postove.
U pravu si nek kod foto Šake kupe CD 5 KM.Bratstvo-Bratstvo (B.Krupa) 1984.g.pa nek vide navijanje ;)

poskok123
Kontakt:

Post Postao/la poskok123 » 11 apr 2015, 22:17

pa neko postavio na net glupost i ti sad tog držiš ko pijan plota,,,ti i slični tebi tvrdite da ste imali organizovanu navijačku skupinu prije Sarajeva,Želje ,Slobode, Čelika,,,,
Moj ti je savjet da promijeniš dobavljača dok ima još nade,,,inače. :pray: :pray: :pray:

GracanicaAA
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la GracanicaAA » 11 apr 2015, 22:19

Ovo je bilo navijanje :wave:
slika

Ovo je bilo u Banovicima

slika
Zadnja izmjena: GracanicaAA, dana/u 11 apr 2015, 22:21, ukupno mijenjano 1 put.

Forlan
Kontakt:

Post Postao/la Forlan » 11 apr 2015, 22:20

**** je napisao/la:
Stvarno ti je mozak ko kliker,,,pa neko postavio na net glupost i ti sad tog držiš ko pijan plota,,,ti i slični tebi tvrdite da ste imali organizovanu navijačku skupinu prije Sarajeva,Želje ,Slobode, Čelika,,,,
Moj ti je savjet da promijeniš dobavljača dok ima još nade,,,inače. :pray: :pray: :pray:
Boli me Qurac i za tobom i za Sarajevom,ŽeljomČelikom......pogledaj Utakmicu iz 84.g. i vidi ko i kako navija pa se onda javi a do tada reko sam ti RAZGULI :wave: :wave: :wave:

poskok123
Kontakt:

Post Postao/la poskok123 » 11 apr 2015, 22:30

Forlan je napisao/la:
**** je napisao/la:
Stvarno ti je mozak ko kliker,,,pa neko postavio na net glupost i ti sad tog držiš ko pijan plota,,,ti i slični tebi tvrdite da ste imali organizovanu navijačku skupinu prije Sarajeva,Želje ,Slobode, Čelika,,,,
Boli me Qurac i za tobom i za Sarajevom,ŽeljomČelikom......pogledaj Utakmicu iz 84.g. i vidi ko i kako navija pa se onda javi a do tada reko sam ti RAZGULI :wave: :wave: :wave:
Nemoj mijenjat dobavljača ,,nema nade,,, :lol: :lol: kolko je sezona Bratstvo igralo Međurepubličku ligu,,de malo proguglaj,,, :lol: :lol: :lol:

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 11 apr 2015, 22:38

Samajil Karic je uveo jednu novu dimenziju u igru Gradine. Nije to vise seljacka ekipa, kako sam je nazivao prije par sedmica. Ovo je nova Gradina koja ima glavu i rep i koja zna sta hoce.

Karic je nadmudrio Curguza i to je sva prica sto se utakmice tice.

Realan ishod je trebao biti nerjeseno, ali danas fantasticni golman Zukic se pobrinuo da tako ne bude.

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Zadnja izmjena: Zoom088, dana/u 11 apr 2015, 22:42, ukupno mijenjano 1 put.
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar

Forlan
Kontakt:

Post Postao/la Forlan » 11 apr 2015, 22:39

slika
:salut: :salut: :salut:

Forlan
Kontakt:

Post Postao/la Forlan » 11 apr 2015, 22:41

Forlan je napisao/la:slika
:wave: :wave: :wave:

poskok123
Kontakt:

Post Postao/la poskok123 » 11 apr 2015, 22:53

Džaba ti od ulaznica ,novinskih članaka i postera kad neznaš koliko je sezona Bratstvo igralo u Međurepubličkoj ligi,bulazniš o godini osnivanja Marokanaca i još hrpu gluposti iznosiš..,, :lol: :lol: :lol: čuj 1977 godine osnovani a BBB osnovani 89 godine,,, :tokralju: :tokralju: :tokralju:

NkBratstvoGracanica
Kontakt:

Post Postao/la NkBratstvoGracanica » 11 apr 2015, 22:56

terabajt je napisao/la:
Diablo55 je napisao/la:
terabajt je napisao/la:[quote=" A kakva podrska kluba i grada to novcano da vas podrze ili, ovo zaista ne kontam. Skupite se organizujte,dolazite na utakmice , navijajte i to je to, napravite trans za 100 KM (naveo sam kao primjer) ne treba tu puno filozofije jednostavno nemate volje osim mozda par pojedinaca.
Brate moj moraš kupit bubanj. trans itd.
Navijat se moze i bez bubnja a trans se moze napraviti za 100 km, vas 10 po deset km i eto ga, ja cu ti poslat 100 km za tras ako nemas jbt :lol:
Ma jarane ima i trans i bubanj i ostali rekviziti. Ovo govorim za Brigadu.. :P a i marokanci imaju sve al nemaju ultra mentaliteta i to je ono sto je barem meni, a vjerujem i većini smetalo kod njih.. :P

Brigada imala par tih "izlaza" na tribinu, ali jednostavno su bili ignorisani od strane oba kluba i od strane igrača.
Nadam se da će ovo stanje popravit za par godina, tj sljedeće godine kad se promjeni uprava kluba. Heh... :D

7aprildomemoj

Post Postao/la 7aprildomemoj » 12 apr 2015, 09:06

PirloSTB je napisao/la:Je li Bratstvo ikada imalo organizovanu navijačku grupu?
Čuo sma za marokance, ali ne znam je li to samo naziv za sve navijače ili je fakat bila neka grupica sa obilježjima
Čuveni sportski magazin TEMPO je imao članak tamo neke daleke 1988 ili 1989 godine sa slikama navijačke skupine MAROKANCI koja je obišla tada pola bivše Yu bodreći Bratstvo u Trećoj ligi tj. Međurepublička liga Yu :D .
Imao sam taj primjerak Tempa ali je u ratu izložen :rol:
moj uzor-S.G je napisao: Ako nastave kaznjavat klubove za baklje i gramofon ( :facepalm: ) a na ovo ostanu gluhi i nijemi, prvo Sarajevo treba da digne glas a valjda ostali to i podrze.[/quote]

agalo
Kontakt:

Post Postao/la agalo » 12 apr 2015, 09:37

evo forlana ljudiiiiiiiiiiii.

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: BosnianRahatluk, legendarnadruga, Quartararo, schalke i 42 gosta.