I naravno 5 minuta 1-1 hahaha i to sve eurogolovi, gdje je ona kurata sreca kad cekam 2+ pa onaj iz prve minute go bude jedini

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
BANOVIĆI 7 danaPuma je napisao/la:Idi u qrac Verona.
Mater vam **** penal promasili.
exorciiist je napisao/la:Kako ide raja,jel ko sta ubo ?
Ja sam za 24 sata zaradio oko 150 KM
zadnja dva dana jako slabo, kad krene loša serija teško ju zaustaviti zato uživaj dok trajeexorciiist je napisao/la:Kako ide raja,jel ko sta ubo ?
Ja sam za 24 sata zaradio oko 150 KM
kad to počneš pratiti vjeruj mi onda će ti biti puno puno teže biti dobar na kladiexorciiist je napisao/la:Mozete li mi dati najbolje stranicenza fudbalske statistike,ali one detaljne (povrede,zadnji mecevi,golovi,cinjenice,itd.)..
Zelim pokusati analizirati pa da vidim hocu li biti uspjesan,ako ne bude islo nema veze, necu na velike uloge..trenutno sam u finom plusuzgmiky je napisao/la:kad to počneš pratiti vjeruj mi onda će ti biti puno puno teže biti dobar na kladiexorciiist je napisao/la:Mozete li mi dati najbolje stranicenza fudbalske statistike,ali one detaljne (povrede,zadnji mecevi,golovi,cinjenice,itd.)..
vidi hoće li ti ova biti dobra ako već ne znaš za njuexorciiist je napisao/la:Zelim pokusati analizirati pa da vidim hocu li biti uspjesan,ako ne bude islo nema veze, necu na velike uloge..trenutno sam u finom plusuzgmiky je napisao/la:kad to počneš pratiti vjeruj mi onda će ti biti puno puno teže biti dobar na kladiexorciiist je napisao/la:Mozete li mi dati najbolje stranicenza fudbalske statistike,ali one detaljne (povrede,zadnji mecevi,golovi,cinjenice,itd.)..
2-2, drago mi je ako je neko poslusao i uzeo kakve pare.Sabinho je napisao/la:Mushuc Runa-Aucas, ako neko ima da igra negdje live, mogla bi biti golijada, ht 1-0.
Nije to nista, nisu stavili play off brazilske lige u ponudi izbise mi zicer sve im yebem.madridista4ever je napisao/la:Ja ovih škutora iz premiera, gledaj im ponude za nba igrače včrs, pola ih nema...
Ma ja, znaju oni šta trebaju izbaciti iz ponude majmuni...Sabinho je napisao/la:Nije to nista, nisu stavili play off brazilske lige u ponudi izbise mi zicer sve im yebem.madridista4ever je napisao/la:Ja ovih škutora iz premiera, gledaj im ponude za nba igrače včrs, pola ih nema...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.