NK Bratstvo Gračanica
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Bratstvo Gračanica
Ovdje sad ispade da su Marokanci gotovo pa najstarija grupacija na svijetu??
A ne vidim nikakvu konekciju između predsjednika kluba, grada i navijačke grupacije.
To b onda bili plaćenici, a ne navijači.
To me je uvijek čudilo za Gračanicu i Živinice, kakve god da klubove imaju, ipak su njihovi, ali ništa organizovano nema.
A ne vidim nikakvu konekciju između predsjednika kluba, grada i navijačke grupacije.
To me je uvijek čudilo za Gračanicu i Živinice, kakve god da klubove imaju, ipak su njihovi, ali ništa organizovano nema.
Forlan je napisao/la:Dobiješ CD iz 1984. pa da vidiš ko su MAROKANCI i nemoj pisat gluposti kad se nisi bio doselio u Gračanicu tih godina već si samo čuo pričeČuj Bratstvo igralo samo jednu sezonu u međurepubličkoj
Kad je igralo Bratstvo u Međurepubličkoj ligi,,,i kolko sezona,,,kad si pametan,,eto hajdi ,,,

Nisam pametan već si ti glup**** je napisao/la:Forlan je napisao/la:Dobiješ CD iz 1984. pa da vidiš ko su MAROKANCI i nemoj pisat gluposti kad se nisi bio doselio u Gračanicu tih godina već si samo čuo pričeČuj Bratstvo igralo samo jednu sezonu u međurepubličkoj
Kad je igralo Bratstvo u Međurepubličkoj ligi,,,i kolko sezona,,,kad si pametan,,eto hajdi ,,,

PirloSTB je napisao/la:Ovdje sad ispade da su Marokanci gotovo pa najstarija grupacija na svijetu??
Budalasaju ba pusti to,,,osnivanje organizovanih navijačkih skupina u Bivšoj Jugi je krenulo tamo negdje 85 ili 86...godina,,,
Navijat se moze i bez bubnja a trans se moze napraviti za 100 km, vas 10 po deset km i eto ga, ja cu ti poslat 100 km za tras ako nemas jbtDiablo55 je napisao/la:Brate moj moraš kupit bubanj. trans itd.terabajt je napisao/la:[quote=" A kakva podrska kluba i grada to novcano da vas podrze ili, ovo zaista ne kontam. Skupite se organizujte,dolazite na utakmice , navijajte i to je to, napravite trans za 100 KM (naveo sam kao primjer) ne treba tu puno filozofije jednostavno nemate volje osim mozda par pojedinaca.

Forlan je napisao/la:Nisam pametan već si ti glup**** je napisao/la:Forlan je napisao/la:Dobiješ CD iz 1984. pa da vidiš ko su MAROKANCI i nemoj pisat gluposti kad se nisi bio doselio u Gračanicu tih godina već si samo čuo pričeČuj Bratstvo igralo samo jednu sezonu u međurepubličkoj
Kad je igralo Bratstvo u Međurepubličkoj ligi,,,i kolko sezona,,,kad si pametan,,eto hajdi ,,,Za tu informaciju netreba biti pametan već upućen.Ko nema u vugla ima u Googla
Malo se informiši pa onda piši
Dobro je što priznaješ da si malo manje pametan,,,nije dobro što glumiš budalu jer mogo bi takav ostat,,,Bratstvo je igralo Republičku ligu i 84 se plasiralo u Međurepubličku ligu i odmah ispalo sledeće sezone,,,
-
- Moderator
- Kontakt:
Drug dzaba pises, kad oni nemaju pojma.Forlan je napisao/la:![]()
![]()
http://marocancigracanica.weebly.com/skupina.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Samo dodu na forum da nas zajebavaju i nabijaju postove.
Za ovu stranicu znam, jer je jedan lik radio ovo

Koji je i napravio novi logo za Marocance, tacnije prosle godine.

Isto tako malo malo, pa smo isli na gostovanja, Banovici,Zenica,Lukavac...

Zadnja izmjena: GracanicaAA, dana/u 11 apr 2015, 22:17, ukupno mijenjano 2 puta.
U pravu si nek kod foto Šake kupe CD 5 KM.Bratstvo-Bratstvo (B.Krupa) 1984.g.pa nek vide navijanjeGracanicaAA je napisao/la:Drug dzaba pises, kad oni nemaju pojma.Forlan je napisao/la:![]()
![]()
http://marocancigracanica.weebly.com/skupina.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Samo dodu na forum da nas zajebavaju i nabijaju postove.

pa neko postavio na net glupost i ti sad tog držiš ko pijan plota,,,ti i slični tebi tvrdite da ste imali organizovanu navijačku skupinu prije Sarajeva,Želje ,Slobode, Čelika,,,,Forlan je napisao/la:![]()
![]()
Moj ti je savjet da promijeniš dobavljača dok ima još nade,,,inače.

-
- Moderator
- Kontakt:
Ovo je bilo navijanje

Ovo je bilo u Banovicima

Ovo je bilo u Banovicima

Zadnja izmjena: GracanicaAA, dana/u 11 apr 2015, 22:21, ukupno mijenjano 1 put.
Boli me Qurac i za tobom i za Sarajevom,ŽeljomČelikom......pogledaj Utakmicu iz 84.g. i vidi ko i kako navija pa se onda javi a do tada reko sam ti RAZGULI**** je napisao/la:Stvarno ti je mozak ko kliker,,,pa neko postavio na net glupost i ti sad tog držiš ko pijan plota,,,ti i slični tebi tvrdite da ste imali organizovanu navijačku skupinu prije Sarajeva,Želje ,Slobode, Čelika,,,,Forlan je napisao/la:![]()
![]()
Moj ti je savjet da promijeniš dobavljača dok ima još nade,,,inače.![]()
![]()

Nemoj mijenjat dobavljača ,,nema nade,,,Forlan je napisao/la:Boli me Qurac i za tobom i za Sarajevom,ŽeljomČelikom......pogledaj Utakmicu iz 84.g. i vidi ko i kako navija pa se onda javi a do tada reko sam ti RAZGULI**** je napisao/la:Stvarno ti je mozak ko kliker,,,pa neko postavio na net glupost i ti sad tog držiš ko pijan plota,,,ti i slični tebi tvrdite da ste imali organizovanu navijačku skupinu prije Sarajeva,Želje ,Slobode, Čelika,,,,Forlan je napisao/la:![]()
![]()
Moj ti je savjet da promijeniš dobavljača dok ima još nade,,,inače.![]()
![]()
![]()
![]()

Samajil Karic je uveo jednu novu dimenziju u igru Gradine. Nije to vise seljacka ekipa, kako sam je nazivao prije par sedmica. Ovo je nova Gradina koja ima glavu i rep i koja zna sta hoce.
Karic je nadmudrio Curguza i to je sva prica sto se utakmice tice.
Realan ishod je trebao biti nerjeseno, ali danas fantasticni golman Zukic se pobrinuo da tako ne bude.
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Karic je nadmudrio Curguza i to je sva prica sto se utakmice tice.
Realan ishod je trebao biti nerjeseno, ali danas fantasticni golman Zukic se pobrinuo da tako ne bude.
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Zadnja izmjena: Zoom088, dana/u 11 apr 2015, 22:42, ukupno mijenjano 1 put.
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
Forlan je napisao/la:

Džaba ti od ulaznica ,novinskih članaka i postera kad neznaš koliko je sezona Bratstvo igralo u Međurepubličkoj ligi,bulazniš o godini osnivanja Marokanaca i još hrpu gluposti iznosiš..,,
čuj 1977 godine osnovani a BBB osnovani 89 godine,,,

-
- Kontakt:
Ma jarane ima i trans i bubanj i ostali rekviziti. Ovo govorim za Brigadu..terabajt je napisao/la:Navijat se moze i bez bubnja a trans se moze napraviti za 100 km, vas 10 po deset km i eto ga, ja cu ti poslat 100 km za tras ako nemas jbtDiablo55 je napisao/la:Brate moj moraš kupit bubanj. trans itd.terabajt je napisao/la:[quote=" A kakva podrska kluba i grada to novcano da vas podrze ili, ovo zaista ne kontam. Skupite se organizujte,dolazite na utakmice , navijajte i to je to, napravite trans za 100 KM (naveo sam kao primjer) ne treba tu puno filozofije jednostavno nemate volje osim mozda par pojedinaca.

Brigada imala par tih "izlaza" na tribinu, ali jednostavno su bili ignorisani od strane oba kluba i od strane igrača.
Nadam se da će ovo stanje popravit za par godina, tj sljedeće godine kad se promjeni uprava kluba. Heh...

- 7aprildomemoj
Čuveni sportski magazin TEMPO je imao članak tamo neke daleke 1988 ili 1989 godine sa slikama navijačke skupine MAROKANCI koja je obišla tada pola bivše Yu bodreći Bratstvo u Trećoj ligi tj. Međurepublička liga YuPirloSTB je napisao/la:Je li Bratstvo ikada imalo organizovanu navijačku grupu?
Čuo sma za marokance, ali ne znam je li to samo naziv za sve navijače ili je fakat bila neka grupica sa obilježjima

Imao sam taj primjerak Tempa ali je u ratu izložen

moj uzor-S.G je napisao: Ako nastave kaznjavat klubove za baklje i gramofon ( :facepalm: ) a na ovo ostanu gluhi i nijemi, prvo Sarajevo treba da digne glas a valjda ostali to i podrze.[/quote]
evo forlana ljudiiiiiiiiiiii.