Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
Mozes odmah isplatiti
Gotov Dzumhur nije znao
- SteveHeighway
- Kontakt:
Koji me vrag natjera da odigram kornere na burnley arsenal
When he had a chance to choose between trophies and loyalty, he picked loyalty. He picked loyalty for one simple reason. He is more then just a football player, he is more then just a human... He is Liverpool Football Club.
Steven Gerrard !
Steven Gerrard !
I onda stara bosanska prica dodje haman da uspije usere se i sjebe se pa **** mu majku mozel ista da se uzme kod nas da udje u final da uzme to sve sranje pa hajde dzumhure jeboga ti u picku sta se useres na kraju
- exorciiist
- Kontakt:
Hoce li Atletico uspjeti izvuci 3 boda?
Kao da mu je predao ovaj set, tako mi se nekako činilo ili je ovaj dao svoj maximum.
Nadam se da će se pribrati Džumi i uzeti taj plasman u finale!
Nadam se da će se pribrati Džumi i uzeti taj plasman u finale!

Pozdrav Janezu.Janez je napisao/la:Samo da pozdravim raju![]()
Kako ide, ima li šta na kladari?

Čekam dva tenisa za dobitak.

Ma jašta sad ce bit 6-0 rutinski i bice prica onda PA DOBRO ZNAS TI KO JE KLIZAN
Kvalitetnija su ekipa to se zna, autogol imaju, ma trebali bi dobiti..exorciiist je napisao/la:Hoce li Atletico uspjeti izvuci 3 boda?
Sretno ti pa kako god bilo.
može i hoćeexorciiist je napisao/la:Hoce li Atletico uspjeti izvuci 3 boda?

@zgmiky, dužan si mi kvotu 1.67.. ili bar padni snooker sa mnom sutra pa da ti vratim za ovo!
hahaha

U desetom selu živi Antuntun!
- exorciiist
- Kontakt:
lahkooexorciiist je napisao/la:Ako neko igra live neka odigra Tammeka-Narva 1X, imam informaciju ali sam zakasnio postaviti vec je pocela utakmica...

i mene su izyebali ali pošteno, jbg prepisao si krive, trebao si prepisati one koji su prošlibevanda4 je napisao/la:
@zgmiky, dužan si mi kvotu 1.67.. ili bar padni snooker sa mnom sutra pa da ti vratim za ovo!
hahaha

ma zayebayem se naravno.. nemam sreće s englezima. na drugom tiketu samo totenham oba gol.. a jbt ga!zgmiky je napisao/la: i mene su izyebali ali pošteno, jbg prepisao si krive, trebao si prepisati one koji su prošli

inače.. lijepo je znati da japanci nemaju srama. Sljedeće kolo će se morati odigrati neki prijelaz

U desetom selu živi Antuntun!
- exorciiist
- Kontakt:
- madridista4ever
- Kontakt:
Šta mislite kakve su šanse sevilli? U strašnoj su formi trenutno, ne mogu nikako da odolim kvoti 5.50 na njih kući.. 

- SteveHeighway
- Kontakt:
Barca s hendikepom uzima...gleedajuci tvoj nick da se zakljucit da si subjektivan takodjer bi moglo 4+ biti
When he had a chance to choose between trophies and loyalty, he picked loyalty. He picked loyalty for one simple reason. He is more then just a football player, he is more then just a human... He is Liverpool Football Club.
Steven Gerrard !
Steven Gerrard !
ja sam igrao 1.pol. 2 1.95 malo jače ali sam van forme pa neće biti takoSteveHeighway je napisao/la:Barca s hendikepom uzima...gleedajuci tvoj nick da se zakljucit da si subjektivan takodjer bi moglo 4+ biti

- SteveHeighway
- Kontakt:
Ide to pjeske miky sevilja je njihova redovna musterija 1:4 za barcu 

Steven Gerrard !
Steven Gerrard !
- exorciiist
- Kontakt:
Nikad se ne kladi na klub koji volis i na klub koji mrzis,jer je tesko biti objektivan.madridista4ever je napisao/la:Šta mislite kakve su šanse sevilli? U strašnoj su formi trenutno, ne mogu nikako da odolim kvoti 5.50 na njih kući..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.