BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: BiH Tenis
Pa sto tooo damire, cist poen dade za 40:0
Edit: dobro je, svaka cast majstore, odusevljen sam ovim sto pokazuje.
Edit: dobro je, svaka cast majstore, odusevljen sam ovim sto pokazuje.
Zadnja izmjena: _dreamer_, dana/u 11 apr 2015, 18:18, ukupno mijenjano 1 put.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Evo ga set. 

- BeyKopites
- Kontakt:
Bravo majstoree!
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
Jedan od najboljih setova Džumhura koje sam gledao. Sve je bilo za deset, vidi se da je studirao igru protivnika, forsira Kližanov bekend, miksa, svaki napad je smislen, plus odličan servis... bravo majstore
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Bravo majstore, idemo još jedan. 

vamosssssss
idemo jos jedan aBd i po prvo atp finale

dobra ona treba sto se smijesigurnoable je napisao/la:Someone is not smiling at moment and it is Klizan![]()
![]()

- Papastathopoulos
- Kontakt:
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ma tako je, kakva igra. Pametno igra, nisam ga nikad boljeg gledao. Do finala može i naravno titule.
Mišljenja sam da se Klizan više troši jer igra max agresivno, s početka je krenuo labavo ali vidio da Damir sve stiže i počeo dosta agresivnije igrat.
Mišljenja sam da se Klizan više troši jer igra max agresivno, s početka je krenuo labavo ali vidio da Damir sve stiže i počeo dosta agresivnije igrat.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Jos samo neko da kaze nesto protiv ovog momka!!
- Consigliere
- Kontakt:
Ajmo odmah break... Uzece ga, majke mi

Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Već je svjestan da mora osvojiti svaki poen i da mu Damir neće ništa pokloniti.Unofficialpage je napisao/la:Mišljenja sam da se Klizan više troši jer igra max agresivno, s početka je krenuo labavo ali vidio da Damir sve stiže i počeo dosta agresivnije igrat.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
hajde sad, pao je
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Brejk. aaaa
Damir odabrao najbolju mogucu taktiku protiv ovako kvalitetnog igraca. Majstorski i od Nene.
Ne shvatam pojedince koji vele da Klizan ima losu servu!? Jaka, duboka, i prva i druga, ali Damir reternira sasvim dobro i za sada ona ne pravi razliku. Samo odrzati ovaj nivo i finale je sigurno.
Ne shvatam pojedince koji vele da Klizan ima losu servu!? Jaka, duboka, i prva i druga, ali Damir reternira sasvim dobro i za sada ona ne pravi razliku. Samo odrzati ovaj nivo i finale je sigurno.
- sigurnoable
- Kontakt:
Dobra ali to je Damirova poslije mecabvb je napisao/la:dobra ona treba sto se smijesigurnoable je napisao/la:Someone is not smiling at moment and it is Klizan![]()
![]()

Ako mu uzme servis i osvoji svoj, ovo je gotovo. Prelimit ce ga.Consigliere je napisao/la:Ajmo odmah break... Uzece ga, majke mi![]()
![]()
Dzumiiiiii!
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
- akisarajevo92
- Kontakt:
To Dzumi.
Slovak izgleda kao da ga je neko puskom natjerao da izadje na teren i igra tenis.

Slovak izgleda kao da ga je neko puskom natjerao da izadje na teren i igra tenis.
Don't believe the hype.
Isto je izgledao i kad se poigravao sa Nadalom i Đokovićem.akisarajevo92 je napisao/la:Slovak izgleda kao da ga je neko puskom natjerao da izadje na teren i igra tenis.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Zao mi sto ne stavih pare ali nek nisam, izgubio bi ih kasnije negdje drugo. 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.