Emir Spahić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
Re: Emir Spahić
Englesku napusta kad Kompaniju i Hazardu noge polomi pred kljucnu utakmicu, ili kad Rooneyu umjetnu kosu izcupa.
fkv123 je napisao/la:@lumani, nije ti baš pametna ta spika o ponosu. Zapitaj se je li bilo pametno od strane Spahića da mu se brat nalazi na terenu, da hodaju kuda im nije dozvoljeno? Je li ok da Alen Spahić ima akreditaciju i hoda po Brazilu kao dio stručnog štaba? Logično da će se svako boriti za svoga brata ili sestru, nebitno, ali što se dovoditi u takvu situaciju kada se to sve moglo izbjeći vrlo lahko? To ja imam brata i sad trebam ga odvesti iza šaltera u banci i onda kad policija dodje da počnem ih tući i kad me bude advokat pitao što sam to uradio da kažem "uvijek ću braniti brata" a ja sam taj koji je uprskao stvar. Brat mu je poznat kao jedna velika konjina.![]()
pa bila je i dzekina familija

- DragonGirl
- Kontakt:
Dovoljno je reći da živim u ovoj našoj državi u kojoj, u bilo kojem gradu incidenti ovakvog tipa možda ne bi ni bili okarakterisani kao incidenti jer ovdje uglavnom svako radi šta mu je po volji, a i kad bi bili, sigurno ne bi bili ovako oštro sankcionisani kao u Njemačkoj. Negdje je logično i nužno paziti na sve što ćeš javno reći i učiniti, a negdje samo logično.samoposmatram je napisao/la:Dragongirl u kojoj vukojebini ti zivis pa da nemoras paziti na svoje ponasanje?
- Goalgetter
- Kontakt:
- Principatus
- Kontakt:
Navijaci stoje izgleda iza njega. Ovo mu stvarno nije trebalo.

Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
šta kažete, koji mu je sljedeći klub? evo, Bild ga je otpisao 

- Nerminovic
- Kontakt:
Tamo gdje i poceo karijeru...
NK CELIK
NK CELIK

Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
I baš da ga izbace iz kluba? Nekako mi to previše, ja očekujem suspenziju i novčanu kaznu.
#Salihović
I ovaj Emirov brat je izgleda neka jajara, mislim kako moze covjek svome bratu koji ga izdrzava, praviti takve probleme. Haman da nema stida, jer zivi na tudji racun vec godinama...yebi ga braca su braca ali ja ne bi mogao ustati svako jutro i otici na dorucak a da sam svjestan da nisam ni k mrdnuo da ga zaradim vec mi ga neko serviro pa bio mi milion puta brat. Razmislja li kada o svome putu, o necemu sto ce biti samo njegovo, valjda je to potreba svakog covjeka...neka mu Emir da nesto da pokrene svoj biznis i idi brate zanimaj se necim, koji k ces da prolazis kroz klupske prostorije i navlacis bratu nevolje na glavu. Spahic je napao covjeka na njegovom radnom mjestu, udario ga glavom dok ovaj nije nista pokusavo, ako jos nalazi pokazu neke povrede...u svakoj civilizovanoj drzavi bi mogao da snosi konsekvenci pred civilnim sudovima.
Sta je forum rekao: Ko je po vama najuspješniji selektor fudbalske reprezentacije BiH ikada?
1. Safet Sušić Pape
2. Miroslav Ćiro Blažević
3. Blaž Baka Slišković
1. Safet Sušić Pape
2. Miroslav Ćiro Blažević
3. Blaž Baka Slišković
Njemacka ne bi bila Njemacka da su tolerisali ovakvo ponasanje. Ima ugovor na godinu. Znaci, nece puno izgubiti i najrealnije je za ocekivati da se desi to sto je Bild objavio.BozePetra je napisao/la:I baš da ga izbace iz kluba? Nekako mi to previše, ja očekujem suspenziju i novčanu kaznu.
Branio sam ga, bilo mi je drago sto je u ovako dobroj formi, povratak u repku SUPER... Ali ovo je DNO DNA.
Raskid ugovora i nabiti ga nogom. To je jedino pravo rjesenje za Bayer.
Evo sada je Völler rekao da nevjeruje da ima mogucnosti za nastavak saradnje. Jer kakav bi to bio primjer navijacima kada bi dozvolili da se igraci tako ponasaju. 0 tolerancije za nasilje. Steta forma super ali ovo ponasanje je neobjasnjivo sto je napravio.
Strašno, baš strašno. Savršena sezona i onda za isto veče povreda i incident. Ne znam, vidjet ćemo šta će reći klub...SamoZeljo je napisao/la:Njemacka ne bi bila Njemacka da su tolerisali ovakvo ponasanje. Ima ugovor na godinu. Znaci, nece puno izgubiti i najrealnije je za ocekivati da se desi to sto je Bild objavio.BozePetra je napisao/la:I baš da ga izbace iz kluba? Nekako mi to previše, ja očekujem suspenziju i novčanu kaznu.
Branio sam ga, bilo mi je drago sto je u ovako dobroj formi, povratak u repku SUPER... Ali ovo je DNO DNA.
Raskid ugovora i nabiti ga nogom. To je jedino pravo rjesenje za Bayer.
#Salihović
- Goalgetter
- Kontakt:
Upravo sada i Völler nagovjestio ono sto su i nagadjali. Kaze imaju sutra jos jedan razgovor, ali sumnja da ce nastaviti saradnju sa njim. Dakle samo je pitanje vremena kad ce saopstiti da je dobio nogu.
Taman kapiten da završi veličanstvenu karijeru u koljevci nogometa
De anketu postavite Liverpool ili Everton pitanje je sad

De anketu postavite Liverpool ili Everton pitanje je sad

Kapiten reprezentacije je Edin Džeko. 

Emir Spahić novi igrač Dynamo Dresdena !!!
1953, 1971, 1973, 1976, 1977, 1978, 1989, 1990
- BeyKopites
- Kontakt:
Džeko je samo Medvedev 

"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
Neka ode u Sarajevo samo im on treba da se prosetaju.SGD53 je napisao/la:Emir Spahić novi igrač Dynamo Dresdena !!!

× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Pa da Kodri neko sastavlja ekipu ?Elegant je napisao/la:Neka ode u Sarajevo samo im on treba da se prosetaju.SGD53 je napisao/la:Emir Spahić novi igrač Dynamo Dresdena !!!

Gigantiiiiiii xD
1953, 1971, 1973, 1976, 1977, 1978, 1989, 1990
Taj isti buraz je bio na SP-u sa akreditacijom i vječito je ta klapa bila u centru skandala u reprezentaciji samo što us mnoge tsvari prešućivane DŽeko Spaha Ibričić i Spahin brat ako se ne varam Amir se zove..Feridagic je napisao/la:I ovaj Emirov brat je izgleda neka jajara, mislim kako moze covjek svome bratu koji ga izdrzava, praviti takve probleme. Haman da nema stida, jer zivi na tudji racun vec godinama...yebi ga braca su braca ali ja ne bi mogao ustati svako jutro i otici na dorucak a da sam svjestan da nisam ni k mrdnuo da ga zaradim vec mi ga neko serviro pa bio mi milion puta brat...