Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B
samo jedno kratko pitanje
imali onog malog bahrudina atajica igdje na mapi ?
nadao sam se da ce napravit karijeru al nista izgleda od tog
steta posjeduje kvalitet mali
.....::::::::::::::::iHala Madrid…y nada más::::::::::::::::.....
Trenutno je u Finskoj i nastupa za SEINÄJOEN JK.SafetSajo je napisao/la:samo jedno kratko pitanje
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..
Bahrutin Atajic je ko Mustafa Kuckukovic koliko ja vidim
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
arhimed89 je napisao/la:Trenutno je u Finskoj i nastupa za SEINÄJOEN JK.SafetSajo je napisao/la:samo jedno kratko pitanje
znam da je preso u finsku al izgleda nece se ni tamo naigrat ... steta stvarno
.....::::::::::::::::iHala Madrid…y nada más::::::::::::::::.....
.
Zadnja izmjena: PerryFred, dana/u 15 mar 2020, 18:58, ukupno mijenjano 1 put.
pa nek i on dodje pa ko god valja, nemam nista protiv! nisam ni gledo a znam da je bolji od Avdije...Nemoj se ljutiti bezvezepovratakotpisanih je napisao/la:A hebem ti zivot pa vise ste svi dosadni sa tim Dilaverom, pa Mateo Susic koji je prosao sve nase mlade repke i koji igra odlicno ove sezone u Cluju i sada u Sherifu nije za repke, a smotani Dilaver koji nema ni naše papire i ne može meda u Mađarskoj treba dobiti poziv.Adnan89 je napisao/la:Njega i Dilavera pozvati, Mujdza nije siguran zbog povrede i za Martica se jos nezna i ako je rekao da ce igrati za nas.
Kad smo igrali Austrije toliko smo imali prilika za kontru i prespori smo bili po krilima...ovaj Suljic bi dobro dosao uz Lulica i ako bi mozda Tankovic/Zec/Eldin Hadzic mogli isto tu igrati a Hajrovic isto a po meni on moze igrati i poluspica, nije bas nesto brz.

....Manchester United fan since 1993....
The truth is hard to swallow, it will leave you starved tomorrow - Talib Kwali
The truth is hard to swallow, it will leave you starved tomorrow - Talib Kwali
- masteRofPoker
- Kontakt:
Pa sta je sa ovim malim? Hoce li biti "nas" ?Principatus je napisao/la:Zaboravljeni.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
- Principatus
- Kontakt:
Pa on hoce, ali mu savez neda, ne valja im igrac iz BVB Dortmunda i reprezentativac Elfa. Traze bolje. 

Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
blokada na fb, zašto.....
molotovljev je napisao/la:Tanković ako neće da igra za nas, a neće 90%, onda mi tu nemamo šta tražiti niti očekivati, pogotovo ne,Head je napisao/la:Mi moramo privoliti Tankovica da igra za nas. Nemamo spica koji ima brzinu, tehniku sto odgovara nasem stilu igre. Dzeko i Djuric su klasicni teskasi, ubice u 16. Ali nam treba napadac koji ce moci prediblati 2-3 igraca. Nama kontra nista ne znaci kad u nju trce Djuric i Dzeko. Em su spori em nemaju tehniku. Sad kako je Vedo van forme treba nam kalibar Tankovica.
To je sad najveci prioritet i moranje.
smatrati prioritetom i pod moranje. Treba pokušati naravno, ali kažem ti od Tankovića nema ništa, samo se
bezveze stvara dodatni pritisak i nastaju raznorazne afere i pljuvanje po momku.
U Švedskoj ima dosta zanimljivih igrača porijeklom iz BiH, čak sam imao spisak nekih od njih, gdje igraju,
koju poziciju, koliko su interesantni švedskim skautima itd. međutim, nažalost taj spisak sam izgubio...
Sa nekima od njih sam razgovarao i vjeruj mi da je njihov prvi izbor Švedska.
Razloga je više zašto je to tako, ne bih o tome, ali ih potpuno razumijem.
-
Gdje si poletio?masteRofPoker je napisao/la:
Pa sta je sa ovim malim? Hoce li biti "nas" ?
Prvo treba da zaigra u CL, do tada zna se, talenti iz respektabilne i uvijek neugodne BHPL.

Crvena Zvezda-Borac 3-1, strijelac za goste pomalo zaboravljeni Rade Krunic.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Dobra predasistencija danas Vrancica za prvi gol 

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Eto nas ko hrvati smo poceli na Indexu kad prave clanke sa predasistencijama Modrica
hahaha
Bice dobar Mario za repku

Bice dobar Mario za repku

Visca el Barça! /// Volim te Željo!
-
Scuk opet gol, za 1-1. To mu je 6. gol u sezoni, prilicno dobro za centralnog i defanzivnog veznog.
Decko zasluzuje sansu u reprezentaciji. Vec drugu sezonu je najbolji igrac M.Boleslav, sigurno ima kvalitet , a mozda mu poziv pomogne da napravi transfer i razvije se u boljeg igraca.
Steta sto se toliko ceka i gubi vrijeme.
Decko zasluzuje sansu u reprezentaciji. Vec drugu sezonu je najbolji igrac M.Boleslav, sigurno ima kvalitet , a mozda mu poziv pomogne da napravi transfer i razvije se u boljeg igraca.
Steta sto se toliko ceka i gubi vrijeme.
Samo gol manje od Mahmutovica. Zaslužio je šansu i mjesto ispred Hadžića i Cimirota.
-
Da, ne vidim po cemu bi oni bili ispred ? Kvalitet lige, kvalitet kluba su ili podjednaki ili na strani Scuka, forma daleko na strani Scuka , godiste 1990., Cimirot 92., Hadzic 89.jasmin10 je napisao/la:Samo gol manje od Mahmutovica. Zaslužio je šansu i mjesto ispred Hadžića i Cimirota.
Posteno bi bilo da se proba jedan od najboljih veznjaka ceske lige.
Uz to Šćuk je još mlad momak, 24 godine, ima istog agenta kao i Džeko i ugovor mu ističe na ljeto....
1953, 1971, 1973, 1976, 1977, 1978, 1989, 1990
Ako do utakmice sa Izraelom, Vrancic dobije zadnje papire koje ceka mislim da ce dobiti poziv. Pored njega ne vidim ko bi jos mogao biti pozvan.
Sto se tice ostalih, Mahutovic ne vjerujem da ce biti pozvan s obzirom da je tu Djuric kao treci napadac, ne treba ni spominjati Arslanagica, Tankovica i slicne. Sto se tice tog Scuka ne znam sto se on dovodi u konteskst reprezentacije, selektor i mediji ga gotovo nikad ne spominju.
Sto se tice ostalih, Mahutovic ne vjerujem da ce biti pozvan s obzirom da je tu Djuric kao treci napadac, ne treba ni spominjati Arslanagica, Tankovica i slicne. Sto se tice tog Scuka ne znam sto se on dovodi u konteskst reprezentacije, selektor i mediji ga gotovo nikad ne spominju.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Nije niko ni onog Baggia spominjao pa se sada već stavlja u potencijalne igračeElegant je napisao/la:Ako do utakmice sa Izraelom, Vrancic dobije zadnje papire koje ceka mislim da ce dobiti poziv. Pored njega ne vidim ko bi jos mogao biti pozvan.

Čak i mediji pišu o njemu.
Šćuk igra odlično i ako pogledamo godine i činjenicu da će 99% na kraju sezone u novi klub i ako nastavi ovako nije upitno kada će dobiti poziv za reprezentaciju. U ovoj godini vrlo vjerovatno ne, ali momak će zaigrati kad tad

Što se Mahmutovića tiče mislim da bi bio red da ga se pozove za prijateljsku da makar debitira za nacionalni tim, momak je zaslužio ako već nije potencijal za reprezentaciju mada ja vjerujem da on ima još šta da kaže ali ipak i godine čine svoje, ali za jednu prijateljsku mislim da ima mjesta.
1953, 1971, 1973, 1976, 1977, 1978, 1989, 1990
-
Izgleda dzaba, dok se izredaju Germani, klupski BHPL favoriti...ne ostade mjesta za Scuka. Nadajmo se da ce preci u Spartu ili Victoriju ili otici vani, drugacije ce tesko doci na red.SGD53 je napisao/la:Uz to Šćuk je još mlad momak, 24 godine, ima istog agenta kao i Džeko i ugovor mu ističe na ljeto....

Definitivno bolji od Susica, Hadzica, Cimirota.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, iluzija, Mostarska, Sheyi i 52 gosta.