Seyo_TM je napisao/la:boli me k.arina za disciplinu na forumu, govorim o atmosferi oko nas...pola vas uzelo sutrasnju tekmu zdravo za gotovo, niko i ne razmislja o njoj...
upravo tako seyo

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Seyo_TM je napisao/la:boli me k.arina za disciplinu na forumu, govorim o atmosferi oko nas...pola vas uzelo sutrasnju tekmu zdravo za gotovo, niko i ne razmislja o njoj...
seyo ba smiri nisi na vratniku jbt,Seyo_TM je napisao/la:boli me k.arina za disciplinu na forumu, govorim o atmosferi oko nas...pola vas uzelo sutrasnju tekmu zdravo za gotovo, niko i ne razmislja o njoj...
Edituj ga pa kopiraj a onda spoji ona odvojena slova i tako uradi paste gore gdje kucas inace adrese ..BlueSharks je napisao/la:@Stole
Neispravan ti je linkbar meni
Seyo_TM je napisao/la:al prije toga posalji mail babi
Bio sam ja danas kada su polazili u mostar i govore oni da ce biti 5 ulaza na jugBosnier je napisao/la:Vidio sam danas da na juznom ulazu. prave jos jedan prolaz, da bi se smanjila guzva
Ja taman da pitam što se to ne računa na njega. Je li ima kartone neke iz kupa ili šta već? Kako su izgledale te djevojke, daj nam više informacija!BABO je napisao/la:Haris Bešlija viđen večeras oko 8 u BBI centru sa 2 djevojke... znaci ipak nije otisao
Trenutno korisnika/ca: drzgemboadislic, Kajkutenjoyer, Lekqqq1921 i 96 gostiju.