FK Radnički Lukavac

studeni
Kontakt:

Re: FK Radnički Lukavac

Post Postao/la studeni » 10 apr 2015, 19:03

Zoom088 je napisao/la:Irfan Dzindo razrjesen duznosti sefa strucnog staba.

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
????
Šta je sad to, svakako smo bez imperativa do kraja? a i raspored nam nije šampionski, ne vidim sad neku potrebu za smjenom.

PS: Zoom, jel tvoj prijatelj profesor iz Srebrenika mogući kandidat za nasljednika :D

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 10 apr 2015, 19:10

Ne bih se slozio da smo bez imperativa ;).

A taj demagog kad bi dosao ovdje ja bih, kao nekad braca Rosak, zapalio stadion :D

Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar

studeni
Kontakt:

Post Postao/la studeni » 10 apr 2015, 19:28

Ko je ostao sa kantona da nije bio trener kod nas, jel samo još Sadiković? Pomoćnici vode protiv Igmana?

BTW na čemu li Zoom gaji optimizam! Ove sezone je sve jedno, bili drugi ha deseti.
Zadnja izmjena: studeni, dana/u 10 apr 2015, 21:08, ukupno mijenjano 1 put.

agalo
Kontakt:

Post Postao/la agalo » 10 apr 2015, 20:02

ima trenera kamaru,i curguz je bio opcija prije pocetka,ali nema tajne uspjeha.evo ko prati premijer ligu,i lige okolo i neke velike ekipe tipa milan,real,inter itd vidite i tamo da kubure,da ne mogu da pronadju pravu formulu za uspjeh.i mi isti problem imamo.nista nije garant nicega.svi smo kontali ispada obarska i radnik,a evo mjenja se situacija.svi smo bili 99 posto za sarajevo da uzima ligu,da ce pomesti konkurente,itd itd.ima dosta faktora,stvari,stvarcica,anomalija,sitnica koje presude.bitno je da lukavcani dobiju moderan stadion,pa makar primao 600 ljudi,da radnicki postane ambasador lukavca na makro planu,da ljudi vole radnicki,da dolaze na stadion.helem nejse.cujemo se vi koji me volite i mrzite.allahimanet

barbrez
Kontakt:

Post Postao/la barbrez » 10 apr 2015, 22:20

ja da se pitam do kraja sezone bi za trenera postavio ekonoma redzu. svakako ne mozemo ni gore ni dole. na to se trebalo misliti poslije kaknja, pa srebrenika, pa domace utakmice protiv branitelja. mozda sve nije ni do trenera ako su tu pojedini igraci koji "moraju" igrati.

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 11 apr 2015, 00:32

studeni je napisao/la:Ko je ostao sa kantona da nije bio trener kod nas, jel samo još Sadiković? Pomoćnici vode protiv Igmana?

BTW na čemu li Zoom gaji optimizam! Ove sezone je sve jedno, bili drugi ha deseti.
Pa ja sam vjeciti optimista. Vjerujem da mozemo pobijediti u Jajcu, otkinuti barem bod u DK i pored njihovog cirkusa koji prave u ovoj ligi.

Pobjedu protiv Igmana sam vec upisao u tefter.

Jel' posteno?

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 11 apr 2015, 09:18

Mislim da je ispravna odluka donešena ali smatram da nije bilo potrebe s obzirom da smo izgubili sve nade za prvo mjesto, koliko god bili optimistični ali realnost je drugačija. Jedino da sve do kraja pobjedimo ali to je nemoguće.

Ko su kandidati za novog šsš, ili će pomoćnici i Jaha završiti ovu sezonu?

Scholl
Kontakt:

Post Postao/la Scholl » 11 apr 2015, 10:25

Vidi se da ljudi koji vode klub veze nemaju
Mozda misle da igraju fm 2015 pa ce loadovat igru negdje gdje su bili dobro plasirani. Sve ovo sto sad rade su trebali raditi na pocetku sezone
Mozda ne bi prosuli tonu bodova kod kuce. Ne moze na silu mili moji
Prodajte ako hoce ko kupit koju utakmicu do kraja i spremajte se za narednu sezonu
Ha bili drugi ha 10- i isto vam je. Buducnost prosle godine ispala a sad se bore za ulazak.

studeni
Kontakt:

Post Postao/la studeni » 11 apr 2015, 12:06

Zoom088 je napisao/la:
studeni je napisao/la:Ko je ostao sa kantona da nije bio trener kod nas, jel samo još Sadiković? Pomoćnici vode protiv Igmana?

Pa ja sam vjeciti optimista. Vjerujem da mozemo pobijediti u Jajcu, otkinuti barem bod u DK i pored njihovog cirkusa koji prave u ovoj ligi.

Pobjedu protiv Igmana sam vec upisao u tefter.

Jel' posteno?

Bio sam i ja upisao protiv Branitelja, a bogme i protiv Banovića. Pa znamo šta bi...
Što se tiče prvog mjesta gotovo je sve, znači samo odradjivanje posla do kraja. Zajebali smo već Gradinu i Goražde, pokušat još kome otet poneki bod. Ovo je ekipa od PL imena al nije tim, nema tu prvaka nikad. Momci su došli da ubiju vrijeme do ljeta i odoše oni kud koji.
Tebi svaka čast za toliki optimizam, ali smatram da nije utemeljen

Forlan
Kontakt:

Post Postao/la Forlan » 11 apr 2015, 13:33

" onclick="window.open(this.href);return false; Novi šef stručnog štaba :urnebes: :urnebes: :urnebes:

agalo
Kontakt:

Post Postao/la agalo » 11 apr 2015, 14:20

keljo

sodaacm
Kontakt:

Post Postao/la sodaacm » 11 apr 2015, 15:17

Mislim da je nepotrebno dati otkaz treneru u ovakvoj situaciji kakvoj smo mi sada . Ruku na srce u 20 utakmica 2 poraza nije los rezultat uopce, cak naprotiv, sa ovim limitiranim igracima ( istrosenim prije svega i sa dolaskom " promasaja od pojacanja ) nije se moglo vise , Pogotov odlazak Mujica je najveci promasaj ove uprave kluba kada su jos jednom "skinuli gace" iako su imali sva prava da zadrze igraca pa makar on ne igrao do kraja ali da se jednom za sva vremena zavrsi s cirkusom. Po meni Dzindo nije kriv za ovu situaciju trenutno ali je normalno da se trener prvi otpusti, "kriva" je iskljucivo uprava i tacka. Moj je savjet sve para sto imate plus prodajte koju tekme i napravite plastikaru da nasa djeca imaju gdje igrati i da gradjani Lukavca imaju gdje igrati rekreaciju a trosenje u klubu cirka 300 000 po godini da bi bio 7 ili 10 po meni je previse :)

JohnLowe
Kontakt:

Post Postao/la JohnLowe » 11 apr 2015, 19:01

Zoom088 je napisao/la:Irfan Dzindo razrjesen duznosti sefa strucnog staba.

Koliko ste mu dugo spremali otkaz vise postalo smijesno :yawn: :pinokio:

Sretno Jahi, Keni, tebi i ostalim muhetinama oko kluba
inace ?

Iraola
Kontakt:

Post Postao/la Iraola » 11 apr 2015, 20:40

Sa tobom sodaccm se djelimično slažem. Cijelo vrijeme se nekako najavljuje PL a ništa.. To se treba organizovat sve fino prije početka sezone, imat' para, pripremit' dobar tim, i bit' spreman za dogovor sa sudijama/savezom ako bude zatrebalo xD. I sad' odjednom nešto smijenit Džindu, ne igramo onako kako treba al' treba znat kako ti kažes od 20 izgubit 2, al ipak smjena je u nebitnom dijelu. Ne znam šta će bit' do kraja, možda će se i prodavat' tekme jer ha bio 2. ha 10. isto, i ova trenutna situacija bi mogla i uticat' na posjetu, al' opet oni najvjerniji su uvijek tu pa nema veze nek nas bude 100. Sretno Radničkom sutra, što više golova damo ja zadovoljniji bez obzira što su utakmice do kraja sezone bez rezultatskog značaja. I momci iz Konjica dobro nam došli.
Već sad' se treba spremat za sljedeću sezonu jer svi mi zaslužujemo PL. Sponzori, pare, sudije, ovo, ono, navijači su uvijek tu, a ima kvalitetnih igrača za koje ne treba više para/plata nego za ove što su tu trenutno, a mislim na Trumu, Pemu, Jogeta, Širanovića i Mujića uz nekoliko trenutnih. Vjerovatno tu ima nešto više, jer nije teško uzet digitron pa to sve izračunat.
A JohnLowe, šta bi trebalo znači't to "muhetine" ? :D
Niko kao Radnički Soda!!!!!!

turskilukavac
Kontakt:

Post Postao/la turskilukavac » 11 apr 2015, 21:21

Iraola je napisao/la: A JohnLowe, šta bi trebalo znači't to "muhetine" ? :D
pa znas sta muhe jedu. ja nisam svatio sto mene ovaj zoom napada odpocetka al sad su stvari jasnije da je i on u talu i da je odlazak iz upravnog odbora bio samo takticka igra. Prvo su otjerali instituciju kluba Sidika Imamovica sad je odletio dzindo jer kako sam cuo napokon se pobunio krojenju sastava sledeci je lovic i onda imaju potpunu kotrolu.

sodaacm
Kontakt:

Post Postao/la sodaacm » 11 apr 2015, 22:15

turskilukavac je napisao/la:
Iraola je napisao/la: A JohnLowe, šta bi trebalo znači't to "muhetine" ? :D
pa znas sta muhe jedu. ja nisam svatio sto mene ovaj zoom napada odpocetka al sad su stvari jasnije da je i on u talu i da je odlazak iz upravnog odbora bio samo takticka igra. Prvo su otjerali instituciju kluba Sidika Imamovica sad je odletio dzindo jer kako sam cuo napokon se pobunio krojenju sastava sledeci je lovic i onda imaju potpunu kotrolu.
Hrpa gluposti, ne treba sada praviti situacije gdje ih nema, jednostavno receno, UPRAVA je pokusala dovodjenjem novih igraca podici nivo igre i pogrijesili su, sasvim normalna stvar u nekom klubu, desava se, sad kad je vec izvjesno da nemamo sanse za plasman u PL neka se odigra na kartu sledece sezone i vidjeti sta su prioriteti i ciljevi za sledecu sezonu .Sada je ne potrebno pljuvati ikoga u klubu , pa ni upravu ako nista probali su , nazalost i pogrijesili, nadam se da su se skontali kako se ide u PL, jer na ovaj nacin ne, vise nego ocigledno...

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 11 apr 2015, 22:29

Inace, uvijek dobro obavijestenom @turskilukavac opet kazem da dodje do kluba i procita sve sto ga zanima. Sve je javno i transparentno.

Da ima ijednu sivu mozdanu celiju aktivnu znao bi da je Sido sam trazio bolovanje na mjesec dana sto mu je i dopusteno. O svemu ima pisani trag. Maloumnice, zasto nisi dosao ti da radis volontrerski mjesec dana kao sto sam ja dosao?

Ah, izvini. Ne pustaju te iz ustanove. Zao mi je sto sam pitao uopste. Oprosti.

agalo
Kontakt:

Post Postao/la agalo » 12 apr 2015, 09:44

dostojanstveno privesti sezonu kraju i to je sve.mislim da svima nama na prvom mjestu trebaju da budu ljudi poput mene koji vole radnicki,kojeg svi znaju,cije roditelje svi znaju,familiju,historiju itd,pa tek onda tu dolaze ostali svi koji su dosli igraci.mislim da sam ja preci za radnicki vise od bilo kojeg igraca koji je tamo dosao.opet mi smo snaga radnickog,a ne neki koji dolaze za rad egzistencije,moramo biti jedinstveni.publike skoro da i nemamo.vise cu ja uraditi za radnicki i lukavac od bilo kojeg igraca,trenera,golman.gubimo ljude koji nesto znaci u ovoj sredini,koji imaju neki uvid u drustvene prilike.trebamo biti ponosni na ono sto imamo.

sodaacm
Kontakt:

Post Postao/la sodaacm » 12 apr 2015, 14:20

agalo je napisao/la:dostojanstveno privesti sezonu kraju i to je sve.mislim da svima nama na prvom mjestu trebaju da budu ljudi poput mene koji vole radnicki,kojeg svi znaju,cije roditelje svi znaju,familiju,historiju itd,pa tek onda tu dolaze ostali svi koji su dosli igraci.mislim da sam ja preci za radnicki vise od bilo kojeg igraca koji je tamo dosao.opet mi smo snaga radnickog,a ne neki koji dolaze za rad egzistencije,moramo biti jedinstveni.publike skoro da i nemamo.vise cu ja uraditi za radnicki i lukavac od bilo kojeg igraca,trenera,golman.gubimo ljude koji nesto znaci u ovoj sredini,koji imaju neki uvid u drustvene prilike.trebamo biti ponosni na ono sto imamo.
Bravo Aga tako je , ipak kada god okrenes Radnicki je tu gdje jeste , mislim da nas mnogi u drzavi gledaju sa postovanjem koliko toliko, ako nista jer smo "ziva ekipa", kad kazem "ziva" mislim da smo ekipa koja ima navijace i koji ce pratiti klub pa bili mi u ovoj ili nizoj ligi, a to je ono sto nas raduje i sto je jedino pozitivno, bitno je da ova djeca koja dolaze, trebaju da se nauce da navijaju za svoje i da nije sramotno navijati za klub iako on, realno, nije najbolji, bitno je odrzavati lokal patriotizam, ali isto tako trebaju da se uce kako da se drugi postuju a tu sam ,za sada ,u ovoj polusezoni primjetio velik pomak , da se ne ide na nikakve incidente,sto me veoma raduje, iako su se desavali nazalost, ali ne i nasom krivicom , vjerujem da bi tako trebalo ostati i do kraja sezone, I ako se ne plasiramo u PL, narednih sezona ce biti izazov ostati u ovoj ligi , jer bi skracenjem PL, povecao bi se kvalitet i drugih liga , sto je opet dobra stvar zbog svih nas , Mislim da je ova liga nama taman, u skladu mogucnosti kakve trenutno imamo, a idealno bi bilo kada bi se druga liga igrala na drzavnom nivou, sto ne vjerujem da ce se ikada desiti, nazalost,,, Danas do pobjede recimo 2-0 :)

Addict
Kontakt:

Post Postao/la Addict » 12 apr 2015, 14:42

Joguncic je extra igrac, mozda i najbolji stoper lige, dobar, pouzdan i beskompromisan. Jucer mu se psovalo barem pola sata u Doboju sto mi nije nimalo drago, ali je itekako zasluzeno. Na utakmici u Gorazdu sam bio i hajde sto je covjek bio ostar nego je psovao, pljuvao, i igrace Mladosti i nas na tribini. Zato je jucer docekan kao niko nikad. Opet kazem ne odobravam ali je upamtila raja. Kako god, Joguncic je vrhunski igrac i sve psovke i uvrede je podnio kao profesionalac, niti je odgovorio niti ga je omelo u igri.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.