FK Sarajevo (opšte diskusije)

FK Sarajevo ove sezone?

Anketa je završila: 16 jul 2017, 14:28.

Prvak
11
25%
Osvajač kupa
4
9%
Dupla kruna
12
27%
Izlazak u Europu
17
39%

Ukupno glasova: 44

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Sarajevo (opšte diskusije)

Post Postao/la MortemHz » 11 apr 2015, 00:27

I pored ovih losih rezultata jos nista nije gotovo iako je svakim danom sve teze i teze..pohvalio bi Delaca i Benku samo...ostalo je sitna buranija za ovo pokazano
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

obiteljskicovjek
Kontakt:

Post Postao/la obiteljskicovjek » 11 apr 2015, 00:28

kanarinac je napisao/la:prema mojim informacijama murinjo benko ima 6 hiljada eura i stan sto je svakako za nase uslove basoslovna suma...a ovo oko dinama istina je macado ima 500 hiljada eura sigali 450 a fernandes 900,@ husjenovic ima 80 hiljada a hodzic 60 ;)
Ma kako ste samo fino informirani, svi sve znaju a najvise navijaci zeljeznicara o platama u FKS. Bravo pratite i jedite damu do iduceg ranjaka :kafa:

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 11 apr 2015, 00:30

obiteljskicovjek je napisao/la:
kanarinac je napisao/la:prema mojim informacijama murinjo benko ima 6 hiljada eura i stan sto je svakako za nase uslove basoslovna suma...a ovo oko dinama istina je macado ima 500 hiljada eura sigali 450 a fernandes 900,@ husjenovic ima 80 hiljada a hodzic 60 ;)
Ma kako ste samo fino informirani, svi sve znaju a najvise navijaci zeljeznicara o platama u FKS. Bravo pratite i jedite damu do iduceg ranjaka :kafa:
pa i ja navijam za Sarajevo :mrgreen:
Samo Sarajevo

JoseMourinho
Kontakt:

Re: Odg: FK Sarajevo (opšte diskusije)

Post Postao/la JoseMourinho » 11 apr 2015, 00:31

MortemHz je napisao/la:Sad mu je skocila plata i na 20K eura a informacija ''neki drug kojem vjerujem'' :mrgreen:
Kao sto rekoh prije mjesec..cinis se stvarno kao dobar i extra momak,sve na mjestu sto bi se reklo..ali brate volis da ides protiv cinjenica i dokaza..malo je rec'
Jok tebi cu vjerovat i sl. ;) nista lose al sam i znaš da je tako ;)
a činjenica i dokaz je? Daj mi bolji povjerovat cu još cu jaranu rec sto me slaga :)
Ma nema šanse da bi za tolisne pare igrao, et sam skontaj logički, veće od tih para mnogo je uzet u hrvatskoj sigurno a još je kuci, ne računajući ove poljske, ceske, rumunije i sl. ;)
pa yebote zeba je imo 8-9 hiljada da Benko ima 12 nema šanse bar meni da povjerujem ;)

@arhimede
majke mi Braniš ibrakovica vise nego ijedan navijač Sarajeva, svaka ti čast bgm :clap:

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 11 apr 2015, 00:39

Niko kao Kanarinac sa juga :D
Jose, ma jarane ne moras,nije me ni briga realno ali skontaj malo koliko naivan ispadas...on da kaze sutra ma joj ima Benko 40K eura ti bi opet povjerovao a drug veze nema kao ni mi,smijesno ali eto vjeruj sta hoces ha ja..mislim svejedno meni i da mu je 100K..ne placam ga ja a i ako zasluzi halal sve hvala mu...dosad se jedini pokazao u nastavku sa Delacem i ima vise od prosjeka nasih igraca...ne znam ni ja cifru tacno ali spominjalo se 12K eura...nema sanse da bi on pristao na manje ko sto kazes jer je primao i mnogo vece pare,ima tu raznorasnih premija sto od ligaskih utakmica do europe gdje se povecavaju pa se skupi sve jbg
P.S naravno stan i klopa se podrazumijeva + artikli neki
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

JoseMourinho
Kontakt:

Re: Odg: FK Sarajevo (opšte diskusije)

Post Postao/la JoseMourinho » 11 apr 2015, 00:46

Jbg čovjek ne buba puno ko ovdje ovi i bzvz vako kad pričamo mora naletit tema zeljo-sarajevo ko kod sviju, a isto je u tom sportskom novinarstvu iako ne bas tacno zadužen za premijer ligu al u tom je društvu i gdje mu neću vjerovat, nemam razloga ;)

Ja kažem svi mi možemo nagadjat cifre ja cu vjerovat u svoju, ti u svoju, kanarinac u svoju, neko treći u svoju i dok nam neko ne kaže drugačije kome bas vjerujemo ili vidimo napismeno(a nećemo nikad) tako nam je :D

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 11 apr 2015, 00:50

Evander je napisao/la:@invincible1921

Istina, za sad ulozeno se nije vratilo kroz rezultate, ali i to je relativno.
Ko ti kaze da na kraju ipak necemo uzeti titulu?
To bi bila dva trofeja u malo vise od godinu dana, znaci ta ti onda prica ne bi pila vode. Govorim hipoteticki.
Slazem se da je takav scenarij tesko ostvatim i da ce to biti nasa ogromna bruka.
Sa druge strane, mi smo svoje ulozene pare opravdali na taj nacin da smo napravili vise para, a vi recimo ste napravili dugove samo i haman doveli u pitanje opstanak kluba. Radi cega je to tako, peh ili nesto drugo ne ulazim, ali cinjenica je takva.
Sta zelim reci? Ako i ne osvojimo trofej, opstanak i dalji razvoj kluba ne ovisi o tome. Prihodi rastu samim tim ce i ulaganja u tim biti veca.
Sve i da smo fulili sa izborom igraca ili trenera ovaj put, nece se takvo sto stalno desavati.
Pare su najveci preduslov za uspjeh. Na zalost, ili ne, u takvom svijetu zivimo.
I ovakvo Sarajevo kojeg drmaju strasne krize trenutno, ekipa je sa najsvijetlijom buducnoscu u ligi, priznat ces.
Ma stoji to sve brate pogotovo ovo boldirano nisam ja nista lose htio rec. Nema se sta prigovarati strsan projekat ... :thumbup:

Ja kako sam cuo od navijaca srajeva i vako ljudi koji se vrte oko kluba benki je plata oko 20k eura, ali ga placa cardif ili ko vec, uglavnom nije na platnom spisku srajeva :hmmmmm: e sad nez jel istina, al sigurno je da ima neki povlasteni status . Ne treba zaboraviti da je Benko odbio LIGE 5 da bi otiso u kinu radi para sto je razumljivo posto mu se blizi kraj karijere pa hoce da ubode koju marku ...znaci da ga se dobro moralo podmazati da dodje
=\_1921_/=

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 11 apr 2015, 01:15

Nama 20 000 eura mjesecno zvuci strasno.
To je 240 000 godisnje. Benko je igrac sa pedigreom i naravno da mora biti adekvatno i placen. Sumnjam da bas ima 20, ali 10K eura je i vise nego realno, cak i ispod cijene i njegovog statusa.
To su smijesne cifre u lijevim ligama, da ne govorim nekim normalnijim. Pa Said koji nije odigrao jedva 10 tekmi za Dinamo ima vise, Ara za kojeg niko nije ni cuo ima vise od toga.
Tek kad nam ovakvo sto bude noramlno, bit ce nesto od nas i moci cemo igrace prodavati za prave pare a ne za kiki riki.

DANDY
Kontakt:

Post Postao/la DANDY » 11 apr 2015, 07:30

E cuj nikad niko noje čuo a bio igrac Liverpoola....e svasta.

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 11 apr 2015, 08:28

MortemHz je napisao/la:Niko kao Kanarinac sa juga :D
Jose, ma jarane ne moras,nije me ni briga realno ali skontaj malo koliko naivan ispadas...on da kaze sutra ma joj ima Benko 40K eura ti bi opet povjerovao a drug veze nema kao ni mi,smijesno ali eto vjeruj sta hoces ha ja..mislim svejedno meni i da mu je 100K..ne placam ga ja a i ako zasluzi halal sve hvala mu...dosad se jedini pokazao u nastavku sa Delacem i ima vise od prosjeka nasih igraca...ne znam ni ja cifru tacno ali spominjalo se 12K eura...nema sanse da bi on pristao na manje ko sto kazes jer je primao i mnogo vece pare,ima tu raznorasnih premija sto od ligaskih utakmica do europe gdje se povecavaju pa se skupi sve jbg
P.S naravno stan i klopa se podrazumijeva + artikli neki
nemoj me na tu stranu ni u zajebanciji :D
Samo Sarajevo

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 11 apr 2015, 09:03

Benku ne placamo mi, sto ce reci da imao znatno veca primanja od ostatka ekipe.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 11 apr 2015, 09:06

Za Saida ne znam ali za Aru te neko dobro slagao.. Armin u Dinamu ima 30k KM mjesecno i to bez premija, plus stan, ishrana, itd.. Kada dodas da je Mamic za otkup njegovog ugovora od Liverpula platio 750k eura onda dodjes do cifre koja otprilike cini kompletan budzet ekipa iz vrha BH fudbala.. S druge strane Dinamo je svemirski brod za sve ekipe u regiji, bar sto se finansija tice, i nelogicno je uporedjivati se sa njima.. Pa Mamic je kaznio sa 100k eura igraca koji je popio pivu u autobusu.. Ne mogu da se sjetim imena, znam da je bio reprezentativni stoper..
BUDI ŽELJO !!!

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 11 apr 2015, 09:50

Ma vi stvarno niste normalni, kao znaju platu igraca u Dinamu, koliko Sarajevo placa Benku itd. :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol:
1946

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 11 apr 2015, 09:57

champions1921 je napisao/la:
Za Saida ne znam ali za Aru te neko dobro slagao.. Armin u Dinamu ima 30k KM mjesecno i to bez premija, plus stan, ishrana, itd.. Kada dodas da je Mamic za otkup njegovog ugovora od Liverpula platio 750k eura onda dodjes do cifre koja otprilike cini kompletan budzet ekipa iz vrha BH fudbala.. S druge strane Dinamo je svemirski brod za sve ekipe u regiji, bar sto se finansija tice, i nelogicno je uporedjivati se sa njima.. Pa Mamic je kaznio sa 100k eura igraca koji je popio pivu u autobusu.. Ne mogu da se sjetim imena, znam da je bio reprezentativni stoper..
Domagoj Vida.

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 11 apr 2015, 12:05

Head je napisao/la:Ma vi stvarno niste normalni, kao znaju platu igraca u Dinamu, koliko Sarajevo placa Benku itd. :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol:
druze skoro je claanak bio koliko dinamovi igraci imaju plate bile su sve plate i rijeke pa zato ti kazem a za benku tvrdim kao fol insajderi hehe
Samo Sarajevo

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 11 apr 2015, 13:09

champions1921 je napisao/la:Kada dodas da je Mamic za otkup njegovog ugovora od Liverpula platio 750k eura
:lol: :lol:

frajer dzabalesku presao u dzg

Schwarz
Kontakt:

Post Postao/la Schwarz » 11 apr 2015, 13:16

Evolution87 je napisao/la:
champions1921 je napisao/la:Kada dodas da je Mamic za otkup njegovog ugovora od Liverpula platio 750k eura

pa kako je onda Željo dobio procenat od tog transfera, ako je dzaba otisao?
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 11 apr 2015, 13:38

Evolution87 je napisao/la:

Veze ti nemas..
BUDI ŽELJO !!!

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 11 apr 2015, 13:49

After his deal with Liverpool expired, he has joined Croatian outfit Dinamo on a five-year contract.
skysports

Desole
Kontakt:

Post Postao/la Desole » 11 apr 2015, 14:24

Pa sam Benko je u intervjuu demantirao kad se pricalo o 10k € i rekao da nije ni blizu toga. I jos mu aco kaze da nije tako... ali ne meni je jaran rek'o. Komedija. Plus na to sve vjeruju da Leon nije na platnom spisku FKS nego Kardifa.

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: lakilone, Taree i 45 gostiju.