FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
nukleusmember
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
ma **** tekmu,koga to interesuje,hajmo na treninge[WHITE SMILING FACE],
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
@BitiSrcemVezan kako si to mocno rek'o 
BOLEST 1946 !
BOLEST 1946
sarajevo horde bog i čaršija!
Ma sad cemo mi ovo ako Bog da oderat do kraja sve u inat svima

Puna podrska Upravi i Kodri.Trebamo se svi malo ohladiti i spustiti tenzije.Mnogo navijaca preko FK Sarajeva ispoljavaju puno svoje negativne energije i svoje neuspjehe u zivotu kanalisu preko FK Sarajeva.Trebamo svoj klub voljeti i u najtezim trenucima a ne odmah komentari tipa:Kosevo me nece jos zadugo vidjeti,nek igraju pred praznim tribinama itd.Ne postoji klub u kojem je situacija idealna pa tako i u Sarajevu.
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
- molotovljev
Među prvima sam bio, ako ne i prvi na ovom forumu koji je pokrenuo priču o Džemici i njegovom povratku.
Naravno da sam očekivao da će Džemo svojim iskustvom unaprijediti našu igru i iskreno nadao sam se
da će biti jedan od ključnih igrača Sarajeva. Međutim, ispostavilo se da sam pogriješio jer je Džemica
potpuno drugi igrač od perioda dok je nekad igrao za nas i perioda provedenog u reprezentaciji.
I šta sad, trebao bih kriviti Ibrakovića jer je izašao u susret nama navijačima i doveo Džemu... Ne ! Ja sam kriv.
Ponavljam se već 4 godine i evo opet ću, moramo u timu imati barem jednog brazilca, znači moramo !
Do sada sam uglavnom s vremena na vrijeme provlačio tu priču bez neke doze agresivnosti, ali ću od sada,
pogotovo u ljetnom prelaznom roku, intezivno pričati i ispirati sa tom pričom o Južnoj Americi, i ako se
ne "završi" barem jedan, vjerujte mi da će se na udaru kritika naći ljudi kojima je u opisu posla da rade na tome.
Naravno da sam očekivao da će Džemo svojim iskustvom unaprijediti našu igru i iskreno nadao sam se
da će biti jedan od ključnih igrača Sarajeva. Međutim, ispostavilo se da sam pogriješio jer je Džemica
potpuno drugi igrač od perioda dok je nekad igrao za nas i perioda provedenog u reprezentaciji.
I šta sad, trebao bih kriviti Ibrakovića jer je izašao u susret nama navijačima i doveo Džemu... Ne ! Ja sam kriv.
Ponavljam se već 4 godine i evo opet ću, moramo u timu imati barem jednog brazilca, znači moramo !
Do sada sam uglavnom s vremena na vrijeme provlačio tu priču bez neke doze agresivnosti, ali ću od sada,
pogotovo u ljetnom prelaznom roku, intezivno pričati i ispirati sa tom pričom o Južnoj Americi, i ako se
ne "završi" barem jedan, vjerujte mi da će se na udaru kritika naći ljudi kojima je u opisu posla da rade na tome.
F.K.SARAJEVO
Jucer sam pisao za uljeza al nema veze, Ibrakovic i Kodro imaju moju podrsku do kraja.

FC Bayern München - Mia San Mia
FK Sarajevo - zauvijek pitar
FK Sarajevo - zauvijek pitar
evo i ja cu dati svoju ispovjest
medju prvima sam vikao protiv Ibraka, dosta sam ga i pljuvao i medju rajom i na forumu (ako grijesim Bog nek mi oprosti..) i još uvijek neki dio mene mi govori da on nije taj lik za Sarajevo.
Ali 'dat cu mu evo jos jednu sansu'.I ja sam sa vama braćo, puna podrška, još jednom, poslije svega što smo svi skupa proživjeli i propatili zadnjih mjesec-dva. I ja ću opet dati punu podršku i Ibraku i fudbalerima i naravno upravi. svi zajedno, opet, pa šta nam Bog da .
Ali 'dat cu mu evo jos jednu sansu'.I ja sam sa vama braćo, puna podrška, još jednom, poslije svega što smo svi skupa proživjeli i propatili zadnjih mjesec-dva. I ja ću opet dati punu podršku i Ibraku i fudbalerima i naravno upravi. svi zajedno, opet, pa šta nam Bog da .
BOLEST 1946
Moje neko vidjenje je ovako: Brazilac je u fudbalu ono sto je Amerikanac u kosarci. Prakticno, ne postoji neki vrhunski tim u Europi koji u svojim redovima nema barem jednog Brazilca. Sa druge strane, pogledajmo klubove koji su se "uzdigli" i solidni su a ne spadaju u velikane europskog fudbala. Maribor/Tavares, Ludogorets/Marcelinho i jos nekoliko, Partizan je zadnji podvih napravio sa Cleom, Rijeka takodje ima trenutno Moisesa, Dinamo-od Ett'o-a i Carlosa, Dudua do Sammira, Apoel od Viniciusa i Carlao-a do jos nekoliko igraca, Copenhagen sa Claudemirom itd. itd. itd. Dakle, apsolutno svi su imali povjerenja u te Brazilce, pa sjetimo se Marciana i nase sampionske generacije. Wagner dan danas prva violina Sirokog.molotovljev je napisao/la:Među prvima sam bio, ako ne i prvi na ovom forumu koji je pokrenuo priču o Džemici i njegovom povratku.
Dakle, potreban nam je minimalno jedan Brazilac, ako treba ja cu davati preporuke.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Daleko smo mi od toga da mozemo dati 500.000 KM za igaraca, da ne napisem eura jer to je daleko, dobar igrac ili Brazilac kosta a i kada ga dovedes moras mu dati dobru platu. Znaci govorimo za jednog igraca, a opet da li ce taj neki doci u ligu BiH je druga prica, mi smo daleko od Maribora, Dinama, Partizana, da ne idemo dalje.Sabinho je napisao/la:Moje neko vidjenje je ovako: Brazilac je u fudbalu ono sto je Amerikanac u kosarci. Prakticno, ne postoji neki vrhunski tim u Europi koji u svojim redovima nema barem jednog Brazilca. Sa druge strane, pogledajmo klubove koji su se "uzdigli" i solidni su a ne spadaju u velikane europskog fudbala. Maribor/Tavares, Ludogorets/Marcelinho i jos nekoliko, Partizan je zadnji podvih napravio sa Cleom, Rijeka takodje ima trenutno Moisesa, Dinamo-od Ett'o-a i Carlosa, Dudua do Sammira, Apoel od Viniciusa i Carlao-a do jos nekoliko igraca, Copenhagen sa Claudemirom itd. itd. itd. Dakle, apsolutno svi su imali povjerenja u te Brazilce, pa sjetimo se Marciana i nase sampionske generacije. Wagner dan danas prva violina Sirokog.
Dakle, potreban nam je minimalno jedan Brazilac, ako treba ja cu davati preporuke.
Zadnja izmjena: Rikardo, dana/u 10 apr 2015, 23:33, ukupno mijenjano 1 put.
- molotovljev
Bravo Sabinho, potpuno isto mišljenje imamo kad je riječ o Brazilcima... i napisao si sve ono što sam ja mislio,Sabinho je napisao/la:Moje neko vidjenje je ovako: Brazilac je u fudbalu ono sto je Amerikanac u kosarci. Prakticno, ne postoji neki vrhunski tim u Europi koji u svojim redovima nema barem jednog Brazilca. Sa druge strane, pogledajmo klubove koji su se "uzdigli" i solidni su a ne spadaju u velikane europskog fudbala. Maribor/Tavares, Ludogorets/Marcelinho i jos nekoliko, Partizan je zadnji podvih napravio sa Cleom, Rijeka takodje ima trenutno Moisesa, Dinamo-od Ett'o-a i Carlosa, Dudua do Sammira, Apoel od Viniciusa i Carlao-a do jos nekoliko igraca, Copenhagen sa Claudemirom itd. itd. itd. Dakle, apsolutno svi su imali povjerenja u te Brazilce, pa sjetimo se Marciana i nase sampionske generacije. Wagner dan danas prva violina Sirokog.molotovljev je napisao/la:Među prvima sam bio, ako ne i prvi na ovom forumu koji je pokrenuo priču o Džemici i njegovom povratku.
ali mi iskreno bilo mrsko da tražim gdje koji igrač igra, mada su mi ti klubovi pali na pamet...
čak sam zapazio da neki albanski klubovi ( sa ambicijama ) imaju par brazilaca, da ne govorimo o istočnom bloku.
F.K.SARAJEVO
@rikardo, nije istina. Evo uzmi za primjer covjeka koji je stvorio Ludogorets, giganta medju klubovima iz manjih fudbalskih drzava- Marcelinha Placen je pisljivih 100 000 eura, ne postoji trofej ni podvig u koji nije usadjen njegov ucinak. Juninho Quixada, jedan od najbitnijih igraca kod njih je doveden potpuno besplatno. Recimo, Richard je takodje u Qarabag dosao dzabe a koliko znaci ekipi. Vitesse je onda takodje dzaba doveo Claudemira koji je dominirao doslovno Ligom prvaka u Kopenhagenu, odlicno igrao. itd itd itd.
U zadnje dvije godine sam pogledao brat bratu oko 50-ak utakmica iz brazilske 2.lige i tu ima igraca koji bi kod nas odmah postali najboji igraci a dosta ih se moze dzabe dovesti.
@molotovljev, istocnjaci su bez Brazilaca doslovno prosjecni, jako mnogo ulazu u njih. Vidis i sam da su i ovi manje razvijeni istocnjaci poceli praviti rezultate pomocu njih.
U zadnje dvije godine sam pogledao brat bratu oko 50-ak utakmica iz brazilske 2.lige i tu ima igraca koji bi kod nas odmah postali najboji igraci a dosta ih se moze dzabe dovesti.
@molotovljev, istocnjaci su bez Brazilaca doslovno prosjecni, jako mnogo ulazu u njih. Vidis i sam da su i ovi manje razvijeni istocnjaci poceli praviti rezultate pomocu njih.
Aj tepiha! Par puta sam citao ovde da nas teren nije nista bolji od ostalih!hilmo je napisao/la:Gledaj tepiha![]()
Jedva čekam utakmicu sa zeničanima
Jedno pitanje.
Ko ima vecinska prava na fanshop? Mislim jel to potpuno klubski ili imaju samo neki dio kolaca?
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
-
nukleusmember
- Kontakt:
@evander,otkud znam koga je ibrak trebo dovesti a koga nr,znam samo da ovako ne funkcionishe i da igramo gore nego pod husrefom,tj,da igramo najgori fudbal u istoriji,al" izgleda da meho i ibrak nisu nishta krivi,jedan govori kako mu se.niko ne mijesha u posao a onda ga drugi demantuje kako nije nishta znao o suspenziji??daj ba,isto stanlio i olio,i na kraju "dodjite ba na trening"??koga josh tekme interesuju??onda onaj bulazni neshto o karadzichu??da nas nema tachno bi nas trebalo izmisliti,mozhda pojedem **** ako uzmemo titulu i pospem se pepelom,nadam se u dubini dushe da chu to uraditi a nada umire posljednja
VVVBK
VVVBK
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
davno smo mislim ja i ti pricali o tome, bas sam ja tada spomenuo Moisesa. Za nasu ligu dr. mr.Sabinho je napisao/la:Moje neko vidjenje je ovako: Brazilac je u fudbalu ono sto je Amerikanac u kosarci. Prakticno, ne postoji neki vrhunski tim u Europi koji u svojim redovima nema barem jednog Brazilca. Sa druge strane, pogledajmo klubove koji su se "uzdigli" i solidni su a ne spadaju u velikane europskog fudbala. Maribor/Tavares, Ludogorets/Marcelinho i jos nekoliko, Partizan je zadnji podvih napravio sa Cleom, Rijeka takodje ima trenutno Moisesa, Dinamo-od Ett'o-a i Carlosa, Dudua do Sammira, Apoel od Viniciusa i Carlao-a do jos nekoliko igraca, Copenhagen sa Claudemirom itd. itd. itd. Dakle, apsolutno svi su imali povjerenja u te Brazilce, pa sjetimo se Marciana i nase sampionske generacije. Wagner dan danas prva violina Sirokog.molotovljev je napisao/la:Među prvima sam bio, ako ne i prvi na ovom forumu koji je pokrenuo priču o Džemici i njegovom povratku.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
@ljiljane znamo se majko

Ovo je prestrasno koje ti je komplekse Ibrakovic nabionukleusmember je napisao/la:@evander,otkud znam koga je ibrak trebo dovesti a koga nr,znam samo da ovako ne funkcionishe i da igramo gore nego pod husrefom,tj,da igramo najgori fudbal u istoriji,al" izgleda da meho i ibrak nisu nishta krivi,jedan govori kako mu se.niko ne mijesha u posao a onda ga drugi demantuje kako nije nishta znao o suspenziji??daj ba,isto stanlio i olio,i na kraju "dodjite ba na trening"??koga josh tekme interesuju??onda onaj bulazni neshto o karadzichu??da nas nema tachno bi nas trebalo izmisliti,mozhda pojedem **** ako uzmemo titulu i pospem se pepelom,nadam se u dubini dushe da chu to uraditi a nada umire posljednja
Postavio ti je covjek na stranici prije rezultate tih istih igraca koje je doveo Ibrakovic u prvom dijelu sezone i u drugom dijelu sezone i ti jos imas obraza da se javis i opet covjeka prozivas kako je doveo lose igrace koji kvalitetom nisu u stanju da pobjede Drinu
jajalo,koji je glavom bez obzira pobjeg"o nakon godinu dana,benko koji tek treba da se dokazhe i alispahich koji bukvalno ne mozhe da hoda,al" bukvalno,krste ok i dulja hajmo rechi ok,ostalo sve promashaj do promashaja,trenutno igramo najloshiji fudbal u istoriji kluba,ma za biste je ibrak..
ma hajmo ibraka izliti u bronzi ba
ovaj ibrak da ima imalo obraza bez obzira bio il" ne bio u pravu bi iste sekunde spakovao stvari i ****"o,ogromna vechina ljudi ga u startu nisu gotivili i opet su mu dali shansu,on che to najvjerovatnije prokockati i na kraju godine otichi pod puno tezhim okolnostima nego sada kada bi oti...
mogu misliti kako se sada osjechaju glupo ljudi koji su punih usta izgovarali famoznu rechenicu "ibrakadabra postavlja standarde nabija komplexe",kakve li misli sada kolaju medju takvom populacijom?
Covjek na konferenciji objasni da ima linija odgovornosti i da se za svakog igraca usvaja odluka unutar cijele hijerarhije i ti i dalje pilis i trubis svoje gluposti.Hoces da ubijedis nekoga da ovi igraci nemaju kvalitet da dobiju neku rupu od ekipe a imali su u prvom dijelu sezone.a mozhda da ibraku podignemo bistu u bronzi ispred kluba?bjezh" te ba,igramo najgori fudbal u istoriji kluba,ona ekipa koja je igrala protiv unprofora bi ovu dobila 17:0 al" bukvalno
Tacno mi zao Ibrakovica ako ovakve likove srece po putu i mora im objasnjavati nesto.Zamisli ti ovog mentalnog sklopa da jednako pljuje lika i nakon sto istog podrze sve strukture u klubu i nakon sto je svima jasno da je covjek doveo sasvim dobre igrace koje je usput platio 0 km (osim krste) a za ovu ligu i za svaki drugi klub u ovoj ligi su nezamislivi igraci.
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
i to mislim da je dosao iz brazilske druge ligeSabinho je napisao/la:@ljiljane znamo se majko![]()
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Hoce li proraditi taj inat kod igraca?
Ako im ovo nije dovoljan motiv, nzm sta je...
Jedan pravi motivator od ove "epizode" moze bas nabrijati ekipu da izginu za svakog od suigraca.. Samo pravi motivator... Kodro, uradi nesto!!!
Ako im ovo nije dovoljan motiv, nzm sta je...
Jedan pravi motivator od ove "epizode" moze bas nabrijati ekipu da izginu za svakog od suigraca.. Samo pravi motivator... Kodro, uradi nesto!!!
-
nukleusmember
- Kontakt:
idi ba prati repztaciju,a te igrache koje sam nabroj"o slobodno vodi kuchi a i ibraka sa njima,ochigledno da nemaju kvalitet glupsone chim ne mogu da dobiju drinu,obarsku,raspadnuti velezh,borac itd
VVVBK
VVVBK
Jeste iz drugoligasa kao i ovi po ostalim timovima. Ima jedan bajo ubio se za desnog beka, halali na imenu- Yago Pikachu.Bosniacum Lilium je napisao/la:i to mislim da je dosao iz brazilske druge ligeSabinho je napisao/la:@ljiljane znamo se majko![]()
tesko da se sa njima moze pogrijesiti ako je iole profesionalac. Upravo to sto kazes. Listica nije isto sa i bez Wagnera
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 3 gosta.