FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

uNbx
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la uNbx » 10 apr 2015, 21:05

Za
Kosevo
Za
Saraj'voooooo
:opaopa::opaopa:
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

nukleusmember
Kontakt:

Post Postao/la nukleusmember » 10 apr 2015, 21:11

ne znam fkt ko je prizivo dzemicu niti me interesuje,ako na mene aludirash nisam taj pasha[WINKING FACE]

VVVBK

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Rikardo
Kontakt:

Post Postao/la Rikardo » 10 apr 2015, 21:22

Mene ne bi cudilo da pukne afera u klubu, da se pokazu negativne stvari kao npr. da pojedinci u klubu rade samo radi vlastitih interesa, da je neko na silinih igraca sto su dovededeni a pokazali se kao totalni promsaji dobro zaradio za svoj đep, to je ova prica o kvazi menađerima i ljudima u samom vrhu kluba zaduzenim za pojacanja i dovođenje igraca. Pa me ne cudi kada neko kaze da neko drugi sastavlja ekipu a ne Kodro. Vrlo moguce da se pokaze da su se krale pare iz kluba, Tanove pare, pare od sponzora i parnera, kao i mnoge druge marvelzacije.

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 10 apr 2015, 21:22

nukleusmember je napisao/la:ne znam fkt ko je prizivo dzemicu niti me interesuje,ako na mene aludirash nisam taj pasha[WINKING FACE]

VVVBK

90% navijaca. Isto kao sto sad recimo prizivaju Saida.
Ko garantuje da Said ne bi bio losiji od Dzeme da se vrati?

I napisi mi, koga je to Ibrak mogao dovesti a propustio ga je, uzela nam ga druga ekipa iz lige...

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 10 apr 2015, 21:26

nukleusmember je napisao/la:jajalo,koji je glavom bez obzira pobjeg"o nakon godinu dana,benko koji tek treba da se dokazhe i alispahich koji bukvalno ne mozhe da hoda,al" bukvalno,krste ok i dulja hajmo rechi ok,ostalo sve promashaj do promashaja,trenutno igramo najloshiji fudbal u istoriji kluba,ma za biste je ibrak al" da je izlije neki kipar NAIVAC

VVVBK

Ne moze gore nego kad je Musemic vodio ekipu u posljednjem mandatu...
Torlak u napadu, molili sve samo da ubaci Travancica ne bi li nesto vidjeli na terenu pozitivno... Kud ces gori period, kad sam prizeljkivao i molio da Trava igra u onoj ekipi :D

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 10 apr 2015, 21:40

E ako ispadne da Mehi neko kroji sastav i da uprava na celu sa Edisom i Dinom kradu pare od Tana i sponzora, onda sam ja teska naivcina i blecak. Necu to ni u razmatranje da uzimam.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

Primorac
Kontakt:

Post Postao/la Primorac » 10 apr 2015, 21:47

Kako igraju bilo bi dobro onog malog hadzica iz kadeta dovesti da bude spic

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 10 apr 2015, 21:57

Gledaj tepiha :kafa:
slika

Jedva čekam utakmicu sa zeničanima

obiteljskicovjek
Kontakt:

Post Postao/la obiteljskicovjek » 10 apr 2015, 22:02

Rikardo je napisao/la:Mene ne bi cudilo da pukne afera u klubu, da se pokazu negativne stvari kao npr. da pojedinci u klubu rade samo radi vlastitih interesa, da je neko na silinih igraca sto su dovededeni a pokazali se kao totalni promsaji dobro zaradio za svoj đep, to je ova prica o kvazi menađerima i ljudima u samom vrhu kluba zaduzenim za pojacanja i dovođenje igraca. Pa me ne cudi kada neko kaze da neko drugi sastavlja ekipu a ne Kodro. Vrlo moguce da se pokaze da su se krale pare iz kluba, Tanove pare, pare od sponzora i parnera, kao i mnoge druge marvelzacije.
Ma ja krade Dino, Kusturica, Ibrakovic, Meho dobro si ih prokuzio. koji si ti ublehas, presvuceni mali plavi.

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 10 apr 2015, 22:04

hilmo je napisao/la:Gledaj tepiha :kafa:
slika

:beba: :beba:
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 10 apr 2015, 22:05

slika

Kad je ovo slikano, gle upozadini Koudia :D Treba nam krilo ocm, a kud ces bolje opcije od njega :D Kako bi on "preorio" teren uzduz i popreko :D

obiteljskicovjek
Kontakt:

Post Postao/la obiteljskicovjek » 10 apr 2015, 22:07

Ja bih samo da iskoristim priliku da se nayebem mame svim dusmanima, i poruka GRICKAJTE DAMU i navikavajte se.

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 10 apr 2015, 22:08

Ko nam zlo mislio, o qrcu nam visio :kafa:
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 10 apr 2015, 22:13

Zip je napisao/la:
slika
Kad je ovo slikano, gle upozadini Koudia :D Treba nam krilo ocm, a kud ces bolje opcije od njega :D Kako bi on "preorio" teren uzduz i popreko :D
Imamo mi krilo, može i lijevo i desno a bogami i u sredini. Mlad, spreman i željan dokazivanja, obitava u juniorskoj selekciji a ime mu je Nemanja Anjđušić ;)

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 10 apr 2015, 22:14

hilmo je napisao/la:
Zip je napisao/la:
slika
Imamo mi krilo, može i lijevo i desno a bogami i u sredini. Mlad, spreman i željan dokazivanja, obitava u juniorskoj selekciji a ime mu je Nemanja Anjđušić ;)
:thumbup:

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

visokohz
Kontakt:

Post Postao/la visokohz » 10 apr 2015, 22:15

:clap: :clap:
obiteljskicovjek je napisao/la:Ja bih samo da iskoristim priliku da se nayebem mame svim dusmanima, i poruka GRICKAJTE DAMU i navikavajte se.
:thumbup: :thumbup: :clap: :clap: :opaopa: :opaopa:

miden
Kontakt:

Post Postao/la miden » 10 apr 2015, 22:15

Rikardo je napisao/la:Mene ne bi cudilo da pukne afera u klubu, da se pokazu negativne stvari kao npr. da pojedinci u klubu rade samo radi vlastitih interesa, da je neko na silinih igraca sto su dovededeni a pokazali se kao totalni promsaji dobro zaradio za svoj đep, to je ova prica o kvazi menađerima i ljudima u samom vrhu kluba zaduzenim za pojacanja i dovođenje igraca. Pa me ne cudi kada neko kaze da neko drugi sastavlja ekipu a ne Kodro. Vrlo moguce da se pokaze da su se krale pare iz kluba, Tanove pare, pare od sponzora i parnera, kao i mnoge druge marvelzacije.
Šta bolan tebe ima da cudi, kad si do jucer bio navijac želje?
Odluci se više je li navijaš za želju ili za Sarajevo, a po tvojim postovima da se zakljuciti da si uljez.
Aco opomeni, banuju, reaguj...
Das Ist Walter

obiteljskicovjek
Kontakt:

Post Postao/la obiteljskicovjek » 10 apr 2015, 22:31

aleksandar_veliki je napisao/la:
nukleusmember je napisao/la:imena??protich,purich,barich,kuadio,mitreski,alispahich,kostich,bilo je tu josh doajena,im"o je i par polupogodaka dodushe

VVVBK

Gratis dodas jos trofej nakon sto godina, playoff Evropa lige. Gle cuda, sve to otkako je svemoguci u klubu. Slucajnost, moze biti ;)
Tako je aco reci im svima kako stoje stvari u FKS, zaboga pa bar ti znas, nisi ti beze frajer.

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 10 apr 2015, 22:45

visokohz je napisao/la:
Evander je napisao/la:
nukleusmember je napisao/la:ups zaboravio sam dzemicu

Jeste li svi prizivali Dzemicu?
Opste slavlje je bilo kad se saznalo da dolazi.
Najvise licemjere mrzim.
Bravo jaro 100% si u pravo ,99% ih je na ovom forumu prizivalo Dzemicu da dodje
A ko je mogao znati da ce biti ovakav? Ocekivala je raja da se casno i srcano bori za SVOJ klub.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 10 apr 2015, 22:52

**** je napisao/la:
mirzatele je napisao/la:
Evander je napisao/la:Apsulitna podrska Kodri i Ibrakovicu!!!
Igrace treba dobro nacepiti ;)
:thumbup:

Podrska do groba! Ja danas uzeo onu solju dux vec imam,sto ovi pojedini seru i po tome i narucio malom trenerku :D
I da mi je samo vidjet bar ove sto ih mogu prepoznat ove moje sto laju kad povijenog repa ko kerovi udju na Haseta poslije par dobrih rezultata ima da im zvono sa katedrale oko vrata nakacim. A volio bi i ja onog celu starog iz Milana umjesto Ibraka al tesko brate tesko ce to ici.
Ja sam poslije Zvornika napisao da im se popišam u duksericu od 100 KM :rol: :rol: :rol: Jednostavno ne znam se kontrolisati, sve u i oko Sarajeva nevjerovatno utiče na mene, šta ću, takav sam. Šta sam sve izgovorio u stvarnosti van foruma ne smijem ni pomisliti, ****... Danas sam ipak već koliko toliko smireniji, juče i prekjuče nakon tekme sam bio malo je reći bijesan. Bolest 1946 :salut:

Odgledao sam čitavu konferenciju, neke stvari mi se iskreno i nisu dopale no ne bih sada o tome. Vjeruvat' ću upravi u tome da nema klanova u svlačionici, bar se trudim da vjerujem... Ono što me raduje je Mehin optimizam definitivno.

Iako sam sinoć napisao da mi je drago što je tekma u ponedeljak da me đavo ne bi navratio da odem u Travnik, večeras mi je već krivo što je tekma u ponedeljak :lol: još sam krenuo tražiti načine kako da izmajmunišem nešto da uprkos radnom danu odem dole, jače je to od mene...
1946

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Amidzaa, DoktorXabaras, supervizor i 44 gosta.