Kosevo
Za
Saraj'voooooo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
90% navijaca. Isto kao sto sad recimo prizivaju Saida.nukleusmember je napisao/la:ne znam fkt ko je prizivo dzemicu niti me interesuje,ako na mene aludirash nisam taj pasha[WINKING FACE]
VVVBK
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ne moze gore nego kad je Musemic vodio ekipu u posljednjem mandatu...nukleusmember je napisao/la:jajalo,koji je glavom bez obzira pobjeg"o nakon godinu dana,benko koji tek treba da se dokazhe i alispahich koji bukvalno ne mozhe da hoda,al" bukvalno,krste ok i dulja hajmo rechi ok,ostalo sve promashaj do promashaja,trenutno igramo najloshiji fudbal u istoriji kluba,ma za biste je ibrak al" da je izlije neki kipar NAIVAC
VVVBK

Ma ja krade Dino, Kusturica, Ibrakovic, Meho dobro si ih prokuzio. koji si ti ublehas, presvuceni mali plavi.Rikardo je napisao/la:Mene ne bi cudilo da pukne afera u klubu, da se pokazu negativne stvari kao npr. da pojedinci u klubu rade samo radi vlastitih interesa, da je neko na silinih igraca sto su dovededeni a pokazali se kao totalni promsaji dobro zaradio za svoj đep, to je ova prica o kvazi menađerima i ljudima u samom vrhu kluba zaduzenim za pojacanja i dovođenje igraca. Pa me ne cudi kada neko kaze da neko drugi sastavlja ekipu a ne Kodro. Vrlo moguce da se pokaze da su se krale pare iz kluba, Tanove pare, pare od sponzora i parnera, kao i mnoge druge marvelzacije.
hilmo je napisao/la:Gledaj tepiha![]()
Jedva čekam utakmicu sa zeničanima
Kad je ovo slikano, gle upozadini Koudiahilmo je napisao/la:Gledaj tepiha![]()
Jedva čekam utakmicu sa zeničanima
Imamo mi krilo, može i lijevo i desno a bogami i u sredini. Mlad, spreman i željan dokazivanja, obitava u juniorskoj selekciji a ime mu je Nemanja AnjđušićZip je napisao/la:Kad je ovo slikano, gle upozadini Koudiahilmo je napisao/la:Gledaj tepiha
Jedva čekam utakmicu sa zeničanimaTreba nam krilo ocm, a kud ces bolje opcije od njega
Kako bi on "preorio" teren uzduz i popreko
hilmo je napisao/la:Imamo mi krilo, može i lijevo i desno a bogami i u sredini. Mlad, spreman i željan dokazivanja, obitava u juniorskoj selekciji a ime mu je Nemanja AnjđušićZip je napisao/la:Kad je ovo slikano, gle upozadini Koudiahilmo je napisao/la:Gledaj tepiha
Jedva čekam utakmicu sa zeničanimaTreba nam krilo ocm, a kud ces bolje opcije od njega
Kako bi on "preorio" teren uzduz i popreko
obiteljskicovjek je napisao/la:Ja bih samo da iskoristim priliku da se nayebem mame svim dusmanima, i poruka GRICKAJTE DAMU i navikavajte se.
Šta bolan tebe ima da cudi, kad si do jucer bio navijac želje?Rikardo je napisao/la:Mene ne bi cudilo da pukne afera u klubu, da se pokazu negativne stvari kao npr. da pojedinci u klubu rade samo radi vlastitih interesa, da je neko na silinih igraca sto su dovededeni a pokazali se kao totalni promsaji dobro zaradio za svoj đep, to je ova prica o kvazi menađerima i ljudima u samom vrhu kluba zaduzenim za pojacanja i dovođenje igraca. Pa me ne cudi kada neko kaze da neko drugi sastavlja ekipu a ne Kodro. Vrlo moguce da se pokaze da su se krale pare iz kluba, Tanove pare, pare od sponzora i parnera, kao i mnoge druge marvelzacije.
Tako je aco reci im svima kako stoje stvari u FKS, zaboga pa bar ti znas, nisi ti beze frajer.aleksandar_veliki je napisao/la:Gratis dodas jos trofej nakon sto godina, playoff Evropa lige. Gle cuda, sve to otkako je svemoguci u klubu. Slucajnost, moze bitinukleusmember je napisao/la:imena??protich,purich,barich,kuadio,mitreski,alispahich,kostich,bilo je tu josh doajena,im"o je i par polupogodaka dodushe
VVVBK
A ko je mogao znati da ce biti ovakav? Ocekivala je raja da se casno i srcano bori za SVOJ klub.visokohz je napisao/la:Bravo jaro 100% si u pravo ,99% ih je na ovom forumu prizivalo Dzemicu da dodjeEvander je napisao/la:Jeste li svi prizivali Dzemicu?nukleusmember je napisao/la:ups zaboravio sam dzemicu
Opste slavlje je bilo kad se saznalo da dolazi.
Najvise licemjere mrzim.
Ja sam poslije Zvornika napisao da im se popišam u duksericu od 100 KM**** je napisao/la:mirzatele je napisao/la:Evander je napisao/la:Apsulitna podrska Kodri i Ibrakovicu!!!
Igrace treba dobro nacepiti
Podrska do groba! Ja danas uzeo onu solju dux vec imam,sto ovi pojedini seru i po tome i narucio malom trenerku![]()
I da mi je samo vidjet bar ove sto ih mogu prepoznat ove moje sto laju kad povijenog repa ko kerovi udju na Haseta poslije par dobrih rezultata ima da im zvono sa katedrale oko vrata nakacim. A volio bi i ja onog celu starog iz Milana umjesto Ibraka al tesko brate tesko ce to ici.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Amidzaa, DoktorXabaras, supervizor i 44 gosta.