Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Onaj ko voli Arsenal ne znači da voli Wengera ili obratno, ali ide jedno uz drugo. Ja sam još prošle godine govorio i pisao da će Arsenal biti treći a sad može biti i drugi dok si ti pisao (provocirao) da se neće ni LP dohvatiti. Kad je Giroud u pitanju, slažem se da nije onakav kakvog bi smo željeli ali momak je davao i davaće golove a bogami i promašivati. Gdje je sad Saarez,Aguero ili neki slični. Forma je nešto što nije svakog dana isto. Rijetki to postižu. Francuz će tek da bude ono zbog čega je došao. Važno je da se stvorila dobra atmosfera kolektiva u timu i FA cup je važan trofej.Osvajamo pehare.Krenulo je.BigBigBang je napisao/la:Sto bi priznao da nisam u pravu kad sam u pravu?
Svi vi voajeroljubci ste svaki put razneseni argumentima i cinjenicama od strane mene i svaki put promjenite plocu i skrecete sa teme bas ako i onaj topnik koji u istom omjeru kao i prosle sezone vidi veliki napredakJos se sa radoscu sjetim kad sam govorio da je Giroud panjina koja ce kostati Arsenal svega pa kad je protiv Monaca promasio sve zivo cak i vi njegovi najzadrtiji fanovi ste priznali da panj ne treba vise igrati ali evo zabio je par golova levatima opet je najbolji i napadac za titule haj nema veze nije vam prvi put da mijenjate plocu...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.