Postao/la ultrasstyle_tz » 10 apr 2015, 13:40
ma sve su ovo faze koje moraju proci..kao sto je bila faza kad su "legende" kluba cinili sve da ovo sa Tanom ne prodje, naredna faza je ovo sto se sad desava na terenu, i ima tu jos faza do pravog kluba kakav svi ocekuju...tako je to kod nas, i ko je mislio da ce biti drugacije grdno se prevario..
sampion se ne stvara preko noci, koliko god liga bila losa..onda imas i ljude kojima ovo novo stanje ne odgovara i koje boli q za Sarajevom nego godinama preko Sarajeva ganjaju svoje interese..njima se ne svidja da klub ide naprijed jer njih nema tu...takve i mi imamo u Slobodi, cak i vise nego sto ih vi imate, kojima je los i neorganizovan klub cilj jer onda oni kupe pare i ostvaruju svoje interese preko istog..ko sto rekoh sve su to momenti i bolesti koje se da bi uspio u BiH moraju odbolovati...
onda tu imaju i igraci "senatori" koji su naucili godinama bit glavni, da ih se moli, da ih se tetosi...sad odjednom dolaze bolji , provjereni igraci, mnogo vise placeni i njih niko ne je.e ni 2% vise...malo koji mentalni sklop posebno kod nas bi to mogao podnijeti da ne pocne praviti probleme..ljudi ne vole kad vise nisu glavni i kad se ne oblijece oko njih, pa makar to bili i igraci, sitni sponzorcici, "legende", partneri, mediji itd itd...i onda proradi tastina, kad ne mogu oni, nece moc niko...i onda pocinju spletke
ali je cinjenica da nesto debelo ne valja...jbt mi zovemo jednog vaseg predstavnik, ne bih da imenujem, salimo se, zaje.ajemo ga kako to ne mozete Drini gola dat, a covjek sokiran, samo sto ne place, kaze "mi sanse ne mozemo napravit, centra ne mozemo prec"..tad sam i ja vidio da situacija nije bas za zajebanciju
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!