Arsenal - Transferi

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Koga biste doveli u prelaznom roku?

Anketa je završila: 14 avg 2021, 23:26.

Nekoliko jeftinijih mladih igrača sa potencijalom (White, Lakonga)
3
16%
Nekog sa rasprodaje u Cityju (Jesus, Mahrez, Sterling, B.Silva)
11
58%
Napokon Zahu iako nam ne treba!
2
11%
Locatellija
3
16%

Ukupno glasova: 19

anell
Kontakt:

Re: Arsenal - Transferi

Post Postao/la anell » 10 apr 2015, 19:14

Razneseni argumentima od njeg :rol: :rol:
Pld W D L
38 26 12 0

zanatlija57
Kontakt:

Post Postao/la zanatlija57 » 10 apr 2015, 19:22

BigBigBang je napisao/la:Sto bi priznao da nisam u pravu kad sam u pravu?

Svi vi voajeroljubci ste svaki put razneseni argumentima i cinjenicama od strane mene i svaki put promjenite plocu i skrecete sa teme bas ako i onaj topnik koji u istom omjeru kao i prosle sezone vidi veliki napredak :urnebes: Jos se sa radoscu sjetim kad sam govorio da je Giroud panjina koja ce kostati Arsenal svega pa kad je protiv Monaca promasio sve zivo cak i vi njegovi najzadrtiji fanovi ste priznali da panj ne treba vise igrati ali evo zabio je par golova levatima opet je najbolji i napadac za titule haj nema veze nije vam prvi put da mijenjate plocu...
Onaj ko voli Arsenal ne znači da voli Wengera ili obratno, ali ide jedno uz drugo. Ja sam još prošle godine govorio i pisao da će Arsenal biti treći a sad može biti i drugi dok si ti pisao (provocirao) da se neće ni LP dohvatiti. Kad je Giroud u pitanju, slažem se da nije onakav kakvog bi smo željeli ali momak je davao i davaće golove a bogami i promašivati. Gdje je sad Saarez,Aguero ili neki slični. Forma je nešto što nije svakog dana isto. Rijetki to postižu. Francuz će tek da bude ono zbog čega je došao. Važno je da se stvorila dobra atmosfera kolektiva u timu i FA cup je važan trofej.Osvajamo pehare.Krenulo je.

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 10 apr 2015, 19:30

Ponovo u nedostatku argumenta voajeroljubci mucki lazu cuj ja rekao da necemo ni LP izboriti :urnebes: Cuj gdje sad Aguero, Suarez :rol: :rol: ma eno ih u sjeni Girouda masine :lol: :lol:
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 10 apr 2015, 19:46

Kao sto rekoh, ne moze covjek slijepom pokazati kako nesto izgleda. A logika da su golovi jednih spiceva bolji od golova drugih spiceva je smijesna.

I niko nije rekao da taj "neko" ne moze biti Suarez ili neko takav. Samo ti ne vidis to.
Celik!3,2,2.

Gunner4
Kontakt:

Post Postao/la Gunner4 » 10 apr 2015, 20:01

Ti si govorio da je Matic kloc dok se povezivao sa nama i govorio kako nam treba klasa. Sada kada je rivalov igrac sada ti je klasa. :roll:
Shvatio sam da vi pojedini patite za nekom samo vama poznatom klasom da se dovodi nebitno kakav je igrac...

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 10 apr 2015, 20:08

Ma njima je potrebno samo veliko ime, nije bitno sto ce u sezoni dati isti broj golova kao i Giroud, ti golovi ce nekako biti bitniji, cisto jer se taj zove "bolje". I tu je sva poenta. Najbolje Henrya vratiti u ekipu, najvece ime koje i moze Arsenalov spic imati.

Najgore u svemu sto niko i ne pise da treba doci spic, samo to ovi balvani ne vide pa pisu kao sto Paja kaze "ostati sezonu na Giroudu i Chubi".
Celik!3,2,2.

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 10 apr 2015, 20:16

Vidim ovaj flop me proziva za onu tabelu koja pokazuje da imamo isti omjer kao i prošle sezone.

A nije momčino da ti nisam opisno i slikovito opisao zašto je napredak postignut u svakom simslu, ali boli tebe qurac ti ćeš zažmirit na stvari koje ti ne odgovaraju. Ti si na to navikao jer si miš obični :mrgreen: .

Prešutićeš par dana pa ćeš krenuti sa sa istom pričom ponovo i sve tako u krug, jer si obična trolčina i ne znaš ni gdje udaraš :) .

Slobodno napiši još koju nebolozu, objasnit ću ti zašto nisi u pravu po milioniti put, a vjerujem da ćeš bit pun argumenata u vidu lol smajlića :mrgreen:
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 10 apr 2015, 20:19

Ne sjecam se da sam to rekao a i ako jesam to ej bilo zato sto nisam gledao tog istog igraca. I nema mi pravo nikakve izjave spocitavati lik kojem u potpisu stoji Carl Jenkinson World Class :lol: :lol: Sad sam se sjetio tebe ti si onaj sto ej branio ovog balvana i drvo...

Kao i obicno topnik ti si jedan lazov i stalno lazes kao i sada sta si ti bolan slikovito opisao? Nekakve glupave nebitne tabele u nekom mjesecu je tebi slikovit opis napretka i ta tabela je nesto mjerodavno pored one 31. kolo 19 pobjeda 6 remija 6 poraza i ispadanja u osmini dvije godine zaredom? :lol: Dakle ti pored ovakvih cinjenica iznesenih ti si uspio neke izfantazirane tabele da kreiras o napretku pa jel ti ofirno vise lagati?

Dakle hajmo ponovo da utvrdimo gradivo

2013/2014 19 pobjeda, 6 remija, 6 poraza, osmina finala out

2014/2015 19 pobjeda, 6 remija, 6 poraza, osmina finala out

I pored ovih cinjenica ovaj lobotamac ce izvci neku tabelu i slikovito objasniti napredak? Mozes ali kolegama u Jagomiru...

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 10 apr 2015, 20:23

2>4 mjesto na tabeli, nije laž

Sančez* Nije laž
Debuchy/Bellerin>Sagna nije laž

Vidim vješto si izbjegao da napišeš da smo sada drugi, a prošle godine bili četvrti sa istim broje bodova. Ono koga boli qurac da imamo 20 bodova, a da smo prvi ?

Al ne može tebi čovjek dokazat jer ti lažeš sam sebe, a kad ti lažeš sam sebe ja tebi ne mogu ništa reći niti bilo ko drugi.
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 10 apr 2015, 20:26

Drugoplasirani nismo zato sto smo napredovali vec zato sto su dvije od tri ekipe koje su bile ispred nas prosle sezone ove nazadovale, jer kako drugacije objasniti da je ekipa sa istim ucinkom kao prosle sezone ove druga a prosle sezone cetvrta a uostalom i ovo drugo mjesto smo tek sad preuzeli i od tog famoznog cetvrtog odmaknuti smo svega dva boda..dakle ako cemo se voditi logikom napretka po mjestu koje zauzimamo mi smo za cijela 2 boda bolji nego prosle godine jer nas ta dva boda dijele da imamo isto mjesto kao i prosle sezone...

Sanchez, BElerin, Debuchy? Pojacanja i bolji od onih igraca prosle sezone jesu, ali ocigledno nedovoljno da i za jedan bod budemo bolji nego prosle sezone...dakle taj tvoj napredak rezultatski nikakav ucinak nema jer imamo isto bodova kao i prosle godine.

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 10 apr 2015, 20:29

A nismo mi napredovali, drugi su nazadovali :urnebes: . Čekao se taj komentar.

To ono, nikad nismo mi pobijedili zato što smo bili bolji nego zato što je protivnik bio lošiji :rol: .

I ono al ozbiljno koga boli krasni qurac koliko imamo bodova ako smo bolji za dvije pozicije na tabeli, i to dvije u vrhu ? Šta je tu problem ?

Ovdje samo tvoj inat i trolanje ne želi da vidi očigledan napredak i ništa drugo. :)

Edit: Prošle godine nam je gol razlika bila 55:36 u ovo doba, a sada 62:32. Napredak ...

VOLIM TE ČELIK!!!!!

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 10 apr 2015, 20:34

Haj dobro reci cu da smo napredovali ako ti genije uspijes da mi objasnis kako je moguce da smo mi toliko napredovali a imamo isto bodova kao prosle godine, mislim koga ti lazes ovde sebe ili nas ili oboje? dakle mi imamo isto bodova kao prosle godine isti omjer pobjeda remija i poraza i kako drugacije objasniti to da smo sada sa istim ucinkom drugi a ne cetvrti osim toga da su dvije od tri ekipe osvojile manje bodova ove sezone nego u istom periodu prosle sezone? Koje je drugo objasnjenje eto haj nas prosvjetli? To svaka budala vidi, mi smo drugi jer dvije ekipe koje su bile ispred nas nisu na nivou kojem su bile prosle sezone a mi smo ostali na istom nivou.

I molio bi te da nam objasnis kako pored tog silnog napretka je moguce da ispadosmo i ove godine u osmini finala LP i to od dosta slabijeg i manje renomiranijeg protivnika nego prosle sezone? Reci mi da li ovo znaci da smo sto se tice LP cak i nazadovali u odnosu na proslu sezonu?

anell
Kontakt:

Post Postao/la anell » 10 apr 2015, 20:36

Pazi ti njega, nema mu čovjek pravo ništa govoriti jer ima potpis u kojem stoji da je Jenkinson WC :mrgreen: Pa i ti ovdje bacaš na Wellbecka koji je u ligi dao JEDAN gol vise od Koscielnog.
Pld W D L
38 26 12 0

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 10 apr 2015, 20:38

Welbeck da zabije nula golova on je renomirano ime u svijetu fudbala i standardni internacionalac a Jenkinson je kloc koji ni voditi loptu ne zna, drvosjeca pravi...a drugo ja nisam rekao da je Welbeck World Class..

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 10 apr 2015, 20:41

Ja tebi pokušavam da dočaram da smo mi napredovali na bitnim aspektima, a najvažniji je onaj koji se zove pozicija na tabeli. Dakle to je konstanta to ne diramo. Napredak pozicije na tabeli, najvažnija stvar.
Naredovali smo igrači i to mnogo po mom mišljenju, još jedan napredak.

Što imamo isto bodova a bolja pozicija na tabeli ?

Pa prije svega loša forma Liverpula u prvom dijelu sezone, i loša forma Citya u drugom dijelu sezone, ali svejedno to ne može biti opravdanje ni Sitiju ni liverpulu jer smo i mi odigrali loš prvi dio sezone.

Kada bi tražili zašto smo bolji za 2 mjesta, ja bi rekao 4 boda od liverpula i četiri boda od Sitija , naspram prošlih 4 boda u 4 meča sa ta dva protivnika. Čelzi i Mančester moramo sačekati.

Istina nazadovali smo menadžerski na početku sezone kada je Wenger usrao i šefa i stanicu sa onom čuvenom formacijom 4:1:4:1 , a gradne Arteta mu sam držao vezu :facepalm: . Fail epskih razmjera

Edit: Još jedna bitna stvar:
Gol razlika prošle sezone u ova dva dvomeča 7:13, a ove sezone 10:4

VOLIM TE ČELIK!!!!!

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 10 apr 2015, 20:47

Da je Welbeck dobijao sansu da se tri godine uigrava ko prvi spic i pri tome tri godine fula nemoguce kao omiljeni voajerov zemljak Panjoud siguran sam da bi i on zabio bruku golova...Ovako decko jos igra krilo ili je klupa jer mora hrasta gledati kako u napadu igra.

Dakle i sam si sad sebi objasnio mi smo drugi zato sto Liverpool i City nisu osvojili isto bodova ove sezone u ovom periodu kao prosle sezone i to je to tu je sva mudrost, mi smo ostali isti nivo a City i Liverpool su se samo spustili ispod nas i mi preuzeli njihovo mjesto.

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 10 apr 2015, 20:50

A Mančester, Soton, Tottenham, WHU ? Oni nisu napredovali ? Oni nisu pravili probleme ?

Ti jednostavno nećeš da shvatiš, to je sva mudrost

VOLIM TE ČELIK!!!!!

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 10 apr 2015, 20:52

Kakve oni veze imaju? Oni su svi bili ispod nas tako da iako su napredovali koga briga jer ni rposle sezone a ni ove trenutno nisu ispred nas a i nece biti, jedino ko neku sansu ima United ali ne vjerujem..

Ako ces tako bukvalno gledati sta cemo sa Evertonom, prosle sezone su bili ko ove Soton a ove se do proslog kola pribojavali opstanka?? Liverpool odlaskom Suareza propao ko kauc kao sto sam i govorio a City jos losiji nego prosle godine dakle sve je to manje vise u pet deka jedino je Chelsea jaci nego prosle..

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 10 apr 2015, 20:55

Pa imaju veze jer su napredovali i kidali bodove mnogim oko nas, a Bogami i nama. Jedino Everton je lošiji, al ih ima više što su bolji.

Jok nemaju veze , nisu u EPL :roll:

VOLIM TE ČELIK!!!!!

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 10 apr 2015, 21:16

yebo vas konj ludi daj da sutra osvojimo 3 boda i da tako nastavimo lagano igrati do kraja sezone

znamo svi da uvijek **** Arsenal jede od wengera, do povreda, pa do kloceva

stanje se popravlja sto jest jest ali se neke stvari nikada nece promjenit sa Wengerom na klupi, to je najveci problem, imamo ogroman potencijal koji ne iskoristavamo, daj Boze da iskoristimo ali samo je pitanje kada ce santi, klada monreal ili neko treci opet zakazati pa ce bit ovdje opet ista kampanja protiv njih

ja nisam za girouda, on po meni nije napadac koji arsenalu treba, usro je u svakoj od 3 sezone i evo sad je u naletu

bmk vise za igrače jer sto se trebalo pričati trebalo se na pocetku i sredini sezone!!!

sada nema vremena i zna se ko je prvak vec je bitno uzeti 3 po tri boda i nabiti odlicnu formu da bar pokusamo odbraniti FA cup!!!

Odgovori

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.