agalo je napisao/la:dostojanstveno privesti sezonu kraju i to je sve.mislim da svima nama na prvom mjestu trebaju da budu ljudi poput mene koji vole radnicki,kojeg svi znaju,cije roditelje svi znaju,familiju,historiju itd,pa tek onda tu dolaze ostali svi koji su dosli igraci.mislim da sam ja preci za radnicki vise od bilo kojeg igraca koji je tamo dosao.opet mi smo snaga radnickog,a ne neki koji dolaze za rad egzistencije,moramo biti jedinstveni.publike skoro da i nemamo.vise cu ja uraditi za radnicki i lukavac od bilo kojeg igraca,trenera,golman.gubimo ljude koji nesto znaci u ovoj sredini,koji imaju neki uvid u drustvene prilike.trebamo biti ponosni na ono sto imamo.
Bravo Aga tako je , ipak kada god okrenes Radnicki je tu gdje jeste , mislim da nas mnogi u drzavi gledaju sa postovanjem koliko toliko, ako nista jer smo "ziva ekipa", kad kazem "ziva" mislim da smo ekipa koja ima navijace i koji ce pratiti klub pa bili mi u ovoj ili nizoj ligi, a to je ono sto nas raduje i sto je jedino pozitivno, bitno je da ova djeca koja dolaze, trebaju da se nauce da navijaju za svoje i da nije sramotno navijati za klub iako on, realno, nije najbolji, bitno je odrzavati lokal patriotizam, ali isto tako trebaju da se uce kako da se drugi postuju a tu sam ,za sada ,u ovoj polusezoni primjetio velik pomak , da se ne ide na nikakve incidente,sto me veoma raduje, iako su se desavali nazalost, ali ne i nasom krivicom , vjerujem da bi tako trebalo ostati i do kraja sezone, I ako se ne plasiramo u PL, narednih sezona ce biti izazov ostati u ovoj ligi , jer bi skracenjem PL, povecao bi se kvalitet i drugih liga , sto je opet dobra stvar zbog svih nas , Mislim da je ova liga nama taman, u skladu mogucnosti kakve trenutno imamo, a idealno bi bilo kada bi se druga liga igrala na drzavnom nivou, sto ne vjerujem da ce se ikada desiti, nazalost,,, Danas do pobjede recimo 2-0