BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
- Consigliere
- Kontakt:
Re: BiH Tenis
Klizanovi rezultati u ovoj godini

Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
-
nodyamidza
- Kontakt:
Martin Klizan- Slovacki teniser na 41 mjestu se nalazi evo provjerio sam. Prosle godine osvojio ATP 250 turnir na sljaci u Minhenu i mislim da mu je to jedini osvojen turnir od ATP serija. Uglavnom igra ATP turnire u ovoj sezoni nema nekih uspjeha ...Batko je napisao/la:Ko je ovaj Klizan i na kom je mjestu? Sorry ne pratim tenis, možda sam glupo pitanje postavio?
Sent from Angelina's bed
Kližan odličan danas, imao je ubitačne udarce svojom ljevicom. Energija mu je bila na vrhunskom nivou. Dakle, sutra će biti žestok meč.nodyamidza je napisao/la:Bravo Damire, sine Bosanski![]()
![]()
Sa ovakvom igrom se mozemo i titulu nadati. Idemo odmah da se pozabavimo oko Klizana, ove godine sam ga gledao samo protiv Djokovica tu je uzeo mu set ali to je bilo na hardu. Ima strasan forhend i udara lijevom rukom. Je li ko gledao mec Klizan - Almagro ? Kakav je bio ?
- Liverpool. YNWA
- Kontakt:
gledao sam ja, sve je vraćao Almagru, ali imao je i ovaj svojih grešaka, ovaj to znalački koristionodyamidza je napisao/la:Bravo Damire, sine Bosanski![]()
![]()
Sa ovakvom igrom se mozemo i titulu nadati. Idemo odmah da se pozabavimo oko Klizana, ove godine sam ga gledao samo protiv Djokovica tu je uzeo mu set ali to je bilo na hardu. Ima strasan forhend i udara lijevom rukom. Je li ko gledao mec Klizan - Almagro ? Kakav je bio ?
vjerujem da mu može parirati Džumi sutra i to kvalitetno
#Ynwa
-
nodyamidza
- Kontakt:
Ljudino pored Minhena gdje je jos osvojio titulu ?Virtu4l je napisao/la:41. mjesto, mnogo dobar igrač, osvajač RG za juniore, zemlja mu je osnovna podloga, ima dvije ATP titule... i sutra je favorit.Batko je napisao/la:Ko je ovaj Klizan i na kom je mjestu? Sorry ne pratim tenis, možda sam glupo pitanje postavio?
06. juna naredne godine mora biti minimalno 56. igrač svijeta.bulbasor je napisao/la:@Virto
Koji ono mora biti za nastup na Olimpijadi?
@nodyamidza mislim da je osvojio St. Petersburg prije 3 godine.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- legenda reala
- Kontakt:
Virtu4l je napisao/la:Njegovo je samo da slušalegenda reala je napisao/la:Sad je siguran za RG![]()
Strašan napredak u igri od kako Virtu i formance rade s njim![]()
Na momente podsjeti na Rafu iz najboljih dana, al one winere iz defanzive forhendom tik uz liniju niko ne umije zavrnuti ko Rafa, Damir je pokušao par puta al sve je profulio
A ovaj Klizan je prije godinu-dvije Rafu na RG patio, uzo mu dva seta, ako se dobro sjećam
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
-
nodyamidza
- Kontakt:
Hvala lijepo i ja se nadam da moze Damir parirati cak pobijediti i ako je Klizan opasan igrac, mislim od ovih polufinalista najbolji teniser...Liverpool. YNWA je napisao/la:gledao sam ja, sve je vraćao Almagru, ali imao je i ovaj svojih grešaka, ovaj to znalački koristionodyamidza je napisao/la:Bravo Damire, sine Bosanski![]()
![]()
vjerujem da mu može parirati Džumi sutra i to kvalitetno
Ludnica od igre, ali ništa novo...znamo odavno kakav je majstor
Klizan je fantastičan, uzeo je Rafi set na šljaci, dobio Rafu na tvrdoj, uzeo set Novaku...fantastičan igrač stvarno...jedina mana servis...sa osnovne linije može igrati sa svima na svijetu
Veliki je favorit sutra, što je i dobro...može Damir igrati opušteno

Klizan je fantastičan, uzeo je Rafi set na šljaci, dobio Rafu na tvrdoj, uzeo set Novaku...fantastičan igrač stvarno...jedina mana servis...sa osnovne linije može igrati sa svima na svijetu
Veliki je favorit sutra, što je i dobro...može Damir igrati opušteno
Rafu je napatio svaki put kad su igrali, i na RG 2013.legenda reala je napisao/la:A ovaj Klizan je prije godinu-dvije Rafu na RG patio, uzo mu dva seta, ako se dobro sjećam![]()
![]()
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- sigurnoable
- Kontakt:
Ja sam za finale Dzumi vs Vesely, pravo "juniorsko finale" 
Gdje nam je onaj bemve audi 
Damir 85. na ATP listi, a 49. je u ovoj godini
Damir 85. na ATP listi, a 49. je u ovoj godini
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
6 as udaraca i još dosta servis winnera...
Kick servis je nešto što je Damiru definitivno trebalo
Takve Damirove servise sam zadnji put gledao protiv Ferrera na US Openu. Je l' to Damir koristi samo na velikim scenama, smotrama, turnirima...
Bravo 
Kick servis je nešto što je Damiru definitivno trebalo
Cestitke Damiru na novoj historijskoj pobjedi
Danas je bio nevjerovatan i zaista je bilo uzivanje gledati ga. U potpunosti je kontrolisao mec i poprilicno lagano slavio. Servis je bio odlican i to me jako raduje. Sa ovakvim pristupom kao danas sigurno moze napraviti probleme i Klizanu, iako je ovaj favorit. Damir moze rastereceno uci u mec jer je odbranio bodove iz Mersina i siguran je za MD RG-a, tako da sutra mozemo gledati njegov najbolji tenis.
Mirza je uradio koliko je mogao protiv Izraelca, ali servis nije slusao. Imao je par sansi da prelomi mec, ali ponovo se vratila stara boljka u vidu psihe i na tome treba jos raditi. Sada slijedi Mersin gdje ce igrati i Damir i Mirza i Aldin i Tomo

Danas je bio nevjerovatan i zaista je bilo uzivanje gledati ga. U potpunosti je kontrolisao mec i poprilicno lagano slavio. Servis je bio odlican i to me jako raduje. Sa ovakvim pristupom kao danas sigurno moze napraviti probleme i Klizanu, iako je ovaj favorit. Damir moze rastereceno uci u mec jer je odbranio bodove iz Mersina i siguran je za MD RG-a, tako da sutra mozemo gledati njegov najbolji tenis.
Mirza je uradio koliko je mogao protiv Izraelca, ali servis nije slusao. Imao je par sansi da prelomi mec, ali ponovo se vratila stara boljka u vidu psihe i na tome treba jos raditi. Sada slijedi Mersin gdje ce igrati i Damir i Mirza i Aldin i Tomo
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Hahha ne da mi se pogledat. Ali nema veze samo neka je pobjedio.suhakrpa je napisao/la:Dok @Unoficial dodje iz skole Damir ce vec zavrsiti posao
I ja se nadam da je @vedator snimao i da će uskoro biti na YT.legenda reala je napisao/la:Nadam se da je vedator sve ovo snimio i da će meč u cijelosti osvanuti na youtube ipak je ovo historija
Bravo Damire, nisam ni sekunde sumnjao da možeš do pobjede danas, igru ne mogu komentarisat jer nisam gledao ali po rezultatu se da vidit da dobro igrao. Historija je ispisana a Damir će je nastavit pisati i u budućnosti, kao i Mirza.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Stream je bio baš divlji tako da nisam čitav meč snimio, ali ima materijala nešto ću sklepati, ima dosta dobrih trenutaka. 
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Barem highlights. Da mi je vidjeti, barem, 10-15 min meča.vedator je napisao/la:Stream je bio baš divlji tako da nisam čitav meč snimio, ali ima materijala nešto ću sklepati, ima dosta dobrih trenutaka.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
"Ovu pobjedu posvećujem njima i zahvaljujem se što odvajaju svoje vrijeme da me prate. Sutra protiv Klizana ulazim u meč rasterećen. Igrat ću najbolje što mogu a bolji neka pobijedi. Polufinale ATP je divan osjećaj i sad ću malo otići do hotelske sobe da uživam u ovom trenutku i onda počinje priprema za sutrašnji meč."
Nadam se da će upravo ovako i biti.. da će u meč ući rasterećeno jer tako može do nove pobjede!
Nadam se da će upravo ovako i biti.. da će u meč ući rasterećeno jer tako može do nove pobjede!
Damke prati forum
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.