Da, mi smo u zabludi očito.Principatus je napisao/la:Pa to nije bitno. Spaha kao igrac nije "uspjesan".BozePetra je napisao/la: Inače, šteta što vas ne vidjeh u ovolikom broju na ovoj temi preksinoć kad je Spaha razvaljivao napad Bayerna.
Emir Spahić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Emir Spahić
#Salihović
-
Pa ako bas hocete, prvo je mali, zdepasti zastitar udario momka s crvenim kacketom, pa mu ovaj uzvratio, do tada je bilo guranje...ali cemu ta rasprava, zastitari su sluzbena lica i zasto diskutovati i gurati se s njima ?
Zato što su navikli da rade što im je volja, pričamo o dečku koji je u Brazil otišao sa akreditacijom NFSBiH. Zašto bi tu akreditaciju dali nekoj legendi bh fudbala, kad je bolje povesti Amira Spahića.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
Ne vidim kako karakteri koji su prizeljkivali sve najgore Spahicu, lagali, podmetali, slavili kada se oprostio, slavili kada se povrijedi...smatraju da ce ih neko uzeti za ozbiljno u ovoj diskusiji !? 

Zadnja izmjena: SjeverniVjetar, dana/u 10 apr 2015, 17:06, ukupno mijenjano 1 put.
- anonymousHD
- Kontakt:
Trebao bi ti još jednom da pogledaš snimak i vidiš kako ova dvojica drže ovog zaštitara, a posle ga ovaj u crvenom kačketu spuca šakom.Virtu4l je napisao/la:Ali snimak je ipak dovoljan da zaključite da su udarali Amira i da ga je on branio? Zanimljivo.

Redari su radili svoj posao, zaustavili su Amira i ovog prijatelja, nisu im dali da prođu, jer takav je protokol, samo su oni poludili, standardna priča i suprostavili se zaštitarima.
Naš mentalitet glupi.
Spahić će biti na sudu radi ovoga, a sigurno će ga i klub oterati.
Re: AW: Emir Spahić
I nek je! Brat Dzekson je za mene uvijek figura. I da je najgore. Svi smo mi Dzeke i SpahiciJerryLouis je napisao/la:Druze nemoj tako.. kao prvo, Susic je rekao nece meni Dzeko i Spahic krojiti spisak .. Dzeko se na treningu potukao sa Zianiem (Wolfsburg), Dzeko davio Dragovica, Dzeko psovao citavom Wolfsburgu majku nakon primljenog gola od HSV-a u zadnjoj minuti, Dzeko napao navijaca BiH i nagovarao mu se svega i svacega nakon tekme u Zenici ..adoo11 je napisao/la:Zanimljivo da se skoro svaki sukob poistovjećuje sa imenom Emir Spahić.
"Neće mi Spahić krojiti spisak ", "Spahić se pobio sa još jednim reprezentativcem u Brazilu " "Spahic se udarao sa zastitarima "
Svaka njemu čast za fudbalsko doprinos reprezentaciji ali i ovi sukobi sa njegove Strane doprinose reputaciji naše reprezentacije u negativnom smislu naravnom.
Zašto nikad nismo pročitali da su Begovic, Mujdza, Medunjanin, Salihovic napravili nekih belaj uvijek Emir.
Stvarno ne razumijem ljude koji ovo podržavaju.
Taj Alen ima status jednog reprezentativca u našoj repki,evo vidim da su mu pokušali osigurati isti i u leverkusenu ali tamo vlada veća doza profesionalizma pa im nije uspjelo.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
Re: AW: Emir Spahić
Bravo momciluko, konacno pravi avatar!Virtu4l je napisao/la:Ali snimak je ipak dovoljan da zaključite da su udarali Amira i da ga je on branio? Zanimljivo.

Doso Virto tobe! Cestitam!
Coronados de gloria vivamos,
Diskusiji? Ovo je jednosmjerna ulica, nema tu diskusije.SjeverniVjetar je napisao/la:Ne vidim kako ljudi koji su prizeljkivali sve najgore Spahicu, lagali, podmetali, slavili kada se oprostio, slavili kada se povrijedi...smatraju da ce ih neko uzeti za ozbiljno u ovoj diskusiji !?![]()
Novonastala situacija je samo još jedan pokazatelj ko je za sve ove godine bio u pravu, a ko je padao na patetiku.
Evo jedno pitanjce koje sam na ovoj temi postavio u junu 2011. godine,
Virtu4l je napisao/la:Nagradno pitanje za tisuću kuna.
Zašto Emir Spahić guzicom zatvara vrata svih klubova u kojima je igrao?
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Principatus
- Kontakt:
Ova mi je bila najbolja, od nasih novinara i clanaka sto smrde.
Kad se sjetim koliko su neki ovdje slavili pa se sakrili.
U svlačionici se potukli Emir Spahić i Vedad Ibišević, umiješali se Kolašinac i Bičakčić!
http://www.****/U-svlacionici- ... 52778.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Kad se sjetim koliko su neki ovdje slavili pa se sakrili.
U svlačionici se potukli Emir Spahić i Vedad Ibišević, umiješali se Kolašinac i Bičakčić!
http://www.****/U-svlacionici- ... 52778.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Akreditaciju je imao i Safetov brat, kao i, uostalom, porodice svih reprezentativaca.Virtu4l je napisao/la:Zato što su navikli da rade što im je volja, pričamo o dečku koji je u Brazil otišao sa akreditacijom NFSBiH. Zašto bi tu akreditaciju dali nekoj legendi bh fudbala, kad je bolje povesti Amira Spahića.
#Salihović
- Principatus
- Kontakt:
Pa dobro ali Safetov brat je bio potreban tamo, da se brine o sinu i o igracima iz Germanije.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Ne. Oni su došli kao članovi porodice, što je dozvoljeno i odobreno od strane NFSBiH, a ovaj je došao kao član ekspedicije NFSBiH.BozePetra je napisao/la:Akreditaciju je imao i Safetov brat, kao i, uostalom, porodice svih reprezentativaca.
Čak mislim da nisu imali akreditacije, nije teniski turnir.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Sead je bio na svakom treningu, za to moraš imati odgovarajuću akreditaciju.Virtu4l je napisao/la:Ne. Oni su došli kao članovi porodice, što je dozvoljeno i odobreno od strane NFSBiH, a ovaj je došao kao član ekspedicije NFSBiH.BozePetra je napisao/la:Akreditaciju je imao i Safetov brat, kao i, uostalom, porodice svih reprezentativaca.
#Salihović
Ne. On je došao kao predstavnik Adidasa koji ga je poslao u Brazil.Virtu4l je napisao/la:Ne. Oni su došli kao članovi porodice, što je dozvoljeno i odobreno od strane NFSBiH, a ovaj je došao kao član ekspedicije NFSBiH.BozePetra je napisao/la:Akreditaciju je imao i Safetov brat, kao i, uostalom, porodice svih reprezentativaca.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
- DonCorleone
- Kontakt:
Ovi zastitari imaju jasno definisanu odgovornost djelovanja, njihova uloga nije da se udaraju i uzvracaju udarce, nego da djeluju deeskalirajuce. Isto kao sto ce Spahic odgovarati za udaranje, tako ce i mali debeli odgovarati za verbalno napuhavanje situacije, nece proci nekaznjeno, isto kao i onaj sa plavom kapom sto potpuno neadekvatno skace na ledja jednom od momaka.Virtu4l je napisao/la:Može li neko uraditi screenshot momenta kad redari napadaju njegovog brata, dajte bilo koji momenat u kojem redari nekoga udaraju.
Ja samo vidim njihovog 'prijatelja' u crvenom kačketu koji udara ljude koji se ne brane, i nakon toga vidim Emira koji se zalijeće na zaštitara i udara ga glavom.
Svaka čast zaštitarima na strpljenju.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
I onda se neko cudi sto se u ovim krajevima velicaju i slave ratni zlocinci kao heroji.
Pogan mentalitet, pogan i neobrazovan narod...
Pogan mentalitet, pogan i neobrazovan narod...
- Goalgetter
- Kontakt:
@evander
Cast izuzecima, mi smo sljam sljamova. Nije dzaba hitler rekao kad je njemacka okupirala nis: Jedino su mi balkanci ostala misterija u ovome ratu, okupira ih najveca svjetska sila, a oni umjesto da se brane, jos medju sobom ratuju, a isti su narod.
Zdrav razum i balkan ne idu jedno uz drugo.
Cast izuzecima, mi smo sljam sljamova. Nije dzaba hitler rekao kad je njemacka okupirala nis: Jedino su mi balkanci ostala misterija u ovome ratu, okupira ih najveca svjetska sila, a oni umjesto da se brane, jos medju sobom ratuju, a isti su narod.
Zdrav razum i balkan ne idu jedno uz drugo.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Spaha što je igr'o igr'o za Bayer... Neće taj više obuć' dres Apotekara.
Šteta...

Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Kako nas nije stid pisati protiv Spahica? Nije da je napao redara, i da ce ga vjerovatno izbaciti iz kluba, a mogao bi odsluziti i kakvu kaznu. Zasto ga ne hvalimo kad dobro igra? PA to mu je posao. Hvali li ko Virtuala sto je po citav dan na forumu? Ne, to mu je posao(ocigledno ga neko placa
). A ne sad ozbiljno, hvali li iko vatrogasca zza njegov posao? Ne. To je ono sto radi. A ovo nije posao Spahica, ili bar jos nisam upratio transfer u MMA.

Celik!3,2,2.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 34 gosta.