Nadam se samo da Spaha uhvati i izsamara Rudy Vollera, da mogu i dalje citati vase vrhunske komentare.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Naravno, to sto je uradio niposto nije za pohvale, ali ni za neko razapinjanje i trazenje da se surovo sankcionise.
Evander je napisao/la:Fakat nije cudo sto nam je drzava ovakva kad preovladava stocarsko misljenje kao sto je tvoje.lumani je napisao/la:Brat mu gleda svaku domacu tekmu,momak je sasvim ok.Spahic je sredio da mogu posle tekme,doci na to mjesto gdje i jesu krenuli,ali ocigledno nekom Turcinu nije odgovaralo pa je nastala frka.Kada je Spahic izasao po burazera,vidio je hrabre Security cuvare kako tuku 2,3 momka..Spahicu moja podrska,istu stvar bi uradio za malog burazera.Ovdje ste nasli ljuvati po Spahicu i kulturi,a kada izgubimo **** te zive i mrtve igracima!!p.s a Zidane vam je legenda bio kada je na S,P udario Materazija,jer mu je sestru spomenuoKawhi je napisao/la: Hm... a ne pitaš se zašto su redari nasrnuli na njegovog brata? Bio je prekulturan prema njima? Ophodio se s dubokim poštovanjem? Ili je idiot poput brata?Bravo Bosanci.
Nije on branio brata kojeg su na ulici klosari napali, nego malog delbilcica koji se bahati ljudima koji rade svoj posao. On da je brat kakav treba biti, malom bi na lici mjesta oplio cusku, za njegovo dobro, a zastitarima se izvinuo za nedolicno ponasanje mladjeg brata.
Sreca njihova pa su zastitari bili pribrani i suzdrzani, trebali su ih obojicu dobro izdegeneciti.
Svaka cast za tekst.Edviin je napisao/la:http://nogolopta.com/?p=8376
Vrlo realan tekst, ne naginje ni na jednu stranu, ne pljuje i ne osuđuje, niti brani loše ponašanje. Potpisala bih sve od prve do zadnje rečenice.SjeverniVjetar je napisao/la:Naravno, to sto je uradio niposto nije za pohvale, ali ni za neko razapinjanje i trazenje da se surovo sankcionise.
Da, ziheraski tekst. Svi upravu, svi zadovoljni.Monolog je napisao/la:Tekst koji nit' smrdi, nit' miriše. Grozim se takvih.
+1PaskalHens je napisao/la:Čitati portal koji ne koristi afirkate je u najmanju ruku tragikomično. MRŠ!
Ovaj snimak je samo dio onoga sto se desilo i na osnovu njega se ne moze donijeti neki tacan sud. Nigdje ne vidimo pocetak sukoba i sta je izazvalo isti.samoposmatram je napisao/la:Prijavljen je slucaj policiji. Znaci minimalno ce dobiti uslovnu kaznu za nasilje.
Da mi je znati od cega je branio brata. Pa nije od papira da se izguzva. Na snimci nevidim udarce osim Kumite Spahica.
Vise ja nalemam svog brata u sali, ali hajde moze biti da momak ima neke slabosti, pa nije u stanju da se sam brani. Onda bi i ja skocio.
Ja se vise grozim onih koji smrde.Monolog je napisao/la:Tekst koji nit' smrdi, nit' miriše. Grozim se takvih.
Daj snimak citavog sukoba pa onda postavljaj takva pitanja. Mogao je zastitar nasamarati nekoga ali nema snimljeno. Ne opravdavam ovo sto je Emir uradio, ali ovdje se jasno vidi da se oni nisu sukobili sa cijelim osiguranjem, nego samo sa jednim, eventualno dva covjeka. A na snimku se vidi i kako neko drzi i smiruje ovog jednog zastitara.Virtu4l je napisao/la:Može li neko uraditi screenshot momenta kad redari napadaju njegovog brata, dajte bilo koji momenat u kojem redari nekoga udaraju.
Ja samo vidim njihovog 'prijatelja' u crvenom kačketu koji udara ljude koji se ne brane, i nakon toga vidim Emira koji se zalijeće na zaštitara i udara ga glavom.
Svaka čast zaštitarima na strpljenju.
Pa to nije bitno. Spaha kao igrac nije "uspjesan".BozePetra je napisao/la: Inače, šteta što vas ne vidjeh u ovolikom broju na ovoj temi preksinoć kad je Spaha razvaljivao napad Bayerna.