Emir Spahić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

DzemoVoliMarmeladu
Kontakt:

Re: Emir Spahić

Post Postao/la DzemoVoliMarmeladu » 10 apr 2015, 14:15

Ja moralne elite na ovom forumu. :rol: :rol:

Nadam se samo da Spaha uhvati i izsamara Rudy Vollera, da mogu i dalje citati vase vrhunske komentare. :mrgreen:

BozePetra
Kontakt:

Post Postao/la BozePetra » 10 apr 2015, 14:18

Edviin je napisao/la:http://nogolopta.com/?p=8376

:thumbup:
#Salihović

AzRimiRzA
Kontakt:

Post Postao/la AzRimiRzA » 10 apr 2015, 14:23

Jao, sad svi znate sta je se desilo i to u detalje. Samo ljudi umjesani u ovo znaju sve, ostalo mozete samo nagadjati. Drago mi je sto Emir ima m*da, ali bit' ce mi krivo ako ovo bude imalo los uticaj na repku.

SjeverniVjetar

Post Postao/la SjeverniVjetar » 10 apr 2015, 14:55

BozePetra je napisao/la:

Naravno, to sto je uradio niposto nije za pohvale, ali ni za neko razapinjanje i trazenje da se surovo sankcionise.

QUARTERBACK
Kontakt:

Post Postao/la QUARTERBACK » 10 apr 2015, 15:16

Evander je napisao/la:
lumani je napisao/la:
Kawhi je napisao/la: Hm... a ne pitaš se zašto su redari nasrnuli na njegovog brata? Bio je prekulturan prema njima? Ophodio se s dubokim poštovanjem? Ili je idiot poput brata?
Brat mu gleda svaku domacu tekmu,momak je sasvim ok.Spahic je sredio da mogu posle tekme,doci na to mjesto gdje i jesu krenuli,ali ocigledno nekom Turcinu nije odgovaralo pa je nastala frka.Kada je Spahic izasao po burazera,vidio je hrabre Security cuvare kako tuku 2,3 momka..Spahicu moja podrska,istu stvar bi uradio za malog burazera.Ovdje ste nasli ljuvati po Spahicu i kulturi,a kada izgubimo **** te zive i mrtve igracima!!p.s a Zidane vam je legenda bio kada je na S,P udario Materazija,jer mu je sestru spomenuo :clap: Bravo Bosanci.
Fakat nije cudo sto nam je drzava ovakva kad preovladava stocarsko misljenje kao sto je tvoje.
Nije on branio brata kojeg su na ulici klosari napali, nego malog delbilcica koji se bahati ljudima koji rade svoj posao. On da je brat kakav treba biti, malom bi na lici mjesta oplio cusku, za njegovo dobro, a zastitarima se izvinuo za nedolicno ponasanje mladjeg brata.
Sreca njihova pa su zastitari bili pribrani i suzdrzani, trebali su ih obojicu dobro izdegeneciti.
:salut: :bow:

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 10 apr 2015, 15:31

Svaka cast za tekst. :thumbup:
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

BozePetra
Kontakt:

Post Postao/la BozePetra » 10 apr 2015, 15:50

SjeverniVjetar je napisao/la:
BozePetra je napisao/la:

Naravno, to sto je uradio niposto nije za pohvale, ali ni za neko razapinjanje i trazenje da se surovo sankcionise.
Vrlo realan tekst, ne naginje ni na jednu stranu, ne pljuje i ne osuđuje, niti brani loše ponašanje. Potpisala bih sve od prve do zadnje rečenice.
#Salihović

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 10 apr 2015, 15:55

Tekst koji nit' smrdi, nit' miriše. Grozim se takvih.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 10 apr 2015, 15:58

Monolog je napisao/la:Tekst koji nit' smrdi, nit' miriše. Grozim se takvih.
Da, ziheraski tekst. Svi upravu, svi zadovoljni.

PaskalHens
Kontakt:

Post Postao/la PaskalHens » 10 apr 2015, 16:08

Čitati portal koji ne koristi afirkate je u najmanju ruku tragikomično. MRŠ!
Viva la France, as they say in Rome.

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 10 apr 2015, 16:10

Prijavljen je slucaj policiji. Znaci minimalno ce dobiti uslovnu kaznu za nasilje.

Da mi je znati od cega je branio brata. Pa nije od papira da se izguzva. Na snimci nevidim udarce osim Kumite Spahica.

Vise ja nalemam svog brata u sali, ali hajde moze biti da momak ima neke slabosti, pa nije u stanju da se sam brani. Onda bi i ja skocio.

SjeverniVjetar

Post Postao/la SjeverniVjetar » 10 apr 2015, 16:11

S obzirom da je Njemacka organizovana zemlja, s funkcionalnim pravosudjem, izgradjenim sistemom vrijednosti...pustimo da njihovo pravosudje , fudbalski savez, klub donesu sud o onome sto se desilo. Pretpstavljam da ce imati puni uvid u situaciju.
Mi mozemo pricati na osnovu onoga sto smo vidjeli na snimku i kako smo vidjeli. Scena je daleko od lijepe, daleko od pozeljnog ponasanja, takodje daleko od "capital crime".
Opravdavanje, pozdravljanje, kao i pozivi na linc i kvazimoraliziranje su bez veze. Uradio je losu stvar i bice sankcionisan !

SGD53
Kontakt:

Post Postao/la SGD53 » 10 apr 2015, 16:35

PaskalHens je napisao/la:Čitati portal koji ne koristi afirkate je u najmanju ruku tragikomično. MRŠ!
+1

Do mene je, grozim se takvih stvari, hajde kad neko u komentaru ne koristi, u neformalnoj konverzaciji, ali da jedan novinski portal to u potpunosti izbjegava...

Bjaaaaažiiii bjažiiii
1953, 1971, 1973, 1976, 1977, 1978, 1989, 1990

Pivopija
Kontakt:

Post Postao/la Pivopija » 10 apr 2015, 16:37

samoposmatram je napisao/la:Prijavljen je slucaj policiji. Znaci minimalno ce dobiti uslovnu kaznu za nasilje.

Da mi je znati od cega je branio brata. Pa nije od papira da se izguzva. Na snimci nevidim udarce osim Kumite Spahica.

Vise ja nalemam svog brata u sali, ali hajde moze biti da momak ima neke slabosti, pa nije u stanju da se sam brani. Onda bi i ja skocio.
Ovaj snimak je samo dio onoga sto se desilo i na osnovu njega se ne moze donijeti neki tacan sud. Nigdje ne vidimo pocetak sukoba i sta je izazvalo isti.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 10 apr 2015, 16:37

Monolog je napisao/la:Tekst koji nit' smrdi, nit' miriše. Grozim se takvih.
Ja se vise grozim onih koji smrde. :mrgreen:

By the way, nogolopta nije portal niti su novine, nego blog.
Zadnja izmjena: Principatus, dana/u 10 apr 2015, 16:38, ukupno mijenjano 1 put.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 10 apr 2015, 16:37

Može li neko uraditi screenshot momenta kad redari napadaju njegovog brata, dajte bilo koji momenat u kojem redari nekoga udaraju.

Ja samo vidim njihovog 'prijatelja' u crvenom kačketu koji udara ljude koji se ne brane, i nakon toga vidim Emira koji se zalijeće na zaštitara i udara ga glavom.

Svaka čast zaštitarima na strpljenju.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Pivopija
Kontakt:

Post Postao/la Pivopija » 10 apr 2015, 16:44

Virtu4l je napisao/la:Može li neko uraditi screenshot momenta kad redari napadaju njegovog brata, dajte bilo koji momenat u kojem redari nekoga udaraju.

Ja samo vidim njihovog 'prijatelja' u crvenom kačketu koji udara ljude koji se ne brane, i nakon toga vidim Emira koji se zalijeće na zaštitara i udara ga glavom.

Svaka čast zaštitarima na strpljenju.
Daj snimak citavog sukoba pa onda postavljaj takva pitanja. Mogao je zastitar nasamarati nekoga ali nema snimljeno. Ne opravdavam ovo sto je Emir uradio, ali ovdje se jasno vidi da se oni nisu sukobili sa cijelim osiguranjem, nego samo sa jednim, eventualno dva covjeka. A na snimku se vidi i kako neko drzi i smiruje ovog jednog zastitara.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin

BozePetra
Kontakt:

Post Postao/la BozePetra » 10 apr 2015, 16:46

Nije portal nego blog! To što piše da je portal je samo izraz ambicije onog ko je sajt postavio.
Loše tehničke performanse sprečavaju ih da koriste afrikate, ali to ne umanjuje autorov dobar pristup temi.
Nadalje, da bi bio dobar, tekst ne mora da smrdi ili miriše nego da bude objektivan i da uzme u obzir sve aspekte. Takođe, da bi se bilo dobar forumaš, ne mora se trčat za moderatorom na svakom topicu da se složi s njegovim mišljenjem, može se imat i svoje mišljenje.

Inače, šteta što vas ne vidjeh u ovolikom broju na ovoj temi preksinoć kad je Spaha razvaljivao napad Bayerna.

I ne znam da li ima potrebe da ponovim da ne podržavam nasilje ni u kojem obliku.
#Salihović

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 10 apr 2015, 16:47

Ali snimak je ipak dovoljan da zaključite da su udarali Amira i da ga je on branio? Zanimljivo.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 10 apr 2015, 16:54

BozePetra je napisao/la: Inače, šteta što vas ne vidjeh u ovolikom broju na ovoj temi preksinoć kad je Spaha razvaljivao napad Bayerna.
Pa to nije bitno. Spaha kao igrac nije "uspjesan". :urnebes:

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: denza i 17 gostiju.