Emir Spahić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Kenchi
Kontakt:

Re: Emir Spahić

Post Postao/la Kenchi » 10 apr 2015, 12:01

Tako se nažalost ovdje želi prikazati.To samo pokazuje mentalni sklop ljudi sa ovog podneblja.

Cijela Evropa bruji o ovom skandalu i zgrožavaju se na potez Spahića a kod nas bosnačerosi (istina ne svi) podržavaju ovo ponašanje jer on je tobože branio brata koji je sa prijateljima btw na silu želio ući u VIP ložu.Naravno da zaštitari to nisu dopustili ipak je to Njemačka jedna uređna zemlja gdje se zna šta ko smije a šta ne.
Daj mi link da vidim ko se to zgrozava na ovaj potez, i ko to bruji o ovom skandalu? Ajde barem 3 linka iz 3 razlicite drzave kad kazes da cijela evropa bruji i da se ljudi zgrozavaju. Cuj cijela evropa bruji i ljudi se zgrozavaju hahaha :salut: :salut: :salut: :salut: :salut:

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 10 apr 2015, 12:12

Kenchi je napisao/la:
Tako se nažalost ovdje želi prikazati.To samo pokazuje mentalni sklop ljudi sa ovog podneblja.

Cijela Evropa bruji o ovom skandalu i zgrožavaju se na potez Spahića a kod nas bosnačerosi (istina ne svi) podržavaju ovo ponašanje jer on je tobože branio brata koji je sa prijateljima btw na silu želio ući u VIP ložu.Naravno da zaštitari to nisu dopustili ipak je to Njemačka jedna uređna zemlja gdje se zna šta ko smije a šta ne.
Daj mi link da vidim ko se to zgrozava na ovaj potez, i ko to bruji o ovom skandalu? Ajde barem 3 linka iz 3 razlicite drzave kad kazes da cijela evropa bruji i da se ljudi zgrozavaju. Cuj cijela evropa bruji i ljudi se zgrozavaju hahaha :salut: :salut: :salut: :salut: :salut:

http://www.dailymail.co.uk/sport/footba ... unich.html" onclick="window.open(this.href);return false;

http://www.bild.de/sport/fussball/emir- ... .bild.html" onclick="window.open(this.href);return false;

http://www.marca.com/2015/04/10/futbol/ ... 60404.html" onclick="window.open(this.href);return false;
1974---1975---1976---2001---2013---2020

JerryLouis
Kontakt:

Post Postao/la JerryLouis » 10 apr 2015, 12:22

adoo11 je napisao/la:Zanimljivo da se skoro svaki sukob poistovjećuje sa imenom Emir Spahić.
"Neće mi Spahić krojiti spisak ", "Spahić se pobio sa još jednim reprezentativcem u Brazilu " "Spahic se udarao sa zastitarima "
Svaka njemu čast za fudbalsko doprinos reprezentaciji ali i ovi sukobi sa njegove Strane doprinose reputaciji naše reprezentacije u negativnom smislu naravnom.
Zašto nikad nismo pročitali da su Begovic, Mujdza, Medunjanin, Salihovic napravili nekih belaj uvijek Emir.
Stvarno ne razumijem ljude koji ovo podržavaju.
Taj Alen ima status jednog reprezentativca u našoj repki,evo vidim da su mu pokušali osigurati isti i u leverkusenu ali tamo vlada veća doza profesionalizma pa im nije uspjelo.
Druze nemoj tako.. kao prvo, Susic je rekao nece meni Dzeko i Spahic krojiti spisak .. Dzeko se na treningu potukao sa Zianiem (Wolfsburg), Dzeko davio Dragovica, Dzeko psovao citavom Wolfsburgu majku nakon primljenog gola od HSV-a u zadnjoj minuti, Dzeko napao navijaca BiH i nagovarao mu se svega i svacega nakon tekme u Zenici ..

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

SjeverniVjetar

Post Postao/la SjeverniVjetar » 10 apr 2015, 12:50

JerryLouis je napisao/la:
adoo11 je napisao/la:Zanimljivo da se skoro svaki sukob poistovjećuje sa imenom Emir Spahić.
"Neće mi Spahić krojiti spisak ", "Spahić se pobio sa još jednim reprezentativcem u Brazilu " "Spahic se udarao sa zastitarima "
Svaka njemu čast za fudbalsko doprinos reprezentaciji ali i ovi sukobi sa njegove Strane doprinose reputaciji naše reprezentacije u negativnom smislu naravnom.
Zašto nikad nismo pročitali da su Begovic, Mujdza, Medunjanin, Salihovic napravili nekih belaj uvijek Emir.
Taj Alen ima status jednog reprezentativca u našoj repki,evo vidim da su mu pokušali osigurati isti i u leverkusenu ali tamo vlada veća doza profesionalizma pa im nije uspjelo.
Druze nemoj tako.. kao prvo, Susic je rekao nece meni Dzeko i Spahic krojiti spisak .. Dzeko se na treningu potukao sa Zianiem (Wolfsburg), Dzeko davio Dragovica, Dzeko psovao citavom Wolfsburgu majku nakon primljenog gola od HSV-a u zadnjoj minuti, Dzeko napao navijaca BiH i nagovarao mu se svega i svacega nakon tekme u Zenici ..

Ma Terry opalio izbacivca flasom u glavu, isao na sud; Ibrahimovic rekao, jasno i glasno, da je Francuska us.rana zemlja, kritikovan i kaznjen; Robben, u sred utakmice, stocirao Mullera, kaznjen; Messi oprao silne milione , umalo u muriju da ode; Spaha se , poslije tekme, potukao s obezbjedjenjem...i sta sada ?
Niko ne opravdava glupost koju je napravio, ali prave gore i opsnije gluposti i ostaju zivi, igraju fudbal i ne razapinju ih na kriz, neka odvade malo dusebriznici.
Bice kaznjen u skladu sa onim sto je uradio, Svabo ce mu odrezati po mjeri i zdravo.
Zadnja izmjena: SjeverniVjetar, dana/u 10 apr 2015, 12:59, ukupno mijenjano 2 puta.

SGD53
Kontakt:

Post Postao/la SGD53 » 10 apr 2015, 12:57

Svima ćemo halaliti sve

Samo Konjiću komentarisanje ne !
1953, 1971, 1973, 1976, 1977, 1978, 1989, 1990

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 10 apr 2015, 12:59

mchadesh je napisao/la:Kad je mogao Zidane glavom Materacija može i Spaha koga hoće :D

[youtube][/youtube]
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

JerryLouis
Kontakt:

Post Postao/la JerryLouis » 10 apr 2015, 13:04

SjeverniVjetar je napisao/la:
JerryLouis je napisao/la:

Ma Terry opalio izbacivca flasom u glavu, isao na sud; Ibrahimovic rekao, jasno i glasno, da je Francuska us.rana zemlja, kritikovan i kaznjen; Robben, u sred utakmice, stocirao Mullera, kaznjen; Messi oprao silne milione , umalo u muriju da ode; Spaha se , poslije tekme, potukao s obezbjedjenjem...i sta sada ?
Niko ne opravdava glupost koju je napravio, ali prave gore i opsnije gluposti i ostaju zivi, igraju fudbal i ne razapinju ih na kriz, neka odvade malo dusebriznici.
Bice kaznjen u skladu sa onim sto je uradio, Svabo ce mu odrezati po mjeri i zdravo.
Tako je drug moj, previse je ovo sve napuhano, tako da se treba okrenuti drugim stvarima. Kada vidim da mu se brat na FB smije i zajebaje povodom svega ovoga, ne razumijem zasto se pojedini ovdje ovoliko raspravljaju. Nego, guz*te li vi sta momci? :-D :-D

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 10 apr 2015, 13:33

Kawhi je napisao/la:
EDO299 je napisao/la:Momak na kojeg su nasrnuli redari je ustvari rođeni brat Emira. Pa ljudi ko ne bi poginuo za rođenog brata, ista je to krv jbt. Podrška Emiru SINU BOSANSKOM ! :bih: :bih: :bih: :bih: :bih:
Hm... a ne pitaš se zašto su redari nasrnuli na njegovog brata? Bio je prekulturan prema njima? Ophodio se s dubokim poštovanjem? Ili je idiot poput brata?
Brat mu gleda svaku domacu tekmu,momak je sasvim ok.Spahic je sredio da mogu posle tekme,doci na to mjesto gdje i jesu krenuli,ali ocigledno nekom Turcinu nije odgovaralo pa je nastala frka.Kada je Spahic izasao po burazera,vidio je hrabre Security cuvare kako tuku 2,3 momka..Spahicu moja podrska,istu stvar bi uradio za malog burazera.Ovdje ste nasli ljuvati po Spahicu i kulturi,a kada izgubimo **** te zive i mrtve igracima!!p.s a Zidane vam je legenda bio kada je na S,P udario Materazija,jer mu je sestru spomenuo :clap: Bravo Bosanci.

oskarboy
Kontakt:

Post Postao/la oskarboy » 10 apr 2015, 13:37

zastitari nisu nista krivi,ljudi su radili svoj posao u uredjenoj drzavi gdje se pravila moraju postovat.zastitari nisu ni zapoceli tucu,prvi je spahicev brat udario zastitara,a onda je i sam spahic kukavicki sa ledja udario zastitara i opet zastitari nisu uzvratili udarcima,vec su pokusavali smirit divljaka drzeci ga.i kad su ga pustili spahic mucki glavom udara zastitara.idiot glupi misli da je u bosni i da moze svasta da radi.pa u zenici je napao policajca koji je samo radio svoj posao.sta on misli da je iznad svih i da za njega ne vrijede pravila i zakon.ponasa se kao da je bh politicar.pa njemacka pohapsila mnoge poznate njemce koji nisu postovali pravila i zakone a onda dodje jedan spahic koji misli da je iznad svih.manite se podrske spahicu kad je u svakom klubu pravio belaj.iz montpeliera protjeran,u rusiji optuzen za namjestanje meceva. u sevili se tukao.u repki sa dzekom privatizovao repku.dakle radi se o dobro poznatom divljaku koji misli daje iznad svih. :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown:
svabe su bile previse tolerante,negdje drugdje bi ga zastitari prebili.

Interista
Kontakt:

Post Postao/la Interista » 10 apr 2015, 13:40

Ja na snimku nisam vidio da zastitari udaraju koga mozda se varam svejedno sta je povod ruzno je da jedan igrac koji treba da je uzor mladima koji je bio kapiten reprezentacije ovako reagira non stop ga prate neki skandali pa majku mu nisi Bellamy :D

oskarboy
Kontakt:

Post Postao/la oskarboy » 10 apr 2015, 13:40

lumani je napisao/la:
Kawhi je napisao/la:
EDO299 je napisao/la:Momak na kojeg su nasrnuli redari je ustvari rođeni brat Emira. Pa ljudi ko ne bi poginuo za rođenog brata, ista je to krv jbt. Podrška Emiru SINU BOSANSKOM ! :bih: :bih: :bih: :bih: :bih:
Hm... a ne pitaš se zašto su redari nasrnuli na njegovog brata? Bio je prekulturan prema njima? Ophodio se s dubokim poštovanjem? Ili je idiot poput brata?
Brat mu gleda svaku domacu tekmu,momak je sasvim ok.Spahic je sredio da mogu posle tekme,doci na to mjesto gdje i jesu krenuli,ali ocigledno nekom Turcinu nije odgovaralo pa je nastala frka.Kada je Spahic izasao po burazera,vidio je hrabre Security cuvare kako tuku 2,3 momka..Spahicu moja podrska,istu stvar bi uradio za malog burazera.Ovdje ste nasli ljuvati po Spahicu i kulturi,a kada izgubimo **** te zive i mrtve igracima!!p.s a Zidan vam je legenda bio kada je na S,P udario Materazija,jer mu je sestru spomenuo :clap: Bravo Bosanci.
aj ne lazi,zastitari nisu nikog tukli,sta pricas gluposti?????????brat spahicev je prvi tukao zastitara.kako mozes tako lagat???????zastitari su bili skroz tolerantni,pa da su htjeli tuc bracu ,brace nebi nigdje bilo.patosirali bi ih.zato mani se tih lazi da su zastitari tuklu bracu.pravila postoje u uredjenoj drzavi ima da se postuju.kad je nesto zabranjeno onda je zabranjeno.pa nije njemacka bosna pa da mozes dovlacit svoju familiju u kamp repke.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 10 apr 2015, 13:41

oskarboy je napisao/la:zastitari nisu nista krivi,ljudi su radili svoj posao u uredjenoj drzavi gdje se pravila moraju postovat.zastitari nisu ni zapoceli tucu,prvi je spahicev brat udario zastitara,a onda je i sam spahic kukavicki sa ledja udario zastitara i opet zastitari nisu uzvratili udarcima,vec su pokusavali smirit divljaka drzeci ga.i kad su ga pustili spahic mucki glavom udara zastitara.idiot glupi misli da je u bosni i da moze svasta da radi.pa u zenici je napao policajca koji je samo radio svoj posao.sta on misli da je iznad svih i da za njega ne vrijede pravila i zakon.ponasa se kao da je bh politicar.pa njemacka pohapsila mnoge poznate njemce koji nisu postovali pravila i zakone a onda dodje jedan spahic koji misli da je iznad svih.manite se podrske spahicu kad je u svakom klubu pravio belaj.iz montpeliera protjeran,u rusiji optuzen za namjestanje meceva. u sevili se tukao.u repki sa dzekom privatizovao repku.dakle radi se o dobro poznatom divljaku koji misli daje iznad svih. :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown:
svabe su bile previse tolerante,negdje drugdje bi ga zastitari prebili.
A jesu li mu i u Zenici dirali brata ili kako? Znam da je onaj @mozambik imao zelju da objasni da Spahic smije udariti obicnog policajca, kako on rece prasinara, u fazonu nije ni trebao biti tu. :roll:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

oskarboy
Kontakt:

Post Postao/la oskarboy » 10 apr 2015, 13:42

Interista je napisao/la:Ja na snimku nisam vidio da zastitari udaraju koga mozda se varam svejedno sta je povod ruzno je da jedan igrac koji treba da je uzor mladima koji je bio kapiten reprezentacije ovako reagira non stop ga prate neki skandali pa majku mu nisi Bellamy :D
pa i nisu udarali,nego ovi supci sto obozavaju spahica lazu.pa zastitari su bili skroz toleranti i samo su radili svoj posao.

plavipatriota
Kontakt:

Post Postao/la plavipatriota » 10 apr 2015, 13:50

Ne znam samo sta on ima BRANIT brata, mislim razumno je da je reagovao, ali da ga čuva nema potrebe, Alen Spahic se bavi nekom borilackom vjestinom, cak je i borbe imao, postere najavljivacke, nadimak mu Punisher...ukucajte na fb pa vidite

Interista
Kontakt:

Post Postao/la Interista » 10 apr 2015, 13:52

oskarboy je napisao/la:
Interista je napisao/la:Ja na snimku nisam vidio da zastitari udaraju koga mozda se varam svejedno sta je povod ruzno je da jedan igrac koji treba da je uzor mladima koji je bio kapiten reprezentacije ovako reagira non stop ga prate neki skandali pa majku mu nisi Bellamy :D
pa i nisu udarali,nego ovi supci sto obozavaju spahica lazu.pa zastitari su bili skroz toleranti i samo su radili svoj posao.
Nas mentalitet je sranje zato se ne pomjeramo s mjesta godinama i godinama tako ce i ostati dok god nam hvatanje za vrat na terenu i saketanje van terena profesionalnog nogometasa bude nesto sto podrzavamo i cemu se divimo

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 10 apr 2015, 13:53

Spahić u Zenici može i radi šta želi, gori je od političara.
Pa majstore, Nemačka nije BIH da možeš da radiš šta hoćeš.

Ovi žaštitari apsolutno ništa loše nisu uradili, nisu dali da mu prijatelji, brat, prođu u VIP što je i logično, a onda su oni podivljali, počeli da psuju i okupili su se svi žaštitari, nakog čega je kabadahija počeo da udara i tako se oprostio od nogometa u Nemačkoj i sigurno od nogometa u repki.

Igračina je, ali kao čovek je nula.

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 10 apr 2015, 13:54

oskarboy je napisao/la:

ti prvo moras da znas da Spahic kao igrac Bayera, ima pravo da dovede koga god zeli posle tekme,na bilo koje mjesto.ja nisam neki fan spahica,ali poznajem ta pravila.cesto dobijem vip karte od jednog naseg igraca,i znam kako se to odvija..

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 10 apr 2015, 13:56

Pitam se samo koliko belaja treba da napravi da nekima dodje iz guzice u glavu...Ne kontam odkuda tolika slijepa ljubav kad lik ide iz skandala u skandala a svugdje je guzicom zatvorio vrata.....

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 10 apr 2015, 14:09

Ovaj sa krznom oko vrata je Emirov najmladji brat Alen. Ja cu vam jos jednom ponoviti da je karijera u pitanju u momentu kad su mu okruzili brata on bi skocio na njih. Spahici su takvi kad se zakacis sa jednim svi skacu na onog tko je udario na jednog od njih. Emir je jako miran momak sto se za jednog od brace i ne bi moglo reci. Ne mislim na neke krupne stvari nego samo na sitnice. Ipak i Emir ima ovu njihovu zicu da je sklon braniti svoje bez rezerve. Nije ovo prvi put u zivotu da mu se to slomilo o glavu. Nije trebao ovo uciniti i ne treba to pravdati. Ipak grozim se orkestra napada na njega. Boze sacuvaj ne znam koliko cu jos puta citati gadosti koje nekolicina pise o ovom mladicu. Rijesit cete se vi Emira ali svojih glava necete nikad. Nekolicina naravno.

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 10 apr 2015, 14:10

lumani je napisao/la:
Kawhi je napisao/la:
Brat mu gleda svaku domacu tekmu,momak je sasvim ok.Spahic je sredio da mogu posle tekme,doci na to mjesto gdje i jesu krenuli,ali ocigledno nekom Turcinu nije odgovaralo pa je nastala frka.Kada je Spahic izasao po burazera,vidio je hrabre Security cuvare kako tuku 2,3 momka..Spahicu moja podrska,istu stvar bi uradio za malog burazera.Ovdje ste nasli ljuvati po Spahicu i kulturi,a kada izgubimo **** te zive i mrtve igracima!!p.s a Zidane vam je legenda bio kada je na S,P udario Materazija,jer mu je sestru spomenuo :clap: Bravo Bosanci.
Fakat nije cudo sto nam je drzava ovakva kad preovladava stocarsko misljenje kao sto je tvoje.
Nije on branio brata kojeg su na ulici klosari napali, nego malog delbilcica koji se bahati ljudima koji rade svoj posao. On da je brat kakav treba biti, malom bi na lici mjesta oplio cusku, za njegovo dobro, a zastitarima se izvinuo za nedolicno ponasanje mladjeg brata.
Sreca njihova pa su zastitari bili pribrani i suzdrzani, trebali su ih obojicu dobro izdegeneciti.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 21 gost.