Postano kroz Forum SportSport.ba app.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: Odg: FK Sarajevo
Ma prolazio sam gore pored pomoćnog i vidio sam neke treniraju, možda su juniori pošto sam prepoznao Okića
... alo nisam vidio muriju pa zato pitam...
Re: FK Sarajevo
Ovo nije nikako dobro...
Navijaci se okrenuli protiv igraca, a igracima ce sad biti yebaona igrati... ko zna da li ce ikad vise dati sve od sebe na terenu... zbog toga treba dobro selektirati igrace za sljedece utakmice..
Za policiju, pa mislim da je Uprava to fino uradila, ipak su igraci zaposleni u klubu, a klub im na kakav takav nacin pruza zastitu..
Meni licno se ne svidjaju upadanja na treninge, jer to ce dosta negativno da utice na svee..
Ako uprava i treneri ne mogu da rijese to oko zalaganja na terenu, razrijesi se duznosti i doci ce neki drugi ljudi koji ce moci to da rjese.
AJDE U PICHKU MATERINU, TRZNITE SE, BORITE SE, IGRAJTE, POSTUJTE KLUB KOJI VAS PLACA AKO NISTA, POSTUJTE BAR LJUDE KOJI SU DOVELI KLUB U OVAKVU SITUACIJU DA, BAS VI, IMATE CAST IGRATI ZA TU EKIPU, I DA BUDETE PONOSNI STO STE DIO KOLEKTIVA KOJI SE UZDIGAO IZNAD OVOG SIVILA NASE DRZAVE
Navijaci se okrenuli protiv igraca, a igracima ce sad biti yebaona igrati... ko zna da li ce ikad vise dati sve od sebe na terenu... zbog toga treba dobro selektirati igrace za sljedece utakmice..
Za policiju, pa mislim da je Uprava to fino uradila, ipak su igraci zaposleni u klubu, a klub im na kakav takav nacin pruza zastitu..
Meni licno se ne svidjaju upadanja na treninge, jer to ce dosta negativno da utice na svee..
Ako uprava i treneri ne mogu da rijese to oko zalaganja na terenu, razrijesi se duznosti i doci ce neki drugi ljudi koji ce moci to da rjese.
AJDE U PICHKU MATERINU, TRZNITE SE, BORITE SE, IGRAJTE, POSTUJTE KLUB KOJI VAS PLACA AKO NISTA, POSTUJTE BAR LJUDE KOJI SU DOVELI KLUB U OVAKVU SITUACIJU DA, BAS VI, IMATE CAST IGRATI ZA TU EKIPU, I DA BUDETE PONOSNI STO STE DIO KOLEKTIVA KOJI SE UZDIGAO IZNAD OVOG SIVILA NASE DRZAVE
Cirkusu nikad kraja. Gdje je Krste?
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
bio je na treninguSabinho je napisao/la:Cirkusu nikad kraja. Gdje je Krste?
Hajde bar to, tim mu se bori za titulu a on hoda po Splitu.Orton je napisao/la:bio je na treninguSabinho je napisao/la:Cirkusu nikad kraja. Gdje je Krste?
Kodro je profesinalac i zna sta treba raditi..
Ako hocemo da budemo ozbiljan profesinalan klub onda se moraju i igraci tako ponasati. Ovi nasi igraci iz nase Lige misle cim su dobri igraci da mogu raditi sta hoce i da ce ipak igrati.
Valjda ce sad cjela ekipa skonatii kako se trebaju u buduce ponasati i da nema vise zajebancije.
Disciplina je zakon, tako da sasvim razumjem i postujem odluku Kodre.
Ako hocemo da budemo ozbiljan profesinalan klub onda se moraju i igraci tako ponasati. Ovi nasi igraci iz nase Lige misle cim su dobri igraci da mogu raditi sta hoce i da ce ipak igrati.
Valjda ce sad cjela ekipa skonatii kako se trebaju u buduce ponasati i da nema vise zajebancije.
Disciplina je zakon, tako da sasvim razumjem i postujem odluku Kodre.
Riječ "titula" još dugi niz godina mi možemo zaboraviti.
Prvo da vas pozdravim sve redom, bordo braco kao novi
Od ulaska Tana u klub pa do danas covjek sve kad sabere i oduzme nismo nigdje odmakli niti bilo sta napravili, osim organizacijskog aspekta u kojem smo se opet priblizili rame uz rame Listici koja je vec godinama superiorna u tom segmentu, dok smo u Evropi razvaljivali i kada nam je najgore islo, sa ovom garniturom ljudi ili bez njih.
Sarajevo ovakvo kakvo je na celu sa Tanom ima dusmana na sve strane pocev od prijasnjih ljudi u klubu koji se sigurno nece zadovoljiti VIP kartom i parking mjestom koji im klub posalje prije svake domace utakmice i to je sada vec ocigledno i jasno (cist primjer toga je Paja), dusmana iz saveza kojima smeta koliko kod zvucalo iritantno nekome, jako Sarajevo, smeta odredjenim interesima i poslovima ljudi u savezu a tu su i ljudi iz drugih klubova koji preko svojih ljudi u savezu rade na stetu i protiv Sarajeva, primjera toga je na desetine, a zadnji jeste pokusaj prekida utakmice u Zvorniku
Kada bi svako od nas iznosio ono sto zna, onako javno do sada, mahalskih prica, Ibrakovicevih prica uz Sauvignon u pet ujutro, prica bivsih ljudi iz kluba, vjerujem da bi ih na treninzima cuvali kordoni specijalaca a ne tek jedan policajac. Klub vec odredjeni period pociva na interesu menadzera a ne na licnom interesu (interesu kluba) i ako javno kazem da igraci tipa Ostrakovic, Kallasi, Okic i Protic da su tu samo radi menadzera, interesa menadzera da ih negdje "uvale", da imaju klub, cist primjer toga jesu anonimusi igraca iz prijasnjih sezona i godina.
Ocito da je Ibrakovic vecinu stvari sada preuzeo u svoje ruke, Dino nije aktuelan kao prije, upravni odbor suti na neke ali i mnoge stvari koje se desavaju.
Ocigledno je da uz par igraca koji trebaju dobitu nogu, treba malo i "propuh" napraviti u rukovodstvu kluba,jer mnogi ce ovu situaciju sada iskoristiti za licne interese, obracune i atake na klub, zivi bili pa vidjeli, nazalost ovo nije nista sta ce se jos desavati u narednom periodu.
Od ulaska Tana u klub pa do danas covjek sve kad sabere i oduzme nismo nigdje odmakli niti bilo sta napravili, osim organizacijskog aspekta u kojem smo se opet priblizili rame uz rame Listici koja je vec godinama superiorna u tom segmentu, dok smo u Evropi razvaljivali i kada nam je najgore islo, sa ovom garniturom ljudi ili bez njih.
Sarajevo ovakvo kakvo je na celu sa Tanom ima dusmana na sve strane pocev od prijasnjih ljudi u klubu koji se sigurno nece zadovoljiti VIP kartom i parking mjestom koji im klub posalje prije svake domace utakmice i to je sada vec ocigledno i jasno (cist primjer toga je Paja), dusmana iz saveza kojima smeta koliko kod zvucalo iritantno nekome, jako Sarajevo, smeta odredjenim interesima i poslovima ljudi u savezu a tu su i ljudi iz drugih klubova koji preko svojih ljudi u savezu rade na stetu i protiv Sarajeva, primjera toga je na desetine, a zadnji jeste pokusaj prekida utakmice u Zvorniku
Kada bi svako od nas iznosio ono sto zna, onako javno do sada, mahalskih prica, Ibrakovicevih prica uz Sauvignon u pet ujutro, prica bivsih ljudi iz kluba, vjerujem da bi ih na treninzima cuvali kordoni specijalaca a ne tek jedan policajac. Klub vec odredjeni period pociva na interesu menadzera a ne na licnom interesu (interesu kluba) i ako javno kazem da igraci tipa Ostrakovic, Kallasi, Okic i Protic da su tu samo radi menadzera, interesa menadzera da ih negdje "uvale", da imaju klub, cist primjer toga jesu anonimusi igraca iz prijasnjih sezona i godina.
Ocito da je Ibrakovic vecinu stvari sada preuzeo u svoje ruke, Dino nije aktuelan kao prije, upravni odbor suti na neke ali i mnoge stvari koje se desavaju.
Ocigledno je da uz par igraca koji trebaju dobitu nogu, treba malo i "propuh" napraviti u rukovodstvu kluba,jer mnogi ce ovu situaciju sada iskoristiti za licne interese, obracune i atake na klub, zivi bili pa vidjeli, nazalost ovo nije nista sta ce se jos desavati u narednom periodu.
Kakvo je stanje, mudro i zboris.hilmo je napisao/la:Riječ "titula" još dugi niz godina mi možemo zaboraviti.
Samo me zanima sta je sa likom "HordeBl", on zna zasto!??
Zadnja izmjena: socrates, dana/u 10 apr 2015, 13:32, ukupno mijenjano 2 puta.
E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!
sada neka se zapitaju dali im je trebalo da ih cuva policija na treninzima umjesto da im horde daju podrsku i na trenzima da se boje izaci na ulicu sa porodicom.,zbog sramotnog odnosa prema svetom dresu,klizeci start je za njih nemoguca misija najvaznije je da je frizura na mjestu i da se tetovaze vide i da se slucajno nebi ublatili..e sad kada mi ispastamo navijaci neka i oni ispastaju sto se mene tice za mene je ova sezona izgubljena kako god zavrsila jer ovi igraci nezasluzuju podrsku zbog odnosa...sad im samo nedat mira u gradu neka sami traze raskid ugovora na svoju stetu pomoci makar tako klubu jednostavno nijedan igrac nezasluzuje podrsku sve ih treba maltretirat nek napuste kao melunovic 
Samo Sarajevo
Ma hebes titulu,ja sam je hladno prekrizio,i zaista me ne muci saznanje da je necemo uzeti. Ali,dovesti u red sve sto je upitno u i oko tima i SŠ,uveliko raditi na tome da se Europa doceka maksimalno spremno kao i naredna sezona. Ipak mislim da Euro nastupi nece doci u pitanje,koliko sve ovo skupa nelagodno djelovalo,gorcine u ustima ima prilicno,ali kao sto rekoh vaznije je pocistiti smece i napraviti otklon od ovih anomalija kako bi mogli nastaviti dalje u zdravoj sredini i atmosferi. Insallah!
E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!
Pozdrav bratuHZIlidza je napisao/la:Prvo da vas pozdravim sve redom, bordo braco kao novi![]()
Sarajevo ovakvo kakvo je na celu sa Tanom ima dusmana na sve strane pocev od prijasnjih ljudi u klubu koji se sigurno nece zadovoljiti VIP kartom i parking mjestom koji im klub posalje prije svake domace utakmice i to je sada vec ocigledno i jasno (cist primjer toga je Paja), dusmana iz saveza kojima smeta koliko kod zvucalo iritantno nekome, jako Sarajevo, smeta odredjenim interesima i poslovima ljudi u savezu a tu su i ljudi iz drugih klubova koji preko svojih ljudi u savezu rade na stetu i protiv Sarajeva, primjera toga je na desetine, a zadnji jeste pokusaj prekida utakmice u Zvorniku![]()
Sorry Aco znam da se ne smije postavljati al nisam mogao odolit. Samo da si tako hitar u brisanju i kad padobranci lebde okolo sve bi bilo za 10
socrates je napisao/la:Ma hebes titulu,ja sam je hladno prekrizio,i zaista me ne muci saznanje da je necemo uzeti. Ali,dovesti u red sve sto je upitno u i oko tima i SŠ,uveliko raditi na tome da se Europa doceka maksimalno spremno kao i naredna sezona. Ipak mislim da Euro nastupi nece doci u pitanje,koliko sve ovo skupa nelagodno djelovalo,gorcine u ustima ima prilicno,ali kao sto rekoh vaznije je pocistiti smece i napraviti otklon od ovih anomalija kako bi mogli nastaviti dalje u zdravoj sredini i atmosferi. Insallah!
Jedino tužno jeste to kako lako divljenje pređe u prezir... Ali to su fakat naša posla kso naroda...odavno...
Meni najviše smeta loša forma meni najvećih naših dragulja, Duljevića,Cimirota, Radovca...Po meni nema potrebe da navijači 6 puta daju naka posljednja upozorenja...čemu? puno toga fali za iskorak i uspjeh, zrelosti u svim segmentima...najlakše je poslije dolaska nekog igrača veličati i najavljivati titule europu i sl. I lako se uklopiti u tu euforiju...jedina potvrda i jedino mjerilo je teren...tu imamo jako puno prostora za napredak...neka vrijeme pokaže koliko je napravljeno i koliko kvalitetno...
Meni najviše smeta loša forma meni najvećih naših dragulja, Duljevića,Cimirota, Radovca...Po meni nema potrebe da navijači 6 puta daju naka posljednja upozorenja...čemu? puno toga fali za iskorak i uspjeh, zrelosti u svim segmentima...najlakše je poslije dolaska nekog igrača veličati i najavljivati titule europu i sl. I lako se uklopiti u tu euforiju...jedina potvrda i jedino mjerilo je teren...tu imamo jako puno prostora za napredak...neka vrijeme pokaže koliko je napravljeno i koliko kvalitetno...
- Hordas Doboj
- Kontakt:
Nadam se da cemo protiv Travnika igrati sa 2 centarfora, ona mrtva! Kod nas Benko igra neku poziciju pivota Bog te vidio! Non stop je u zagrljaju 2 stopera, pa nije ni on Hulk!
Protiv Drine cim mu se pridruzio Bekic odmah smo napravili 2 mrtve sanse.
Kodro pokazi damu brate dragi, pa sta bude! Napadni od prve minute, mora uc jedna, **** ga kralj onaj dragi! Da ne pogubim i ovo malo zivaca sto mi je ostalo!
Protiv Drine cim mu se pridruzio Bekic odmah smo napravili 2 mrtve sanse.
Kodro pokazi damu brate dragi, pa sta bude! Napadni od prve minute, mora uc jedna, **** ga kralj onaj dragi! Da ne pogubim i ovo malo zivaca sto mi je ostalo!
Sve dok ima snage u nogama našim, gazit ćemo s' tobom, svijet će da se plaši!
Po meni nas glavni problem je Mehina trenutna taktika koja nas je dovela sve do ovog stanja. Bezkoristna je protiv bunkera i izgleda tako bijedno. Pa onda navijaci sa opomenima, zutim kartonima, neke zadnje sanse i to u sve 3 utakmice. Naravno uz to igraci su izgubili sav moral i neke je i strah od navijaca. Ne moze ovako...
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
Zanimljivo kako jedan dio medija prenese info. o jutrosnjem treningu i policijskoj zastiti a jedan dio ne, da se nebi zamjerili slucajno "nekome" u klubu 
Bas me zanima sta ce reci na ovom vanrednom pressu
Desole je napisao/la:Bas me zanima sta ce reci na ovom vanrednom pressu
u koliko sati ce biti?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.