FK Sarajevo (opšte diskusije)

FK Sarajevo ove sezone?

Anketa je završila: 16 jul 2017, 14:28.

Prvak
11
25%
Osvajač kupa
4
9%
Dupla kruna
12
27%
Izlazak u Europu
17
39%

Ukupno glasova: 44

Gojkara
Kontakt:

Re: FK Sarajevo (opšte diskusije)

Post Postao/la Gojkara » 10 apr 2015, 12:23

pile87 je napisao/la:
Buba00 je napisao/la:jedno vrijeme ste samo pisali: " Je.e Ibrak , ne vadi!! " pa .... sad je pitanje konkretno koga!?!?

Dizali ste se u nebesa i to vam se odbija od glavu! Nista drugo...
Nemaju oni problem sa Ibrakom postoji covjek koji je siva eminencija kluba nema ga nigdje u javnosti on je doveo i njega.Samo ovdje i oni sto nesto znaju sute i nemaju namjeru govoriti o tome.
@pile87, Baleee, baleeee, balaviii !!!!! sjaši sa kurca, dzaba ti kirija....nemoš ga sa nama mjeriti :rol:

edRed
Kontakt:

Post Postao/la edRed » 10 apr 2015, 12:51

Fino je što se kone brinu o nama ako ništa u ovaj manje fin period rezultatske krize :mrgreen:
s tim da su najjači sa nastojanjem nekih dokazivanja a o svojim problemima nemaju pojmaa.

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 10 apr 2015, 13:40

ma sve su ovo faze koje moraju proci..kao sto je bila faza kad su "legende" kluba cinili sve da ovo sa Tanom ne prodje, naredna faza je ovo sto se sad desava na terenu, i ima tu jos faza do pravog kluba kakav svi ocekuju...tako je to kod nas, i ko je mislio da ce biti drugacije grdno se prevario..

sampion se ne stvara preko noci, koliko god liga bila losa..onda imas i ljude kojima ovo novo stanje ne odgovara i koje boli q za Sarajevom nego godinama preko Sarajeva ganjaju svoje interese..njima se ne svidja da klub ide naprijed jer njih nema tu...takve i mi imamo u Slobodi, cak i vise nego sto ih vi imate, kojima je los i neorganizovan klub cilj jer onda oni kupe pare i ostvaruju svoje interese preko istog..ko sto rekoh sve su to momenti i bolesti koje se da bi uspio u BiH moraju odbolovati...

onda tu imaju i igraci "senatori" koji su naucili godinama bit glavni, da ih se moli, da ih se tetosi...sad odjednom dolaze bolji , provjereni igraci, mnogo vise placeni i njih niko ne je.e ni 2% vise...malo koji mentalni sklop posebno kod nas bi to mogao podnijeti da ne pocne praviti probleme..ljudi ne vole kad vise nisu glavni i kad se ne oblijece oko njih, pa makar to bili i igraci, sitni sponzorcici, "legende", partneri, mediji itd itd...i onda proradi tastina, kad ne mogu oni, nece moc niko...i onda pocinju spletke

ali je cinjenica da nesto debelo ne valja...jbt mi zovemo jednog vaseg predstavnik, ne bih da imenujem, salimo se, zaje.ajemo ga kako to ne mozete Drini gola dat, a covjek sokiran, samo sto ne place, kaze "mi sanse ne mozemo napravit, centra ne mozemo prec"..tad sam i ja vidio da situacija nije bas za zajebanciju
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

diplomatija
Kontakt:

Post Postao/la diplomatija » 10 apr 2015, 14:47

Tresla se gora rodio se miš, kriza je prebačena u dolinu cupova hahah

TMmanija2012
Kontakt:

Post Postao/la TMmanija2012 » 10 apr 2015, 14:55

Ocekivani odgovori novinarima..bilo bi glupo da iznose javno probleme..samo bi napravili veci gnjev kod navijaca.

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 10 apr 2015, 18:11

Poruka HZ i drugoj raji koja navija za FKS: Ne dajte se. Borite se za svoj klub, jer Sarajevo, Željo, Velež, Sloboda i Čelik su više od klubova i njihovim rušenjem se ruši država. Ne dajte da bace smutnju među vas. Evo pokušavaju svim silama da istjeraju Velež iz Mostara, ali nema predaje, samo borba. Ili MI ili ONI, pa ko prvi popusti. :bih:

bojamora
Kontakt:

Post Postao/la bojamora » 10 apr 2015, 18:27

Nije mi nikako jasno što bježite od istine i optužujete Ibrakovića i igrače kad vam je jedini i glavni krivac Kodro. Da valja treniro bi neki klub na zapadu gdje su svi čuli za njega zbog igračke karijere. Što se mene lično tiče nek vas trenira 100 godina. Sami sebe zavaravate nekim lijevim pričama pa se onda kajete i frke pravite.

Ado76
Kontakt:

Post Postao/la Ado76 » 10 apr 2015, 18:49

bojamora je napisao/la:Nije mi nikako jasno što bježite od istine i optužujete Ibrakovića i igrače kad vam je jedini i glavni krivac Kodro. Da valja treniro bi neki klub na zapadu gdje su svi čuli za njega zbog igračke karijere. Što se mene lično tiče nek vas trenira 100 godina. Sami sebe zavaravate nekim lijevim pričama pa se onda kajete i frke pravite.
Sad je po vama Ibrakovic jos i strucnjak???Joj kakvi ste,da vas nema trebalo bi vas izmisliti :urnebes: :urnebes:

Lik kojeg ste pljuvali vise i od draze mihajlovica,odjednom strucnjak za Kodru?
Svi u napad jedan je Hase!!

de vam je budet, yeboti obitelj

HordeBL
Kontakt:

Post Postao/la HordeBL » 10 apr 2015, 19:11

opet je onaj frtalj mozga(pile87) u svom psihodelicnom elementu....crknuces jadu od cemera...a Dao dragi Allah da Zrinjski ode u evropu...a velike sanse ima . Sta ces onda parazitu reci. Sa ovim X na kontejneru , evropa vam je vrlo vrlo upitna.
Zao mi zbog tebe i takvih hadalja ko ti...NECE BITI NIKAKVIH SMJENA rece Selimovic.

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 10 apr 2015, 19:13

diplomatija je napisao/la:Tresla se gora rodio se miš, kriza je prebačena u dolinu cupova hahah
nedo bog da smo treci i da na domacem nismo dobili radnik :twisted:
Samo Sarajevo

JoseMourinho
Kontakt:

Re: Odg: FK Sarajevo (opšte diskusije)

Post Postao/la JoseMourinho » 10 apr 2015, 19:20

HordeBL je napisao/la:opet je onaj frtalj mozga(pile87) u svom psihodelicnom elementu....crknuces jadu od cemera...a Dao dragi Allah da Zrinjski ode u evropu...a velike sanse ima . Sta ces onda parazitu reci. Sa ovim X na kontejneru , evropa vam je vrlo vrlo upitna.
Zao mi zbog tebe i takvih hadalja ko ti...NECE BITI NIKAKVIH SMJENA rece Selimovic.
de bolan javi se tamo na temu očekuju te sa svježim informacijama da možda nije otkazana prijateljska sa barsom za nedjelju?

Tema je sarajevo, pusti se svojih kompleksa ;)

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 10 apr 2015, 19:27

kanarinac je napisao/la:
diplomatija je napisao/la:Tresla se gora rodio se miš, kriza je prebačena u dolinu cupova hahah
Jos ulozili milione u 20 + igraca da se bude konkurent a o tituli ni govora :lolno: :lolno:

HordeBL
Kontakt:

Post Postao/la HordeBL » 10 apr 2015, 19:34

terabajt je napisao/la:
kanarinac je napisao/la:
Jos ulozili milione u 20 + igraca da se bude konkurent a o tituli ni govora :lolno: :lolno:

Ti milioni su samo u tvojoj bolesnoj glavi. Kada malo , samo malo ozdravis i budes imao pravu info , skontaces da je samo za velkoskog placeno obestecenje ...70 000 eura. Do tada , budi tupko ko i do sada

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 10 apr 2015, 19:50

Jos ulozili milione u 20 + igraca da se bude konkurent a o tituli ni govora :lolno: :lolno:[/quote]

Ti milioni su samo u tvojoj bolesnoj glavi. Kada malo , samo malo ozdravis i budes imao pravu info , skontaces da je samo za velkoskog placeno obestecenje ...70 000 eura. Do tada , budi tupko ko i do sada[/quote]
A to benko ,delac,jajalo i ostali igrali u hajr kolike su im place bile i kolko su odnijeli 4-5 trenra sto ste zamijenili.

HordeBL
Kontakt:

Post Postao/la HordeBL » 10 apr 2015, 20:01

terabajt je napisao/la:Jos ulozili milione u 20 + igraca da se bude konkurent a o tituli ni govora :lolno: :lolno:

Ti milioni su samo u tvojoj bolesnoj glavi. Kada malo , samo malo ozdravis i budes imao pravu info , skontaces da je samo za velkoskog placeno obestecenje ...70 000 eura. Do tada , budi tupko ko i do sada[/quote]
A to benko ,delac,jajalo i ostali igrali u hajr kolike su im place bile i kolko su odnijeli 4-5 trenra sto ste zamijenili.[/quote]

Benko doso ko slobodan igrac ......Bilbija isto , Delaca placa Chelsea...vidis da si pod sihrama.
Odovic tenkista iz Ilijasa je zadnji...haj se vrati unazad godinu dana...kolko ih ono prodje. Proklete sihre , bas te lome
Kada budete u situaciji da dadnes toliku platu mozemo pricati , do tada nisi interesantan jer gladujes. Za tvoju info bice u junu jos 2 bombasticna igraca sa platom oko 8 milja eura. Jedan je iz repke jedan je stranac....
drago mi je kada slusam vasu suplju da Benko ima 11 milja eura....... :clap: :clap: :clap: . Ni blizu istine ali ipak , uzivajte u lazima koje sami pravite

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 10 apr 2015, 20:04

HordeBL je napisao/la:
terabajt je napisao/la:Jos ulozili milione u 20 + igraca da se bude konkurent a o tituli ni govora :lolno: :lolno:

Ti milioni su samo u tvojoj bolesnoj glavi. Kada malo , samo malo ozdravis i budes imao pravu info , skontaces da je samo za velkoskog placeno obestecenje ...70 000 eura. Do tada , budi tupko ko i do sada
A to benko ,delac,jajalo i ostali igrali u hajr kolike su im place bile i kolko su odnijeli 4-5 trenra sto ste zamijenili.[/quote]

Benko doso ko slobodan igrac ......Bilbija isto , Delaca placa Chelsea...vidis da si pod sihrama.
Odovic tenkista iz Ilijasa je zadnji...haj se vrati unazad godinu dana...kolko ih ono prodje. Proklete sihre , bas te lome
Kada budete u situaciji da dadnes toliku platu mozemo pricati , do tada nisi interesantan jer gladujes. Za tvoju info bice u junu jos 2 bombasticna igraca sa platom oko 8 milja eura. Jedan je iz repke jedan je stranac....
drago mi je kada slusam vasu suplju da Benko ima 11 milja eura....... :clap: :clap: :clap: . Ni blizu istine ali ipak , uzivajte u lazima koje sami pravite[/quote]
Spominjes imena nekih igraca koji su dzaba dosli a ja nigdje nisam u svom ovom postu na koji repliciras napisao da ste ih platili nego govorim o platama za 40+ igraca i nekoliko trenera a na istom ste. A o tome kolko menko ima platu pitaj svog forimasa koji je ovdje i napisao da ima 12 milja :lol: . Dzaba vam messi i ronaldo da dodu :urnebes:

plavipatriota
Kontakt:

Post Postao/la plavipatriota » 10 apr 2015, 20:26

tačno kad vidim izjavu selimovića znam da će biti upotrebljena riječ "smeta" ili "smetamo"...

JoseMourinho
Kontakt:

Post Postao/la JoseMourinho » 10 apr 2015, 20:28

HordeBL je napisao/la:Za tvoju info bice u junu jos 2 bombasticna igraca sa platom oko 8 milja eura. Jedan je iz repke jedan je stranac....
drago mi je kada slusam vasu suplju da Benko ima 11 milja eura....... :clap: :clap: :clap: . Ni blizu istine ali ipak , uzivajte u lazima koje sami pravite
1. ko miske, espanjol da ti slucajno ne propadnu?
2. benko ima 20milja € mjesecno(ne placate ga vi), informacija dobijena od vaseg navijaca, koju evo prvi put spominjem, samo da se vidi kakav si lazov ;)

i da baci koju insajdersku tamo jaranima, sta si se usutio?

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 10 apr 2015, 20:31

Igraci srajeva imaju prosjecnu platu oko 8000 maraka sto nema niko ni blizu tome u svim kolektivima u drzavi u svim sprotovima. Kur.cite se mjesecima kako imate milione kako ste doveli reprezentativce kako cete kupit dzeku da mi dobijemo 3% jer imate para i sad odjednom kad ste ko i svake godine prnuli u sisu i pojeli sve svoje rijeci krece vadiona pa eto i nismo mi bogati tolko otkud vam to? ko vam je to reko ? :lol: :lol: joooj :lol: :lol:
=\_1921_/=

Orton
Kontakt:

Post Postao/la Orton » 10 apr 2015, 20:35

Pa kakve veze ima kolike su kome plate?
Il ti bila marka ili 100.
Ne razumijem za kakav dijalog je bitan iznos primanja.
Ono sto sam govorio uvijek govorim i sad,sa stabilnom finansijskom situacijom je lakse ali nikada ne znaci da je sve unaprijd rijeseno.

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Balorda, MostarReds22, Paromlinac i 23 gosta.