FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

godrina
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la godrina » 10 apr 2015, 08:40

gledam jutros emisiju otvorena mreza, batko onaj, i neka djevojka nina je operisana u nici i o tome cjelo vrijeme pricaju al fazon je sto se svo vrijeme vrte njene slike iz prostorija kluba i pustaju se zeljine pjesme pa ne znam mozda bi bilo fino da manijaci neki mali trans sutra kao podrska za ninu ili tako nesto
mislim da bi to bio lijep gest
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.

tu i tamo
Kontakt:

Post Postao/la tu i tamo » 10 apr 2015, 09:36

@godrina
Vezano za Ninu, stvar je u tome da se prethodnu godinu intenzivno skupljao novac za njenu operaciju, cijeli grad moglo bi se reci...fakulteti,neki lokali tipa Johnny na malti, mislim par kafica u starom gradu i na Ilidzi takodje, onda Batko...izmedju ostalih pare su skupljali i navijaci Zelje na ulazima pred tekmu prosle sezone... i Nina sama naravno navija za Zelju.. a tvoj prijedlog nije los, s obzirom da je Nina veliki borac, operacija je uspjela jos samo da prodju ti krizni postoperativni trenuci i trebalo bi biti sve ok.
A nebi bilo lose da joj cestitamo, zavisi koliko cemo kao grupa to ispostovati. :) pozz

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 10 apr 2015, 09:43

rodom s Mejtaša je napisao/la:Pile, Super ili bilo ko ko zna, šta je sa parama od Mersina? Niko ih više i ne spominje, a bilo kao sve dogovreno.
Nista uplatili su samoincijativno 150 000 i trazili rate na sta nasi nisu pristali jos uvijek nam plivaju para vjerovatno i oni cekaju da vide sta ce im se desavati u prvenstvu nisu duzni samo nama a promjenilo im se i rukovodstvo.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 10 apr 2015, 10:39

super je napisao/la:evo me,da pojasnim situaciju oko generalnog sponzora na njihov zahtjev da nam budu sponzori se uslo u pregovore i dogovorilo se,trebalo se potpisati ovih dana al jos nije sad dal je u pitanju biranje datuma koji odgovara ljudima iz banke znat cu ovih dana pa vam se javim,druga stvar je da jedan veliki potencijalni ulagac je najavio dolazak na sastanak sa nasom upravom koji bi se trebao odrzati oko 23 ovog mjeseca...uglavnom tu sam i javim vam se cim ja sta saznam...pozz
Neka vas ljudi, ne zavaravajte raju po furumima.
Plate nisu isplacene, kasni se sa svim, igracima se ne priznaju zaradjene pare, ukida im se klopa, kirije se ne placaju. Nemojte bezveze srati o pozitivi, kada je crno do u p**** materine.
Licenca?
Previse slobode uzimaju pojedinci, kao da je klub nastao otkako su se oni pojavili!
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

lazar
Kontakt:

Post Postao/la lazar » 10 apr 2015, 10:44

Drina sprema istu igru kao i Radnik.
Ne znam sto se izbjegava Enis, kad god je igrao korektno je odradio posao. Trebao bi Oda pokusati s njim umjesto Hasanovica. Ako nista brzi i okretniji je, a i ne bjezi od duela

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 10 apr 2015, 10:47

na stoperu je dobro igrao, na veznom je bogami tanak. jak u duelu, da, ali što se tiče prenošenja i iznošenja lopte loše.

lazar
Kontakt:

Post Postao/la lazar » 10 apr 2015, 10:49

nista bolji Hasanovic

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 10 apr 2015, 11:09

slika

Cijeli tekst: http://s24.postimg.org/5vcjopi2r/Namnl_s.png" onclick="window.open(this.href);return false;

Naslov "rezultatska kriza"... :tokralju: :tokralju: :tokralju:
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

JoseMourinho
Kontakt:

Re: Odg: FK Željezničar

Post Postao/la JoseMourinho » 10 apr 2015, 11:15

E jbg sad čuj rezultatska kriza :D legende :D

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 10 apr 2015, 11:18

JoseMourinho je napisao/la:E jbg sad čuj rezultatska kriza :D legende :D
Nije kod nas bajno mi smo u problemima vec odavno ali ovo je klasicno prebacivanje paznje sa problema u komsiluku.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

damirc
Kontakt:

Post Postao/la damirc » 10 apr 2015, 11:21

Fakat tekst je niđe veze. Danas fakat svako može biti novinar i piskarati sta mu je volja. Kakva bolan kriza pa mi nemamo poraza u drugom dijelu otkinuli smo po bod favoritima prvenstva i kao sada nas trese kriza.
Dragi moj novinaru nismo ti mi galaktikosi sa Koseva pa da poslije jednog iznenađujućeg rezultata skidamo glave.

Mi smo Željo imamo svoj cilj i sigurno idemo ka ostvarenju tog cilja.

Schwarz
Kontakt:

Post Postao/la Schwarz » 10 apr 2015, 11:23

Jao teksta :facepalm: rezultatska kriza :facepalm:
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."

ZZtop10
Kontakt:

Post Postao/la ZZtop10 » 10 apr 2015, 11:25

A cuj recenice: "Istina, on ima ugovor sa plavima, ali njegov eventualni transfer bi napunio klupsku kasu."
:facepalm:
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 10 apr 2015, 11:27

pile87 je napisao/la:
JoseMourinho je napisao/la:E jbg sad čuj rezultatska kriza :D legende :D
Nije kod nas bajno mi smo u problemima vec odavno ali ovo je klasicno prebacivanje paznje sa problema u komsiluku.
Ne da nije bajno, nego smo sada bas pretjerali sa ovim ukidanjem hrane.

UPRAVA NAPOLJE!

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 10 apr 2015, 11:52

rezultatski gledano, pošto se ovaj nazovi članak osvrće na to, mi smo usprkos ovom kiksu uzeli bod više od sarajeva i isto bodova kao zrinjski. a išli smo zrinjskom i širokom na noge, koji na klupi imaju igrača koji bi nama mogli biti nosioci igre.

Minjore
Kontakt:

Post Postao/la Minjore » 10 apr 2015, 12:08

E ovo je presudilo, tj ovaj clanak. I ovdje se puno supljira. Manite se price ko ima jesti ko ne, ko ima struju ko ne, ko je*e zenu ko ne.. Bitno je da nas sutra sto vise bude, da damo podrsku istu onakvu kao nakon primljenog gola od Slavije.. Dok drugi traze mane i se.r.u sa druge strane...
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 10 apr 2015, 12:18

Minjore je napisao/la:E ovo je presudilo, tj ovaj clanak. I ovdje se puno supljira. Manite se price ko ima jesti ko ne, ko ima struju ko ne, ko je*e zenu ko ne.. Bitno je da nas sutra sto vise bude, da damo podrsku istu onakvu kao nakon primljenog gola od Slavije.. Dok drugi traze mane i se.r.u sa druge strane...
Ja necu. Neka se zna! Isto ko sto svako malo "procuri" novi sponzor, pozitivna stvar, neka se zna i za ove, da se ne guraju pod tepih. Da se ne psuje majka sutra igracima na terenu, ne trcis, ne boris se, trebas da gines za Zelju. Ne smiju nista da kazu, pritisci se vrse na razne nacine.
Jos jednom. Pojedini su sebi previse prava uzeli, ponasaju se kao da je klub nastao kada su oni poceli da se pitaju.
Kasni sve!
Ukida se klopa igracima!
Ne placaju se stanarine!

UPRAVA NAPOLJE!

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 10 apr 2015, 12:20

Kako je providan novinar majko moja, smrde ibrakove pare iz teksta.

Letach
Kontakt:

Post Postao/la Letach » 10 apr 2015, 12:24

Ma neka pisu sta hoce, bolje reci neka s.e.r.u koliko im volja, kod nas (U Zelji) se lopta igra skoro 100 godina, i uvijek je bilo svakakvih clanaka o Zelji, o navijacima, itd... Nase je samo da podrzavamo Klub, igrace, itd. Nekad i boljeg od sebe pobijedis, a od slabijeg izgubis bodove. Bitno je da se dolazi na utakmice, igracima damo podrsku, ostalo ce doci na svoje. A sto se tice novinara, ili onih koji se tako nazivaju, PORED CIJELOG CIRKUSA OKO OVIH D.E.B.I.L.A POPULARNO NAZVANIH DIVOVI (GROHOTOM SE SMIJEM), NASLOVNA STRANA AVAZOVOG SPORTA JE NEKAKAV INTERVJU SA JOZEFOM CZUHAIJEM (MAMA MU JE...), kao da je to toliko bitno, i za naslovnu stranicu, onako u boji, boldirano... Smijurija.
... jer stojimo, prkosimo, u srcima te nasim nosimo...

diplomatija
Kontakt:

Post Postao/la diplomatija » 10 apr 2015, 12:31

Jesi ti vidio sta nam dušmani rade majke im se nejjebem, čuj rezultatska kriza, pa majku ti ****, uzmi prošli broj sta si pisao pa pogledaj, **** jedno, **** li ti ibrakovic dijete u supak

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: ANamelessGhoul, antibot, ExBlueone, Hamagara, Hansestadt, Ramirez, svrakino1921 i 78 gostiju.