FK Sarajevo (opšte diskusije)

FK Sarajevo ove sezone?

Anketa je završila: 16 jul 2017, 14:28.

Prvak
11
25%
Osvajač kupa
4
9%
Dupla kruna
12
27%
Izlazak u Europu
17
39%

Ukupno glasova: 44

JoseMourinho
Kontakt:

Re: Odg: FK Sarajevo (opšte diskusije)

Post Postao/la JoseMourinho » 09 apr 2015, 20:14

JoseMourinho je napisao/la:Sve mi je jasno za suspenzije, al sto kalasa jadnog, jest da ne zna al et bar se trudi, a ne znam kako uspije kvarit atmosferu kad ne prića nas :rol: :rol:

I bas jutros sa jaranom na kafi kaže bit ce suspenzija, al nije pogodio sve igrače :D
Sad čitam ovaj razlog suspenzije ahme, koliko je sigurna ona informacija, jer nema logike on je zakasnio pa nakon toga odigrao utakmicu pa tek onda suspendovan?

I haj sve ono sve se vraća, karma i sl. Al zanimljivo je sto dzeno nije valjo jer nije davo prilike kosticima, mitrevskim i sl. A iskreno pod njim ste najbolje igrali, pa dodje kodro kod kojeg svi igraju pomalo, daje priliku svima sad i to ne valja :D

I imal mogućnosti da je Benko sta kriv za atmosferu? Jer et ima epitet hrsuza/problematičnog iako se to ovako i ne bi reklo ;)

uNbx
Kontakt:

Re: FK Sarajevo (opšte diskusije)

Post Postao/la uNbx » 09 apr 2015, 21:30

Ma nema sanse da je benko kriv za losu atmosferu ili kojekakvo zakuhavanje i za te stvari, plus covjek se bori ko lav, daje 73747% od sebe, i od mene ima skinutu kapu i punu podrsku.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

BMV22
Kontakt:

Post Postao/la BMV22 » 09 apr 2015, 22:10

Žao mi je zeta ali izgleda da je tu prevladala punčeva kockarska dugovanja a trenutno i bez angažmana pa se i nema.Već jednom je Okić htio da ide, a ne trebam vam spominjat šta bi onda bilo od njega da je otišao u Čelik.Uglavnom ja mu želim svu sreću ali žalit puno neću.Da je bio pošten do kraja onda mu nebi palo na pamet ići u bilo koji BH tim,pogotovo što je takav dogovor i postojao.Smiješna je njegova izjava a usput i tragična da mu je san bilo zaigrat za Sarajevo.Kad mi svi znamo da on nikad to nije želio,a pogotovo žena mu.Ali bogami kad dođu tmurni dani morati će gospođi Slišković objašnjavati gdje nesta sunce.Uglavnom kad se sastanu četiri **** od čovjeka njegov menadžer,magični direktor FK Sarajevo,punac mu i on ne možeš očekivati od toga bilo kakvu pitu nego samo puno govana na jednom mjestu.A evo ja ću mu reći šta će biti do nove godine,pa nek svi zapišu da se možemo prisjećati zimus.Dečko neće igrati, svemoćni Dule oli ti Abdulah žestoko će rovarit da Dženo dobije nogu jer on nije trener od imena i za njegove apetite.On hoće veliko trenersko ime koji će skupo koštati u kojem će se i Dule naći jer on se na Dženi ne može sa parama refundirat.Gosp. Dule oli ti Abdulah, a mi to najbolje znamo uvijek na platnom spisku i oko sebe ima 2-3 tzv. novinarčića koji pišu ono što on hoće.Da ne dužim zakona o sportu u našoj državi nema,zakona u kojem gosp. Tan ulaže pare također nema pa to ovako izgleda.Ja(Tan) uložiti ću 400-500 hiljada, sa Duletom i njemu sličnim mufljozima ćemo prikazati 4-5 milona da smo uložili.Pare će se oprat,preprat svi dobri svi zadovoljni i sve je to u dure samo sačekajmo kraj balade da vidimo koga će guza zabolit.
Ovo bješe napisano jednog dana, tačnije 09.06.2014 u 21:19 od strane neću se hvaliti, ali da sam bolji od vidovite Džemile jesam.Tih dana salve kritika, uvreda, omalovažavanja sam trpio od @amypitara i ostalih, a ja sam samo u najboljoj nameri i u jednoj opuštenoj diskusiji sa navijačima FKS pokušavao im dočarati ko je kakav.Vi sami izvucite zaključak iz ovog mog posta, ja se neću praviti n ipuno pametan, niti se u ovom trenutku želim naslađivati tuđim problemima.Od tada više nisam ulazio u diskusije, ali sam u razgovorima sa svojim prijateljima kad je Meho došao za trenera rekao da on neće dočekati prvi bajram na klupi FKS.Sve vodi k tome, a meni je iskreno žao.Još jedna stvar, intimus lepog Duleta i onaj koji uvijek ide sa njim iz grada u grad je ona promukla žabokrečina od novinara M.M.On uvijek ide u paketu sa lepim Duletom, kao i još par novinara.Dakle, što se Mehe tiče, on je trebao biti smijenjen prije 10-ak dana ili malo više, ali je problem u tome što je Meho neko dobro savjetovao kad je dolazio kakav ugovor da napravi pa su sad u mukama kako ga otjerati, a mora mu se iskeširati određena svota, a novog trenera ni na vidiku.Uostalom, trener je tu najmanje bitan, bitan je samo A.I. koji je otjeran iz Mostara, kojem je u Zenici zapaljeno aauto i joji je Slobodu izbacio iz prve lige.Aferim moj lepi Dule, ako uspiješ razvaliti i FKS ti si uspio ono što neko ne može za 10 života.Sportski pozdrav.
Samo je jedna riba- Pastrmka!!!

Enemy00
Kontakt:

Post Postao/la Enemy00 » 09 apr 2015, 22:13

Benko ima veliku platu i vjerovatno ima ljubomore u ekipi. Velkoski je pravi igrac a kod Vas Kodro mu ne da ni minute ma ni na klupi da bude. Sto nije otisao preuzeo Velez nego ovdje dosao zbog para. Vasa najveca greska sto Musemica niste vratili on bi bjezao svima vec 5-10 bodova

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 10 apr 2015, 00:23

BMW sta im imas objasnjavat...Abdulah je provjereni prodavac magle i covjek kojem je zeljo unistio zivot, a pitari jedva cekaju da dodje neko ko ce pljunut na najtrofjeniji klub i odma su ga zagotivili. Sta im imas pricat o ibrakovicu kad su htjeli Blekicu dic spoemenik zbog njegove seljacke i krkanse retorike o nama, a na kraju ih izradio ko zadnje levate...
=\_1921_/=

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 10 apr 2015, 00:31

jedna anegdota za Ibrakovica...kad je Sloboda sa njim ispala iz lige i kad su Fukare do sitnih sati cekali ispred Tusnja igrace i strucni stab nakon razgovora Ibrakovic je sav u SUZAMA obecao Fukarama da je tu dok Slobodu ne vrati u PL...znaci,covjek kroz suze to govori...ima i klip na kojem se vidi da place i kune se da ce ostat dok se Sloboda ponovo ne digne....ispalio se naravno,koji mjesec kasnije
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 10 apr 2015, 02:14

Ne moze se od svega sto je amatersko u nasoj ligi, preko nosi to sve dici na profi nivo i da odmah daje rezultate.
To se jos nigdje u svijetu nije desilo.
Kad ste investitora nabavili, trebalo Vam je godinu i pol da se konsolidujete pa da krenete profi razmisljati.

Vidim, mnogi potenciraju lose terene. Iskreno, Kosevo travnjak nije nista bolji od onog travnjaka u Hrasnici, cak je gori. Tako, ako na to gledate, onda prvo saniranje travnjak u svojoj avliji pa onda gledaje tude, ali opet dzaba Vam to sve, kada nema saveza kako treba koji ce regulisati osnove za igru.

Davno sam pisao.
Za kvaliteno odrzavanje travnjaka, godisnje treba izdvojiti 300.000 KM, ali to mogu svega dva kluba u BIH, tj Siroki i Vi, ali u oba slucaja, klubovi to ne rade, vec samo saniraju sta se sanirati moze. Ali zato Savez moze da postavi standard, tj, tko nije u stanju da odrzava travnjake, neka sebi fino postavi plastiku koja je dosta jeftinija varijatna i zahtije odrzavanje, tj zamjenu svaki tri god u zavisnosti od kvaliteta iste.

Kako je krenulo, ja se bojim samo da derbi ne bude Sarajevo vs. Zeljo, pobjeda za sigurnu evropu a remi da nikom ne odgovara.

Ibrakovic je supak uvijek bio i ostao. Nemojte se vi sikirati, od svakog ovog igraca imam onog dobrog tala. Mislim, nije do njega, ve jednostavno tako ovdje sistem funkcionise. Amara OSim mu je rak rana do kraja zivota.
Kad se samo sjetim kad je Zenicu za rat spremao protiv Zelje u onom finalu kupa pa dobio 0:3 u sred Zenice.

Buba00
Kontakt:

Post Postao/la Buba00 » 10 apr 2015, 09:32

jedno vrijeme ste samo pisali: " Je.e Ibrak , ne vadi!! " pa .... sad je pitanje konkretno koga!?!?

Dizali ste se u nebesa i to vam se odbija od glavu! Nista drugo...

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 10 apr 2015, 09:47

Buba00 je napisao/la:jedno vrijeme ste samo pisali: " Je.e Ibrak , ne vadi!! " pa .... sad je pitanje konkretno koga!?!?

Nemaju oni problem sa Ibrakom postoji covjek koji je siva eminencija kluba nema ga nigdje u javnosti on je doveo i njega.Samo ovdje i oni sto nesto znaju sute i nemaju namjeru govoriti o tome.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

edRed
Kontakt:

Post Postao/la edRed » 10 apr 2015, 10:21

haha komšinice dolaze sa provjerenim informacijama :clap: a ko im uzima pare iz kluba ne znaju ...

JoseMourinho
Kontakt:

Post Postao/la JoseMourinho » 10 apr 2015, 10:25

edRed je napisao/la:haha komšinice dolaze sa provjerenim informacijama :clap: a ko im uzima pare iz kluba ne znaju ...
Zar mi imamo para?

edRed
Kontakt:

Post Postao/la edRed » 10 apr 2015, 10:29

JoseMourinho je napisao/la:
edRed je napisao/la:haha komšinice dolaze sa provjerenim informacijama :clap: a ko im uzima pare iz kluba ne znaju ...
Zar mi imamo para?
Živite i održavate se na čist zrak :clap:

JoseMourinho
Kontakt:

Post Postao/la JoseMourinho » 10 apr 2015, 10:31

edRed je napisao/la:
JoseMourinho je napisao/la:
Zar mi imamo para?
Živite i održavate se na čist zrak :clap:
Pa tako je nekako Vasa pitarska propaganda to predstavila :D

DANDY
Kontakt:

Post Postao/la DANDY » 10 apr 2015, 10:32

Kokuzi

Hordas Doboj
Kontakt:

Post Postao/la Hordas Doboj » 10 apr 2015, 10:39

pile87 je napisao/la:Kod nas ne odredjuje niko iz politike niti iz mafijaskih krugova ko ce izaci na teren.A ne voza se niko u gepeku jos iz doba kad je Nisko vozao Vladavica. Dok se za vas to ne moze reci.Ljudi vam doveli Tana normalno da imaju svoje prste u klubu uostalom rob si a i ne znas to.
Upuceno pile koje je jos prije Borca tvrdilo da ce Kodro dobiti nogu ako ne izbaci Borac, pa ako ne pobjedi Veleza. A Kodro ukenja i u Zvorniku a jos na klupi. Vidim onaj Neandertalac se opametio, a ti nikako da dođes do pameti ccc
Stvarno ne znam kako ti se da i dalje pisati, nakon svih dezinformacija koje si napisao samo da bi unio nemir među raju?
PREDAJ SE PILE!
Sve dok ima snage u nogama našim, gazit ćemo s' tobom, svijet će da se plaši!

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 10 apr 2015, 11:02

pile87 je napisao/la:
Buba00 je napisao/la:jedno vrijeme ste samo pisali: " Je.e Ibrak , ne vadi!! " pa .... sad je pitanje konkretno koga!?!?

Nemaju oni problem sa Ibrakom postoji covjek koji je siva eminencija kluba nema ga nigdje u javnosti on je doveo i njega.Samo ovdje i oni sto nesto znaju sute i nemaju namjeru govoriti o tome.
Imamo probleme, niko ne krije. Samo neupucena osoba ce reci da je sve bajno. ali kao i takvi smo iznad vas, i opet cemo zavrsiti iznad vas. Ako je kod nas stanje lose kakvo je onda kod vas, jesi vidio kako Nedo Turkovic kuka preko fb jer nema plate, je li ucjenjujete pojedine igrace kako ce zavrsiti kao Tomic ako ne produze ugovor, kako cete potpisati generalnog sponzora za 15 dana itd.

Razumijem ja da je vama drago zbog nase trenutne situacije ali prvo pogledaj u kakvom ste vi qrcu. Je li Evropa sigurna itd? :D
1946

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 10 apr 2015, 11:05

Hordas Doboj je napisao/la:
pile87 je napisao/la:Kod nas ne odredjuje niko iz politike niti iz mafijaskih krugova ko ce izaci na teren.A ne voza se niko u gepeku jos iz doba kad je Nisko vozao Vladavica. Dok se za vas to ne moze reci.Ljudi vam doveli Tana normalno da imaju svoje prste u klubu uostalom rob si a i ne znas to.
Upuceno pile koje je jos prije Borca tvrdilo da ce Kodro dobiti nogu ako ne izbaci Borac, pa ako ne pobjedi Veleza. A Kodro ukenja i u Zvorniku a jos na klupi. Vidim onaj Neandertalac se opametio, a ti nikako da dođes do pameti ccc
Stvarno ne znam kako ti se da i dalje pisati, nakon svih dezinformacija koje si napisao samo da bi unio nemir među raju?
PREDAJ SE PILE!
De decko sa sloganom nadji gdje sam ja to napisao ? Boga mi nije ti dobro boli me bas hoce li kodro dobiti nogu ili nece.

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 10 apr 2015, 11:13

Head je napisao/la:
pile87 je napisao/la:

Imamo probleme, niko ne krije. Samo neupucena osoba ce reci da je sve bajno. ali kao i takvi smo iznad vas, i opet cemo zavrsiti iznad vas. Ako je kod nas stanje lose kakvo je onda kod vas, jesi vidio kako Nedo Turkovic kuka preko fb jer nema plate, je li ucjenjujete pojedine igrace kako ce zavrsiti kao Tomic ako ne produze ugovor, kako cete potpisati generalnog sponzora za 15 dana itd.

Razumijem ja da je vama drago zbog nase trenutne situacije ali prvo pogledaj u kakvom ste vi qrcu. Je li Evropa sigurna itd? :D
Vi ste uvijek ispred nas godinama unazad kod vas je evropa sigurna boli vas djon.

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 10 apr 2015, 12:02

Hordas Doboj je napisao/la:
PREDAJ SE PILE!
Kodro je i trebao dobiti nogu, nego su se vasi predomislili u posljednji trenutak. Ionako se i ne pita za dosta stvari na terenu, a ugovor mu takav da ga nemozete sutati. To sto si ti ogranicen, kao i vecina, pa vam mogu muda pod bubrege, je tvoj problem, a ne moj i Piletov, i ne znaci da nije istina sto napisemo.

Svakako nije vas klub vise, sta vas briga ko sa njim upravlja ...
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

hifans
Kontakt:

Post Postao/la hifans » 10 apr 2015, 12:12

Čeka se samo još jedan kiks Kodre, onda Baka Slišković preuzima klupu. :twisted:

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: HyperOS, MostarReds22, Redred, rodjak i 32 gosta.