FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Samo da znate braco Travnik silji krampone za nas u Turbetu na stadionu Fk VLASIC,stoga ako ovi nasi sminkeri ne pocnu bukvalno da oru na piroti mi nemamo sta traziti
Vazduh treperi kao da nebo gori,sprema se BORDO oluja
-
- Kontakt:
tebi se obracham,prati ba "lepog spahu" i njegove ispade,ova stranica je rezervisana za navijache sarajeva,podijeli svoja "objektivna"razmishljanja sa samim sobom[WINKING FACE]
VVVBK
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
VVVBK
Hocu samo zato jer si mi ti to rekaonukleusmember je napisao/la:tebi se obracham,prati ba "lepog spahu" i njegove ispade,ova stranica je rezervisana za navijache sarajeva,podijeli svoja "objektivna"razmishljanja sa samim sobom[WINKING FACE]

Ja smijesnog lika,sta sebi ljudi uzimaju za pravo

Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..
-
- Kontakt:
jer ti si filozof s" nekog drugog svijeta,tvoja rijech tjeraa na san,neprikosnoveno si dosadan,elokventno dosadan ta la la la la
VVVBK
VVVBK
@arhimed89
Potpis za sve sto si rekao.
Potpis za sve sto si rekao.
Eki suspendovani.
LANET OLSUN!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
Ova liga je preveliki cirkus i niska klasa da bi se pravile neke "tiki taka" akcije. Sarajevu trenutno ne treba tip trenera kao sto je Kodro sto je zalosno ali istinito, protivnici se zatvaraju i brane tereni su uzasni i naravno da ne mozes pobjediti na neke lijepe uigrane akcije jer ti skoro kod svakog pasa lopta oskace do koljena. Nakon dobrih i kvalitetnih priprema, dobrih plata i premija nasi igraci su se nazalost "nafurali" i misle da se sa pola snage mogu dobiti utakmice
Nama bi trenutno u ovoj situaciji i ligi kakva je trenutno najbolje dosao jedan trener poput Cire Blazevica, koji je "lozionicar", trener koji ce zagalamiti sto bi rekli "**** im sve po spisku" ako treba, kojeg se svi boje, koji zna sa novinarima tako da odvuce paznju od ekipe, itd.itd.

Nama bi trenutno u ovoj situaciji i ligi kakva je trenutno najbolje dosao jedan trener poput Cire Blazevica, koji je "lozionicar", trener koji ce zagalamiti sto bi rekli "**** im sve po spisku" ako treba, kojeg se svi boje, koji zna sa novinarima tako da odvuce paznju od ekipe, itd.itd.

- ElCartel11
- Kontakt:
nismo mi nista medijski napuhani to ti je ziva istina, znaju to svi u nasoj ligi pa se prave razne hajke, jer svi su vidjeli od kako je Kodro dosao da ekipa napreduje i to ekstra, dobili smo Želju na njihovom stadionu, na priprenim utakmicama sve pobjede i to ne protiv nekih ljevih ekipa, onda 1 kolo proljetnog dijela u gostima dobijamo Zvijezdu 3:0 sa lakocom i onda je pocelo narusavanje Sarajeva...kad se sve razjesi bicemo za tvoj klub i ostale u BiH ne samo Dinamo nego Barca i aj sad sa ove teme ovo je za navijace FKSparabola je napisao/la:Ma vi ste samo medijski napuhani i to je to. Gledao sam vas na par utakmica i nista al bas nista niste pokazali. Drina vas je propisno naruzila i zahvalite se dragom Bogu pa ste bod izvukli. Dovesti 20 napadaca a prvi udarac u okvir gola uputiti sredinom drugog poluvremena je za nobelovu nagradu, i onda ti dodjes i poredis se sa Dinaomom hahahah. Da ste okupili svoje igrace, koji su igrali u sarajevu prije i koji sada izrastaju kroz tu vasu akademiju s takvom finansijskom injekcijom bi napravili dar mar. Igraci poput Pandze, Muharemovica, pa onda svi Handzici kojih ste se odrekli tek tako bi pokazali daleko vise nego ovi vasi placenici.ElCartel11 je napisao/la:koliko samo moras biti poremecen pa da pises da su za ovo krivi Kusta i Dino...Dino jes govorio da smo trebali Zelju uzeti sa vecom razlikom, da smo jaci od Partizana, da idemo na duplu krunu i slicno zasto? Zato sto su on i ljudi oko njega napravili sve za to, doveli u klub Tana, TA, Kodru, igrace koje smo prije mogli samo pozeljeti da igraju za nas (Benko, Alispahic, pa i jedan reprezentativac Makedonije) i covjek je logicno razmisljao da ne bi trebali imati vecih problema u ostatku sezone ali ipak izgleda ima neko kome smeta evropsko Sarajevo, ima neko ko nebi zelio da jedna Bosna dobije ozbiljan klub u Evropi a ne kantu za nabijanje, ima neko ko hoce da se Sarajevo ne odvoji od ostalih klubova u nasoj ligi da ne postane tipa Dinamo, kad otkrijemo koje taj neko (mislim da nije samo jedan ima njih na desetine ako ne cak i stotine koji vise vole da Sarajevo propadne nego da se najedu) Sarajevo ce poceti nizati rekorde i ekstra rezultate u nasoj drzavi jer imamo sve uslove za to!
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Ima ovdje svega... jednostavno atmosfera nije "zdrava". Krenuvsi od igraca kockara, alkoholicara, menadjerskih ubleha, jednostavno amaterizam i divlji zapad. Ali i prosle sezone smo znali za to. Na papiru to sve bajno izgleda, ali j@bes papir, on neigra.
Nema Ibrakovic ovlasti da ikoga sam dovede. Fula je bilo, i bice ih dalje. Pa nema kluba koji nefula sa dovodjenjem igraca? Kad se spominju fule treba napomenuti i dobre stvari, da je doveo Komazeca kad smo bili kokuzi, doveo Stojceva, Jajala, Delaca dva puta, Benku, Duljevica, Mihojevica i Andjusica u akademiju kao i jos pola kadetskog i juniorskog tima itd...Cini mi se da je lista pogodaka veca od promasaja, a za neke cemo tek da vidimo kako ce se pokazati. Meni Ibrakovic nit mirise nit smrdi, od samog pocetka. Ima onu neku "seljacku" daj da se pokazem na televiziji, i to me nervira. Ipak, mislim da ima i pricu da dovede nekoga sto nevidim niko drugi u bih da bi bio ustanju raditi. **** i pare koje imas, dovoljno je pogledati ove kaljuze na kojima smo mi igrali, a ruku na srce i nas je teren banana. Stranog strucnjaka ne bih ovdje uzimao zaozbiljno, jer realnost je da se mi moramo osloniti na domace igrace, a stranom strucnjaku bi trebalo puno vremena i da se uklopi u "menadjerska" mesetarenja koja opcenito vladaju balkanskim podrucjem. Mi za nesto vise novca nemamo. Za to je ibrakovic "maher" i morski pas u tim vodama.
I sta sad ako se recimo uruci otkaz ibrakovicu? Koga dovesti na njegovo mjesti? Pa nama je prije njega senzacija bio sportski... Sta sad da se da i Mehi otkaz? Imal koga boljeg od njega, a da pri tome ima i licencu?
Problem je sto nemamo trenutno "vodju" ekipe. Da li to Tatko moze biti? Recimo prosle sezone smo bili u problemima pa se Jajalo nametno kao vodja ekipe. Prije toga Komazec itd. Sad mi nekako nemamo tog vodje. Mozda bi to Benko mogao biti, ali je pitanje zbog njegove "proslosti", da li je to pametno, ali neko mora biti vodja ove ekipe inace nigdje nismo prispjeli. Uprava jedino grijesi jer slusa stotine razlicitih glasova navijaca. Pa pola ovih sto sad pljuju po Dzemi su ga prizivali i **** ma@ku ibrakovicu sto ga nedovede?
U jednom se slazem, ljudi koji su kao "pomocnici" Mehi, su nestrucni ljudi. Kada se Dzeno mjenjao, "trebalo" ga je ostaviti kao pocnika Mehi jer je j@biga ipak stekao iskustvo od pola godine vodjenja tima u PL, kao i odlicne evrope i sigurno bi bio bolje rjesenje od Tufeka. Recimo tu je Meho birao po jaranskim vezama. Drugo, Ibro nema iskustva da trenira golmane. Momak mi je drag, ali njegov maksimum je akademija sada. Skaut ko skaut. I mene nervira, ko da sa fm-a skida procjene. Jel on ima vise od 30 gidina? Idealno mjesto za nekoga poput Paje, a ovaj nek uci od njega. Jok, kod nas bi svi bili glavni bez iskustva. Neide to bas tako. Iskustvo je skola koja se placa.
Nakupilo se puno stoga i ja oduzih. Mislim da su ovi rezovi ocekivani i jedini nacin da se napravi profesionalni tim. Sto bas ovi igraci? Zato sto su oni prvi prekrsili pravilnik koji im je nedavno urucen
Moramo se pod hitno konsolidovati. Pitanje je mozel gore od ovoga? Vjerujte da moze, i da mozemo samo napraviti problem ljudima koji su udarili cvrste temelje. Dajte pustimo ih i da naprave kucu. Alternativa je muco i kompanija, neka hvala Bogu da se sad gazda zna.
Nema Ibrakovic ovlasti da ikoga sam dovede. Fula je bilo, i bice ih dalje. Pa nema kluba koji nefula sa dovodjenjem igraca? Kad se spominju fule treba napomenuti i dobre stvari, da je doveo Komazeca kad smo bili kokuzi, doveo Stojceva, Jajala, Delaca dva puta, Benku, Duljevica, Mihojevica i Andjusica u akademiju kao i jos pola kadetskog i juniorskog tima itd...Cini mi se da je lista pogodaka veca od promasaja, a za neke cemo tek da vidimo kako ce se pokazati. Meni Ibrakovic nit mirise nit smrdi, od samog pocetka. Ima onu neku "seljacku" daj da se pokazem na televiziji, i to me nervira. Ipak, mislim da ima i pricu da dovede nekoga sto nevidim niko drugi u bih da bi bio ustanju raditi. **** i pare koje imas, dovoljno je pogledati ove kaljuze na kojima smo mi igrali, a ruku na srce i nas je teren banana. Stranog strucnjaka ne bih ovdje uzimao zaozbiljno, jer realnost je da se mi moramo osloniti na domace igrace, a stranom strucnjaku bi trebalo puno vremena i da se uklopi u "menadjerska" mesetarenja koja opcenito vladaju balkanskim podrucjem. Mi za nesto vise novca nemamo. Za to je ibrakovic "maher" i morski pas u tim vodama.
I sta sad ako se recimo uruci otkaz ibrakovicu? Koga dovesti na njegovo mjesti? Pa nama je prije njega senzacija bio sportski... Sta sad da se da i Mehi otkaz? Imal koga boljeg od njega, a da pri tome ima i licencu?
Problem je sto nemamo trenutno "vodju" ekipe. Da li to Tatko moze biti? Recimo prosle sezone smo bili u problemima pa se Jajalo nametno kao vodja ekipe. Prije toga Komazec itd. Sad mi nekako nemamo tog vodje. Mozda bi to Benko mogao biti, ali je pitanje zbog njegove "proslosti", da li je to pametno, ali neko mora biti vodja ove ekipe inace nigdje nismo prispjeli. Uprava jedino grijesi jer slusa stotine razlicitih glasova navijaca. Pa pola ovih sto sad pljuju po Dzemi su ga prizivali i **** ma@ku ibrakovicu sto ga nedovede?
U jednom se slazem, ljudi koji su kao "pomocnici" Mehi, su nestrucni ljudi. Kada se Dzeno mjenjao, "trebalo" ga je ostaviti kao pocnika Mehi jer je j@biga ipak stekao iskustvo od pola godine vodjenja tima u PL, kao i odlicne evrope i sigurno bi bio bolje rjesenje od Tufeka. Recimo tu je Meho birao po jaranskim vezama. Drugo, Ibro nema iskustva da trenira golmane. Momak mi je drag, ali njegov maksimum je akademija sada. Skaut ko skaut. I mene nervira, ko da sa fm-a skida procjene. Jel on ima vise od 30 gidina? Idealno mjesto za nekoga poput Paje, a ovaj nek uci od njega. Jok, kod nas bi svi bili glavni bez iskustva. Neide to bas tako. Iskustvo je skola koja se placa.
Nakupilo se puno stoga i ja oduzih. Mislim da su ovi rezovi ocekivani i jedini nacin da se napravi profesionalni tim. Sto bas ovi igraci? Zato sto su oni prvi prekrsili pravilnik koji im je nedavno urucen

Moramo se pod hitno konsolidovati. Pitanje je mozel gore od ovoga? Vjerujte da moze, i da mozemo samo napraviti problem ljudima koji su udarili cvrste temelje. Dajte pustimo ih i da naprave kucu. Alternativa je muco i kompanija, neka hvala Bogu da se sad gazda zna.
Numquam Desistemus!
Nismo izbacili nijednog igraca da valja vec 18 godina.
Imamo AKADEMIJU a vec je Dino interveniso javno, da je u AKADEMI SVE dzaba, I Ako neko nekom uzme lovu da bi treniro u akademi da mu se javi. ( a akademija ni 2 godine )
Vidim da juniori nasi zauzimaju 4 mjesto, kadeti su prvi
niko radi toga neodgovara I ne dobija otkaz
Treneri golmana dovoljno je reci od 95 godine Alaim jedini golman koji je Branio zanas (bio rupa poprilicna)
Kusta je skoro izjavio da neki zohari pokusavaju da urese klub, I da podmecu ovim ljudima zamke. Trebeca jos dosta vremena da se ovo sve promjeni.
Teski terenuci, al mi nikad ODUSTAT necemo.
Imamo AKADEMIJU a vec je Dino interveniso javno, da je u AKADEMI SVE dzaba, I Ako neko nekom uzme lovu da bi treniro u akademi da mu se javi. ( a akademija ni 2 godine )
Vidim da juniori nasi zauzimaju 4 mjesto, kadeti su prvi

Treneri golmana dovoljno je reci od 95 godine Alaim jedini golman koji je Branio zanas (bio rupa poprilicna)
Kusta je skoro izjavio da neki zohari pokusavaju da urese klub, I da podmecu ovim ljudima zamke. Trebeca jos dosta vremena da se ovo sve promjeni.
Teski terenuci, al mi nikad ODUSTAT necemo.

Mi smo Sara'vo izvo'lte se braniti.
Cini mi se da ligu od ujedinjenja, nikad nije osvojio klub koji je mijenjao trenera u toku sezone. Prema tome nije samo bodovni saldo taj koji ide na stranu Sirokobrijezanima. Nama preostaje da iz ovoga naucimo i shvatimo da smo sami sebi najveci neprijatelj.
Meho Kodro, gospodin koji je odustao od reprezentacije, jer nije zelio da mu se neko mjesa u posao, sada dozvoljava da mu se Ibrakovic i bilo ko drugi mjesa u posao... Svastaa
Ovde treba nesta bitno reci, KADA NE IDE, KADA SE PORAZI REDAJU, NAMA SU SVI KRIVI...
To je taj balkanski mentalitet...
Ovde treba nesta bitno reci, KADA NE IDE, KADA SE PORAZI REDAJU, NAMA SU SVI KRIVI...
To je taj balkanski mentalitet...
- kenanbrajic
- Kontakt:
Kad čovjek pogleda malo unazad, pa se prisjeti trenutka kad je Kodro došao, pa napravio seriju dobrih rezultata, ali napravio i nešto veće...igrali smo...imali smo i glavu i rep, ekipa je doživjela pozitivan šok, nešto slično kad je Dženo preuzeo ekipu...
I onda se dešava aposultno ista stvar...igra se raspada, zamisli trenera očigledno se ne provode, pojavljuju se razne priče kako igrači lumpuju, kockaju itd...
Ali, po prvi put, dešava se da se igrači suspenduju. Javno. Neko napisa da su prekršili pravilnik ponašanja koji je nedavno usvojen. Ako je tako, neka su suspendovani. Koliko god "valjali"...ipak je fudbal timska igra...ako većina tima poštuje pravilnik, ima da ga poštuju i oni. Na Upravi i stručnom štabu je da otkriju zašto igra ne štima, to im je posao. Naše je da i dalje podržavamo FKS, i da kritikujemo za manekenstvo, i ako treba da se opet bukvica očita na treningu...Na kraju sezone, ima ko je odgovoran za rezultate...
I onda se dešava aposultno ista stvar...igra se raspada, zamisli trenera očigledno se ne provode, pojavljuju se razne priče kako igrači lumpuju, kockaju itd...
Ali, po prvi put, dešava se da se igrači suspenduju. Javno. Neko napisa da su prekršili pravilnik ponašanja koji je nedavno usvojen. Ako je tako, neka su suspendovani. Koliko god "valjali"...ipak je fudbal timska igra...ako većina tima poštuje pravilnik, ima da ga poštuju i oni. Na Upravi i stručnom štabu je da otkriju zašto igra ne štima, to im je posao. Naše je da i dalje podržavamo FKS, i da kritikujemo za manekenstvo, i ako treba da se opet bukvica očita na treningu...Na kraju sezone, ima ko je odgovoran za rezultate...
Trenirali naše ''zvijezde'' pod zaštitom policije.... od čega i koga vas je strah, smećari jedni!?
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Od nekoliko hiljada navijača na gostovanju, 15 milja u 2 tekme sa Borcem do sakrivanja od navijača na tekmi sa UNIS-om i današnjeg treninga pod nadzorom policije. Bravo idioti.Iceman100 je napisao/la:Trenirali naše ''zvijezde'' pod zaštitom policije.... od čega i koga vas je strah, smećari jedni!?
1946
Jesu li trenirali na pomoćnom danas ili u Vogošći?
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Na glavnom terenu na Koševu je bio trening.hilmo je napisao/la:Jesu li trenirali na pomoćnom danas ili u Vogošći?
1946
na glavnom terenuhilmo je napisao/la:Jesu li trenirali na pomoćnom danas ili u Vogošći?
Trenutno korisnika/ca: plisek, TheTruth34, Vanja8 i 71 gost.