Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
Maxi
-
Kontakt:
Izjava Emira Spahića nakon incidenta:
''Ja sam samo brata branio. Bogom Vam se kunem, ne zanima me kazna, neka me vode u zatvore, neka mi zabrane živjeti, ali brata ću braniti sve dok dišem.
Psovali su mu majku, vrijeđali su mene, kažem, kazna me ne zanima!
Neka se ponovi još nešto ovako, neće biti dobro, hvala."
Spaha beton!

Plavo je srce u meni!
FKŽ 1921 🔵⚪
-
Sheyi
-
Kontakt:
Da li je to zaista njegova izjava ili opet one naše Fb grupe izmišljaju izjave za lajkove?

-
Edvin_Mg
-
Kontakt:
Maxi je napisao/la:Izjava Emira Spahića nakon incidenta:
''Ja sam samo brata branio. Bogom Vam se kunem, ne zanima me kazna, neka me vode u zatvore, neka mi zabrane živjeti, ali brata ću braniti sve dok dišem.
Psovali su mu majku, vrijeđali su mene, kažem, kazna me ne zanima!
Neka se ponovi još nešto ovako, neće biti dobro, hvala."
Spaha beton!

Za mene ispravno 100 %,ebes sve brat je brat
-
Goalgetter
-
Kontakt:
Postao/la Goalgetter » 10 apr 2015, 00:36
Sheyi je napisao/la:Da li je to zaista njegova izjava ili opet one naše Fb grupe izmišljaju izjave za lajkove?

Naravno da je laz.
Izjava od koje se trese cijela EUROPA!!!! Pogledajte sta je rekao Emir Spahic...... i ti fazoni.....

-
Prle89
-
Kontakt:
Šta je čovjek rekao pogrešno? Ljudima kojima je osnovna svrha primjena fizičke snage i teško je o njima kreirati drugu vrstu mišljenja. Ti isti zaštitari kod nas su skloni da traže sukob samo zbog upućenog pogleda koji se dotičnim intelektualnim gromadama nije svidio. Ne branim Emira za ovaj incident ali također smatrati nevinašcima ljude koji ništa drugo u životu ne znaju osim stojati i primjenjivati fizičku silu je krajnje smiješno.
-
samo_lijevo
-
Kontakt:
Postao/la samo_lijevo » 10 apr 2015, 00:41
Feridagic je napisao/la:samo_lijevo je napisao/la:Jasan dokaz koliko smo zglajzali kada se divimo ovim primitivnim postupcima.
"Mi" je preteska rijec, ja bih rekao da se dive uglavnom klinci koji citaju stripove tipa Blek Stena ili Zagor. Drugi tip su kako vidim siledzije kojima naravno smetaju zastitari i policija jer im zabranjuje da maltretiraju slabije. Jos jednom, svaka cast ovim zastitarima, ja ga vala ovoliko ne bi tolerisao taman da mi je rod rodjeni. Sa druge strane ne volim ni one koji su ovo jedva docekali. Spahic je napravio glupost veliku, ali nam jos treba i valjda se ovo nekako sredi.
Sve ti je ovo patetika tipa "nas" pa neka radi sta hoce. Naravno, svi su drugi krivi, to je neizostavno.
Sta bi pisali da je dosao xy i ovako nesto uradio u Zenici ?
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
-
Sheyi
-
Kontakt:
Goalgetter je napisao/la:Sheyi je napisao/la:Da li je to zaista njegova izjava ili opet one naše Fb grupe izmišljaju izjave za lajkove?

Naravno da je laz.
Izjava od koje se trese cijela EUROPA!!!! Pogledajte sta je rekao Emir Spahic...... i ti fazoni.....

Morao sam da Dislike nekoliko stranica, ne mogu više.

Kao što pišeš, te trese se Bosna, Evropa, svijet, te onaj dao izjavu koja je sve šokirala, ovome se niko nije nadao...

-
Sabinho
-
Kontakt:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
-
Evander
-
Kontakt:
Prle89 je napisao/la:
Šta je čovjek rekao pogrešno? Ljudima kojima je osnovna svrha primjena fizičke snage i teško je o njima kreirati drugu vrstu mišljenja. Ti isti zaštitari kod nas su skloni da traže sukob samo zbog upućenog pogleda koji se dotičnim intelektualnim gromadama nije svidio. Ne branim Emira za ovaj incident ali također smatrati nevinašcima ljude koji ništa drugo u životu ne znaju osim stojati i primjenjivati fizičku silu je krajnje smiješno.
Na ovom snikmu ja ne vidim nikakvo nasilje zastitara. Pokusavaju samo stoku obuzdati, dok braca Spahici koliko vidim udaraju i sakama i glavama. Zastitari da su bili i malo agresivni, samljeli bi ih ondje. Ljudi su i vise nego pribrano i profesionalno reagovali. Da li zastitari iti jednog trenutka uzvracaju udarcima ili ih samo pokusavaju umiriti i obuzdati?
Nadam se da ce mladji Spahic radi ovoga malo u hapsanu, pa neka tamo glumi mangupa kad nema zastitu brata i njegovih para. Veselo ce mu biti sa albancima, srbima, crcima, turcima i slicnim.
-
arhimed89
-
Kontakt:
Neprofesionalizam.
Da se ovo desilo negdje u nekakvom lokalu i slicno pa hajd,al na tekmi.
Mogao je nekoga od osoblja iz Bayera zamoliti da rijese taj nesporazum i slicno.
Totalno nepotrebno.
Al et to ne umanjuje njegove dosadasnje zasluge za repku.Niti ga mozemo gledati kroz prizmu jednog dobrog poteza u karijeri nit kroz prizmu jednog loseg poteza.
Brz oporavak.
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..
-
espresso
-
Kontakt:
Mogao bi Emir Spahić nakon ovoga ubrzo u Premijer ligu BiH

-
Sheyi
-
Kontakt:
-
arhimed89
-
Kontakt:
Safet ga tjerao da uci fatihu kuknjava kuknjava

Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..
-
Sabinho
-
Kontakt:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
-
Nerminovic
-
Kontakt:
Postao/la Nerminovic » 10 apr 2015, 01:31
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
-
soccerfan
-
Kontakt:
Prvo zao mi je zbog Spahine povrede. Smatram da nasa odbrana pogotovo u velikim tekmama izgleda dosta bolje i sigurnije sa Spahom. Al Boze moj. Sta je tu je. Povrede su sastavni dio nogometa. Spahi zelim sto brzi oporvak. Da nastavim, ja Spahu strasno postujem kao covjeka pa tek onda kao igraca. Uvijek je tu, uvijek daje 100%. Ide glavom gdje mnogi nogom nebi. Za repku gine. I meni je jedan od omiljenih reprezentativaca i to ce uvijek ostati. Medutim misljenja sam da mu ovaj jucerasnji ispad stvarno nije trebao (ovo "hrvanje" nakon tekme).

Da se mi razumijemo nista protiv Spahe.Ja bih isto misljenje imao i da je u pitanju bilo koji BH reprezentativac ili svjetski poznat nogometas. Halo covjece- 30 i neka ti je godina, zreo covjek, zivis svoj san, radis ono sto volis, svjetski si poznat nogometas i sto tebi treba da gubis svoje zivce i svadas se sa zastitarima? A i ti jarani nisu se mogli ponasati normalno ko i sav ostali svijet na stadionu? Ko da su oni jedini VIP na stadionu. Opet kazem Spahu volim i postujem ko brata, ali jednostavno ovako nesto u karijeri mu ne treba.
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
-
PaskalHens
-
Kontakt:
Postao/la PaskalHens » 10 apr 2015, 02:43
Vazda je i bio papak pun sebe i klošar sa dubrovačkog asfalta. Ovim je samo potvrdio ko je i šta je.
Viva la France, as they say in Rome.