Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
Ma sad će se za diplomatiju pobit svi u drugom u šesnaestercima. 

-
- Kontakt:
Braća Brajan u epizodi "Kako zaigrati ženski tenis".

Maria Kirilenko fan !
SAMO JEDAN KLUB !
SAMO JEDAN GRAD !
peRFection... love 18
SAMO JEDAN KLUB !
SAMO JEDAN GRAD !
peRFection... love 18
@diplomatija nisam znao da si igrao, sad nastupam ja:lol:breskva je napisao/la:Ma sad će se za diplomatiju pobit svi u drugom u šesnaestercima.
OTIŠAO SAM DA PRONAĐEM SEBE, AKO DOĐEM PRIJE NEGO ŠTO SE VRATIM, ZADRŽITE ME!
idu oni do X najmanje nemas brigeadis30 je napisao/la:![]()
ajde Giraldo

bojler je napisao/la:idu oni do X najmanje nemas brigeadis30 je napisao/la:![]()

- DrustveniParazit
- Kontakt:
Auuadis30 je napisao/la:![]()

Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
Yebo me onaj ko mi dade ideju da stavim pare na ovo žuto ****.
- madridista4ever
- Kontakt:
Pa je.bo me svak glup znači ja stavim ona go.vna bryane 1.10 kvota zbog uslova 5 parova u premieru, i pogodi šta oni me samo obore.. ccc pa ovo je nevjerovatno znači, najbolji dubl svih vremena protiv likova koji po prvi put igraju zajedno, i izgube 2:0 pa nek mi neko kaže da nisu namjestili za kladionice mamu im onu istu je.bem

- Citizen-X
- Kontakt:
evo sad gledam - par Gaba i Berankismadridista4ever je napisao/la:Pa je.bo me svak glup znači ja stavim ona go.vna bryane 1.10 kvota zbog uslova 5 parova u premieru, i pogodi šta oni me samo obore.. ccc pa ovo je nevjerovatno znači, najbolji dubl svih vremena protiv likova koji po prvi put igraju zajedno, i izgube 2:0 pa nek mi neko kaže da nisu namjestili za kladionice mamu im onu istu je.bem![]()

nema pravila stari moj štima se samo tako - to što ljudi ne zele da priznaju sami sebi je drugi par cipela.....
al eto danas je najbolje se kladiti na neocekivano - tamo dje se ocekuje poraz odigraj pobjedu i obratno - dje kazu vise golova stavi manje itd itd
....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....
- madridista4ever
- Kontakt:
Još imali 3 set lopte u prvom setu i ovi zaredaju i s prvom set loptom ga osvoje. Pa ti reci pošteni su to sportisti neće oni, itekako namještaju, al ko mi je kriv kad kvotu 1.10 igram...Citizen-X je napisao/la:evo sad gledam - par Gaba i Berankismadridista4ever je napisao/la:Pa je.bo me svak glup znači ja stavim ona go.vna bryane 1.10 kvota zbog uslova 5 parova u premieru, i pogodi šta oni me samo obore.. ccc pa ovo je nevjerovatno znači, najbolji dubl svih vremena protiv likova koji po prvi put igraju zajedno, i izgube 2:0 pa nek mi neko kaže da nisu namjestili za kladionice mamu im onu istu je.bem![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
nema pravila stari moj štima se samo tako - to što ljudi ne zele da priznaju sami sebi je drugi par cipela.....
al eto danas je najbolje se kladiti na neocekivano - tamo dje se ocekuje poraz odigraj pobjedu i obratno - dje kazu vise golova stavi manje itd itd
A za to si drug 100% upravu, samo treba po osjećaju igrati i tako te kontre, pa ako ubodeš ubodeš, barem se ne bih nimalo nervirao ko za piš.ljivu kvotu 1.10..

- Consigliere
- Kontakt:
sve je jasno...

Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
- SteveHeighway
- Kontakt:
Šteta buraz za Milano,mogle su fine pare lećiConsigliere je napisao/la:sve je jasno...![]()

When he had a chance to choose between trophies and loyalty, he picked loyalty. He picked loyalty for one simple reason. He is more then just a football player, he is more then just a human... He is Liverpool Football Club.
Steven Gerrard !
Steven Gerrard !
- QUARTERBACK
- Kontakt:
steve sta cemo za NBA? 

- SteveHeighway
- Kontakt:
Nisam drug nista igrao,razbolio se malo pa nigdje nisam izlazioQUARTERBACK je napisao/la:steve sta cemo za NBA?

When he had a chance to choose between trophies and loyalty, he picked loyalty. He picked loyalty for one simple reason. He is more then just a football player, he is more then just a human... He is Liverpool Football Club.
Steven Gerrard !
Steven Gerrard !
- QUARTERBACK
- Kontakt:
joj ne daj se drug.. i ja sam katastrofa od jucer, nos me uhvatio, grlo, evo pijem cajeve i tablete nake da me ne obori skroz.. e vala ide kako si ti reko, pa makar, yebo ga ledara.. brate i meni ostalo 1.90 na wwinu poslao bih ti da imam bar malo više yebo ga kladionica.. hocemo ih pratiti il cemo spavati? 

- SteveHeighway
- Kontakt:
hvala na podrsci drugQUARTERBACK je napisao/la:joj ne daj se drug.. i ja sam katastrofa od jucer, nos me uhvatio, grlo, evo pijem cajeve i tablete nake da me ne obori skroz.. e vala ide kako si ti reko, pa makar, yebo ga ledara.. brate i meni ostalo 1.90 na wwinu poslao bih ti da imam bar malo više yebo ga kladionica.. hocemo ih pratiti il cemo spavati?

Steven Gerrard !
Steven Gerrard !
- QUARTERBACK
- Kontakt:
eto, jos sam dodao Lillarda over valjda ne sjebe.. 

Imal neko da bi mogao pozajmit na wwin za tiket 

Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.