FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

simon
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la simon » 09 apr 2015, 21:26

Jeli za sutra najavljena neka press konferencija ?
Ti si opet šampion !

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 09 apr 2015, 21:32

Nadam se da cemo sto ranije dobit zvanicne informacije i objasnjenje ovog poteza. Dotad necu nista da prejudiciram...
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

amidzaTan
Kontakt:

Post Postao/la amidzaTan » 09 apr 2015, 21:40

miden je napisao/la:
amidzaTan je napisao/la:Bilbija i Bandovic su znali da nece ostati u Sarajevu i da im se nece produziti ugovor, i o tome sam pisao milion puta i ne trebaju jer nisu kvalitet pored toga sto je Bilbija bezobrazan u najmanju ruku.
Reci za najboljeg asistenta da nije kvalitet je u najmanju ruku bezobrazno. Kad me vec tjeraš da idem u krajnosti i pretjerujem, Bilbija je u ovm trenutku Inijesta za našu veznu liniju. Bezobrazan jeste, ali to ne znaci da nije kvalitet. Kažnjen je zbog nekih drugi stvari, a ne zbog igre.
Ja sam mislio da veceg amatera nema od Bilbije, ali ti si oci moje zalutao u fudbal cim njega poredis sa Inijestom.
Mali plavi u zvijezed dizu Ahmetovica kao nezapamcenog talenta u BiH a mi imamo Radovca koji je nepunu godinu stariji od istog tog malca, koji je bio kapiten mlade reprezentacije, koji ima preko 50 utakmica zvanicnih za Sarajevo, za kojeg se interesuju velikani evropskog fudbala i nadjes se ti da mi velicas Bilbiju kao najboljeg veznjaka nase lige SABANE jedan...

Serem se i na njega i na status koji je objavio na FB, kao da je Safet Susic...

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 09 apr 2015, 21:46

Pored tvrdokorne i ukorijenje prljavstine nasi cistaci obrisase povrsinsku prasinu.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 09 apr 2015, 21:51

Ne volim gledati tako sve crno na cijelu ovu situaciju, treba ostati realan i traziti prave greske a ne svasta nagadjati i pisati ovde. Hilmo fino si to sve napisao, ja bih dodao jos par situacija u slikama, bolje je da svi vide o cemu se radi.
Nazalost nema snimka utakmice pa nemogu vam jos par situacija dodati kako je nam samo ova taktika i igra pogresna bila za ovu utakmicu. Ja kad sam vidio Kovacevica i Berberovica kao dva zadnja, strah me uhvatio! Ta dvojica su nas mogli skupo kostati! Juce smo sretni sto nismo izgubili!

Znaci vec sam vam prvu sliku i priliku za Drinu postavio u prethodnom postu, gdje je sudar Berbe i Kovacevica. Ne zelim komentarisati, dovoljno ste sami vidjeli juce.

Druga prilika za Drinu koja nas je mogla skupo kostati. Velika greska u odbrani. Pogledajte nase igrace gdje stoje. Kovacevic, definitivno ponovo kriv. Ne prati uopste a i ne pokriva igraca Drine koji dolazai na metar ispred Delaca. Inace Kova nas je kostao drugi gol protiv Borca, naravno i Bandovic je tu.
slika

Idemo dalje, jos je prvo poluvrijeme. Velika prilika ponovo za Drinu gdje moze postici gol, al na svu srecu nisu. Ovde cijela odbrana grijesi, pogotov Rustemovic koji se lafo vraca, ali zadnjih 5 metera prestaje pratiti igraca koji upravo prima loptu i puca, na svu srecu samo pored gola.
slika

Sekunda posle, znaci ista situacija. Igrac Drine u dobroj prilici da postigne gol. Rustemovic prestao pratiti igraca. Naravno tu je i Kovacevic koji ostaje izgubljen. Pogledajte samo koliko prostora i rijesenja da zavrsi bolje akciju ima igrac Drine.
slika

Drugo poluvrijeme je to mnogo mnogo bolje izgledao. Ali budimo realni, da je neki drugi klub bio iz prvih 5 ekipa sa tabele, ove navedene prilike bih nas skupo kostale!
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

zlajci
Kontakt:

Post Postao/la zlajci » 09 apr 2015, 21:57

@MCMXLVI
Svaka cast na analizi
tuzlanska Sloboda

miden
Kontakt:

Post Postao/la miden » 09 apr 2015, 21:59

Ja sam mislio da veceg amatera nema od Bilbije, ali ti si oci moje zalutao u fudbal cim njega poredis sa Inijestom.
Mali plavi u zvijezed dizu Ahmetovica kao nezapamcenog talenta u BiH a mi imamo Radovca koji je nepunu godinu stariji od istog tog malca, koji je bio kapiten mlade reprezentacije, koji ima preko 50 utakmica zvanicnih za Sarajevo, za kojeg se interesuju velikani evropskog fudbala i nadjes se ti da mi velicas Bilbiju kao najboljeg veznjaka nase lige SABANE jedan...

Ti da si išta mislio ne bi napisao ovu glupost, jer statistika kaže drugacije. To što si glup i ne kontaš ovaj dio ''Kad me vec tjeraš da idem u krajnosti i pretjerujem'' i šta sam htio reci je tvoj problem. To što ti mali plavi ne izlaze iz usta, pa su ti cak i u ovom postu je samo pokazatelj da imaš kompleks. To što ti svakodnevno visiš na njihovim temama i svađaš se sa njima je još jedan pokazatelj. Oci moje, tako pricaj sa onim ko te tako vaspitao.
Das Ist Walter

sjever
Kontakt:

Post Postao/la sjever » 09 apr 2015, 22:11

Da sačekamo i tu pressicu ako je već spremaju za sutra i da nam se pojasne neke stvari, ovako stanje ostavlja mnogo prostora za špekulacije :evil:
NOVI PRVAK JE SA KOŠEVA !!!

amidzaTan
Kontakt:

Post Postao/la amidzaTan » 09 apr 2015, 22:12

miden je napisao/la:

Ti da si išta mislio ne bi napisao ovu glupost, jer statistika kaže drugacije. To što si glup i ne kontaš ovaj dio ''Kad me vec tjeraš da idem u krajnosti i pretjerujem'' i šta sam htio reci je tvoj problem. To što ti mali plavi ne izlaze iz usta, pa su ti cak i u ovom postu je samo pokazatelj da imaš kompleks. To što ti svakodnevno visiš na njihovim temama i svađaš se sa njima je još jedan pokazatelj. Oci moje, tako pricaj sa onim ko te tako vaspitao.

Mani se Sarajeva i nadji sebi drugu zanimaciju jer ima djece koja ovo citaju i trebala bi nesto i nauciti o Sarajevu a od tebe da Bog da sta pametno da cuju, pogotovo ako mi ispred djece nase koji imaju nevjerovatan talenat stavljas jednog Bilbiju cetnika! A za moje komplekse se ti ne sikiraj, ja sam odrastao u njih kao i uz FK Sarajevo i ovo je meni vise nego dnevna zanimacija kao tebi...

arhimed89
Kontakt:

Post Postao/la arhimed89 » 09 apr 2015, 22:16

Nevalja vam Ibrakovic jer nije doveo dovoljno dobre igrace da pobjedite raspalog Borca,ili rupu od ekipe Drinu :o
Pa Obarska je uzela Drinu u gostima.Koga je to trebao dovesti?Ronalda i Messija da dobijete usranu Drinu ili raspali Borac na Kosevu :kafa:

Problem je kod Mehe i igraca.Ovi igraci koje je doveo Ibrakovic su se hladno nosili s Partizanom a da neku rupu Drinu ne mogu dobiti.Ovi igraci imaju kvalitet da pregaze cijelu ligu ko plitak potok sto su mnogi i ocekivali ali je ocito nesto truhlo medju ekipom i odnosima unutar nje.Kako vas bolan nije sramota prozivati Ibrakovica,jos se neki drznu i Dinu i Kusturicu prozivati a dobili ste igrace i igraci su dobili uslove koje svi ostali u ligi mogu samo sanjati.Pa da je Ibrak doveo 11 panjeva oni moraju biti u stanju pobjediti ove tekme koje su kiksali pogotov na domacem terenu ili raspalu Drinu.

Bojim se da dobar dio navijaca Sarajeva nije bolje ni zasluzio.Ibrak pogrijesio nije doveo dovoljno dobre igrace da se uzimaju neke rupe od ekipa kao sto je Drina :lol:
Trebao je dovesti prvi tim Obarske u Sarajevo posto su oni kvalitetni pa su dobili u gostima tu istu Drinu.Igraci koje je dovelo Sarajevo imaju kapacitet da ovu ligu pregaze kao plitak potok al nesto ne stima a to sigurno nije u upravi ni sportskom direktoru.
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 09 apr 2015, 22:21

sjever je napisao/la:Da sačekamo i tu pressicu ako je već spremaju za sutra i da nam se pojasne neke stvari, ovako stanje ostavlja mnogo prostora za špekulacije :evil:
Ne znam samo šta očekujete pretjerano od te pressice svi, sutra (ako bude press uopšte) slijedi standardno prodavanje magle i ništa se konkrentno neće reči. Sve će se svoditi na izjave kao i do sad tipa, idemo na 3 boda, ništa još nije izgubljeno, nema problema unutar svlačionice i slično. :guz:
1946

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 09 apr 2015, 22:21

sjever je napisao/la:Da sačekamo i tu pressicu ako je već spremaju za sutra i da nam se pojasne neke stvari, ovako stanje ostavlja mnogo prostora za špekulacije :evil:
Ne znam samo šta očekujete pretjerano od te pressice svi, sutra (ako bude press uopšte) slijedi standardno prodavanje magle i ništa se konkrentno neće reči. Sve će se svoditi na izjave kao i do sad tipa, idemo na 3 boda, ništa još nije izgubljeno, nema problema unutar svlačionice i slično. :guz:
1946

Buzdovan
Kontakt:

Post Postao/la Buzdovan » 09 apr 2015, 22:27

Ispravi te me ako grijesim, ovaj amidzaTan zar on nije dobio trajni ban jer smo ustanovili da je Aldin(kako se vec zove taj lik) il je bio neko drugi sa istim nickom. :hmmmmm:
FC Bayern München - Mia San Mia
FK Sarajevo - zauvijek pitar

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 09 apr 2015, 22:28

VelaHavle je napisao/la:
Pitar6785 je napisao/la:Oprostite braco, al FCSARAJEVO volim toliko da nemogu da ne napisem nikad nista. Nadam se da me razumijete VOLIM OVAJ KLUB I U DOBRU I U ZLU..

Posto Sam dobio dosta upozorenja (od brace) da pisem sa dosta gramaticki pogresaka.Pisacu sto manje Iz cistog postovanja prema braci Pitarima I HZ.
Ti možeš pisat' što god želiš, ti si moj brat.

Kvaziintelektualci ne ispravljajte čovjeka.
brate samo piši **** lektore fol pismeni svi al u rcuku :guz:
Sarajevo ljubavi moja!

nukleusmember
Kontakt:

Post Postao/la nukleusmember » 09 apr 2015, 22:30

mogu misliti kako se sada osjechaju glupo ljudi koji su punih usta izgovarali famoznu rechenicu "ibrakadabra postavlja standarde nabija komplexe",kakve li misli sada kolaju medju takvom populacijom?

VVVBK

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 09 apr 2015, 22:32

Bilo bi lijepo da bar ovi što mu govore da ne piše ne prave gramatičke greške u svom pisanju postova.
1946

miden
Kontakt:

Post Postao/la miden » 09 apr 2015, 22:35

amidzaTan je napisao/la:
miden je napisao/la:

Mani se Sarajeva i nadji sebi drugu zanimaciju jer ima djece koja ovo citaju i trebala bi nesto i nauciti o Sarajevu a od tebe da Bog da sta pametno da cuju, pogotovo ako mi ispred djece nase koji imaju nevjerovatan talenat stavljas jednog Bilbiju cetnika! A za moje komplekse se ti ne sikiraj, ja sam odrastao u njih kao i uz FK Sarajevo i ovo je meni vise nego dnevna zanimacija kao tebi...
To što su ti komšije nabile kompleks i nametnuli neko njihovo mišljenje o Bilbiji, nemoj miješati sa tim da Nemanja nema kvalitet. Meni je na prvom mjestu FK Sarajevo, igraci koji se bore i imaju kvalitet ce uvijek imati moju podršku, bez obzira jel ponikao u Sarajevu ili je došao iz nekog drugog kluba. Niko sretniji od mene da u Travniku konacno zaigra Anđušic i pokaže, da nije ništa gori od Okica. Što se tice djece, tvoji postovi dovoljno govore.
Das Ist Walter

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 09 apr 2015, 22:37

aleksandar_veliki je napisao/la:
bordobijeli je napisao/la:aco kad vec branis ibraku i da se ne mjesa u posao trenerima pogledaj snimak intervija s ibrakovicem poslije hagesunda kad je suflirao uscuplicu da mora vise vjerovati igracima koje je on doveo kostiv ,mitrevski i kako ce oni unaprijediti igru ,to je javno govorio mogu misliti sta prica privatno i iza ledja .ja neam licno nista protiv njeg al nista nam dobro nije donio .
Ne branim ja nikog, samo logicno razmisljam, a vjeruj da od vas "obicnih smrtnika", malo sale nije na odmet, znam mnogo vise. Sarajevo nije klub, kao ni ljudi koji ga vode, u kojem jedan covjek, u ovom slucaju Ibrakovic, moze samarati igrace, mijesati se u rad treneru i slicno. Koliko je vama godina. Da li se vi sjecate zbog cega se Kodro zakacio sa Savezom? Pricam o Kodri, covjeku s obrazom i karakterom. Pa zar doista mislite da bi on dozvolio da mu se dovodi igraci bez njegovog znanja, da mu se kroji sastav i slicno. Ne znam za vas, ali meni to ne izgleda kao moguce. Pa Meho ima love moze sve u Sarajevu obljepiti sa istom i on da to trpi. Zar vi mislite da su Kusturica, Selimnovic i ostali toliki papci pa da ih jedan dobojski papak, kako ga nazivate, moze praviti budalom. Ne zna, vi potcijenjujete intelekt tih ljudi. No, to je vec vas problem.

EDIT: Ako je sve to u stanju raditi, mislim odredjivati sastav Mehi, biti njegov sef i na terenu i mimo njega, iz dana u dan se sprdati sa Dinom i Kusturicom, onda mu skidam kapu.
sasvim dovoljno godina imam i od 97 pratim svaki korak FK Sarajeva . ibrakovic ne sastavlja ekipu nije toliko naivan ali mnogo utice na ekipu to sam siguran , on je taj koji dovodi trenere i igrace :!: znam za situaciju kad ga je Husref u klubu napao kako radi protiv njeg i kako zeli da ga smjeni ovo je sto posto tacan info ni s Usšcuplicem nije imao neki extra odnos . sta je to on dobro donio FKS osim stvaranja euforije i demagogije kako smo najbolji .meni taj covjek nije za direktora fk Sarajeva a vi kako hocete a Meho je isto pokazao koliki je autoritet u prvih 11 mu bilo 4 suspendovana pa sto ih je stavio u ekipu ako nemaju discipline .

sjever
Kontakt:

Post Postao/la sjever » 09 apr 2015, 22:41

BitiSrcemVezan je napisao/la:Bilo bi lijepo da bar ovi što mu govore da ne piše ne prave gramatičke greške u svom pisanju postova.
Ako smijem primjetiti avatar ti grmi :clap:
NOVI PRVAK JE SA KOŠEVA !!!

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 09 apr 2015, 22:44

kakav sam kreten sreća što se igra u ponedeljak, inače bih išao u travnik da hebem sebi i ovo malo živaca što mi je ostalo...

jebote da mi je neko reko kad nastade ova zajednička liga da ćemo za 15 godina osvojiti 1 titulu među nekakvim šumskim ekipama ja bi mu se nasmijo u facu... nekakvo prkno široki koji ima 2 i po stanovinka, kamenjar za nas izgleda ko da je barcelona u najmanju ruku

najradije bih opet pokušao sa neodlaskom na tekme, ali to sam probavao već, jednostavno ne ide, samo mi veća vatra bude :?
sjever je napisao/la:
BitiSrcemVezan je napisao/la:Bilo bi lijepo da bar ovi što mu govore da ne piše ne prave gramatičke greške u svom pisanju postova.
Ako smijem primjetiti avatar ti grmi :clap:
ručni rad :mrgreen: još bolje izgleda kad se otvori u punoj rezoluciji, baš sam ga nekako (iskreno haman pa slučajno, čačko bezveze po PS-u i eto) ubo da ima taj neki HD efekat :)
1946

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], Konzerva, stokastoka23, TefalTava i 52 gosta.