FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

momirpeh
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la momirpeh » 09 apr 2015, 20:01

bordobijeli je napisao/la:aco kad vec branis ibraku i da se ne mjesa u posao trenerima pogledaj snimak intervija s ibrakovicem poslije hagesunda kad je suflirao uscuplicu da mora vise vjerovati igracima koje je on doveo kostiv ,mitrevski i kako ce oni unaprijediti igru ,to je javno govorio mogu misliti sta prica privatno i iza ledja .ja neam licno nista protiv njeg al nista nam dobro nije donio .
Ako je Ibrak gurao Kostića i Mitrevskog da igraju kako to da nikako nisu igrali ni kod Uščuplića ni kod Kodre ?

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 09 apr 2015, 20:01

Šućur Allahu, qrac Abdulahu :mrgreen:
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 09 apr 2015, 20:04

Ja ni u jednom postu nisam pisao lose o Ibrakovicu, Kodri a pogotov upravi kao sto ovde neki pojedinci rade to vec od Borca. Ovaj trenutni problem je samo zbog nasih igraca i Mehine taktike, ja ne vidim nista drugo sta bih moglo biti. Braca ovde ne vide i to da nam dusmini samo dolaze i ulje na vatru bacaju. Ono meni sto najvise smeta je to sto su nam veliki mahalci u timu. Problem je sto ih mi imamo previse.
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

edRed
Kontakt:

Post Postao/la edRed » 09 apr 2015, 20:14

Previše dušmana ...
Kako se samo čekalo na upadanje u teren .... SVAKA ČAST HORDE !

slika

poskok86
Kontakt:

Post Postao/la poskok86 » 09 apr 2015, 20:15

hilmo je napisao/la:U ljeto 2013. godine nakon ispadanja od Kukešija desio se strašan rez u ekipi i kolektivna krivica za brukenje se svalila na nekoliko ljudi. I onda su nam bili krivi samo Melunović, Haurdić, Radulović, Šunjevarić i Redžepagić. Slažem se, jesu oni krivi, ali su krivi i Selimović i Musemić i kapiten Džakmić i svi ostali koji su bili tad u klubu, znači svi su krivi.
E zato ne volim selektivno kažnjavanje, ili ako ga bar kažnjavaš uradi to malo diskretnije, ne dizati bespotrebnu hajku zbog nečega što se dešava u svim klubovima u svijetu. Sad ispade da su ova petorica kriva za sipadanje iz kupa, za loše igre u prvih pet kola. Nema ovdje pojedinačne krivice nego kolektivna. Fudbalski klub Sarajevo nije samo Bilbija, Okić, Kallasi, Kovačević, Bandović. On je i Benko, i Delač, i Mihojević, i Radovac pa i Kodro i Ibraković.
Siguran sam da razlozi za suspenziju postoje, ali sam ubjeđen da su oni postojali i ranije, možda ne kod sviju ili ne kod ovih, nego i kod drugih pa se ništa nije desilo. Nego se sad krivica loših rezultata stavlja na leđa ovoj grupi.

Volio bih da svi sačekamo da možda neko od uposlenika kluba objasni razloge za suspenzije, pa ćemo onda o tome.

Još nešto, kad onako mirno razmislim ima logike i to mnogo u ovom što @aleksandar_veliki kaže. Ali fakat ima!
Nego da ima logike,reci da Ibrak upravlja klubom je smijesno. Pa ima li iko u gradu Sarajevu komforniju poziciju od Mehe koji moze sjesti na prvi avion za Spaniju i zaboravit da je ikada i bio ovde. Nema sanse da bi prvi Meho trpio takve stvari i to kome nije jasno taj stvarno ne znam uopste sta ocekuje. Ova situacija ce potrajati malo duze nego sto bilo ko ocekuje al nema nazad usli smo u proces koji trazi mnogo rada truda i odricanja i usputnih sranja kojih ce uvijek biti. Ko to nema zajebancija raznih u svakodnevnom zivotu. Ja bi prvi volio da nemam nikakvih problema nikada al zar je moguc zivot bez toga. Boga mi nije haha nazalost. Hajmo samo probati jednom ili jos samo jednom vjerovati u upravu,ja vjerujem u covjeka koji je plakao od srece na trgu austrije taj dan kada je potpisano sa Tanom,ja sam ga vidio covjek place od srece. I sta treba da mu ne vjerujem. Ako on vjeruje u nesto sto se tice kluba vjerujem i ja.Tacka. I dajem podrsku NJEMU a ne Ibraku il Mehi. Tjerajuci Mehu ili Ibraka seremo se po upravi koja je te ljude angazovala i daje im podrsku i dalje. Ima ko ce sankcionisati i Mehu i Ibraka ako treba. Pa sada citamo nostalgicne komentare o Dzeni,niko se kao ne sjeca nacina na koji je Dzeno otjeran. Pa dajte jel se stvarno crtati neke stvari trebaju.Jel treba da neko opet Dinu ispljuje kao na zapadu onda? To je kao ispravno i taj hrakac vise voli klub od Dine? I cujem komentare po gradu u stilu one ublehe iz BP-a,germanwings a ne TA... i to od pitara haha je*o te ko konzerva sa rokom trajanja. Dominacija ce pricekati jos malo vremena,sa Mehom i Ibrakom il sa nekim drugim nebitno al ce pricekati. To kome nije jasno nek ne dolazi na Haseta bar jos godinu. Zbog sebe. Ili ako vec dodje nek priziva belaje, to nam najbolje ide,tu smo majstori.

amorovski
Kontakt:

Post Postao/la amorovski » 09 apr 2015, 20:21

momirpeh je napisao/la:
bordobijeli je napisao/la:aco kad vec branis ibraku i da se ne mjesa u posao trenerima pogledaj snimak intervija s ibrakovicem poslije hagesunda kad je suflirao uscuplicu da mora vise vjerovati igracima koje je on doveo kostiv ,mitrevski i kako ce oni unaprijediti igru ,to je javno govorio mogu misliti sta prica privatno i iza ledja .ja neam licno nista protiv njeg al nista nam dobro nije donio .
Ako je Ibrak gurao Kostića i Mitrevskog da igraju kako to da nikako nisu igrali ni kod Uščuplića ni kod Kodre ?
Zato što nemaju veze. Ko ih je selektiro? Nije Uščuplić sigurno.

Kad se već dohvatate teme o Alispahiću... Kad sam piso da nam ne trebaju svake godine neki novi igrači koji su tu da dignu formu, mene ste napadali. Tad je bila riječ i o Kelavi. Baš Aco me ubjeđivo da je Alispahić pun pogodak, da je ovo, ono. A šta je dotični pokazo? Dva driblinga, recimo, nisam vidio od njega, a kamo li nešto više. Svaka njemu čast što on dovede Benku, ali ja ne znam koje je ciljano pojačanje nama stiglo. Šef da kaže, treba mi to i to, pa da odluče zajedno koga dovest. A ne ocam, mi 4 golmana imamo, napadača pun qrac, zavisimo od Bokija na lijevom beku jer je Protić katastrofalan igrač. Kaže, među tri najbolja lijeva beka u JSL bio. Ne zanima me šta je bio, zanima me šta je sad.

Al najjači je onaj Benko, kralj, kad napisa ono u fazonu "Kodro nije vidio boljeg lijevog beka od Radoša".

PUNA PODRŠKA KODRI! NE MOGU TRI ŠEFA NE VALJAT, A SD I IGRAČI DA BUDU CVJEĆKE!

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997

obiteljskicovjek
Kontakt:

Post Postao/la obiteljskicovjek » 09 apr 2015, 20:21

Ibrakovic kriv za situaciju u klubu, kriv za taktiku, sastavlja ekipu, dovodi igrace koji nemaju pojma, prodaje utakmice, uzima lovu, ucjenjuje Mehu, yebe svoju milu majku.... Pa jeste li vi normalni ????????????????????????????????

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 09 apr 2015, 20:28

Kad Sam napiso da je ibrakovic mutan, po jedini su me prozivali da Sam ubleha.
Al Ako je za ovo sve kriv ibrakovic a kusta I Dino mu nedadnu Otkaz onda I oni saraduju sa njim.

Igrac moze radit dosta drugi stvari osim loseg igranja da bi bio suspendovan.

Mozda je menadzer bilblin trazio produzenje ugovora I veca primanja. Nasi nisu pristali on poceo psovat dini kusti ONI ga suspendovali.

Kallasi nezna bosanski, al mozda je osamarijo kodra juce posle tekme.

Bandovic husko bibliju da trazi vecu platu itd. Znaci mi neznamo sta je po srijedi I netreba nikoga optuzivat dok ne izade u javnost neko Iz uprave I kaze. Sto je ko suspendovan.

VOLIM SARAJEVO

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 09 apr 2015, 20:34

Brate, fino ti ovo kazem. Nemoj vise pisati molim te...
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

obiteljskicovjek
Kontakt:

Post Postao/la obiteljskicovjek » 09 apr 2015, 20:36

Pitar6785 je napisao/la:Kad Sam napiso da je ibrakovic mutan, po jedini su me prozivali da Sam ubleha.
Al Ako je za ovo sve kriv ibrakovic a kusta I Dino mu nedadnu Otkaz onda I oni saraduju sa njim.

Igrac moze radit dosta drugi stvari osim loseg igranja da bi bio suspendovan.

Mozda je menadzer bilblin trazio produzenje ugovora I veca primanja. Nasi nisu pristali on poceo psovat dini kusti ONI ga suspendovali.

Kallasi nezna bosanski, al mozda je osamarijo kodra juce posle tekme.

Bandovic husko bibliju da trazi vecu platu itd. Znaci mi neznamo sta je po srijedi I netreba nikoga optuzivat dok ne izade u javnost neko Iz uprave I kaze. Sto je ko suspendovan.

VOLIM SARAJEVO
Brate imaj obzira, ovo ipak neko i procita.

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 09 apr 2015, 20:40

Ibrakovic uopste nije kriv,za bilo sta.... cak smatram da je on jedan od najzalsuznijih ljudi za sve ove projekte koji se vode u f.k.Sarajevo,zajedno sa Kusturicom i Selimovicem! budalastine su to da Ibrakovic kroji sastav itd,tim se omalovazava Kodro koji sigurno to ne bi dozvolio,ali eto djecurlija svasta baljezga... da ima gresaka sigurno da ima,jer ko radi taj i grijesi,cinjenica je da smo podcjenili ostale ekipe u ligi i nismo se adekvatno pojacali,ali za to ne smatram krivim Ibrakovica,nego trenera koji je rekao da sa ovom ekipom moze uzeti titulu... u svakom slucaju podrzavam rad uprave,rade sjajan posao,i sigurno ce se rezultati tog rada vidjeti veoma brzo, Sad trebamo zbiti redove,iz ovoga izaci jaci i nadati se da cemo imati malo srece i izboriti Evropu!
Okic i Bilbija,kao i ostali suspendovani igraci nisu trebali ni dolaziti u Sarajevo,karakter i kvalitet tih igraca nije za nas klub,a ovim baljezganjem Bilbija je i pokazao da ne zasluzuje da nosi bordo dres!
Kalasi definitivno nema kvalitet,ne za Sarajevo nego ni za Premier lige BIH,a o evropskim utakmicama je suvisno govoriti...

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 09 apr 2015, 20:49

Oprostite braco, al FCSARAJEVO volim toliko da nemogu da ne napisem nikad nista. Nadam se da me razumijete VOLIM OVAJ KLUB I U DOBRU I U ZLU..

Posto Sam dobio dosta upozorenja (od brace) da pisem sa dosta gramaticki pogresaka.Pisacu sto manje Iz cistog postovanja prema braci Pitarima I HZ.

VelaHavle
Kontakt:

Post Postao/la VelaHavle » 09 apr 2015, 20:55

Pitar6785 je napisao/la:Oprostite braco, al FCSARAJEVO volim toliko da nemogu da ne napisem nikad nista. Nadam se da me razumijete VOLIM OVAJ KLUB I U DOBRU I U ZLU..

Posto Sam dobio dosta upozorenja (od brace) da pisem sa dosta gramaticki pogresaka.Pisacu sto manje Iz cistog postovanja prema braci Pitarima I HZ.
Ti možeš pisat' što god želiš, ti si moj brat.

Kvaziintelektualci ne ispravljajte čovjeka.

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 09 apr 2015, 20:56

bosnas_ je napisao/la:Ibrakovic uopste nije kriv,za bilo sta.... cak smatram da je on jedan od najzalsuznijih ljudi za sve ove projekte koji se vode u f.k.Sarajevo,zajedno sa Kusturicom i Selimovicem! budalastine su to da Ibrakovic kroji sastav itd,tim se omalovazava Kodro koji sigurno to ne bi dozvolio,ali eto djecurlija svasta baljezga... da ima gresaka sigurno da ima,jer ko radi taj i grijesi,cinjenica je da smo podcjenili ostale ekipe u ligi i nismo se adekvatno pojacali,ali za to ne smatram krivim Ibrakovica,nego trenera koji je rekao da sa ovom ekipom moze uzeti titulu... u svakom slucaju podrzavam rad uprave,rade sjajan posao,i sigurno ce se rezultati tog rada vidjeti veoma brzo, Sad trebamo zbiti redove,iz ovoga izaci jaci i nadati se da cemo imati malo srece i izboriti Evropu!
Okic i Bilbija,kao i ostali suspendovani igraci nisu trebali ni dolaziti u Sarajevo,karakter i kvalitet tih igraca nije za nas klub,a ovim baljezganjem Bilbija je i pokazao da ne zasluzuje da nosi bordo dres!
Kalasi definitivno nema kvalitet,ne za Sarajevo nego ni za Premier lige BIH,a o evropskim utakmicama je suvisno govoriti...
Ne treba nikog pojedinačno ni kriviti ni spašavati krivice, samo treba odvojiti sportski dio od administrativnog, mi ovdje pričamo samo o sportskom jer je on zakazao. Svako u ovom lancu (sportski direktor, trener i stručni štab, igrači) snose svoj dio odgovornosti i krivice. Ali gledajmo to hladne glave, svi smo ljudi i griješimo. Iz greške treba naučiti ali meni teško pada to što mi iz svojih grešaka ne učimo.

Neko je razloge lošeg rezultata juče naveo i to da igrači ne trče jedan za drugog, e to može biti razlog nekog narušavanja atmosfere i sinergije unutar tima koju trener mora rješavati. Dalo se to juče primjetiti da kada igrač (Puzigaća) probije po lijevoj strani Okića nema nigdje, traži se negdje a ni on ne zna gdje i onda ide pokušaj centaršuta na koji usamljeni Benko ne može ništa napraviti. Onda s druge strane, Radovac probije po desnoj strani i umjesto da mu se sredina otvori (Bilbija) ili da ima podršku beka, nigdje nikog.... Krene Bilbija nešto kroz sredinu i umjesto da krila otvaraju i razvlače na širinu, oni ostaju iza njega. Raštimani orkestar reklo bi se. Pa onda nema godovora između stopera gdje se desi sudaranje istih :facepalm: Smiješno!

Diskutovat ćemo mi o ovom još mnogo ali svu svoju snagu treba da orenemo prema Travniku i samo zbog ljudi koji su klub stavili na zdrave noge pružimo momcima podršku, bar ovima koji su tu, da probaju odigrati dobru utakmicu. Možda ni remi ne bi bio loš.

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 09 apr 2015, 20:58

:clap: :clap: :clap:
slika

Mirso1197
Kontakt:

Post Postao/la Mirso1197 » 09 apr 2015, 20:59

Pitar6785 je napisao/la:Oprostite braco, al FCSARAJEVO volim toliko da nemogu da ne napisem nikad nista. Nadam se da me razumijete VOLIM OVAJ KLUB I U DOBRU I U ZLU..

Ma brate samo piši pusti ih kraju ;)
nismo na času bosanskog
BOLEST 1946
sarajevo horde bog i čaršija!

breskva
Kontakt:

Post Postao/la breskva » 09 apr 2015, 20:59

Zašto nije utakmica u subotu nego je u ponedeljak? Pomjereno je zbog..?

amidzaTan
Kontakt:

Post Postao/la amidzaTan » 09 apr 2015, 21:01

Bilbija i Bandovic su znali da nece ostati u Sarajevu i da im se nece produziti ugovor, i o tome sam pisao milion puta i ne trebaju jer nisu kvalitet pored toga sto je Bilbija bezobrazan u najmanju ruku.

Okic odlican igrac, ali teski kockar kojeg je davno trebalo kazniti i malo ga prizemljiti...

Kallasi medju dva najbolja igraca u nastavku sezone koji zasluzuje kaznu zbog kasnjanja i glupih izgovora ali ne na ovaj nacin definitivno, vec puno diskretnije i ne izbacivanjem iz prvog tima nebi li se napravila pozicija bogalju Dzemi...

Kovacevic je takodje trebao biti diskretnije kaznjen ako je ovo istina za menadzera, a ne u najgorem mogucem trenutku nebi li se skrenuli pogledi sa pravog problema...

Ibrakovic (smece) se sebi posrao usta sa ovim suspanzijama jer svi znamo odakle dolaze pravi problemi i ko je ustvari taj sto remeti mir u kuci, Berberovic, Puzgaca, Stojcev je takodje zreo bio za suspenzije...

Otjerat treba smrada za kojeg apsolutno niko nema nista lijepo za reci a na zalost to smo sad i mi osjetili na svojoj kozi. Svoje greske pri dovodjenju igraca je pokusao oprati preko ledja Velkoskog, Cimirota, Radovca, jer su svi na pocetku grijali klupu, pa i preko stojceva....

Sto se tice Kodre i njemu bi pokazao put spanije jer nikada on vise ne pohvata konce ove ekipe a izraz njegovog lica u poslijednjoj utakmici sve govori (nemoc)

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 09 apr 2015, 21:05

breskva je napisao/la:Zašto nije utakmica u subotu nego je u ponedeljak? Pomjereno je zbog..?
drugi uskrs :roll:
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

miden
Kontakt:

Post Postao/la miden » 09 apr 2015, 21:17

amidzaTan je napisao/la:Bilbija i Bandovic su znali da nece ostati u Sarajevu i da im se nece produziti ugovor, i o tome sam pisao milion puta i ne trebaju jer nisu kvalitet pored toga sto je Bilbija bezobrazan u najmanju ruku.
Reci za najboljeg asistenta da nije kvalitet je u najmanju ruku bezobrazno. Kad me vec tjeraš da idem u krajnosti i pretjerujem, Bilbija je u ovm trenutku Inijesta za našu veznu liniju. Bezobrazan jeste, ali to ne znaci da nije kvalitet. Kažnjen je zbog nekih drugi stvari, a ne zbog igre.
Das Ist Walter

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: bvsic, Fouzi1, Seipronto i 35 gostiju.