Samir Radovac likes this!Batva je napisao/la:Poceli smo potpisivati ugovore na 2 ili vise godina, napokon, a to me odmah upucuje na cinjenicu da Azmir ostaje jos barem nekoliko godina kod nas jer ne bi se inace upustio u takvo nesto sto nece ispostovati. Samo mi sumnjivo zasto Rijeka nije prepoznala talenat kod njega, izgleda sad imaju para pa kupuju gotov proizvod, nece se bahcu sa njima.
Ne bi bilo prvi put da Husref prepozna talenat kod nekog mladog igraca i forsira ga u nasoj ligi.

,tehniku i brzinu ima ...ne znam za ostale al ja njega vidim za pola godine godinu opet  u Slobodi.
  ,tehniku i brzinu ima ...ne znam za ostale al ja njega vidim za pola godine godinu opet  u Slobodi.
 kad se sjetim onog suta protiv Zrinjskog kad je naletio na povratnu loptu najezim se. od iduce godine ako sve bude islo po planu Mico i njemu slicni nece moci prismrditi prvom timu
 kad se sjetim onog suta protiv Zrinjskog kad je naletio na povratnu loptu najezim se. od iduce godine ako sve bude islo po planu Mico i njemu slicni nece moci prismrditi prvom timu 

najbitnije je imat' trenera koji to zna posložit', dovest' onoliko igrača koliko nam je potrebno, a ne da ih gomilamo samo zato jer možemo
 najbitnije je imat' trenera koji to zna posložit', dovest' onoliko igrača koliko nam je potrebno, a ne da ih gomilamo samo zato jer možemo