Emir Spahić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

SjeverniVjetar

Re: Emir Spahić

Post Postao/la SjeverniVjetar » 09 apr 2015, 19:07

Ovo je, cini mi se, Emirova privatna stvar !?
Stadion Bayera nije javno mjesto, barem dok ne traju utakmice. To sto je uradio, uradio je, na Bayeru je hoce li ga i kako sankcionisati, hoce li biti podignuta krivicna prijava. Ne pravite sapunicu od toga.
Igraci se tuku na trenizima, ko zna sta rade dok ih se ne snima, pustite covjeka, za nas je najvaznije da bude zdrav za utakmicu sa Izraelom.

SafetSajo
Kontakt:

Re: AW: Emir Spahić

Post Postao/la SafetSajo » 09 apr 2015, 19:09

SafetSajo je napisao/la:Prvo Besic davi protivnickog igrača pa Džeko onog cigana dragovića pa Spaha priredio opet jedno šamaranje ahhha igzgleda da smo dobili novi trio fantastiko Ahah malo šale

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Dodajem BRADU koji je sinoć htjeo da proguta sudiju ahahah

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
.....::::::::::::::::iHala Madrid…y nada más::::::::::::::::.....

BeyKopites
Kontakt:

Post Postao/la BeyKopites » 09 apr 2015, 19:09

BeyKopites je napisao/la:A bila bi mnogo bolja da se ranije riješio bubica u glavi, a ne tek u 29 godini kad je napravio iskorak i prešao u Montpellier.A za reprezentaciju je uvijek igrao vrhunski jer je vrhunski štoper, kao i za sve klubove za koje je nastupao.I većinom je iz klubova odlazio ne zbog toga što u klubu nisu bili zadovoljni njegovim igrama, već zbog svog temperamenta i jer je pravio neke loše i ishitrene poteze pa dobijao suspenzije i sl.
E moj Emire :roll:
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 09 apr 2015, 19:11

Ne mogu se nego nasmijati na sve ovo. Skace kao pijevac sam na 10 zastitara, to je hrabro srce naseg kapetana. Ali hebi ga to je i kratak fitilj i cudom se cudim jer nesto ovako od njega vidio nikad nisam. Stari mu je otkacen kad poludi ali to se desava jednom u 10 godina ako popije koju viska. Vrlo su oni mirna obitelj i ovo mi je nesto novo od Emira, ali hebi ga desava se mozda mu je neko od obitelji bio medju oim koji su napadnuti od osiguranja. Ne mogu ovdje vidjeti sta se desava. Ipak neka njega ovo njegovo ludilo mu je uz stetu koju je bez sumnje imao od njega donijelo i beskompromisnost kao karakternu crtu i pravilo ga boljim igracem. Nadam se da nije pretjerao i da ga nece kostati posla a i ako se nesto tako desi naci ce on vec sebi tim za godinu dvije koliko ce mu karijera jos trajati. Dinamo ili Sarajevo mogao bi neko dobiti vrsnog stopera u slucaju loseg razvoja situacije sa Bayerom. Neka samo Emir jos igra i pomogne nam da se plasiramo na EP.

Motokultivator
Kontakt:

Post Postao/la Motokultivator » 09 apr 2015, 19:12

Moze mu se...

Spahić zbog parkinga gušio glasnogovornika Bayera

:kafa:
You can take forum away from Ahmo.
But you can never take Ahmo away from forum.

x

Fk_zeljo_1921
Kontakt:

Post Postao/la Fk_zeljo_1921 » 09 apr 2015, 19:14

Poprilicno je glup nas Emir, kad se sve sagleda
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan

klma1
Kontakt:

Post Postao/la klma1 » 09 apr 2015, 19:15

dubrovnik je napisao/la: Dinamo ili Sarajevo mogao bi neko dobiti vrsnog stopera u slucaju loseg razvoja situacije sa Bayerom. Neka samo Emir jos igra i pomogne nam da se plasiramo na EP.
Cini mi se da ovo sto je napravio uz povredu znaci kraj njegove karijere u Bayeru...Možeš biti dobar koliko hoćeš ali ovo je kap koja je prelila čašu
& $ ?

povratakotpisanih
Kontakt:

Post Postao/la povratakotpisanih » 09 apr 2015, 19:15

Ovo je samo još jedan dokaz da su kod naših fudbalera u repci a ne samo Spahe, najveći faktor nediscipline članovi porodice i "prijatelji" koje oni vuku sa sobom kako po tekmama klubova u kojima igraju tako i tekmama za repku. To smo već vidjeli bezbroj puta kod velikog broja naših igrača.

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 09 apr 2015, 19:17

Nemoj te biti smijensi...pred njegovim ocima mu poceli udarati prijatelje i treba covjek da stoji? :roll:
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

Motokultivator
Kontakt:

Post Postao/la Motokultivator » 09 apr 2015, 19:17

Nerminovic je napisao/la:Nemoj te biti smijensi...pred njegovim ocima mu poceli udarati prijatelje i treba covjek da stoji? :roll:

x

Madridista18
Kontakt:

Post Postao/la Madridista18 » 09 apr 2015, 19:17

SjeverniVjetar je napisao/la:Ovo je, cini mi se, Emirova privatna stvar !?
Stadion Bayera nije javno mjesto, barem dok ne traju utakmice. To sto je uradio, uradio je, na Bayeru je hoce li ga i kako sankcionisati, hoce li biti podignuta krivicna prijava. Ne pravite sapunicu od toga.
Igraci se tuku na trenizima, ko zna sta rade dok ih se ne snima, pustite covjeka, za nas je najvaznije da bude zdrav za utakmicu sa Izraelom.
Jaka ti je logika, zamisli da sad Messi siluje neku curu.Kakav bi bio stav Barse prema tome jer je nije karao na Camp Nou

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 09 apr 2015, 19:17

Ako sam dobro vidio NJEGOVI prijatelji su poceli udarati zastitare, a ne obratno.
Celik!3,2,2.

Rusilac
Kontakt:

Post Postao/la Rusilac » 09 apr 2015, 19:24

Izgleda da je onaj u krznenoj kapuljaci Spahin najmladji brat Alen.
Nema profesionalizma kad branis brata ili prijatelja,ili jesi ili nisi.

Spaha,naklon do poda.

Blagoje
Kontakt:

Post Postao/la Blagoje » 09 apr 2015, 19:24

Primitivno govedo. Odstranit iz reprezentacije.
Katastar.ba - 2174, 2175, 2176, 2177.

Nastavice se...

SGD53
Kontakt:

Post Postao/la SGD53 » 09 apr 2015, 19:25

I vi stvarno mislite da će radi ovog završiti karijeru u Bayeru ?

Svakako da mu je ovo mrlja na karijeri, ali nije ni prvi ni zadnji koji je napravio sranje samo što neki to rade konstantno pa im se uklapa u karakter a neki planu povremeno k'o Spaha...
Predobar je on igrač da bi ga ovo koštalo karijere uostalom na terenu je predobar i na kraju krajeva da je krkan jest ali je naš krkan i zato ga volim :)
1953, 1971, 1973, 1976, 1977, 1978, 1989, 1990

adal
Kontakt:

Post Postao/la adal » 09 apr 2015, 19:31

Spaha i ja bi isto uradio!!!
Prvo sam reko Zeljo pa tek onda Mati !!!!

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 09 apr 2015, 19:32

AllGunsBlazing je napisao/la:Ako sam dobro vidio NJEGOVI prijatelji su poceli udarati zastitare, a ne obratno.
Došlo je do fizičkog sukoba, policija je intervenisala, Emir se našao u svemu tome, a nije jasno da li je bio sudionik.
To je sve što se zna.

Inače, sinoć bio odličan, jedan od najboljih na terenu.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

Motokultivator
Kontakt:

Post Postao/la Motokultivator » 09 apr 2015, 19:33

SGD53 je napisao/la:I vi stvarno mislite da će radi ovog završiti karijeru u Bayeru ?

Svakako da mu je ovo mrlja na karijeri, ali nije ni prvi ni zadnji koji je napravio sranje samo što neki to rade konstantno pa im se uklapa u karakter a neki planu povremeno k'o Spaha...
Predobar je on igrač da bi ga ovo koštalo karijere uostalom na terenu je predobar i na kraju krajeva da je krkan jest ali je naš krkan i zato ga volim :)
Krkan zato sto brani brata i prijatelje :hmmmmm: :kafa:

Naravno neki bi guzove prodali za par hiljada eura :kafa:
Emir neda na svoje...dokazao :kafa: karijeru i miliona ima...
Sada neka izmisljaju novog stopera Hadzic Panelku, Sunjica, Vranjes.....
Zadnja izmjena: Motokultivator, dana/u 09 apr 2015, 19:35, ukupno mijenjano 1 put.

x

SjeverniVjetar

Post Postao/la SjeverniVjetar » 09 apr 2015, 19:34

Madridista18 je napisao/la:
SjeverniVjetar je napisao/la:Ovo je, cini mi se, Emirova privatna stvar !?
Jaka ti je logika, zamisli da sad Messi siluje neku curu.Kakav bi bio stav Barse prema tome jer je nije karao na Camp Nou
Pa nije Spahic silovao curu , ali Messi neki dan umalo ne zgazi navijace. :lol: A i to se desavalo, da siluju curu, da pretuku crnca (Boyer Woodgate ), da se pijani potuku u diskotekama, napali policajce, bezbroj puta i ko zna sta sve...za to postoje nadlezne institucije, kako sudske, tako i klupske, pa neka procijene ko je koliko kriv i presude.
Eto mi smo sada dusebriznici, kao obrukao nas Spaha :roll: Sta se smeca nagledamo svake sedmice po stadionima, tuca, upadanja na teren, napada na igrace, sudije...
Meni je bitno da je odigrao savrsenu tekmu protiv Bayerna, a sta se poslije desavalo je njegova privatna stvar, sve dok se ne utvrdi da je kriv i dok reprezentacija ne bude ispastala.

baglama
Kontakt:

Post Postao/la baglama » 09 apr 2015, 19:35

dubrovnik je napisao/la:Ne mogu se nego nasmijati na sve ovo. Skace kao pijevac sam na 10 zastitara, to je hrabro srce naseg kapetana. Ali hebi ga to je i kratak fitilj i cudom se cudim jer nesto ovako od njega vidio nikad nisam. Stari mu je otkacen kad poludi ali to se desava jednom u 10 godina ako popije koju viska. Vrlo su oni mirna obitelj i ovo mi je nesto novo od Emira, ali hebi ga desava se mozda mu je neko od obitelji bio medju oim koji su napadnuti od osiguranja. Ne mogu ovdje vidjeti sta se desava. Ipak neka njega ovo njegovo ludilo mu je uz stetu koju je bez sumnje imao od njega donijelo i beskompromisnost kao karakternu crtu i pravilo ga boljim igracem. Nadam se da nije pretjerao i da ga nece kostati posla a i ako se nesto tako desi naci ce on vec sebi tim za godinu dvije koliko ce mu karijera jos trajati. Dinamo ili Sarajevo mogao bi neko dobiti vrsnog stopera u slucaju loseg razvoja situacije sa Bayerom. Neka samo Emir jos igra i pomogne nam da se plasiramo na EP.
spaha je povuko na dajidze...kazu da su bili glavne kavgadzije u gacku, laki na cakiji

spaha ce lako naci klub ako ga odbace, mamic bi dosao pjeske po njegov potpis (ako se nije usrto sad) mada ne znam zasto bi..ovo u video nije nista posebno

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, HariTz i 18 gostiju.