Emir Spahić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
Re: Emir Spahić
Ovo je, cini mi se, Emirova privatna stvar !?
Stadion Bayera nije javno mjesto, barem dok ne traju utakmice. To sto je uradio, uradio je, na Bayeru je hoce li ga i kako sankcionisati, hoce li biti podignuta krivicna prijava. Ne pravite sapunicu od toga.
Igraci se tuku na trenizima, ko zna sta rade dok ih se ne snima, pustite covjeka, za nas je najvaznije da bude zdrav za utakmicu sa Izraelom.
Stadion Bayera nije javno mjesto, barem dok ne traju utakmice. To sto je uradio, uradio je, na Bayeru je hoce li ga i kako sankcionisati, hoce li biti podignuta krivicna prijava. Ne pravite sapunicu od toga.
Igraci se tuku na trenizima, ko zna sta rade dok ih se ne snima, pustite covjeka, za nas je najvaznije da bude zdrav za utakmicu sa Izraelom.
Re: AW: Emir Spahić
Dodajem BRADU koji je sinoć htjeo da proguta sudiju ahahahSafetSajo je napisao/la:Prvo Besic davi protivnickog igrača pa Džeko onog cigana dragovića pa Spaha priredio opet jedno šamaranje ahhha igzgleda da smo dobili novi trio fantastiko Ahah malo šale
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
.....::::::::::::::::iHala Madrid…y nada más::::::::::::::::.....
- BeyKopites
- Kontakt:
E moj EmireBeyKopites je napisao/la:A bila bi mnogo bolja da se ranije riješio bubica u glavi, a ne tek u 29 godini kad je napravio iskorak i prešao u Montpellier.A za reprezentaciju je uvijek igrao vrhunski jer je vrhunski štoper, kao i za sve klubove za koje je nastupao.I većinom je iz klubova odlazio ne zbog toga što u klubu nisu bili zadovoljni njegovim igrama, već zbog svog temperamenta i jer je pravio neke loše i ishitrene poteze pa dobijao suspenzije i sl.

"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
Ne mogu se nego nasmijati na sve ovo. Skace kao pijevac sam na 10 zastitara, to je hrabro srce naseg kapetana. Ali hebi ga to je i kratak fitilj i cudom se cudim jer nesto ovako od njega vidio nikad nisam. Stari mu je otkacen kad poludi ali to se desava jednom u 10 godina ako popije koju viska. Vrlo su oni mirna obitelj i ovo mi je nesto novo od Emira, ali hebi ga desava se mozda mu je neko od obitelji bio medju oim koji su napadnuti od osiguranja. Ne mogu ovdje vidjeti sta se desava. Ipak neka njega ovo njegovo ludilo mu je uz stetu koju je bez sumnje imao od njega donijelo i beskompromisnost kao karakternu crtu i pravilo ga boljim igracem. Nadam se da nije pretjerao i da ga nece kostati posla a i ako se nesto tako desi naci ce on vec sebi tim za godinu dvije koliko ce mu karijera jos trajati. Dinamo ili Sarajevo mogao bi neko dobiti vrsnog stopera u slucaju loseg razvoja situacije sa Bayerom. Neka samo Emir jos igra i pomogne nam da se plasiramo na EP.
- Motokultivator
- Kontakt:
Moze mu se...

Spahić zbog parkinga gušio glasnogovornika Bayera

You can take forum away from Ahmo.
But you can never take Ahmo away from forum.
:kafa:
x
x
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Poprilicno je glup nas Emir, kad se sve sagleda
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
Cini mi se da ovo sto je napravio uz povredu znaci kraj njegove karijere u Bayeru...Možeš biti dobar koliko hoćeš ali ovo je kap koja je prelila čašudubrovnik je napisao/la: Dinamo ili Sarajevo mogao bi neko dobiti vrsnog stopera u slucaju loseg razvoja situacije sa Bayerom. Neka samo Emir jos igra i pomogne nam da se plasiramo na EP.
& $ ?
- povratakotpisanih
- Kontakt:
Ovo je samo još jedan dokaz da su kod naših fudbalera u repci a ne samo Spahe, najveći faktor nediscipline članovi porodice i "prijatelji" koje oni vuku sa sobom kako po tekmama klubova u kojima igraju tako i tekmama za repku. To smo već vidjeli bezbroj puta kod velikog broja naših igrača.
- Nerminovic
- Kontakt:
Nemoj te biti smijensi...pred njegovim ocima mu poceli udarati prijatelje i treba covjek da stoji? 

Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
- Motokultivator
- Kontakt:
Nerminovic je napisao/la:Nemoj te biti smijensi...pred njegovim ocima mu poceli udarati prijatelje i treba covjek da stoji?

x
x
-
- Kontakt:
Jaka ti je logika, zamisli da sad Messi siluje neku curu.Kakav bi bio stav Barse prema tome jer je nije karao na Camp NouSjeverniVjetar je napisao/la:Ovo je, cini mi se, Emirova privatna stvar !?
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Ako sam dobro vidio NJEGOVI prijatelji su poceli udarati zastitare, a ne obratno.
Celik!3,2,2.
Izgleda da je onaj u krznenoj kapuljaci Spahin najmladji brat Alen.
Nema profesionalizma kad branis brata ili prijatelja,ili jesi ili nisi.
Spaha,naklon do poda.
Nema profesionalizma kad branis brata ili prijatelja,ili jesi ili nisi.
Spaha,naklon do poda.
Primitivno govedo. Odstranit iz reprezentacije.
Katastar.ba - 2174, 2175, 2176, 2177.
Nastavice se...
Nastavice se...
I vi stvarno mislite da će radi ovog završiti karijeru u Bayeru ?
Svakako da mu je ovo mrlja na karijeri, ali nije ni prvi ni zadnji koji je napravio sranje samo što neki to rade konstantno pa im se uklapa u karakter a neki planu povremeno k'o Spaha...
Predobar je on igrač da bi ga ovo koštalo karijere uostalom na terenu je predobar i na kraju krajeva da je krkan jest ali je naš krkan i zato ga volim
Svakako da mu je ovo mrlja na karijeri, ali nije ni prvi ni zadnji koji je napravio sranje samo što neki to rade konstantno pa im se uklapa u karakter a neki planu povremeno k'o Spaha...
Predobar je on igrač da bi ga ovo koštalo karijere uostalom na terenu je predobar i na kraju krajeva da je krkan jest ali je naš krkan i zato ga volim

1953, 1971, 1973, 1976, 1977, 1978, 1989, 1990
Došlo je do fizičkog sukoba, policija je intervenisala, Emir se našao u svemu tome, a nije jasno da li je bio sudionik.AllGunsBlazing je napisao/la:Ako sam dobro vidio NJEGOVI prijatelji su poceli udarati zastitare, a ne obratno.
To je sve što se zna.
Inače, sinoć bio odličan, jedan od najboljih na terenu.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
- Motokultivator
- Kontakt:
Krkan zato sto brani brata i prijateljeSGD53 je napisao/la:I vi stvarno mislite da će radi ovog završiti karijeru u Bayeru ?

Naravno neki bi guzove prodali za par hiljada eura

Emir neda na svoje...dokazao

Sada neka izmisljaju novog stopera Hadzic Panelku, Sunjica, Vranjes.....
Zadnja izmjena: Motokultivator, dana/u 09 apr 2015, 19:35, ukupno mijenjano 1 put.
x
x
-
Pa nije Spahic silovao curu , ali Messi neki dan umalo ne zgazi navijace.Madridista18 je napisao/la:Jaka ti je logika, zamisli da sad Messi siluje neku curu.Kakav bi bio stav Barse prema tome jer je nije karao na Camp NouSjeverniVjetar je napisao/la:Ovo je, cini mi se, Emirova privatna stvar !?

Eto mi smo sada dusebriznici, kao obrukao nas Spaha

Meni je bitno da je odigrao savrsenu tekmu protiv Bayerna, a sta se poslije desavalo je njegova privatna stvar, sve dok se ne utvrdi da je kriv i dok reprezentacija ne bude ispastala.
spaha je povuko na dajidze...kazu da su bili glavne kavgadzije u gacku, laki na cakijidubrovnik je napisao/la:Ne mogu se nego nasmijati na sve ovo. Skace kao pijevac sam na 10 zastitara, to je hrabro srce naseg kapetana. Ali hebi ga to je i kratak fitilj i cudom se cudim jer nesto ovako od njega vidio nikad nisam. Stari mu je otkacen kad poludi ali to se desava jednom u 10 godina ako popije koju viska. Vrlo su oni mirna obitelj i ovo mi je nesto novo od Emira, ali hebi ga desava se mozda mu je neko od obitelji bio medju oim koji su napadnuti od osiguranja. Ne mogu ovdje vidjeti sta se desava. Ipak neka njega ovo njegovo ludilo mu je uz stetu koju je bez sumnje imao od njega donijelo i beskompromisnost kao karakternu crtu i pravilo ga boljim igracem. Nadam se da nije pretjerao i da ga nece kostati posla a i ako se nesto tako desi naci ce on vec sebi tim za godinu dvije koliko ce mu karijera jos trajati. Dinamo ili Sarajevo mogao bi neko dobiti vrsnog stopera u slucaju loseg razvoja situacije sa Bayerom. Neka samo Emir jos igra i pomogne nam da se plasiramo na EP.
spaha ce lako naci klub ako ga odbace, mamic bi dosao pjeske po njegov potpis (ako se nije usrto sad) mada ne znam zasto bi..ovo u video nije nista posebno
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, HariTz i 18 gostiju.