FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Minjore
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Minjore » 09 apr 2015, 15:02

Haj ti budi pametan u svemu ovome. Da je Nedu ubacio a ne Vareu, 90% bi rekli sto ubacuje ovu krampu a ne majstora Vareu.. Utakmica je i zvanicno u Subotu u 16:30h.. Svi na Grbavicu, moramo dati podrsku momcima..
P.S. Ako govorite da treba istrpiti Baju,Memiju,Dadu,Amira zbog njihovih godina onda tu dodajte i Uzelca, nije on puno stariji od njih ;)
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 09 apr 2015, 15:08

po postavci, lošem terenu i činjenici da smo bili prisiljeni da nabijamo loptu, logičnije je bilo da ubaci nedu. a imao je i još jednu izmjenu, mogao je obojicu. ali ne može oda pogoditi umjesto varee, a ono je razumno očekivati da pogodi svaki fudbaler. znači usprkos lošoj igri stvorili smo zicer za pobjedu, ali šta ćeš, fuli ga i ronaldo...ne bi ja vareu tjerao zbog promašaja, nego zbog odnosa.

a da je pogodio isti bi sad ovdje odu dizali u nebesa.

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 09 apr 2015, 15:11

super je napisao/la:evo me,da pojasnim situaciju oko generalnog sponzora na njihov zahtjev da nam budu sponzori se uslo u pregovore i dogovorilo se,trebalo se potpisati ovih dana al jos nije sad dal je u pitanju biranje datuma koji odgovara ljudima iz banke znat cu ovih dana pa vam se javim,druga stvar je da jedan veliki potencijalni ulagac je najavio dolazak na sastanak sa nasom upravom koji bi se trebao odrzati oko 23 ovog mjeseca...uglavnom tu sam i javim vam se cim ja sta saznam...pozz
Dugo te nije bilo, barem nesto pozitivno nakon ovog nesretnog remija. ;)

Da li je NLB Banka taj generalni ili standarni sponzor, ili ti pises da ce neka druga banka biti generalni ? Posto je sa ovim iz NLB vec nesto potpisano.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

dimitrijevic
Kontakt:

Post Postao/la dimitrijevic » 09 apr 2015, 15:12

super je napisao/la:evo me,da pojasnim situaciju oko generalnog sponzora na njihov zahtjev da nam budu sponzori se uslo u pregovore i dogovorilo se,trebalo se potpisati ovih dana al jos nije sad dal je u pitanju biranje datuma koji odgovara ljudima iz banke znat cu ovih dana pa vam se javim,druga stvar je da jedan veliki potencijalni ulagac je najavio dolazak na sastanak sa nasom upravom koji bi se trebao odrzati oko 23 ovog mjeseca...uglavnom tu sam i javim vam se cim ja sta saznam...pozz
Ovo je ono puno vaznije, a za evropu se ne sekiram :cool: Svi u subotu na Zelju !
8.5.1947
"Željo je doveden do propasti, a prelazak u genocidnu i režimsku tvorevinu FK Torpedo kasnije nazvanu po glavnom gradu BiH izričito je odbio Josip "Joško" Domorocki. "

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 09 apr 2015, 15:40

Elegant je napisao/la:
Dugo te nije bilo, barem nesto pozitivno nakon ovog nesretnog remija. ;)

Da li je NLB Banka taj generalni ili standarni sponzor, ili ti pises da ce neka druga banka biti generalni ? Posto je sa ovim iz NLB vec nesto potpisano.
Ne,ne, nije NLB, druga je banka u pitanju. NLB je nesto kao standardni, jedan u nizu malih sponzora .
No najbitnije u svemu ovome je da se radi u klubu, a mi trebamo biti strpljivi jer se ne treba ocekivati odmah sve i svasta. Nasa prica je komplikovana, mnogo komplikovanija od price kod komsija. Specificni smo i da bi ovo uspjelo treba se puno raditi, mnoge stvari izdefinisati, mnogo se treba pregovarati. Generalni sponzor je posebna prica i nema veze sa pricom o ulaganjima i promjenom statuta. To je cisto generalni sponzor. To trebamo odvojiti u nasim glavama. Tu se pregovara sa firmom, u ovom slucaju sa jednom bankom, i to je reklama za firmu, Zeljo bi ih nosio na dresovima, vjerovatno jos neki vidovi saradnje i kapala bi neka lova na godisnjem nivou. Da se zna i to da se po nekom zakonskom osnovu tacno zna koliko se na godisnjem nivou generalni sponzor moze ispruziti prema klubu. Bar je tako ranije bilo, mislim da je i sada ista situacija.
Mozda se generalni sponzor uganja ovako nabrzinu, ali generalno gledajuci mnogo vremena treba da bi se ona druga ideja o statutu provela i da se to zarola. Pitari su, kao mnogo laksa varijanta morali da rade maksimalno i dvije godine da bi im se poklopilo da nadju nekoga. Mi smo mnogo komplikovaniji od njih i sa posebnim zahtjevima. Trebamo biti strpljivi po svakom pitanju, a ako se radi, onda ce se i uraditi nesto. Bitno je da u svakom trenutku znamo gdje smo i sta smo. Polako i sigurno, korak po korak.
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 09 apr 2015, 15:42

nije NLB generalni sponzor (ustvari, nije još uvijek niko :zviz: ) uletili su nešto malo, "standardno" i nama i sarajevu.

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 09 apr 2015, 15:49

Generalni sponozor je dosta vise novca sto je najvaznije, dok su standarni sponzori manje svote.

Ja se nadam da ce plan "dvije firme" jedna za klub, druga za infrastrukturu da bude efektan.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 09 apr 2015, 16:07

Cisto da prekinemo ovu rapsravu a i ne mogu da citam o tome polemike kad znam da nema nista od toga.Za sada nema nista od generalnog sponzora.Izvor iz prve ruke :(
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

ennis
Kontakt:

Post Postao/la ennis » 09 apr 2015, 16:15

pile87 je napisao/la:Cisto da prekinemo ovu rapsravu a i ne mogu da citam o tome polemike kad znam da nema nista od toga.Za sada nema nista od generalnog sponzora.Izvor iz prve ruke :(
Nisam upucen ali mislim da je ovo tacno,da je nesto dogovoreno rijesilo bi se u reprezentativnoj pauzi kada je kruzila nezvanicna prica. Ovako izgleda da je stvarno prica propala.
Treba se posvetiti ekipi omoguciti im sve sto je potrebno kako bi se sezona na pravi nacin privela kraju,a onda na pauzi svim silama Uprava da se okrene sponzoru i trazenju potencijalnih investitora.
SLOBODA NAVIJAČIMA

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 09 apr 2015, 16:23

@super :clap: :clap:
BUDI ŽELJO !!!

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 09 apr 2015, 16:32

ennis je napisao/la:
pile87 je napisao/la:Cisto da prekinemo ovu rapsravu a i ne mogu da citam o tome polemike kad znam da nema nista od toga.Za sada nema nista od generalnog sponzora.Izvor iz prve ruke :(
Nisam upucen ali mislim da je ovo tacno,da je nesto dogovoreno rijesilo bi se u reprezentativnoj pauzi kada je kruzila nezvanicna prica. Ovako izgleda da je stvarno prica propala.
Treba se posvetiti ekipi omoguciti im sve sto je potrebno kako bi se sezona na pravi nacin privela kraju,a onda na pauzi svim silama Uprava da se okrene sponzoru i trazenju potencijalnih investitora.
Nije nista propalo varijantise se dosta toga kao sto je super rekao samo je sve jos daleko od realizacije. I NE TREBA ZURITI treba mudro postupiti jer i ja sam cuo ovo sto super spominje da bi trebalo biti pregovora sa nekim velikim investigorom krajem mjeseca.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

MrRiccoli
Kontakt:

Post Postao/la MrRiccoli » 09 apr 2015, 17:24

ma mislim da bi nam svima najbolje bilo da se fokusiramo na ekipu i da pruzimo sto bolju podrsku za sto bolji plasman da li ce to biti drugo ili trece mjesto pa na kraju krajeva ako siroki ili zrinjski uzmu kup onda i cetvrto. Zatim se posvetiti sastavu i evropskim utakmicama da dodjemo sto dalje makar do treceg pretkola, a nece biti lako al kad znamo da je to 1.250.000 KM onda je to ogromno, a za to vrijeme nek uprava radi svoj posao sa ovolikim novcem trenutnu ekipu bi mogli dobro pojačati i biti sigurni za plate. A sto se tice generalnog i ovo oko dvije firme to nek se bavi uprava ovo je ono na sta mi mozemo imati uticaj... U SUBOTU SVI NA GRBAVICU
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM

Minjore
Kontakt:

Post Postao/la Minjore » 09 apr 2015, 17:51

Nije bitno oce li biti generalnog trenutno, vise je bitno kolko ce nas U subotu. Ne smije ispod 3000. Pokazimo da smo jaci od svega. Mi smo Zeljini Zeljo je nas !!
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987

jovanmaksimovic
Kontakt:

Post Postao/la jovanmaksimovic » 09 apr 2015, 17:51

treba mi jedna informacija. Koji broj nosi Uzelac na ledjima? :)
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL

zeljeznicar1
Kontakt:

Post Postao/la zeljeznicar1 » 09 apr 2015, 17:53

jovanmaksimovic je napisao/la:treba mi jedna informacija. Koji broj nosi Uzelac na ledjima? :)
Ja mislim da je 14.
Ljubavi što te rodi, klasa radnička! 1921!

jovanmaksimovic
Kontakt:

Post Postao/la jovanmaksimovic » 09 apr 2015, 17:54

zeljeznicar1 je napisao/la:
jovanmaksimovic je napisao/la:treba mi jedna informacija. Koji broj nosi Uzelac na ledjima? :)
Ja mislim da je 14.
aha, hvala... mislio sam da je Fejzic uzeo sebi taj broj :D
FOR PAUL

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 09 apr 2015, 18:20

jovanmaksimovic je napisao/la:
zeljeznicar1 je napisao/la:
Ja mislim da je 14.
aha, hvala... mislio sam da je Fejzic uzeo sebi taj broj :D
kako ce Fejzic uzeti taj broj kad covjek nema nikakve veze sa nasim timom ?

jovanmaksimovic
Kontakt:

Post Postao/la jovanmaksimovic » 09 apr 2015, 18:56

arelinho je napisao/la:kako ce Fejzic uzeti taj broj kad covjek nema nikakve veze sa nasim timom ?
provalih sad... kod mene jos uvijek bio na listi hahaha... :roll:
FOR PAUL

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 09 apr 2015, 19:51

ennis je napisao/la:
Ne treba dizati stvari u nebesa.

Ako nasi sjednu sa nekim, ne znaci ta ce taj netko odmah biti generalni.

Tako, polako.
Bit ce jos mnogo razgovora ulagacima. Ne kaze se dzaba, potencijalnim!

rodom s Mejtaša
Kontakt:

Post Postao/la rodom s Mejtaša » 10 apr 2015, 00:15

Pile, Super ili bilo ko ko zna, šta je sa parama od Mersina? Niko ih više i ne spominje, a bilo kao sve dogovreno.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.