P.S. Ako govorite da treba istrpiti Baju,Memiju,Dadu,Amira zbog njihovih godina onda tu dodajte i Uzelca, nije on puno stariji od njih

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Dugo te nije bilo, barem nesto pozitivno nakon ovog nesretnog remija.super je napisao/la:evo me,da pojasnim situaciju oko generalnog sponzora na njihov zahtjev da nam budu sponzori se uslo u pregovore i dogovorilo se,trebalo se potpisati ovih dana al jos nije sad dal je u pitanju biranje datuma koji odgovara ljudima iz banke znat cu ovih dana pa vam se javim,druga stvar je da jedan veliki potencijalni ulagac je najavio dolazak na sastanak sa nasom upravom koji bi se trebao odrzati oko 23 ovog mjeseca...uglavnom tu sam i javim vam se cim ja sta saznam...pozz
Ovo je ono puno vaznije, a za evropu se ne sekiramsuper je napisao/la:evo me,da pojasnim situaciju oko generalnog sponzora na njihov zahtjev da nam budu sponzori se uslo u pregovore i dogovorilo se,trebalo se potpisati ovih dana al jos nije sad dal je u pitanju biranje datuma koji odgovara ljudima iz banke znat cu ovih dana pa vam se javim,druga stvar je da jedan veliki potencijalni ulagac je najavio dolazak na sastanak sa nasom upravom koji bi se trebao odrzati oko 23 ovog mjeseca...uglavnom tu sam i javim vam se cim ja sta saznam...pozz
Ne,ne, nije NLB, druga je banka u pitanju. NLB je nesto kao standardni, jedan u nizu malih sponzora .Elegant je napisao/la:Dugo te nije bilo, barem nesto pozitivno nakon ovog nesretnog remija.super je napisao/la:evo me,da pojasnim situaciju oko generalnog sponzora na njihov zahtjev da nam budu sponzori se uslo u pregovore i dogovorilo se,trebalo se potpisati ovih dana al jos nije sad dal je u pitanju biranje datuma koji odgovara ljudima iz banke znat cu ovih dana pa vam se javim,druga stvar je da jedan veliki potencijalni ulagac je najavio dolazak na sastanak sa nasom upravom koji bi se trebao odrzati oko 23 ovog mjeseca...uglavnom tu sam i javim vam se cim ja sta saznam...pozz![]()
Da li je NLB Banka taj generalni ili standarni sponzor, ili ti pises da ce neka druga banka biti generalni ? Posto je sa ovim iz NLB vec nesto potpisano.
Nisam upucen ali mislim da je ovo tacno,da je nesto dogovoreno rijesilo bi se u reprezentativnoj pauzi kada je kruzila nezvanicna prica. Ovako izgleda da je stvarno prica propala.pile87 je napisao/la:Cisto da prekinemo ovu rapsravu a i ne mogu da citam o tome polemike kad znam da nema nista od toga.Za sada nema nista od generalnog sponzora.Izvor iz prve ruke
Nije nista propalo varijantise se dosta toga kao sto je super rekao samo je sve jos daleko od realizacije. I NE TREBA ZURITI treba mudro postupiti jer i ja sam cuo ovo sto super spominje da bi trebalo biti pregovora sa nekim velikim investigorom krajem mjeseca.ennis je napisao/la:Nisam upucen ali mislim da je ovo tacno,da je nesto dogovoreno rijesilo bi se u reprezentativnoj pauzi kada je kruzila nezvanicna prica. Ovako izgleda da je stvarno prica propala.pile87 je napisao/la:Cisto da prekinemo ovu rapsravu a i ne mogu da citam o tome polemike kad znam da nema nista od toga.Za sada nema nista od generalnog sponzora.Izvor iz prve ruke
Treba se posvetiti ekipi omoguciti im sve sto je potrebno kako bi se sezona na pravi nacin privela kraju,a onda na pauzi svim silama Uprava da se okrene sponzoru i trazenju potencijalnih investitora.
Ja mislim da je 14.jovanmaksimovic je napisao/la:treba mi jedna informacija. Koji broj nosi Uzelac na ledjima?
aha, hvala... mislio sam da je Fejzic uzeo sebi taj brojzeljeznicar1 je napisao/la:Ja mislim da je 14.jovanmaksimovic je napisao/la:treba mi jedna informacija. Koji broj nosi Uzelac na ledjima?
kako ce Fejzic uzeti taj broj kad covjek nema nikakve veze sa nasim timom ?jovanmaksimovic je napisao/la:aha, hvala... mislio sam da je Fejzic uzeo sebi taj brojzeljeznicar1 je napisao/la:Ja mislim da je 14.jovanmaksimovic je napisao/la:treba mi jedna informacija. Koji broj nosi Uzelac na ledjima?
provalih sad... kod mene jos uvijek bio na listi hahaha...arelinho je napisao/la:kako ce Fejzic uzeti taj broj kad covjek nema nikakve veze sa nasim timom ?
Ne treba dizati stvari u nebesa.ennis je napisao/la:Nisam upucen ali mislim da je ovo tacno,da je nesto dogovoreno rijesilo bi se u reprezentativnoj pauzi kada je kruzila nezvanicna prica. Ovako izgleda da je stvarno prica propala.pile87 je napisao/la:Cisto da prekinemo ovu rapsravu a i ne mogu da citam o tome polemike kad znam da nema nista od toga.Za sada nema nista od generalnog sponzora.Izvor iz prve ruke
Treba se posvetiti ekipi omoguciti im sve sto je potrebno kako bi se sezona na pravi nacin privela kraju,a onda na pauzi svim silama Uprava da se okrene sponzoru i trazenju potencijalnih investitora.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.