Arsenal 40m tests: Bellerin/Theo Walcott fastest, Sanchez especially quick at 15m, Welbeck/Ox better over longer sprint. Ozil/Gnabry also up there. Mertesacker NOT last
Kapiten
Ko je bio sporiji od njega?
Imaju li negdje svi rezultati?
Ovo sam samo našo na twiteru, možda i ovo nije tačno
EDIT Evo izgleda da sam našo najsporijeg igrača
" onclick="window.open(this.href);return false;
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Slijedeće godine ćemo gledati Seamena i BBBa umjesto Henrya i Alana Smitha, pa da cijelom svijetu objasne kako je Koka loš igrač
chily-rz je napisao/la:Momcina "ore" po terenu,šta bi tek radio da ima Wanyamu pored sebe da mu cuva djale a ne Santija
Dosta je i Ramsey, ali ocigledno u Ramseyu cuci krilo.
Al' sve dok ne pocne eksperimentisati sa Coquom(tj izostavljanjem i slicno) Wenger ne moze pogrijesiti. Mada ja mislim da ce Ox zauzeti tu poziciju cim se oporavi, pa ce Ramsey na svoju, a Cazorla na krilo(giroud klupa).
Jedini koji ce objasnjavati nesto slijedece sezone cete biti vi ublehasi kad ispadnemo opet u osmini finala LP i kao i uvijek ispadnemo iz utrke za titulu u oktobru, smisljajuci neke glupave izgovore zmireci na cinjenicu da je jedan Monaco na toj poziciji jaci od nas i strpljivo cekati period sezone kad vezemo pobjede kako bi izasli iz rupa...
Zbog takvih miseva i ublehasa iskreno jedva cekam februar iduce sezone i samo zbog vas se iskreno andam da encemo nikakvog DMFa dovesti i vrhunskognapadaca jedva cekam taj period da vam se ponovo nasmijem jer i ptice na grani znaju sta ce biti sa ovom ekipom i naredne sezone, nikakav nepoznat scenarij
Hoces se kladit u trajni nestanak sa foruma?
Ako Arsenal uzme titulu naredne sezone,nestani. Ako ne uzme ja cu nestat. OK?
Bez obzira na transfere. . .
Ako Arsenal osvoji titulu sa Giroudom prvim spicem i Coqelinom DMFom spreman sam da se obrisem jer znam da je to nemoguce da se desi...pazi ja uopste nisam siguran daje francuski voajer sposoban osvojiti titulu i da mu dovedu sve igrace koje sam rekao da treba dovesti one vrhunske ali opet ne mogu reci sa sigurnoscu da ne moez jer sta znas sta se sve u sezoni moze desiti, moze biti srece, mozda konkurencija nece biti na nivou, kad je Liverpool sa jednim igracem prosle godine umalo bio prvak bilo bi glupo da otpisem Arsenal kad bi doveo pojacanja pa cak i da ih voajer vodi ali sa voajerom i ovim sadasnjim timom spreman sam bez vrhunskog napadaca i dmfa siguran sam i smijem se kladiti da Arsenal nece biti prvak...
uh jakih oklada,prošle sezone kad smo bili prvi,jedan veliki voajeroljubac meni predložio istu oklada,ja bez problema prihvatio i rekao mu da nema šanse da se uzme titula,ali i dalje on piše po temi
JA samo ostajim pri svojoj tvrdnji nema tu sta bi kad bi, ako Arsenal iduce sezone osvoji titulu sa Giroudom kao glavnim spicem i Coqelinom DMFom obrisacu se i uopsteno ekipom gdje su glavni igraci pomenuti kao i jos dva panja Monreal Mertesacker koje nisam naveo u opkladi ali nije bitno uglavnom siguran sam da nece osvojtii titulu.
Opet ponavljam ja sumnjam da je voajer u stanju da osvoji ittulu i sa prizeljkivanim wc pojacanjima jer je luzer ali tada ne bi tako sigurno smio reci da nece osvojiti titulu kao sto mogu reci sada..