FK Sarajevo (opšte diskusije)

FK Sarajevo ove sezone?

Anketa je završila: 16 jul 2017, 14:28.

Prvak
11
25%
Osvajač kupa
4
9%
Dupla kruna
12
27%
Izlazak u Europu
17
39%

Ukupno glasova: 44

amorovski
Kontakt:

Re: FK Sarajevo (opšte diskusije)

Post Postao/la amorovski » 09 apr 2015, 12:25

Schwarz je napisao/la:Meni je prijatelj pricao (koji inace navija za Sarajevo) da postoji klapa koja bojkotuje Kodru.On kaze da su to Berberovic, Stojcev, Bandovic, Velkoski i jos neko.Te da odredjeni menadzeri igraca prave probleme ekipi
Ma moguce mi je za ovu trojicu, al Krste... Hmmmm. Ma brate da je zemunski klan, ja cu ostat isti bolesnik koji ludo voli Sarajvo. Nije iskljeceno da nema tih zajebancija. Ima toga i u velikim ekipama sto posto, samo sto su oni profesionalci pa se ne odrazava tako na igru ko kod nas. A kad vec ti spomenu ovu cetvorku, ne znam da je ijedan standardan, sto nije bio slucaj prije.

Dzemo-noga i to odma ocam, beskoristan
Bandovic-nevidjena rupa na golu, al je lud protiv vas, totalno se nabrije. Svejedno, bezbroj utakmica je syebo on licno, ne znam sto ga se drzi u klubu.
Stojcev-loš totalno u odnosu kako je igro...
Velkoski-dobar Krste, al ima nesto vjerovatno sto mi ne znamo pa ga se yebe konstantno.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997

blavor
Kontakt:

Post Postao/la blavor » 09 apr 2015, 12:55

Ne znam ljudi, fakat nisam paranoičan, ali Drina ne bi onoliko stopostotnih prilika napravila ni juniorima Žepča a kamoli ovakoj ekipi Sarajeva. Sve tekme naše lige live se mogle igrati u wwinu, nikad u istoriji se to nije desilo, baš to kolo budu ovakve tri nule, i to ne što su nule, već Zvijezda razbije Širokog, znači trebali ih uzeti punim, Drina trebala uzeti Sarajevo, Željo nije dva put opalio na go protiv Radnika......

Ovo su čini mi se mnogo veći igrači zauzeli nego što mi obični ljudi možemo da skontamo, ne mora to imati nikakve veze s klubovima, znači ne vežem ovu priču za Tana i za njegove pare koje je većinom zaradio na lutriji, već ovo može ići totalno van kluba, znači ako se ozbiljni mafijaši uvale među ove naše smrdljive igrače, poklopiće ih u sekundi parama i prijetnjama a oni će prodati i rođenu majku a kamoli klub za koji ih boli k....,

Ne znam, fakat bih volio da griješim, al extra mi je sumnjivo sve ono juče

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 09 apr 2015, 13:09

blavor je napisao/la:Ne znam ljudi, fakat nisam paranoičan, ali Drina ne bi onoliko stopostotnih prilika napravila ni juniorima Žepča a kamoli ovakoj ekipi Sarajeva. Sve tekme naše lige live se mogle igrati u wwinu, nikad u istoriji se to nije desilo, baš to kolo budu ovakve tri nule, i to ne što su nule, već Zvijezda razbije Širokog, znači trebali ih uzeti punim, Drina trebala uzeti Sarajevo, Željo nije dva put opalio na go protiv Radnika......

Ovo su čini mi se mnogo veći igrači zauzeli nego što mi obični ljudi možemo da skontamo, ne mora to imati nikakve veze s klubovima, znači ne vežem ovu priču za Tana i za njegove pare koje je većinom zaradio na lutriji, već ovo može ići totalno van kluba, znači ako se ozbiljni mafijaši uvale među ove naše smrdljive igrače, poklopiće ih u sekundi parama i prijetnjama a oni će prodati i rođenu majku a kamoli klub za koji ih boli k....,

Ne znam, fakat bih volio da griješim, al extra mi je sumnjivo sve ono juče
slika

raspali jarane,bice bolje ;)

@kanarinac - lafe,mislite vi sta hocete,ali neko je sve ovo morrao aminovati,sto se kod nas kaze,a ti pogodi ko.

ja imam neko svoje misljenje o svemu,koje se nikad nije podudaralo s vasim pitarskim i neke info koje nisu za foruma,prvenstveno zbog ljudi od kojih cujem,jer nisu to zasluzili od mene,a vidim i da moderacija brise detalje price vezane za nasera orica i fks,mada veci dio grada zna i zgrazava se,nebitno. vrijeme ce pokazati svoje,a ja se opet izvinjavam pravim pitarima,dok se ovim ostalim grohotom smijem u facu :wave:

JoseMourinho
Kontakt:

Re: Odg: FK Sarajevo (opšte diskusije)

Post Postao/la JoseMourinho » 09 apr 2015, 13:39

Sve mi je jasno za suspenzije, al sto kalasa jadnog, jest da ne zna al et bar se trudi, a ne znam kako uspije kvarit atmosferu kad ne prića nas :rol: :rol:

I bas jutros sa jaranom na kafi kaže bit ce suspenzija, al nije pogodio sve igrače :D

lazar
Kontakt:

Post Postao/la lazar » 09 apr 2015, 13:55

je li ovo najeba klupa ?

lazar
Kontakt:

Post Postao/la lazar » 09 apr 2015, 15:08

Ljudi imali 2 tima sad se jedva mogu skupiti
Mislio sam da po prvi put mozemo na vas gledati kao konkurente, ali izgleda nije tako. I dalje smo nedostizni.

Sezona nije ni pocela niko vam nije bio ravan, a sad ste postali sinonim za zajebanciju.

jovanmaksimovic
Kontakt:

Post Postao/la jovanmaksimovic » 09 apr 2015, 15:12

jeste sprdnja od kluba... lafo oni sad kaznjavaju nakon jednog remija... :lol:
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 09 apr 2015, 15:19

Zar nemate dovoljno svojih problema?
Gdje su pare od Sehica i slicno. Koji kamatar te pare potrazuje?
Ne vidim da bi vi trebali imati obraza drzati pridike nekome.
Mi u kakvim smo god govvnima, vi ste u jos vecim.

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 09 apr 2015, 15:28

Evander je napisao/la:Zar nemate dovoljno svojih problema?
Pa zavisi kako gledas kada ti neko suspenduje pola ekipe radi talova sa ugovorima i da bi radi pritiska menadzera napravio mjesta za igrace koji moraju igrati...
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 09 apr 2015, 15:30

pile87 je napisao/la:
Pa zavisi kako gledas kada ti neko suspenduje pola ekipe radi talova sa ugovorima i da bi radi pritiska menadzera napravio mjesta za igrace koji moraju igrati...
Osim sto odlicno poznajes situaciju u svom klubu pa nam u pp odajes informacije da nema niti blizu investitora, vidim da dobro poznajes situaciju i kod nas. Aferim :)

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 09 apr 2015, 15:33

sto bolan pricas o Zelji na temi Sarajeva? gore ljudi komentarisu aktuelna desavanja u Fk Sarajevu a ti odmah izmisljas gluposti o Zelji.. Totalno si off topic..

Sta je sa pricama "Ibrakadabra postavlja standarde i nabija komplekse" koje ste do prije mjesec dana forsirali a sada mu glavu skidate??
BUDI ŽELJO !!!

brzi
Kontakt:

Post Postao/la brzi » 09 apr 2015, 15:35

Šta tek očekuje Krstu ako su ovi suspendirani?

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 09 apr 2015, 15:36

Evander je napisao/la: Osim sto odlicno poznajes situaciju u svom klubu pa nam u pp odajes informacije da nema niti blizu investitora, vidim da dobro poznajes situaciju i kod nas. Aferim :)
Sta da ti kazem ovo je grad u kom sam odrastao poznajem ljude i vjeruj mi da nisam napisao ni oola onoga sto znam pa vidio si vi pricate o necem danas a ja sam ti to pominjao prije par dana na nasoj temi.Ima i veliki dio koji nije za price a ne za foruma jer vjeruj da ne bi volio imati nista sa kjudima koji se spominju.

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 09 apr 2015, 15:36

champions1921 je napisao/la:
sto bolan pricas o Zelji na temi Sarajeva? gore ljudi komentarisu aktuelna desavanja u Fk Sarajevu a ti odmah izmisljas gluposti o Zelji.. Totalno si off topic..

Sta je sa pricama "Ibrakadabra postavlja standarde i nabija komplekse" koje ste do prije mjesec dana forsirali a sada mu glavu skidate??
Ko mu skida glavu?
Par bubuljicara na forumu?

Nosite se i vi i vas Zeljo sto dalje od nas i nasih problema. Pozabavite se svojima, topla preporuka ;)

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 09 apr 2015, 15:36

Nije nista pogresno napisano u postovima iznad i par strana unazad ! Tako da se ne ljutite kada dođu navijaci drugih klubova da vas bockaju i pozitivno zezaju.

Od dolaska Tana, novca, pocetka gradnje akademije, sponzora, Ibrakovica i ostalih ljudi, najvaznije igraca je krenula vasa bahatost da imate da sastavite dva tima da se setate, da cete biti daleko ispred svih po svemu i bodovnom zaostatku...itd.

A relanost je da ste doveli polovne igrace, potrosene, izvikane i dali im odlicne ugovore i primanja, kriv je ko je dovodio igrace naravno. Ibrakovica ste zvali gospodinom jednim od najstrucnijih ljudi u BiH ("Ibrakadabra postavlja standarde i nabija komplekse"), a sad ga pljujete, Kodro također najbolji trener koji ce sve da poslozi - ni on vam ne valja.

Da ne pricamo o epitetima igraca - najbolji strijelci, Bilbija 20 golova, Kalasi zvani Kalasnjikov, Sevko Ševcenko, Ailspahic i Benko vanserijski, uz vjecite talente Cimirota (bolji od Pjanica i Besica) kao i Radovca, naravno talenat Cheasea dosao u ligu BiH.

Eto sve imate - odlicne uslove napsram drugih klubova, najvaznije proklete PARE, a Zeljo vodu nije platio pa je bod iza vas, Zrinjski isto bodova, Siroki je klasa ove lige ispred vas i sve vam vise bjezi. Borac treba da se ugasi od problema i dugovanja, obrukali su vas u tri utakmice.

Zasto :shh: :shh: :shh: ...
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 09 apr 2015, 15:39

pile87 je napisao/la:
Evander je napisao/la: Osim sto odlicno poznajes situaciju u svom klubu pa nam u pp odajes informacije da nema niti blizu investitora, vidim da dobro poznajes situaciju i kod nas. Aferim :)
Sta da ti kazem ovo je grad u kom sam odrastao poznajem ljude i vjeruj mi da nisam napisao ni oola onoga sto znam pa vidio si vi pricate o necem danas a ja sam ti to pominjao prije par dana na nasoj temi.Ima i veliki dio koji nije za price a ne za foruma jer vjeruj da ne bi volio imati nista sa kjudima koji se spominju.
Nijaz Karkelja Nisko, Benjamin Delalic, Zulic?

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 09 apr 2015, 15:41

Evander je napisao/la:
champions1921 je napisao/la:

Ko mu skida glavu?
Par bubuljicara na forumu?

Nosite se i vi i vas Zeljo sto dalje od nas i nasih problema. Pozabavite se svojima, topla preporuka ;)
Pa vas 90% ga piljujete a samo par podrzava a do nedavno bio cudotvorac.. I ti potenciras Zelju, niko vise.. Ovdje svak moze pisati. Tebi ako smeta zaobidji..

Nego, sto suspendovase Kalasija?
BUDI ŽELJO !!!

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 09 apr 2015, 15:43

Evander je napisao/la:
pile87 je napisao/la:
Okreci ti pilu naopako bice prilike vec za par dana da opet raspravljamo sto ne suspenduje neko stojceva ili velkoskog ili protica a ne igrace koji ne igraju nikako.

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 09 apr 2015, 15:51

pile87 je napisao/la:
Evander je napisao/la:
pile87 je napisao/la: Sta da ti kazem ovo je grad u kom sam odrastao poznajem ljude i vjeruj mi da nisam napisao ni oola onoga sto znam pa vidio si vi pricate o necem danas a ja sam ti to pominjao prije par dana na nasoj temi.Ima i veliki dio koji nije za price a ne za foruma jer vjeruj da ne bi volio imati nista sa kjudima koji se spominju.
Okreci ti pilu naopako bice prilike vec za par dana da opet raspravljamo sto ne suspenduje neko stojceva ili velkoskog ili protica a ne igrace koji ne igraju nikako.
Pa prozivas za nesto a znas da je kod vas isto ili cak gore.

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 09 apr 2015, 16:01

Kod nas ne odredjuje niko iz politike niti iz mafijaskih krugova ko ce izaci na teren.A ne voza se niko u gepeku jos iz doba kad je Nisko vozao Vladavica. Dok se za vas to ne moze reci.Ljudi vam doveli Tana normalno da imaju svoje prste u klubu uostalom rob si a i ne znas to.

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], mostar_mo, RodjeniiBrato i 20 gostiju.