FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Nemaš ti pojma o čemu pišeš.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
OK.Virtu4l je napisao/la:Nemaš ti pojma o čemu pišeš.
aldine, shvatićeš kad podigneš prvi lični dohodak u životu.
-
- Kontakt:
Nemoj biti smiješan.ChWilla je napisao/la:aldine, shvatićeš kad podigneš prvi lični dohodak u životu.
A dobro, nema tu sta sad nesto puno ni kritikovati ni filozofirati. Odigrana je losa utakmica, neke stvari koje su se vidjele ovih par kola u nasoj ekipi nisu bile primjetne u ovoj utakmici. Dosao Radnik i takticki nas sredio, a mi nismo imali snage i previse voljnog momenta da to okrenemo u svoju korist. Previse smo energije kao ekipa dali na ova cetiri prethodna kola, cinilo mi se da su igraci malo motivaciono ispraznjeni.
Nismo imali veznog reda u ovoj utakmici i po teskom terenu, lopta je tesko isla tecno, sporo i uz lose kretanje ponajvise veznog reda nismo ni mogli biti nesto opasni.
Problem u ovoj utakmici, bar za mene, je bio u veznom redu, gdje dodjes u situaciju da tu fali igrac ili dva u svakom momentu utakmice. Onda se desava da imas problem u gradjenju igre, a defanzivno ne poklapas tamo gdje najvise treba, pa stoperi ostaju ogoljeni. Stoperi sami po sebi ne daju sigurnost ekipi, a kada ih malo stavis pd pritisak oni se pogube. Nisu navikli da cesto imaju loptu u svojim nogama i nisu tog kvaliteta kao sto je to nekad bio Haris Alihodzic da smireno reaguju, da spuste loptu, da sacekaju, da izvuku kretanjem i mirnim dodavanjem negdje u polje. Nabijali su lopte i nabijali su ih nerezonski. Tu onda nema igre.
Imali smo nesrecu da se poklopi da nijednom nasem djetetu nije bio dan. Uglavnom su svi oni odigrali utakmicu ispod svakog nivoa. Uloga glavnog lika na utakmici u kreiranju svega u vezi pripala je malom Amiru i ovaj nazalost nije bio u stanju da se izbori ni sa kolegama u vezi, ni sa teskim terenom a ni sa dobrim kretanjem. Hasanovic mu nije puno defanzivno pomogao iako mu je to glavni zadatak, a krila su bila nemocna, Kokot i Bajic bez puno vracanja prema veznom dijelu, iako bi bilo logicno da jedan udje u sredinu i pomogne da se tu malo razigra lopta kada se vidi da je Amir nemocan da sa Hasanovicem tu nesto izmisli. Tako da u ovoj utakmici nisam vidio ono sto sam gledao u prethodnim, a to je da trce upomoc jedni drugima.
Pokusalo se sa Dadom i on je to malo trznuo, ali je odnos igraca i borbenosti ostao isti. I kao da je mali Dado, vrlo svjestan svojih defanzivnih nedostataka, vise mislio kako da svaki navijac vidi kako se on trudi da napravi faul, nego da proba da malo razigra ekipu. Tacno se vidi da je pritisak ucinio svoje u mozgu mladog igraca. Pa je posljedicno Dado napravio vezana tri prekrsaja koja su bila nerezonska i u najgorem trenutku po utakmicu. Tako to bude kada se igracu koji je mlad napuni glava da je mlak i da igra njezno i bez duela. On sada to pokusava ispraviti i onda to radi po svaku cijenu i na pogresan nacin. Ode mu koncentracija na te stvari umjesto na ono zbog cega je usao.
Za mene je ovo bila manje vise ocekivana utakmica. Nisam samo znao da li ce se desiti sada ili protiv Drine. Takva smo ekipa da mi navijaci moramo biti svjesni da mozemo ocekivati ovakve stvari, da protiv najjacih mozemo biti dobri,a da protiv slabijih mozemo biti i ovakvi kao juce. Igraci bi trebali dobiti novi motiv za sljedecu utakmicu i nadam se da ce tako da bude. A mi trebamo nastaviti svoj put. Nista se pretjerano lose nije desilo, no ovakve greske na domacem terenu se ipak ne bi trebale vise desiti. Ako ista, bas imamo zanimljivu cijelu sezonu, tacno niko od nas nema pojma na sta cemo liciti na terenu u svakoj utakmici, da li ce da nas oduseve ili cemo se ganjati sa prosjekom. Malo smo se vratili u realnost i mozda nam ova utakmica i pomogne za nastavak prvenstva. Samo ako igraci, od prvog do zadnjeg, daju na terenu maksimum borbenosti i da podmecu ledja jedan za drugog u svakoj tekmi, onda mozemo zadovoljni ici kuci. Bez obzira na rezultat. Neke stvari se dese da budu lose, da bi ubuduce bili bolje. Lekcije se uce svaki dan. NAPRIJED ZELJO !!
Nismo imali veznog reda u ovoj utakmici i po teskom terenu, lopta je tesko isla tecno, sporo i uz lose kretanje ponajvise veznog reda nismo ni mogli biti nesto opasni.
Problem u ovoj utakmici, bar za mene, je bio u veznom redu, gdje dodjes u situaciju da tu fali igrac ili dva u svakom momentu utakmice. Onda se desava da imas problem u gradjenju igre, a defanzivno ne poklapas tamo gdje najvise treba, pa stoperi ostaju ogoljeni. Stoperi sami po sebi ne daju sigurnost ekipi, a kada ih malo stavis pd pritisak oni se pogube. Nisu navikli da cesto imaju loptu u svojim nogama i nisu tog kvaliteta kao sto je to nekad bio Haris Alihodzic da smireno reaguju, da spuste loptu, da sacekaju, da izvuku kretanjem i mirnim dodavanjem negdje u polje. Nabijali su lopte i nabijali su ih nerezonski. Tu onda nema igre.
Imali smo nesrecu da se poklopi da nijednom nasem djetetu nije bio dan. Uglavnom su svi oni odigrali utakmicu ispod svakog nivoa. Uloga glavnog lika na utakmici u kreiranju svega u vezi pripala je malom Amiru i ovaj nazalost nije bio u stanju da se izbori ni sa kolegama u vezi, ni sa teskim terenom a ni sa dobrim kretanjem. Hasanovic mu nije puno defanzivno pomogao iako mu je to glavni zadatak, a krila su bila nemocna, Kokot i Bajic bez puno vracanja prema veznom dijelu, iako bi bilo logicno da jedan udje u sredinu i pomogne da se tu malo razigra lopta kada se vidi da je Amir nemocan da sa Hasanovicem tu nesto izmisli. Tako da u ovoj utakmici nisam vidio ono sto sam gledao u prethodnim, a to je da trce upomoc jedni drugima.
Pokusalo se sa Dadom i on je to malo trznuo, ali je odnos igraca i borbenosti ostao isti. I kao da je mali Dado, vrlo svjestan svojih defanzivnih nedostataka, vise mislio kako da svaki navijac vidi kako se on trudi da napravi faul, nego da proba da malo razigra ekipu. Tacno se vidi da je pritisak ucinio svoje u mozgu mladog igraca. Pa je posljedicno Dado napravio vezana tri prekrsaja koja su bila nerezonska i u najgorem trenutku po utakmicu. Tako to bude kada se igracu koji je mlad napuni glava da je mlak i da igra njezno i bez duela. On sada to pokusava ispraviti i onda to radi po svaku cijenu i na pogresan nacin. Ode mu koncentracija na te stvari umjesto na ono zbog cega je usao.
Za mene je ovo bila manje vise ocekivana utakmica. Nisam samo znao da li ce se desiti sada ili protiv Drine. Takva smo ekipa da mi navijaci moramo biti svjesni da mozemo ocekivati ovakve stvari, da protiv najjacih mozemo biti dobri,a da protiv slabijih mozemo biti i ovakvi kao juce. Igraci bi trebali dobiti novi motiv za sljedecu utakmicu i nadam se da ce tako da bude. A mi trebamo nastaviti svoj put. Nista se pretjerano lose nije desilo, no ovakve greske na domacem terenu se ipak ne bi trebale vise desiti. Ako ista, bas imamo zanimljivu cijelu sezonu, tacno niko od nas nema pojma na sta cemo liciti na terenu u svakoj utakmici, da li ce da nas oduseve ili cemo se ganjati sa prosjekom. Malo smo se vratili u realnost i mozda nam ova utakmica i pomogne za nastavak prvenstva. Samo ako igraci, od prvog do zadnjeg, daju na terenu maksimum borbenosti i da podmecu ledja jedan za drugog u svakoj tekmi, onda mozemo zadovoljni ici kuci. Bez obzira na rezultat. Neke stvari se dese da budu lose, da bi ubuduce bili bolje. Lekcije se uce svaki dan. NAPRIJED ZELJO !!
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !
-
- Kontakt:
Čovjek je to objasnio školski.
Ja ću malo seljački jer sam s sela zna me čvila. Najgore je igrati protiv ekipa koje ne znaju igrati i idu na snagu(misleći na kvalitet tim u odnosu na protivnika). Zato mi izvučemo bod Širokom, a nama Radnik.
Ja ću malo seljački jer sam s sela zna me čvila. Najgore je igrati protiv ekipa koje ne znaju igrati i idu na snagu(misleći na kvalitet tim u odnosu na protivnika). Zato mi izvučemo bod Širokom, a nama Radnik.
-
- Kontakt:
Čitam nekad ovdj ei ne mogu da vjerujem o čemu nkei pričaju. Kao prvo ljudi nit smo izgubili šanse za Evropu, nit za titulu (ov jedino što nemamo širine pa je teško očekivati), nit je šećer u vodu pao zbog ovog remija. Zrinjski je šest puta kiksao kući ove sezone a ekipa su koja ima po dva igrača na svakoj poziciji. Kiksat će svi do kraja još nekoliko puta. I mi ćemo vjerovatno. MOramo ići tekmu po tekmu. PO čemu neki vide da nam nije dobra fizička sprema? Pa mi smo baš jučer samo zadnjih dvadeset minuta bili bolji. Ostali dio tekme je bio bare bare.
Ja mislim da je ono jučer bila Odina tekma. Krenut ću redom i što tako mislim. Prvo Benjo je mnogo bolji igrač od Mladena kad mi napdamo tj kad se protivnik brani. Kad je ušao u igru i Memija je proigrao plus imao je nekoliko opasnih centaršuteva u čemu je dosta jači od Zeljkovića.
Drugo, povedeš i onda nastavimo napdati svi u napad umejsto da spustimo loptu i malo ohanemo. Teren je bio klasični za pobjede od 1:0. Da nismo onoliko gore izlazili nakon vodstva nebi ni gol pao.
Treće znam da je i Uzelac bio loš ali Zeljković je trebao vani i zbog skoka i zbog toga što Uzelac zna iznijeti loptu i napraviti višak i dodati.
Četvrto, trebao je ostati i AMir kad je Dado ušao jer nam je trebao igrač u vezi. Ljudi su radili presing koji je jedini logičan po onome terenu i veoma je teško prenijeti loptu što zbog terena što zbog manjka igrača u sredini. Po meni vani je trebao Đelmić koji se jako teško snalazio po omone terenu, a plus tamo je bio i Kvesa koji je isto oprezan nakon povrede po onakvim terenima i ljudi su ih u duelima nosili po toj lijevoj strani. Pogotovo mi se svidio momak koji je par puta bio brži i od brzog Đelmića. Odbrambeni njihov.
Peto, na onaj teren je logično da uđe NEdo a ne Varea i to 10 tak minuta ranije nego je Varea ušao. Nedo bi iznudio par faula sigurno. Primio bi par lopti.
Šesto, nisu se smjele igrati tekme turnira na onom terenu i tu je Oda trebao reći (dijelom). Amar to nebi dao smijem se zakleti jer je njima odgovarao ovaj teren. LJudi su iz jedne šanse dali jedan gol.
@bocaccio je u pravu za Dadu. Baš sam ga opet pratio. jedne dvije greške su mu bile dva bespotreban faula.
Meni je ovo logično, ali npr da je Varea zabio sad bi mi pričali kako je Oda pogodio. Jbg fudbal je to.
Ja mislim da je ono jučer bila Odina tekma. Krenut ću redom i što tako mislim. Prvo Benjo je mnogo bolji igrač od Mladena kad mi napdamo tj kad se protivnik brani. Kad je ušao u igru i Memija je proigrao plus imao je nekoliko opasnih centaršuteva u čemu je dosta jači od Zeljkovića.
Drugo, povedeš i onda nastavimo napdati svi u napad umejsto da spustimo loptu i malo ohanemo. Teren je bio klasični za pobjede od 1:0. Da nismo onoliko gore izlazili nakon vodstva nebi ni gol pao.
Treće znam da je i Uzelac bio loš ali Zeljković je trebao vani i zbog skoka i zbog toga što Uzelac zna iznijeti loptu i napraviti višak i dodati.
Četvrto, trebao je ostati i AMir kad je Dado ušao jer nam je trebao igrač u vezi. Ljudi su radili presing koji je jedini logičan po onome terenu i veoma je teško prenijeti loptu što zbog terena što zbog manjka igrača u sredini. Po meni vani je trebao Đelmić koji se jako teško snalazio po omone terenu, a plus tamo je bio i Kvesa koji je isto oprezan nakon povrede po onakvim terenima i ljudi su ih u duelima nosili po toj lijevoj strani. Pogotovo mi se svidio momak koji je par puta bio brži i od brzog Đelmića. Odbrambeni njihov.
Peto, na onaj teren je logično da uđe NEdo a ne Varea i to 10 tak minuta ranije nego je Varea ušao. Nedo bi iznudio par faula sigurno. Primio bi par lopti.
Šesto, nisu se smjele igrati tekme turnira na onom terenu i tu je Oda trebao reći (dijelom). Amar to nebi dao smijem se zakleti jer je njima odgovarao ovaj teren. LJudi su iz jedne šanse dali jedan gol.
@bocaccio je u pravu za Dadu. Baš sam ga opet pratio. jedne dvije greške su mu bile dva bespotreban faula.
Meni je ovo logično, ali npr da je Varea zabio sad bi mi pričali kako je Oda pogodio. Jbg fudbal je to.
Steta za jucerasnji kiks protiv Radnika.Najvise iz razloga sto su i ostali konkurenti kiksali izuzev Zrinjskog.Ali Boze moj zivot ide dalje, ne treba sad praviti neku dramu.Svi smo bili svjesni prije pocetka proljetne polusezone da imamo nekih 12-13 igraca na koje se mozemo osloniti.Te da je izlazak u Evropu uspjeh za ovaj tim.Dati momcima podrsku i u ostalim mecevima jer oni to zasluzuju ssvojom borbenoscu na svakoj tekmi.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
-
- Kontakt:
Ja mislim baš suprotno i mislim da je Odović uradio pravu stvar stavljanjem Zeljkovića na desnu stranu. Zašto? Zato što je Odović znao da je Radnik dobra ekipa, a Benjo previše ofanzivan i često ispada, dok je Mladen skoro uvijek nazad. Drugo, po toj strani je bio Žižović dosta iskusan igrač i trebao je neko jači. Dobra odluka Odovića. Pametno je i na vrijeme ubacio Benju da budemo ofanzivniji pred kraj utakmici ali je i on par čistih lopti poslao u aut.
Odlično čovjek objasnio sve..bio sam na utakmici i potpisujem post ispod..sve rečeno...
zaboljisportuBiH je napisao/la:Čitam nekad ovdj ei ne mogu da vjerujem o čemu nkei pričaju. Kao prvo ljudi nit smo izgubili šanse za Evropu, nit za titulu (ov jedino što nemamo širine pa je teško očekivati), nit je šećer u vodu pao zbog ovog remija. Zrinjski je šest puta kiksao kući ove sezone a ekipa su koja ima po dva igrača na svakoj poziciji. Kiksat će svi do kraja još nekoliko puta. I mi ćemo vjerovatno. MOramo ići tekmu po tekmu. PO čemu neki vide da nam nije dobra fizička sprema? Pa mi smo baš jučer samo zadnjih dvadeset minuta bili bolji. Ostali dio tekme je bio bare bare.
Nismo mi izgubili bodove zbog lošeg terena, lošeg dana, umora i sličnih gluposti. Znali smo da je ovaj tim jako limitiran, ali ipak smo vjerovali da ne može odigrati lošije nego utakmicu prije. Međutim oni dokažu da to ipak mogu. To je zato što nismo imali lošiji tim od formiranja zajedničke lige. Prvi dio polusezone (sa Adžemom i Tomićem) i ovaj nastavak sezone (sa Odom i bez Tomića) donijeli su nam mnogo više bodova nego što smo zaslužili. Sve utakmice u kojima smo izgubili bodove (bilo poraz, bilo nerješeno) izgubili smo ih više nego zasluženo. U utakmicima u kojima smo pobjeđivali, u dosta njih pobjeda je došla više kao plod velike sreče ili nepotrebnog respekta protivnika prema nama, nego kao plod objektivnih dešavanja na terenu. Ovdje neki pišu u vezi jučerašnjih prosutih bodova protiv Radnika da je šteta jer kiksali su i Sarajevo i Široki. Pa to isto mogu pisati i navijači Sarajeva i Širokog naravno u svoju korist. Nije problem što smo mi prosuli bodove na Grbavici, nego što su mnogi od nas svesni da je ova naša trenutna realnost. E ja ne mogu prihvatiti realnost da je gubitak bodova protiv Radnika nešto što se podrazumijeva. Ja ne želim Želju koji ima takav tim da se podrazumijeva da je naša jedina realna taktika protiv Širokog i Zrinjskog strogi bunker. Ok uzeli smo po bod, ali mnogo realnije bi bilo da smo obje utakmice izgubili. Dakle ono sinoć nije bio loš dan nego trenutna realnost. Zar to nije žalosno da trenutno 70% ekipa u ovakoj jadnoj našoj ligi ima bolji vezni red od Želje i da mogu duže kontrolisati posjed lopte. Podmlađivanje ne smije biti izgovor da ti glavni nosioc igre ima 17 godina. On treba stasavati uz iskusnije, a ne biti vođa tima. Ko zna u ovakvoj ligi nije nemoguče da na kraju budemo i prvaci, kao što je i realno da ostanemo bez Europe, ali ovakve igre kakve pruža Željo iz kola u kolo sigurno ne vraćaju publiku na stadion. Zbog jučerašnje loše partije i gubitka bodova samo u utakmici protiv Drine izgubiti ćemo 12.000-15.000 maraka zbog manjeg odziva navijača, a šta ako ne daj Bože izgubimo i Europu tek koje ćemo pare tada izgubiti (a UEFA povečala fond nagrada), a i vrijednost igrača na tržištu biće znatno umanjena. O ovom je neko u klubu morao voditi računa kada je krenuo u nastavak prvenstva sa dvojicom jedinih ofanzivnih veznih igrača od kojih jedan ima 20 godina, a drugi 17. Naravno da i ovakav Željo ima moju podršku, ali moja želja je da jednog dana uzmemo ligu prvaka Europe, a ka tom cilju trebalo bi stalno da rastemo. Igrački ovo mi više liči na stagnaciju ili vračanje unazad.
Uprava je kriva za vezni red. Znalo se da nam treba jedan kvalitetan u vezi i dok je Tomic bio tu. Da su Zizovica doveli bio bi pojacanje. Sad se bori i grabi kako znas.
- champions1921
Ne znam sta se juce desilo.. Da li je bilo podcjenjivanja protivnika ili ne? Uglavnom kiks koji nam nije trebao jer smo njim nulirali dobre rezultate sa teskih gostovanja u Sirokom i Mostaru i doveli sebe u nezgodnu situaciju u kojoj vise nemamo prava na kiks.. Zbog zdravstvenih problema nisam juce bio na tekmi pa igru ne mogu komentarisati ali po svemu sto sam cuo odigrali smo bezvoljno i nemotivisano a plod takvog pristupa ne moze donijeti nista dobro..
Trebamo se sto prije okrenuti sledecem protivniku.. Drina se juce pokazala kao disciplinovana ekipa koja se zna braniti i povremeno odigrati opasnu kontru.. Ako zelimo sebi dobro moramo ih ozbiljno shvatiti i uraditi sve da dodjemo do nova tri boda.. Ponovicu, nemamo pravo na kiks jer bi to u potpunosti ugrozilo nase ambicije koje se ticu evrope..
Prosle sezone smo titulu izgubili zahvaljujuci kiksevima protiv Radnika,Slavije, Olimpika tj. protiv ekipa protiv kojih smo unaprijed upisivali bodove a znamo da je takve tekme dosta tesko igrati.. Nadam se da kiks protiv radnika nije ostavio previse traga na igracima i da ce protiv Drine pokazati da se samo radilo o losem danu..
Trebamo se sto prije okrenuti sledecem protivniku.. Drina se juce pokazala kao disciplinovana ekipa koja se zna braniti i povremeno odigrati opasnu kontru.. Ako zelimo sebi dobro moramo ih ozbiljno shvatiti i uraditi sve da dodjemo do nova tri boda.. Ponovicu, nemamo pravo na kiks jer bi to u potpunosti ugrozilo nase ambicije koje se ticu evrope..
Prosle sezone smo titulu izgubili zahvaljujuci kiksevima protiv Radnika,Slavije, Olimpika tj. protiv ekipa protiv kojih smo unaprijed upisivali bodove a znamo da je takve tekme dosta tesko igrati.. Nadam se da kiks protiv radnika nije ostavio previse traga na igracima i da ce protiv Drine pokazati da se samo radilo o losem danu..
BUDI ŽELJO !!!
Nista strasno. Dlaka je falila da uzmemo i zrinjskog (koji je bio bolji) a i ove jucer. Cemu nekakve aman zaman analize?
Plan je evropa, to ce bit ostvareno, nema nikakve sumnje. Limitirani smo, pa sta, to znamo otpocetka. Opustite se, imamo daleko vaznijih pitanja koje ljudi pokusavaju rijesit ove godine od plasmana u prvenstvu.
Plan je evropa, to ce bit ostvareno, nema nikakve sumnje. Limitirani smo, pa sta, to znamo otpocetka. Opustite se, imamo daleko vaznijih pitanja koje ljudi pokusavaju rijesit ove godine od plasmana u prvenstvu.

Katastar.ba - 2174, 2175, 2176, 2177.
Nastavice se...
Nastavice se...
Mora se popraviti utisak protiv Drine, uzeti tri boda i nastaviti borbu za europu.
Do kraja ima jos pogodnih gostovanja i domacih utakmica da se osiguramo.
Do kraja ima jos pogodnih gostovanja i domacih utakmica da se osiguramo.

× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- super
- Lokacija: 43° 52′ sjeverne sirine i 18° 25′ istocne geografske duzine
- Kontakt:
evo me,da pojasnim situaciju oko generalnog sponzora na njihov zahtjev da nam budu sponzori se uslo u pregovore i dogovorilo se,trebalo se potpisati ovih dana al jos nije sad dal je u pitanju biranje datuma koji odgovara ljudima iz banke znat cu ovih dana pa vam se javim,druga stvar je da jedan veliki potencijalni ulagac je najavio dolazak na sastanak sa nasom upravom koji bi se trebao odrzati oko 23 ovog mjeseca...uglavnom tu sam i javim vam se cim ja sta saznam...pozz
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
ljudi, nema mjesta panici ovde, izgubili smo dva puta, pa sta? radnik nam je ocigledno neugodan protivnik kuci (4 remija u 7 domacih utakmica) pa nista cudno sto se ovo jucer desilo... siroki i kitari su kiksali tako da sve je isto kao prije kola, evropa je cilj a ne titula. zato polako sa kritikom. imamo drinu i dati 120% pa pobjediti ih... i opet ce najveci kriticari usutjeti nakon toga... 

https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
sve ok al de samo zamisli da je memija dao za O:2 i da smo jucer dobili... al et ekipe koje takve utakmice zavrsavaju u svoju korist i osvajaju titulu .. Mozda nismo spremni sa ovom ekipom , hocemo izlazak u evropu i trebamo opet biti zadovoljni..jovanmaksimovic je napisao/la:ljudi, nema mjesta panici ovde, izgubili smo dva puta, pa sta? radnik nam je ocigledno neugodan protivnik kuci (4 remija u 7 domacih utakmica) pa nista cudno sto se ovo jucer desilo... siroki i kitari su kiksali tako da sve je isto kao prije kola, evropa je cilj a ne titula. zato polako sa kritikom. imamo drinu i dati 120% pa pobjediti ih... i opet ce najveci kriticari usutjeti nakon toga...
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
onda bi otisli u drugi extrem... titula i samo titula... ovako je nekad dobro da nas "manje" ekipe spuste na zemlju i da shvatimo da smo limitirani i da je evropa cilj a ne kao neki koji misli da moraju da imaju vec 50 bodova prednosti nad drugoplasiranim itd...Buba00 je napisao/la:sve ok al de samo zamisli da je memija dao za O:2 i da smo jucer dobili... al et ekipe koje takve utakmice zavrsavaju u svoju korist i osvajaju titulu .. Mozda nismo spremni sa ovom ekipom , hocemo izlazak u evropu i trebamo opet biti zadovoljni..jovanmaksimovic je napisao/la:ljudi, nema mjesta panici ovde, izgubili smo dva puta, pa sta? radnik nam je ocigledno neugodan protivnik kuci (4 remija u 7 domacih utakmica) pa nista cudno sto se ovo jucer desilo... siroki i kitari su kiksali tako da sve je isto kao prije kola, evropa je cilj a ne titula. zato polako sa kritikom. imamo drinu i dati 120% pa pobjediti ih... i opet ce najveci kriticari usutjeti nakon toga...
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
pa sam si rekao, nemamo kvalitet za titulu. da smo dobili ovu, onu...ali nismo. a vala ove dvije nismo ni po igri zaslužili da dobijemo.
Trenutno korisnika/ca: WeekendOffender i 11 gostiju.