BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: BiH Tenis
Ovaj Desein je veca prevara u Top 200! Kako se samo ta 'motka" od igraca ugurala tamo nije mi jasno, i jos zaradio preko 300 000 dolara!? Da me posluzi servis kao sto zna na betonu, mogao bih ga uzeti u TB, mes'cini! 

450 barem...a ide dio sezone koji mu ne ležiTracy3McGrady je napisao/la:Može Mirza ovo uzeti, koliko bodova brani do kraja godine? Ima li šanse za top 100, mislim koliko bi mu bodova trebalo da dođe do tog cilja?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ajde Mirza privedi ovo kraju lagano.
ima 4-3 u drugom setu i servis

Re: Odg: BiH Tenis
Imao je i 4-1 i servissuhakrpa je napisao/la:Ajde Mirza privedi ovo kraju lagano.![]()

Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
@Pouille, kako mu ne lezi trava gdje je ostvario jedan od tri najveca rezultata karijere? Sa zemljom jeste teze, ali ima tu ch na travi tako da ce mu dobro doci poboljsan ranking za nastupe na travnatoj podlozi u Engleskoj, Njemackoj ili Holandiji!shminka je napisao/la:450 barem...a ide dio sezone koji mu ne ležiTracy3McGrady je napisao/la:Može Mirza ovo uzeti, koliko bodova brani do kraja godine? Ima li šanse za top 100, mislim koliko bi mu bodova trebalo da dođe do tog cilja?
Shminkos, ima tu osim sljake i trava, mogo bi mirza osvojit koji bodshminka je napisao/la:450 barem...a ide dio sezone koji mu ne ležiTracy3McGrady je napisao/la:Može Mirza ovo uzeti, koliko bodova brani do kraja godine? Ima li šanse za top 100, mislim koliko bi mu bodova trebalo da dođe do tog cilja?

Igro Mirza vise gemova na kladi, pa mu pustio maloesprit24 je napisao/la:Imao je i 4-1 i servissuhakrpa je napisao/la:Ajde Mirza privedi ovo kraju lagano.![]()
ima 4-3 u drugom setu i serviszajebava se mirza

Lagano 6-4 za novu sjajnu pobjedu!

- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Bravo Mirza, idemo dalje. Imam osjećaj kad jedan naš teniser igra dobro da automatski i drugi bolje igra
Anfernee "Penny" Hardaway #1
idemo sad dobiti i ovog malog izraelca, i do finala, gdje bi trebao igrati sa Kavcicem 

Bravo Mirzane, idemo sada na Dudija Selu!
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Mirza prije svega voli imati krov nad glavom. Na travi njegova igra izgleda dobro, ali je do sada na njoj ostvario samo 5 pobjeda, protiv loših protivnika. Pobjeda nad Janowiczem jeste odlična, najzvučnija koju je neko od naših tenisera ikada napravio, ali ona je više plod Jerzyjeve loše igre nego neke Mirzine klase na travi. U nastavku karijere Jerzy gubi i od gorih igrača...
Ne treba zaboraviti da je na turnir upao kao LL, znači zijanio je meč u kvalama....a u narednoj rundi je dobio batine od prosječnog Zvereva.
Pitanje je koliko će uopšte moći igrati na travi ove godine...maksimalno 4 turnira...svakako se ranking ne može održati samo na partijama na travi...pogotovo igrači u top 100
Ne treba zaboraviti da je na turnir upao kao LL, znači zijanio je meč u kvalama....a u narednoj rundi je dobio batine od prosječnog Zvereva.
Pitanje je koliko će uopšte moći igrati na travi ove godine...maksimalno 4 turnira...svakako se ranking ne može održati samo na partijama na travi...pogotovo igrači u top 100
Na listi:
http://live-tennis.eu/official_atp_ranking" onclick="window.open(this.href);return false;
nema nikog od nasih igraca osim Damira.
http://live-tennis.eu/official_atp_ranking" onclick="window.open(this.href);return false;
nema nikog od nasih igraca osim Damira.

[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Bravo Mirza ja bi bio sretan da se ove godine ustali medju 150 , kako bi bilo dobro da odigra barem jedan Gs da tu love malo uzme...
znal neko Mirzin raspored u narednom periodu? Ja kolko sam skonto Damir, posle maroka ide u Tursku, mada bih ja da sam na njegovom mjestu ako bi ovdje dosao do SF-a, otkazao Mersin i posvetio se Bukurestu 

Jel u MD,il preko kvala?? Neko napisa,da Mirzi treba dva odustajanja za MD
I on bi, garant, da nisu stroga ATP pravila! Nema tek tako odustati od turnira, pa ni od ch nivoa!esprit24 je napisao/la:znal neko Mirzin raspored u narednom periodu? Ja kolko sam skonto Damir, posle maroka ide u Tursku, mada bih ja da sam na njegovom mjestu ako bi ovdje dosao do SF-a, otkazao Mersin i posvetio se Bukurestu
Tomo i Aldin su sigurni u kvalama, mislim da ce i Mirza u kvale jbg entry lista ne racuna ove sad bodove
SAMO ČELIK !
garcia-lopez gubi,mogao bi danas ispasti 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.