ipak mislim da ce biti nedjelja radi kup utakmicaIsnar je napisao/la:Subota, 19:30...chanchi je napisao/la:Zna li neko tačan termin utakmice sa Borcem?
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
vjeran1987
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
- Probisvjet
- Kontakt:
Jesmo li pozvani da navijamo za Zelju kada budu igrali u ligi sampiona? 
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
samo ako ces nauciti nase pjesmeProbisvjet je napisao/la:Jesmo li pozvani da navijamo za Zelju kada budu igrali u kupu sampiona?
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
- Probisvjet
- Kontakt:
Mi cemo biti zaduzeni za zvizdanje protivnickom klubu i sudiji! Ha?19TM87 je napisao/la:samo ako ces nauciti nase pjesmeProbisvjet je napisao/la:Jesmo li pozvani da navijamo za Zelju kada budu igrali u kupu sampiona?
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Ma nema se tu sta mislit, termin je odredjen prije sto godina, a ionako se ne moze mijenjati par dana pred utakmicu...vjeran1987 je napisao/la:ipak mislim da ce biti nedjelja radi kup utakmicaIsnar je napisao/la:Subota, 19:30...chanchi je napisao/la:Zna li neko tačan termin utakmice sa Borcem?
FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner
ma polako samo nek se izbori ta evropska tekma, svi su pozvani 
- ST-57 Ciciban
- Kontakt:
Svaka cast ovim nasim izvjestacima (iz prve ruke
).Tacne info sto se tice naseg voljenog svetog kluba ZELJE prenose -Seyo,Bistrik,Pile,Camac ,Stole i Zeljovac -pozdrav svim Manijacima i abd eto nas Evropo.....
Prepuna Grbavica i sjajan ambijent, domaći igrači jednostavno nisu mogli a da ne ostvare trijumf.
1921-until the end of time
1921-until the end of time
-
harun_manijak
- Kontakt:
eto nas u ligi prvaka aBdST-57 Ciciban je napisao/la:Svaka cast ovim nasim izvjestacima (iz prve ruke).Tacne info sto se tice naseg voljenog svetog kluba ZELJE prenose -Seyo,Bistrik,Pile,Camac ,Stole i Zeljovac -pozdrav svim Manijacima i abd eto nas Evropo.....
raja gdje bi se moglo gledat ili slušat pošto neću ići na tekmu a nema prenosa na BHT 
DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31
Imaš uvijek na BH radiju ili(i) Federalnom "Ritam sporta". Prenose svako kolo Premijer lige BiH javljanjima uživo sa stadiona.Hamo je napisao/la:raja gdje bi se moglo gledat ili slušat pošto neću ići na tekmu a nema prenosa na BHT
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
Cak iako se utakmice igraju u izdvojenom terminu, kao sto ce biti slucaj sa ovom?Željovac je napisao/la:Imaš uvijek na BH radiju ili(i) Federalnom "Ritam sporta". Prenose svako kolo Premijer lige BiH javljanjima uživo sa stadiona.Hamo je napisao/la:raja gdje bi se moglo gledat ili slušat pošto neću ići na tekmu a nema prenosa na BHT
Zadnja izmjena: Isnar, dana/u 13 apr 2010, 21:01, ukupno mijenjano 1 put.
FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner
ee ljudi samo da se ne iznenadite ako Tifa bude zapjevao Grbavicu protiv Borca UZIVO !! 
-
TM87_Maniacs
- Kontakt:
Jadan on kad ga nadglasamo.. hahaaha.. TM87Dovzon je napisao/la:ee ljudi samo da se ne iznenadite ako Tifa bude zapjevao Grbavicu protiv Borca UZIVO !!
ZELJEZNICAR ZA ZIVOT CIJELI!!!... THE MANIACS - 1987
Nisam mislio o tome. Znam da su ranije izdvojene kup utakmice prenosili. Sloboda - ŽELJO(polufinale). U svakom slučaju, obzirom na važnost utakmice, mislim da će 99% biti javlanja sa stadiona.Isnar je napisao/la:Cak iako se utakmice igraju u izdvojenom terminu, kao sto ce biti slucaj sa ovom?Željovac je napisao/la:Imaš uvijek na BH radiju ili(i) Federalnom "Ritam sporta". Prenose svako kolo Premijer lige BiH javljanjima uživo sa stadiona.Hamo je napisao/la:raja gdje bi se moglo gledat ili slušat pošto neću ići na tekmu a nema prenosa na BHT
Dovzon, je li fakat ima šanse da se to desi? Bilo bi strašno!
Nadam se da će neko konačno napraviti i dostojan video zapis "Grbavice" na Grbavici. Protiv Borca je savršena prilika.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
tako mi je rekao jaran i on kaze da je povjerljiva inf.
Aa i ja bi volio pravo da se hoce napravit jedan snimak kako treba da vide ljudi kakva atmosfera vlada u Dolini cupova !!
:D
Ljudi ne mogu vam opisat svaku sec mislim o utakmici i ne mogu je iscekat !!
Aa i ja bi volio pravo da se hoce napravit jedan snimak kako treba da vide ljudi kakva atmosfera vlada u Dolini cupova !!
Ljudi ne mogu vam opisat svaku sec mislim o utakmici i ne mogu je iscekat !!
yebo vas borac vise...igramo sutra protiv zrinjskog vi o borcu!
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
Ko o cemu - Seyo o disciplini na forumu...Seyo_TM je napisao/la:yebo vas borac vise...igramo sutra protiv zrinjskog vi o borcu!
a fakat vise vidim i prepirete se tamo sa njima na temi "ZELJO vs BORAC"...kao i igraci tako i mi korako po korak...prvo zrinjski pa onda mali borac
boli me k.arina za disciplinu na forumu, govorim o atmosferi oko nas...pola vas uzelo sutrasnju tekmu zdravo za gotovo, niko i ne razmislja o njoj...
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.